Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyi oldu söyledigin cnm denemek lazim tavsiyen icin teşekkürler :)

kızzz sen annenle kaynanana demişmiydin vajili olduğunu :) ben yendikten sonra söyledim ikiside şokkk :)

Günaydın Hanımlar ( ESKİ BİR YAZIM TEKRAR PAYLAŞIYORUM)

İnşallah bu hafta sizler için güzel geçer ve başarıya biraz daha yaklaşırsınız.

Hycnlprnss katılıyorum. Egzersizleri eşinizin yanında yaparsanız ve çabaladığınızı görürse bu size bir avantaj olarak geri döner.

Siz her ne kadar içinizde savaş verseniz, çabalasanız bile eşiniz gözle görülür birşey görmediği zaman sizin bu sorunu aşmak için çaba harcamadığınızı düşünür. Böyle düşüncelere fırsat vermemek için sorunu içinizde değil eşinizle paylaşarak ilerleyin.

Ben bu siteyi bulana kadar egzersiz nedir? nasıl yapılır? nereden başlanır bilmezdim. Bu yüzden onca yılım boşa gitti. bilmediğimiz eksikler yada bildiğimiz yanlışlar yüzünden bu durumdayız.

Çevre ne derse desin, önemli olan sizin duygularınız ve evliliğiniz. Olumsuz düşüncelere takılmayın. Sonuca odaklanın bu süreçte yaşadığınız negatif düşünceler sizi yıldırmasın. aksine başarmak için size güç vermeli.

Düşe kalka öğreneceğiz. Şuan kendinizi emekleyen bir çocuk gibi düşünün, birden koşamayız öyle değil mi:? Acele etmeyin. Her çocuk gibi belki önce belki sonra yürüyeceğiz. Herkes aynı anda koşamıyor.

Hayat şartlarımız aynı değil. Sosyal yaşantımız aynı değil. Gelenek göreneklerimiz ayı değil. Tek ortak noktamız doğuştan kadın olmak ve Rabbimizin bize bahşetmiş olduğu kadınlık vasvı. Demek oluyor ki hepimiz ne durumda olursak olalım bu işi yapabiliriz. Bu konuda hiç birimiz bir birimizden üstün değiliz. Hepimiz aynı konumdayız.

Bizler diğer kadınlardan farklıyız. Çünkü daha hassas ve duyarlı insanlar olduğumuz için bu sorunla karşı karşıyayız. Başkasının başına gelse gerçekten kaldıramaz bu sorunu. Bu derdi yaşıyorsak güçlüyüz demektir. Başarmakta kendi elimizde. Bu güçte olan bir insan, bu yükü taşıyabilen biz vajili melekler bu sorununda üstesinden geliriz evelallah.

Bizler özeliz. Bu sorun özelimiz. Başarmamak için hiç bir sebep yok. Çaresiz dert değil şükür.
Derdi veren Rabbim dermanını da verir. Yeter ki inancınızı yitirmeyin.

Sevgiyle Kalın.
Dua ile...

kızlar size tavsiyem bu süreçte olumsuz herşeyden uzak kalmak için insanlardan da uzak kalın. başbaşa eşinizle geçirin. İnsanların abuk subuk fikirleri, sizin hakkınızdaki düşünceleri bizleri normal insandan daha çok etkiliyor. Herkesi unutun .... Mutluluğunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. Mutluluğunuzla insanlara cevap verin....:)

Bak okudgm bir yaziyi paylasym burda bu olay Tıpkı bir çocuğun eli ile sevimli bir kediye dokunmaktan korkması gibi… Çocuğun eli sapasağlamdır, fakat beyni korku yaratıyordur ve çocuk kediye dokunamıyordur. Çocuğun kediye dokunmasını engelleyen şey eli değil, beynindeki korkudur. Sevimli mi sevimli kediciğe, çocuk, çekingen hareketlerle elini uzatmaya çalışır; kedi bu sonuçta, kendine uzanan ele illaki burnunu uzatır; çocuk eline yaklaşan kedinin burnunu görünce bir anda korkup viyaklayarak kaçar. Böyle bir durumda ne sevimli kedi suçludur, ne çocuğun elinde hastalık vardır, sonuçta çocuk kediye dokunamamıştır.
Aslında kadın en başından beri cinsel ilişkiye girmek istemiyor olabilir mi? Hayır, çocuk sevimli kediciğe en başından beri dokunmak istiyordu. Bir kediye her gün dokunabilmek, onunla uyuyabilmek, onu besleyebilmek için pet shop’lara para döken insanlar var. Demek ki bu sevimli kedi dokunulası, sahip olunası bir şey. Cinsellikten korkan kadın da, aslında ve kesinlikle, bilinçli olarak partneriyle cinsel birliktelik yaşamak istiyor Bu kadar insanın bildiği bir şey var. Tüm dünyada bu kadar doğal olan, bir hak ve ödül olarak görülen, dolayısıyla herkes tarafından zevkle ve kolaylıkla icra edilen seks neden bu kadın tarafından başarılamıyor? Neden bu kadın, vajinasına sevdiği adamın penisinin girmesini engelliyor? Tüm isteğine rağmen! İşte bu nedenle başlığımız “bir ben var benden içeri, reddeder cinselliği…” Yani kadın kesinlikle bilinçli olarak cinselliği istiyor.
Çocukların çoğu bir kedi gördüğünde peşinden koşar; dokunmak, kucağına almak, okşamak ister ve rahatça da yapar bunları. Bizim yukarıda bahsettiğimiz çocuğumuz ise tüm merakına ve isteğine rağmen yapamaz. Sebebi korkularıdır. Belki bir zamanlar bakıcısı “yemeğini yemezsen seni kedilere atarım” demiştir. Belki bir arkadaşı bir sokak kedisi tarafından tırmalanmıştır ve kuduz aşısı olmak zorunda kalmıştır, acısını da bizim çocuğumuza ağlaya ağlaya anlatmıştır. Belki bir mart ayında iki kedinin ortalığı inleten seslerle nasıl dalaştığını görmüştür. Belki annesi “sakın kedilere dokunma, bitlenirsin” demiştir. Bütün bunlar çocuğun sevimli mi sevimli kedicikten korkması ve tüm isteğine rağmen kediciğe dokunamaması için yeterlidir. Gordgn gbu hersy gecmsteki olumsuz kaygiyla alakali guzl yasantilari dnlemek gerekr sende bir sorn yok sadece biraz korkyorsn o kadar herkes korkar bndan ama heyecanli ol mutlu ol korku duggysyla yapnca olmuyo

