Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah anım sende bizler gibi yenersin bu hastalığı,bende 3.5 sene uğraştım gerçi üstüne gitmediğimden 3.5 sene sürdü,sonra baktım herkes sende bebek yokmu sorunmu var sendemi eşindemi,kmseyede söylenmiyo meret hastalık desen ya inanmazlar yada daha kötü moral bozarlar kendi anneme bile demedim taaki yenene kadar,yndikten sonra annemede kayınvalidemede söyledim şaştılar kaldılar hiç duymamışlar bende dedim bilmiyodum başıma gelince öğrendim,etrafın çocuk sormaları zaten insan en çok ona üzülüyo gerçi biz hep dedik kornuyoruz daha bebek istemiyoruz diye,zor bi süreç herkesin ağzını kapatamıyosun Allah tez zamanda yenme gücü versin sizlere ki herkesin ağzı kapansın inşallah hemende hamile kalırız

Canım çocuk var mı sende:)

Canım işte ıslaklık olmuyo maalesef hala gergin oluyorum biraz o yüzden zevk alamıyorum sanırım e zevk alamayınca da ıslaklık tam olmuyo
Ama olacak inşallah o da olacak neler olmadı ki güzel günler gelecek inşallah hepimiz için hem de

cok güzel yazmissin tatlim

Şükür 8. ciyi yaptım. Darısı tüm meleklerin başına.. eşim çok mutlu. Lütfen ertelemeyin. Derinn derinnn nefes alın taa karnınızdan. Sonra hepsini verirken ıkının ve ittirin penisi. İnanın girecek hepsi girecek. Takıldığı yerde durun sakın geri çıkarmayın ( en faul hareket bu yani geri çıkarmak) derinn bir nefes daha alın verirken ıkınarak ittirin. Bu arada eger ıslaklık olmadıysa ben biraz bebe yağı sürüyorum

KENDINI TAVUK SANAN KARTAL
Bir çiftçi, yerde bulduğu bir kartal yumurtasını, tavuk yumurtası sanarak , çiftliğine götürmüş. Kuluçkaya yatan tavuğun altına koymuş. Tavuk, kartal yumurtasını da kendi yumurtası sanarak kuluçka döneminde koruyucu kanatları altında tutmuş.  Civcivler ve kartal yavrusu yumurtadan çıkmış. Kartal yavrusu, tavukların ve civcivlerin davranışlarını taklit ederek kanat çırpmış, eşinmiş, darı tanelerini ve solucanları yemiş. Kendisinin bir tavuk olmadığını düşünmek aklına bile gelmemiş. Bir gün küçük kartal gökyüzünde uçan kocaman bir kuş görmüş. Bu olağanüstü yaratığa hayranlıkla bakmış. En yakınındaki tavuğa bu kuşun ne olduğunu sormuş. Ona ” kartal” derler yanıtını almış.“Ben de kartal olmak istiyorum.” demiş küçük kartal.“Saçmalama” demiş tavuk.”Haddini bil. Sen asla kartal olamazsın. Sen bir tavuksun. Bunu kabul et.”Küçük kartal boynunu eğerek, toprağı eşelemiş.”Galiba haklısın.”demiş. Küçük kartal yaşamı boyunca tavukların arasında yaşamış. Asla potansiyelini bilemeden. Asla gökyüzünde özgürce dolaşabileceğini bilemeden. Beş on santimetre yükseğe kadar kanat çırpıp daha fazlasını yapabileceğini, gökyüzüne ulaşabileceğini bilemeden. Asla tavuklardan farklı şeylerle beslenebileceğini bilemeden. Çünkü, kartal olmanın imkansız olduğuna inanmış. Ve kartal bir tavuk olarak ölmüş.

