Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neden deneme yapcagimiz zaman sacmasapan seylere tartisp küsüyoryz yaa(((((((((((
canım aynı şey bizdede oluyodu. erkekler sanırım yine hayal kırıklığıyla sonuçlanacağı için böyle yapıyo. bende çok tartışmalar küslükler yaşadım. ama cinsellik ilişkileri olumlu etkiliyo. o yüzden sık dişini hallet bir an önce. sen zaten kısa zamanda bayağı yol katettin. derin nefes al tatlım verirken ıkın ve ittir penisi. bolca yağla bu arada. hepsi bir hamlede girmeyebilir. sakın vazgeçme. tekrar derin nefes al ( ama böyle karnınıda doldurarak) ve verirken ittir

Kizlar ben de ustte yenmek istiyorum ama ikiniyorum da hic ilerleyemiyorum biyerde yanlis yapiyorum kesin

Kizlar ben de ustte yenmek istiyorum ama ikiniyorum da hic ilerleyemiyorum biyerde yanlis yapiyorum kesin
canim o an penisi biraz kaydirman gerekiyo yada poponu oynat biraz.nasil anlatayim ayni yere yuklenince olmuyo sanki..hem senin yapmana ramak kaldi..inan aparati yapan penisi daha kokay yapar aparat sert oluyor. bide yapmadan once bi 10 dakija kendi kendine egzersiz yap..sen yapacaksin bu isi ben inaniyorum

Tabiki esnek olup hic kan gelmeyen duran dogumda zari giden var ne bileyim suphelendim yarida bisey olmayipta benim ucun degmesiyle hemen gitmis olabilir mi ben rahat rahat kan geldi gitti diyordum
Herkesin zarı farklı bana doktor 2 cm içerde ve ince parmağımı soksam yırtılır demişti.sonra ilk egzersizde çok küçük dilatörle bozuldu benim kan geldiyse gitmiştir zaten zar engel değil ilişkiye

Sürekli bacaklarınız alabildiğince açıp yatın alıştırın vücut egzersizi gibi mesela sürekli spor yapanlar çok esnek olur ama yeni başlayanlar 1 hafta ağrı çeker uzanırken yatarken otururken hep açabildiğiniz kadar çok açarak yatın bunu bana doktor söylemişti bende çok açamıyodum ve denerken bi ağrı geliyodu bacaklarıma şimdi uzun süre durabilirim başlayın biran önce

Kizlar banada yardimci olun bende bu illetle 4 yildir uğraşıyorum başaramadım

Canim sana onceden yazdigim bi mesaji sayfada tekrar bulup attim cevap olarak bak yukarda yaziyo yapman gerekenler

Herkesin zarı farklı bana doktor 2 cm içerde ve ince parmağımı soksam yırtılır demişti.sonra ilk egzersizde çok küçük dilatörle bozuldu benim kan geldiyse gitmiştir zaten zar engel değil ilişkiye
evet herkesinki farklı. mesala benimki baya kalinmis..ama öyle gozumde korkuttugum gibi olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…