Canımmmm süpersin ya süpersin
Rabbim gönlüne göre versin senin inşallah
Gerçekten de özeliz kızlar öyle düşünün hepimiz birer meleğiz oyyyyş

Önce ılık bir duş alın
Üzerini giymeden yatağa uzan havlunla
Kollarını iki yana aç derin derin nefes al ver 10 kere en az bu seni gevşetir.
sonra bol zeytin yağla egzersizini yap
Devamında kendini nasıl rahat hissedersen öyle eşinle deneme yap
Yatak ucu istersen. Sen yatağın ucuna yada kanepenin ucuna gel aç bacaklarını eşinde tam karşında olsun, nefes al ver, nefesini alırken karnını şişir nefes verirken muma üfler gibi pufff de puff derken ıkın sen ıkınırken eşin itmeye çalışsın canım
Yada sen eşinin üzerine geç, eşin uzansın yada yarı otururur vaziyette sen tersden eşine doğru eğil, yine ıkınarak itmeye çalış Canlar...

Başarı hikayem

Öncesinde mum ile aparat yapmıştım onun ile her zamanki gibi egzersizimi yaptım çıkardım akabinde eşimle denemek istedim.
O oturdu bacaklarını birleştirdi uzattı. Ben de sırtım eşime dönük oturur gibi yaklaştım. tabi bende eşimde bol zeytin yağı sürdük. bu olay küvette geçiyor bu arada. p... bir elimle tuttum yerleştirdim, diğer elimlede bir yerden destek aldım tutundum. ıkındım oturmaya çalıştım biraz öne doğru eğiliyorum tabi dimdik değilim. çığlıkları bastım sanki rahatlattı beni. ha acı yok yani ondan değil motive olmak için. baktım az girdi çekmedim kendimi. eşim girdi dedi ben inanmadım çünki hissetmedim. çıkarırken anladım. o an bir cesaret geldi. bacaklarım titredi ama kalkmadım ıkındım devam ettim. Sonunda başardım. 2 daha kolay oldu.

ben hep elimle tuttum canım hiç bırakmadım iterken. Oturur gibi yaptım bastırdım biraz kaymadı yani başını alınca pozisyonu hiç bozmadım. dizlerimden terler aktı ayakta durmaktan. Bir yerden tutunmak insana güç veriyor. ayakta duruncada ayaklardan güç alıyorsun yani benimki böyle oldu. hakimiyet bende oldu. Sağ sol yapmadım hiç tek pozisyon sürekli ittim gözümü kapadım o an bir hırs geldi, cesaret geldi, her şeyi bir kenara attım, var gücümle ıkındım pes etmedim. yoksa olmuyo işte der bırakır giderdim. o an da bir inanç geldi üzerine gittim oldu canım. Az girerse kendini çekme nefes al ver devam et.

Ayni sorun bizde de var malesef yeni olusmaya basladi ve bu onu daha da üzüyor
onlarında moralleri alt üst oluyo onlarada hak vermek lazım bizim yüzümüzden çekiyo adamlar yazık,sizde biraz gayret edin egzersizlerin üstüne gidin hem kendinizi hem eşinizi üzmeyin,benim korkaklığım yüünden bende 3.5 senemi boşa yemişim şimdi hiiiç anlamıyorum bile nolur sizde güvenin kendinize neleri yapıyo kmler doğuruyo düşünün sizin onlardan hiçbir eksikliğiniz yok

ayy zuzuku aynı ben gibi olmuşun sende,ilk bende oturarak almıştım korkumdan elim ayağım titredi resmen bide kırmızıyı görünce kan tutttu beni bayılcak gibi olmuştum ilkinde tabi bu acıdan değildi tamamen bizim heycanımızdan hiç unutmam ayaklarım tir tir titriyodu :)))

bncede kötü falan olduğu yok bazıları abartmış bence,ya kendilerini çok kasıyolar normalde acı falan yok bende yeni yenen biri olarak diyorum ne ağrı ne acı tamamen beynin oynadığı bizimde kurduğumuz oyun,beynine söz geçiren yeniyo zaten

geçmiş olsun canım sende panik atak var galiba o yüzden biraz abartılı olmuş olabilir o hastalıkta sıkıntı oluyo tanıdıklarımdan biliyorum tekrardan Allah acil şifalar versin

Canım senin kaçıncı oldu ben dün gece 6.yaptım şu anda tek sorun kuruluk bende acı macı yok sadece kuruyum ve pnse zeytin yağı sürmeden yapamıyom
canım o kuruluk zevke gelmediğinden olabilir tam zevke gelince kendiliğinden orası ıslanıyo kusura bakma biraz açık oldu ama her defasında bişeyler sürülmesi bana yanlış geliyo biraz ıslandıktan sonra yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…