- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.421
İnşallah anım sende bizler gibi yenersin bu hastalığı,bende 3.5 sene uğraştım gerçi üstüne gitmediğimden 3.5 sene sürdü,sonra baktım herkes sende bebek yokmu sorunmu var sendemi eşindemi,kmseyede söylenmiyo meret hastalık desen ya inanmazlar yada daha kötü moral bozarlar kendi anneme bile demedim taaki yenene kadar,yndikten sonra annemede kayınvalidemede söyledim şaştılar kaldılar hiç duymamışlar bende dedim bilmiyodum başıma gelince öğrendim,etrafın çocuk sormaları zaten insan en çok ona üzülüyo gerçi biz hep dedik kornuyoruz daha bebek istemiyoruz diye,zor bi süreç herkesin ağzını kapatamıyosun Allah tez zamanda yenme gücü versin sizlere ki herkesin ağzı kapansın inşallah hemende hamile kalırızCanlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar beni soracak olursanız hiç iyi değiladetim bitti ama hala yapamıyorum ne olacak benım bu halim herkes bebiş soruyor artık ah ah bende istiyorum ama olmuyor işte.
Canım çocuk var mı sende:)İnşallah anım sende bizler gibi yenersin bu hastalığı,bende 3.5 sene uğraştım gerçi üstüne gitmediğimden 3.5 sene sürdü,sonra baktım herkes sende bebek yokmu sorunmu var sendemi eşindemi,kmseyede söylenmiyo meret hastalık desen ya inanmazlar yada daha kötü moral bozarlar kendi anneme bile demedim taaki yenene kadar,yndikten sonra annemede kayınvalidemede söyledim şaştılar kaldılar hiç duymamışlar bende dedim bilmiyodum başıma gelince öğrendim,etrafın çocuk sormaları zaten insan en çok ona üzülüyo gerçi biz hep dedik kornuyoruz daha bebek istemiyoruz diye,zor bi süreç herkesin ağzını kapatamıyosun Allah tez zamanda yenme gücü versin sizlere ki herkesin ağzı kapansın inşallah hemende hamile kalırız
Canım işte ıslaklık olmuyo maalesefcanım o kuruluk zevke gelmediğinden olabilir tam zevke gelince kendiliğinden orası ıslanıyo kusura bakma biraz açık oldu ama her defasında bişeyler sürülmesi bana yanlış geliyo biraz ıslandıktan sonra yapsan
bosbogaz ben soyledim.allahtan anneme soylemisim onun korkusuyla yaptim biraz daha yapmasam sacimi badimi yolardikızzz sen annenle kaynanana demişmiydin vajili olduğunu :) ben yendikten sonra söyledim ikiside şokkk :)
tesekkur ederim once rabbim sonra siz vesile oldunuz allah herkezden razi olsunYAPMIŞSIN İŞTE OHH ÇOK ŞÜKÜR. GİT GEL ZAMANLA OLCAK CANIM BAŞTA BİZLERDE YAPAMADIK AMA SONRA ANLAMADIK BİLE. TEBRİK EDERİM CANIM. DARISI DİĞERLERİN BAŞINA
cok güzel yazmissin tatlimGünaydın Hanımlar ( ESKİ BİR YAZIM TEKRAR PAYLAŞIYORUM)
İnşallah bu hafta sizler için güzel geçer ve başarıya biraz daha yaklaşırsınız.
Hycnlprnss katılıyorum. Egzersizleri eşinizin yanında yaparsanız ve çabaladığınızı görürse bu size bir avantaj olarak geri döner.
Siz her ne kadar içinizde savaş verseniz, çabalasanız bile eşiniz gözle görülür birşey görmediği zaman sizin bu sorunu aşmak için çaba harcamadığınızı düşünür. Böyle düşüncelere fırsat vermemek için sorunu içinizde değil eşinizle paylaşarak ilerleyin.
Ben bu siteyi bulana kadar egzersiz nedir? nasıl yapılır? nereden başlanır bilmezdim. Bu yüzden onca yılım boşa gitti. bilmediğimiz eksikler yada bildiğimiz yanlışlar yüzünden bu durumdayız.
Çevre ne derse desin, önemli olan sizin duygularınız ve evliliğiniz. Olumsuz düşüncelere takılmayın. Sonuca odaklanın bu süreçte yaşadığınız negatif düşünceler sizi yıldırmasın. aksine başarmak için size güç vermeli.
Düşe kalka öğreneceğiz. Şuan kendinizi emekleyen bir çocuk gibi düşünün, birden koşamayız öyle değil mi:? Acele etmeyin. Her çocuk gibi belki önce belki sonra yürüyeceğiz. Herkes aynı anda koşamıyor.
