- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.401
Iyi oldu söyledigin cnm denemek lazim tavsiyen icin teşekkürler :)Kızlar bu arada küçükte olsa bir tavsiyem var belki sadece bende mi oluyor bilemiyorum
Tam Pns girecek çok fazla baskı var gibi oluyor ya hani
o an geldiğinde öğrendim artık azıcık da olsa küçük tuvaletim gelmişse baskı oluyo
Eşime diyorum ki bekle
Koşa koşa gidiyorum lavaboya bir iki damlada olsa yapınca geri dönüşüm muhteşem oluyo cup diye giriyo baskı olmuyo yani
Hatta eşim diyorki sen ne yapıyon lavaboya gidip öyle geri dönüşün muhteşem oluyo diyo gülüyo
Canim istersen esin yokken bi aparat hazirla nasilsa artik orasi acik cesaretinde olur aparatla git gel yap bi kac kez sonra esinle dene rahatlatir senikizlar duâ edinde bende su git geli yapayim takildim kaldim orda
kızzz sen annenle kaynanana demişmiydin vajili olduğunu :) ben yendikten sonra söyledim ikiside şokkk :)icine disina esimin p.nsne bol bol sur.kayinvaldem ve annem soylemistieskiler bu isi biliyolar.cup diye girdi benim denemedigim sey kalmadi.zeytinyagi kasindiriyor.bebe yagi bi sure sonra kuruyo.kayganlastiricilarda oyle.ben vazelinden cok memnun kaldim
canim tam yendim denemez ama penisin tamamini icime aliyorum.ama git gel yapamiyorumniye anlamiyorum
Rica ederim canım benim ya her tecrübe küçükte olsa işe yarar belki diye düşünüyorum işteIyi oldu söyledigin cnm denemek lazim tavsiyen icin teşekkürler :)
Canımmmm süpersin ya süpersinGünaydın Hanımlar ( ESKİ BİR YAZIM TEKRAR PAYLAŞIYORUM)
İnşallah bu hafta sizler için güzel geçer ve başarıya biraz daha yaklaşırsınız.
Hycnlprnss katılıyorum. Egzersizleri eşinizin yanında yaparsanız ve çabaladığınızı görürse bu size bir avantaj olarak geri döner.
Siz her ne kadar içinizde savaş verseniz, çabalasanız bile eşiniz gözle görülür birşey görmediği zaman sizin bu sorunu aşmak için çaba harcamadığınızı düşünür. Böyle düşüncelere fırsat vermemek için sorunu içinizde değil eşinizle paylaşarak ilerleyin.
Ben bu siteyi bulana kadar egzersiz nedir? nasıl yapılır? nereden başlanır bilmezdim. Bu yüzden onca yılım boşa gitti. bilmediğimiz eksikler yada bildiğimiz yanlışlar yüzünden bu durumdayız.
Çevre ne derse desin, önemli olan sizin duygularınız ve evliliğiniz. Olumsuz düşüncelere takılmayın. Sonuca odaklanın bu süreçte yaşadığınız negatif düşünceler sizi yıldırmasın. aksine başarmak için size güç vermeli.
Düşe kalka öğreneceğiz. Şuan kendinizi emekleyen bir çocuk gibi düşünün, birden koşamayız öyle değil mi:? Acele etmeyin. Her çocuk gibi belki önce belki sonra yürüyeceğiz. Herkes aynı anda koşamıyor.
Hayat şartlarımız aynı değil. Sosyal yaşantımız aynı değil. Gelenek göreneklerimiz ayı değil. Tek ortak noktamız doğuştan kadın olmak ve Rabbimizin bize bahşetmiş olduğu kadınlık vasvı. Demek oluyor ki hepimiz ne durumda olursak olalım bu işi yapabiliriz. Bu konuda hiç birimiz bir birimizden üstün değiliz. Hepimiz aynı konumdayız.
Bizler diğer kadınlardan farklıyız. Çünkü daha hassas ve duyarlı insanlar olduğumuz için bu sorunla karşı karşıyayız. Başkasının başına gelse gerçekten kaldıramaz bu sorunu. Bu derdi yaşıyorsak güçlüyüz demektir. Başarmakta kendi elimizde. Bu güçte olan bir insan, bu yükü taşıyabilen biz vajili melekler bu sorununda üstesinden geliriz evelallah.
Bizler özeliz. Bu sorun özelimiz. Başarmamak için hiç bir sebep yok. Çaresiz dert değil şükür.
Derdi veren Rabbim dermanını da verir. Yeter ki inancınızı yitirmeyin.
Sevgiyle Kalın.
Dua ile...
İnşallah başarırım ya teşekkürler destegin içincanim bunu yapan peniside yapar.zaten penisin en kalin yeri basibasi girdikten sonra gerisi cup diye gidiyo zaten
Can'ım hiç merak etme oda olur sen kendini kasma yeter bende ki bir hafta git gel yapamadım ama soktukça orası gevşedi ve sonra başladım git gelekizlar duâ edinde bende su git geli yapayim takildim kaldim orda
onlarında moralleri alt üst oluyo onlarada hak vermek lazım bizim yüzümüzden çekiyo adamlar yazık,sizde biraz gayret edin egzersizlerin üstüne gidin hem kendinizi hem eşinizi üzmeyin,benim korkaklığım yüünden bende 3.5 senemi boşa yemişim şimdi hiiiç anlamıyorum bile nolur sizde güvenin kendinize neleri yapıyo kmler doğuruyo düşünün sizin onlardan hiçbir eksikliğiniz yokAyni sorun bizde de var malesef yeni olusmaya basladi ve bu onu daha da üzüyor
ayy zuzuku aynı ben gibi olmuşun sende,ilk bende oturarak almıştım korkumdan elim ayağım titredi resmen bide kırmızıyı görünce kan tutttu beni bayılcak gibi olmuştum ilkinde tabi bu acıdan değildi tamamen bizim heycanımızdan hiç unutmam ayaklarım tir tir titriyodu :)))Başarı hikayem
Öncesinde mum ile aparat yapmıştım onun ile her zamanki gibi egzersizimi yaptım çıkardım akabinde eşimle denemek istedim.
