Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bu denemelerden sonra vajinami incelemeye basladim benim vajinamin girisi kizlik zarimin oldugu yer bembeyaz vajina rengi beyaz olur mu yoksa mantar vs mi vardr bu yüzden yanma hissedyr olabilir miyim sizce doktora gitmeli miyim ?

Hep araya bsey giriyo hep erteliyoruz nolcak boyle bilmiyorum yaaa ustte yenmek istiyorum gecenlerde bikere denedik ustte olmuyi niye olmuyo anlamiyorum yaa pozisyon degistircez mecbur ama ben ustte yenmek istiyorummm

ahh ahh sende kendimi gordum.gecen kis bos bos oturdum bende neymis sogukmus neymis sik sik banyo yaparsam hasta olurmusum.sakin sen benim gibi olma canim. 5 dakikalik is. zaten sonuca gelmissin.cesaretlen ve bitir bu işi
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın merakımdan soruyorum ben hiç egzersiz yaptıktan sonra duş almadım şimdiye kadar öyle bir gerek olduğunu düşünmedim ilişkiye girmiyorum ki neden duş almalıyız acaba?

Merhaba kızlar. Bende Cem Keçe'nin vaji ile ilgili kitabı var. İsteyene kargo ile gönderebilirim. Düşünürseniz mesaj atarsınız.

kişiye göre değişir , benim çok işime yaradı bununla yendim dersem abartmış olurum. ama kendimizi tanımamıza yardmcı oluyor. bakış açısı kazandırıyor belki. mücadele etmeye karar vermeye yardımcı olur. çözüm bizde zaten. savaşan kazanıyor.

Arkadaslar bu denemelerden sonra vajinami incelemeye basladimegzersizler icin benim vajinamin girisi kizlik zarimin oldugu yer bembeyaz vajina rengi beyaz olur mu yoksa mantar vs mi vardr bu yüzden iliskide yanma hissedyr olabilir miyim sizce doktora gitmeli miyim ?

canim benimde iliskide yanma oluyo. bende kararsız kaldim gitsem mi gitmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…