Hayat şartlarımız aynı değil. Sosyal yaşantımız aynı değil. Gelenek göreneklerimiz ayı değil. Tek ortak noktamız doğuştan kadın olmak ve Rabbimizin bize bahşetmiş olduğu kadınlık vasvı. Demek oluyor ki hepimiz ne durumda olursak olalım bu işi yapabiliriz. Bu konuda hiç birimiz bir birimizden üstün değiliz. Hepimiz aynı konumdayız.
Bizler diğer kadınlardan farklıyız. Çünkü daha hassas ve duyarlı insanlar olduğumuz için bu sorunla karşı karşıyayız. Başkasının başına gelse gerçekten kaldıramaz bu sorunu. Bu derdi yaşıyorsak güçlüyüz demektir. Başarmakta kendi elimizde. Bu güçte olan bir insan, bu yükü taşıyabilen biz vajili melekler bu sorununda üstesinden geliriz evelallah.
Bizler özeliz. Bu sorun özelimiz. Başarmamak için hiç bir sebep yok. Çaresiz dert değil şükür.
Derdi veren Rabbim dermanını da verir. Yeter ki inancınızı yitirmeyin.
Sevgiyle Kalın.
Dua ile...
aminnn canimİnşallah başarırım ya teşekkürler destegin içinduâlarım sizinle inşallah kurtuluruz bu dertten..
KENDINI TAVUK SANAN KARTAL
Bir çiftçi, yerde bulduğu bir kartal yumurtasını, tavuk yumurtası sanarak , çiftliğine götürmüş. Kuluçkaya yatan tavuğun altına koymuş. Tavuk, kartal yumurtasını da kendi yumurtası sanarak kuluçka döneminde koruyucu kanatları altında tutmuş. Civcivler ve kartal yavrusu yumurtadan çıkmış. Kartal yavrusu, tavukların ve civcivlerin davranışlarını taklit ederek kanat çırpmış, eşinmiş, darı tanelerini ve solucanları yemiş. Kendisinin bir tavuk olmadığını düşünmek aklına bile gelmemiş. Bir gün küçük kartal gökyüzünde uçan kocaman bir kuş görmüş. Bu olağanüstü yaratığa hayranlıkla bakmış. En yakınındaki tavuğa bu kuşun ne olduğunu sormuş. Ona ” kartal” derler yanıtını almış.“Ben de kartal olmak istiyorum.” demiş küçük kartal.“Saçmalama” demiş tavuk.”Haddini bil. Sen asla kartal olamazsın. Sen bir tavuksun. Bunu kabul et.”Küçük kartal boynunu eğerek, toprağı eşelemiş.”Galiba haklısın.”demiş. Küçük kartal yaşamı boyunca tavukların arasında yaşamış. Asla potansiyelini bilemeden. Asla gökyüzünde özgürce dolaşabileceğini bilemeden. Beş on santimetre yükseğe kadar kanat çırpıp daha fazlasını yapabileceğini, gökyüzüne ulaşabileceğini bilemeden. Asla tavuklardan farklı şeylerle beslenebileceğini bilemeden. Çünkü, kartal olmanın imkansız olduğuna inanmış. Ve kartal bir tavuk olarak ölmüş.
Kadin olarak yaratildiniz kucuk korkak bir kiz cocugu degilsiniz basarabilirsiniz senelerce tabularla korkularla buyutulduk herkes yapti bize gelip kotu anilarini anlatti bilinc alti onu isledi hep kotu bi sey olacak gibi dusunduk ama bi sey oldugu yok hala hayattayiz ve cinsellik mukemmel bir sey yasadiginizda goreceksiniz!!!! Pes etmeyin bu sayfayi 600 lerde buldumm uzun sure okudum 500den fazla kisinin yendigine bizzat sahit oldum liste yaptim simdi 20000 leri gecmissiniz en az 1000 kisi yenmistir yenenlerin sizden bir farki yok sizde yenebilirsiniz korkmayin kendinize guvenin !!!!
ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK CNMM...... çok güzel bi yazı. inşl benim gibi herkese büyük umut ve cesaret olacaktır. paylaştığın için teşekkür ederim ...KENDINI TAVUK SANAN KARTAL
Bir çiftçi, yerde bulduğu bir kartal yumurtasını, tavuk yumurtası sanarak , çiftliğine götürmüş. Kuluçkaya yatan tavuğun altına koymuş. Tavuk, kartal yumurtasını da kendi yumurtası sanarak kuluçka döneminde koruyucu kanatları altında tutmuş. Civcivler ve kartal yavrusu yumurtadan çıkmış. Kartal yavrusu, tavukların ve civcivlerin davranışlarını taklit ederek kanat çırpmış, eşinmiş, darı tanelerini ve solucanları yemiş. Kendisinin bir tavuk olmadığını düşünmek aklına bile gelmemiş. Bir gün küçük kartal gökyüzünde uçan kocaman bir kuş görmüş. Bu olağanüstü yaratığa hayranlıkla bakmış. En yakınındaki tavuğa bu kuşun ne olduğunu sormuş. Ona ” kartal” derler yanıtını almış.“Ben de kartal olmak istiyorum.” demiş küçük kartal.“Saçmalama” demiş tavuk.”Haddini bil. Sen asla kartal olamazsın. Sen bir tavuksun. Bunu kabul et.”Küçük kartal boynunu eğerek, toprağı eşelemiş.”Galiba haklısın.”demiş. Küçük kartal yaşamı boyunca tavukların arasında yaşamış. Asla potansiyelini bilemeden. Asla gökyüzünde özgürce dolaşabileceğini bilemeden. Beş on santimetre yükseğe kadar kanat çırpıp daha fazlasını yapabileceğini, gökyüzüne ulaşabileceğini bilemeden. Asla tavuklardan farklı şeylerle beslenebileceğini bilemeden. Çünkü, kartal olmanın imkansız olduğuna inanmış. Ve kartal bir tavuk olarak ölmüş.
Kadin olarak yaratildiniz kucuk korkak bir kiz cocugu degilsiniz basarabilirsiniz senelerce tabularla korkularla buyutulduk herkes yapti bize gelip kotu anilarini anlatti bilinc alti onu isledi hep kotu bi sey olacak gibi dusunduk ama bi sey oldugu yok hala hayattayiz ve cinsellik mukemmel bir sey yasadiginizda goreceksiniz!!!! Pes etmeyin bu sayfayi 600 lerde buldumm uzun sure okudum 500den fazla kisinin yendigine bizzat sahit oldum liste yaptim simdi 20000 leri gecmissiniz en az 1000 kisi yenmistir yenenlerin sizden bir farki yok sizde yenebilirsiniz korkmayin kendinize guvenin !!!!
Nasıl da bizi anlatan bir yazı, evet ben de kadınlığımı geç farkettim ama farkettim. Kadın olmak, haz almak, cinselliği istemek çok güzel bişeyKENDINI TAVUK SANAN KARTAL
Tek ihtiyaciniz olan ufacik bi cesaret hic birimiz tavuk degildik hayatimizda ne isler basardik ama bu illet elimizi kolumuzu bagladi yenin kurtulun su illetten burada eskiden bi arkadas vardi 17 yillik evliydi eskaza hamile kalmis kadin normal dogum yapmis ama vajinusmusELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK CNMM...... çok güzel bi yazı. inşl benim gibi herkese büyük umut ve cesaret olacaktır. paylaştığın için teşekkür ederim ...
Gözünüzaydin sizin adiniza çok sevindimBen de şunu eklemek istedim, gerçekten eşlerimiz çok anlayışlı insanlar, onlar öyle olmasa bu kadar uzatamazdık bu işi, en yakın arkadaşımdan biliyorum, kendisi rahat bi insan olduğu için kimseden de saklamamıştı durumunu, 2, 3 ay gibi kısa bir süre yaşamış olmasına rağmen eşi kafasına bardak mı fırlatmadı, beni sevmiyorsun sen mi demedi, aldatmaya mı kalkmadı, arkadaşım da el mecbur yendi. Onların bu anlayışını suistimal etmeyelim, ben eşime hep diyordum ben bunu yeneceğim ve seni artık hep mutlu edeceğim diye, şimdi sözümüzü tutuyorumben yaptım siz de yaparsınız 
amin çok aminGözünüzaydin sizin adiniza çok sevindimdarısı bizlerin başına inşallah
Allah razı olsunamin çok amin
her an duamdasınız
Banada yardimci olur musunuz?Canimmmmmm cok sevindim Rabbim kolaylik versin bak isteyince oluyomus demekki orda bi delik varmis gayret et basaracaksin guzelim
Evet oluyordu yaptıkça geçer alışırsın. Bacaklarını yana doğru aç alttaysan. Üstte yapıyorsanız da Eğil öne doğru ilişki sırasında. Eşin git gel yapsınkizlar aksam yine deneme vardi..ve baya bi aldim yine nerdeyse tamamini hafif baski oldu bi tek ama cok tedirginlik vardi yaa aci falanda yoktu..bde git gel yaparken sanki icimden bisey cekiliyo gibi vakm oluyo sanki ...sizdede oyle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?