O oturdu bacaklarını birleştirdi uzattı. Ben de sırtım eşime dönük oturur gibi yaklaştım. tabi bende eşimde bol zeytin yağı sürdük. bu olay küvette geçiyor bu arada. p... bir elimle tuttum yerleştirdim, diğer elimlede bir yerden destek aldım tutundum. ıkındım oturmaya çalıştım biraz öne doğru eğiliyorum tabi dimdik değilim. çığlıkları bastım sanki rahatlattı beni. ha acı yok yani ondan değil motive olmak için. baktım az girdi çekmedim kendimi. eşim girdi dedi ben inanmadım çünki hissetmedim. çıkarırken anladım. o an bir cesaret geldi. bacaklarım titredi ama kalkmadım ıkındım devam ettim. Sonunda başardım. 2 daha kolay oldu.
ben hep elimle tuttum canım hiç bırakmadım iterken. Oturur gibi yaptım bastırdım biraz kaymadı yani başını alınca pozisyonu hiç bozmadım. dizlerimden terler aktı ayakta durmaktan. Bir yerden tutunmak insana güç veriyor. ayakta duruncada ayaklardan güç alıyorsun yani benimki böyle oldu. hakimiyet bende oldu. Sağ sol yapmadım hiç tek pozisyon sürekli ittim gözümü kapadım o an bir hırs geldi, cesaret geldi, her şeyi bir kenara attım, var gücümle ıkındım pes etmedim. yoksa olmuyo işte der bırakır giderdim. o an da bir inanç geldi üzerine gittim oldu canım. Az girerse kendini çekme nefes al ver devam et.
zamanla olcak kuzu devam et nasıl hangi pozisyonda rahat oluyosan öyle yap ilerletirsin sonra hemen pat diye olmuyo rahat ol bi üstte dene bi altta dene zamanla olcakayyy teşekkür ederim tatlimpenisi alabildim ama git gel yapamadik..cunku garip bi histi. devam edemedim
bncede kötü falan olduğu yok bazıları abartmış bence,ya kendilerini çok kasıyolar normalde acı falan yok bende yeni yenen biri olarak diyorum ne ağrı ne acı tamamen beynin oynadığı bizimde kurduğumuz oyun,beynine söz geçiren yeniyo zatenYa arkadaşlar burda psikolojik bir rahatsızlık hatta rahatsızlık falan değil tamamen bilinçaltımızda oluşan rivayetlerden kaynaklı bi endişe var. Bu endişeler yüzünden zor zamanlar geçiriyoruz. Hala burda bu korkuları yaşayan bizler varken çok kanamam var, ağrıdan duramadım vb. Cümleler kurmak doğru mu? Böylemi oluyo destek. Son 2 sayfayı okuduğumdan beri kendimi kötü hissetmeye başladım. Şimdi yine deneme esnasında ay bendemi çok kötü olcam demicek mi insanlar?
geçmiş olsun canım sende panik atak var galiba o yüzden biraz abartılı olmuş olabilir o hastalıkta sıkıntı oluyo tanıdıklarımdan biliyorum tekrardan Allah acil şifalar versinArkadaslar sanirim benim yorumum hepinizin moralini bozmus ben hemen kaldiriyrm bende en az sizler kadar kötü biran yasadim ben acidan ölmedim sadece panik atak nöbeti gecrdgm icin ölcem gibi hissettm dedim yani aci degildi sonrasjndaki kani görünce yasadgm skntydi aci kismina gelince evet ben cok kastim ve o yüzden canim acidi ama kanamasini anlamadim bile sonrasinda ise hicbir sknti yasamadm , ölücem sanip ölmedim ama bu anlatilanlardan dolayi benimkorkularim yoksa suan tekrar denemeye bile korkuyorum ama o aci o anda hissettim ve gecti benim zarim oldukca kalin 2.ayda 10. Denemede ancak bu sonuca ulastm benim gibi panikten ölcegini düsünen biri bile yaptysa siz o egzersizlerle cesaretle cok daha iyisini basarrsinz tekrar kusura bakmayin kimse yanlis anlayip korkmasin
canım o kuruluk zevke gelmediğinden olabilir tam zevke gelince kendiliğinden orası ıslanıyo kusura bakma biraz açık oldu ama her defasında bişeyler sürülmesi bana yanlış geliyo biraz ıslandıktan sonra yapsanCanım senin kaçıncı oldu ben dün gece 6.yaptımşu anda tek sorun kuruluk bende acı macı yok sadece kuruyum ve pnse zeytin yağı sürmeden yapamıyom
Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.Deneme yapıyoruz ama ben çok korkuyorum sanki duvar var orda canım acıyor atiyorum ustumden oraya kendim bile dokunamiyorum rahatsiz ediyor beni oraya dokunulmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?