Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim haklisin ama alt bana korkutucu geliyo yenersem ancak ustte yani kontrol bendeyken yenerim gibi geliyo...

Evet basta tuvaletini yaparken onu biralip tutarak baslycaksn sonra vajinani sadece kucuk bi aynada inceleyerek ... Sadece incele ve ikin oranin acildgini gorceksin sonra parmaginla egzersizlerde yavas yavas ilerlyceksin zaten

Mrb arkadaslar siteye yeni katildim ve ne yazikki 2 yili askin suredir vajiliyim.basta hic olmuyordu ama son zamanlarda cabamizla sanki pns basi giriyordu ve ben astigimi sanmistim hatta cocuk istiyordum taki doktora gidip ne cocugu sen ileri duzeyde vajinusmussun diyene kadar evet biliyordum ama birinin yuzume vurmasi beni derinden etkiledi hic tedavi olmadim ama parmak egzersizi falan yaptim ara ara ama sonuc yine husran yardimlariniza ihtiyacim var kimseyi Rabbim bu dertle sinamasin ins. Capcanli herseyden mutlu olan bir insanken mutsuz huzursuz sonuk guvensiz bir insana donustum ve doktora gittigim gunden beri aklim fikrim sadece bu konuda surekli aglamak istiyorum isin ilginci burda onca insan benimle ayni sorunu ayni hisleri paylasmasina ragmen hala sadece bende varmis gibi geliyor. Aksam aksam cok uzun oldu bu yazi ama malum bu konuyu kimseyle paylasamamak icine atmak mahvediyor insani simdiden tesekkur ederim ve okuyan varsa bu mesaji hakkinizi helal edin cok uzun oldu :)

Bizim tek sorunumuz kendilignden mucize beklemek.... Bu olmycak tek.mucize biziz bende yenemedim henuz ama egzersiz bana cok olumlu seyler katiyo her yaptiginda basariya daha cok yaklastigini hissedip haz aliyosun

Belki hepimizin bunu yenicegi gün yine kendimizi dusuncelerimizi korkularimizi dinlemedigimiz duymazdan geldigimiz o gün olcak kurtulusumuzdaki tek mucize budur belki de..

Sen zaten ilerlemissin bile canim super kendine mumdan aparat yapabilirsin ince mum kalin mum sonra muma pecete ve strec sarip zeytnyagiyla egzerszleri ypabilrsn

evet herkesinki farklı. mesala benimki baya kalinmis..ama öyle gozumde korkuttugum gibi olmadi..

Canim ben hem parmak yaptim hem mum ama hi kanama olmadi.hatta bende merak ettim madem 2 cm icerde sadece coktan yirtilmis olması gerekiyordu ama kan olmadi hiç.acaba esnekmi yoksa kalin ildugu için daha yiltilmadimi

Canim ben hem parmak yaptim hem mum ama hi kanama olmadi.hatta bende merak ettim madem 2 cm icerde sadece coktan yirtilmis olması gerekiyordu ama kan olmadi hiç.acaba esnekmi yoksa kalin ildugu için daha yiltilmadimi
Canım eğer zar kalınsa yırtılma olmuyor egzersizlerde bende parmağın hepsini girdirirdim, aparat yaptım tamamını girdirdim hatta Pns girdi yarıya kadar yine yırtılmadı.... ikinci ilişkide tamamı girince yırtıldı ama kendini korkutma bu konuda zarın kalın olması ilişkiye engel değil. Ağrılı olması anlamına da gelmez. Ben gittiğini anlamadım bile eşim gördü ben kalkınca

Gunaydn kizlar ben bi sene once doktora gitmstm cok kucuk cikolata kistlerim vardi ilk adet oldugumda da gitmistim rahim duvarinda kalinlasma var denmisti yillar once tekrar gitcem doktora acaba bunlar zarla ilgili olabilir mi yada cocuga engel kafama takildi ya(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…