Kadin olarak yaratildiniz kucuk korkak bir kiz cocugu degilsiniz basarabilirsiniz senelerce tabularla korkularla buyutulduk herkes yapti bize gelip kotu anilarini anlatti bilinc alti onu isledi hep kotu bi sey olacak gibi dusunduk ama bi sey oldugu yok hala hayattayiz ve cinsellik mukemmel bir sey yasadiginizda goreceksiniz!!!! Pes etmeyin bu sayfayi 600 lerde buldumm uzun sure okudum 500den fazla kisinin yendigine bizzat sahit oldum liste yaptim simdi 20000 leri gecmissiniz en az 1000 kisi yenmistir yenenlerin sizden bir farki yok sizde yenebilirsiniz korkmayin kendinize guvenin !!!!

ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK CNMM...... çok güzel bi yazı. inşl benim gibi herkese büyük umut ve cesaret olacaktır. paylaştığın için teşekkür ederim ...

Nasıl da bizi anlatan bir yazı, evet ben de kadınlığımı geç farkettim ama farkettim. Kadın olmak, haz almak, cinselliği istemek çok güzel bişey

ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK CNMM...... çok güzel bi yazı. inşl benim gibi herkese büyük umut ve cesaret olacaktır. paylaştığın için teşekkür ederim ...
Tek ihtiyaciniz olan ufacik bi cesaret hic birimiz tavuk degildik hayatimizda ne isler basardik ama bu illet elimizi kolumuzu bagladi yenin kurtulun su illetten burada eskiden bi arkadas vardi 17 yillik evliydi eskaza hamile kalmis kadin normal dogum yapmis ama vajinusmus (( yenememis yillarca burada bu sayfada yendi bir birinize destek olun yureklendirin vaz gecmeyin ben yeneli coluk cocuga karistik eskisi gibi gelemiyorum ama inanin her gece yataga girdigimde tedirginlik yasamadigim icin sukrediyorum ve sizleri dusunuyorum o gecelerin dili olsada anlatsa ne agladik ne uzulduk ne hayaller kurduk (( buradaki herkese kendimi borclu hissediyorum keske daha cok gelsem yazsam anlatsam size... Esim inanamiyor nasil vajinusmus oldun sen diyor yani yendiginiz zaman esinize eksik olmadigini ispatlamis olacaksiniz tek sorun beynimize doldurulan hurafeler yanlis bilgiler... Hayati kendinize zehir etmeyin korkmadan yataginiza girin hepinizin en kisa zamanda guzel haberlerini okuriz insallah..

Ben de şunu eklemek istedim, gerçekten eşlerimiz çok anlayışlı insanlar, onlar öyle olmasa bu kadar uzatamazdık bu işi, en yakın arkadaşımdan biliyorum, kendisi rahat bi insan olduğu için kimseden de saklamamıştı durumunu, 2, 3 ay gibi kısa bir süre yaşamış olmasına rağmen eşi kafasına bardak mı fırlatmadı, beni sevmiyorsun sen mi demedi, aldatmaya mı kalkmadı, arkadaşım da el mecbur yendi. Onların bu anlayışını suistimal etmeyelim, ben eşime hep diyordum ben bunu yeneceğim ve seni artık hep mutlu edeceğim diye, şimdi sözümüzü tutuyorum ben yaptım siz de yaparsınız 

Gözünüzaydin sizin adiniza çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah

kizlar aksam yine deneme vardi..ve baya bi aldim yine nerdeyse tamamini hafif baski oldu bi tek ama cok tedirginlik vardi yaa aci falanda yoktu..bde git gel yaparken sanki icimden bisey cekiliyo gibi vakm oluyo sanki ...sizdede oyle oldumu

kizlar aksam yine deneme vardi..ve baya bi aldim yine nerdeyse tamamini hafif baski oldu bi tek ama cok tedirginlik vardi yaa aci falanda yoktu..bde git gel yaparken sanki icimden bisey cekiliyo gibi vakm oluyo sanki ...sizdede oyle oldumu
Evet oluyordu yaptıkça geçer alışırsın. Bacaklarını yana doğru aç alttaysan. Üstte yapıyorsanız da Eğil öne doğru ilişki sırasında. Eşin git gel yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…