- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.481
Illa üstte daha kolay olacak diye birsey yok. Ben altta yendim üstte yapamamistimm
Hayir burayi yeni gördüm hic birseye baslamadim dahacanim egzersiz yapabiliyomusun
Hayir burayi yeni gördüm hic birseye baslamadim daha
Kizlar ayni duygulari yasiyoruz hepimiz ne eksik ne fazla ayniyiz ve yanliz degiliz kimseye anlatamayiz ama bu site bizim icin bi mucize artik o üzülmeleri mutsuzlugu atin ustunuzden burda acikca birbirimize yazamasaydik napcaktik sorunun yarisi gitti bile cunku her birimiz karanlik dünyalarin icinde hapsolmusken bitek ben yapamiyorum ben yarimim ben eksigim derken burda bizim gibi insanlarin oldugunu gorduk bunun elimizde olmadigini gorduk ve heran acikca sorup daniscagimiz kader arkadaslarimizi bulduk suan yapamamis olsak da önceki ruh halimize gore daha net daha kararli daha ne yapacagimizi biliyoruz...ama önceden napcagimizi bilmiyoduk çözümsüzdük resmen bitmistik ama simdi artik o günleri unutup baska sayfadan baska biyerden tutunmaliyiz hayata biz özeliz bunu unutmayin en yakinimiz bile bizi anlayamaz sadece biz yasiyoruz bunu ve en önemlisi bunu yillar sonra yenen insanlarla konusuyoruz aradaki farka bakin kizlar
Hayir canim yaniliyosun egzersizlere kolaylikla baslayabilirsin yavas yavas sadece kararli olcaksin kendini dinlemyceksin duymamazliktan gelceksin ayna alip dokunmadan sadece bakarak basla hic dokunma sadece ikin o olmadigini dusundugumuz deligin ortaya ciktigini gorceksin yarm saat sadece ikin ve izle ertesi gun parmaginla dokun sok demiyorum sadece ikin ve dokun dokundukca parmagnla iceriye bakmak istyceksin zaten bi sonraki denemede karnini sisirp nefes al ve muma ufler gbi ikinarak nefes ver o anda parmagni orda tut zaten acilan delik o anda parmagini da kolaylikla icine alcak hicbsey hissetmyceksin.bile sonra egzersiz adim adim gdiyo zaten.ve aci yok zar bile yok emin ol
Bizim tek sorunumuz kendilignden mucize beklemek.... Bu olmycak tek.mucize biziz bende yenemedim henuz ama egzersiz bana cok olumlu seyler katiyo her yaptiginda basariya daha cok yaklastigini hissedip haz aliyosun
Belki hepimizin bunu yenicegi gün yine kendimizi dusuncelerimizi korkularimizi dinlemedigimiz duymazdan geldigimiz o gün olcak kurtulusumuzdaki tek mucize budur belki de..
Hepsi tam egzersizlerimi yaptim es denemesi bile yaptim onda bi problem yok sadece popo ya ittirince tuvaletim geliyor ve bırakıyorum bende mi sorun var yalnismi yapiyorum bilmiyorum.canim hangi asamadasin.egzersize basladin mi...
evet herkesinki farklı. mesala benimki baya kalinmis..ama öyle gozumde korkuttugum gibi olmadi..
Canım eğer zar kalınsa yırtılma olmuyor egzersizlerde bende parmağın hepsini girdirirdim, aparat yaptım tamamını girdirdim hatta Pns girdi yarıya kadar yine yırtılmadı.... ikinci ilişkide tamamı girince yırtıldı ama kendini korkutma bu konuda zarın kalın olması ilişkiye engel değil. Ağrılı olması anlamına da gelmez. Ben gittiğini anlamadım bile eşim gördü ben kalkıncaCanim ben hem parmak yaptim hem mum ama hi kanama olmadi.hatta bende merak ettim madem 2 cm icerde sadece coktan yirtilmis olması gerekiyordu ama kan olmadi hiç.acaba esnekmi yoksa kalin ildugu için daha yiltilmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?