Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gunaydn kizlar ben bi sene once doktora gitmstm cok kucuk cikolata kistlerim vardi ilk adet oldugumda da gitmistim rahim duvarinda kalinlasma var denmisti yillar once tekrar gitcem doktora acaba bunlar zarla ilgili olabilir mi yada cocuga engel kafama takildi ya(((((

Hepsi tam egzersizlerimi yaptim es denemesi bile yaptim onda bi problem yok sadece popo ya ittirince tuvaletim geliyor ve bırakıyorum bende mi sorun var yalnismi yapiyorum bilmiyorum.
Tuvaletinin gelmesi normal o geçiyor sonra. Dayanmaya çalış. Bırakma git gel yaptıkça ıslanma olur alışırsın

Hepsi tam egzersizlerimi yaptim es denemesi bile yaptim onda bi problem yok sadece popo ya ittirince tuvaletim geliyor ve bırakıyorum bende mi sorun var yalnismi yapiyorum bilmiyorum.
canim baya ilerlemissin sen.o bendede oluyor.hatta o baski ve yanma yuzunden ben git gele daha alisamadim.zamanla alusirsin canim

canim baya ilerlemissin sen.o bendede oluyor.hatta o baski ve yanma yuzunden ben git gele daha alisamadim.zamanla alusirsin canim
İnsallah hepimiz bu durumu asariz Allahın izniyle ve başka konularda birbirimize destek oluruz Allah can sağlığı versin şimdi daha bi rahatim adetim bitsin denemelere devam edicez yilmayalim yeterki git gel durumu bendede iç açıcı değil yavaş yavaş yapıyoruz ama onuda asacagimiza güveniyorum ben

Anestol pomad in çok faydasini gördüm ben uyusturduktan sonra daha rahat giriyo yanma olmuyo gleitgelen jel le beraber kullandım eş denemesinde ve gayet basarili oldum tavsiye ederim tabi zeytin yagininda hakkını yememek lazım :)

Merhaba herkese araniza yeni katıldım ve cok kötü durumdayım vaji yım ve 2 senedir olmuyor geçen ay bartolin kisti çıktı şırınga ile aldırdım şimdi ufaktan olsa gene var gibi geliyor dün akşam denedik olmadı duvar gibi gitmiyor kaymiyor sımsıkı kalem ucu kadar buyumuyor açılmıyor lütfen yardım edin artık dayanamıyorum doktora gittim hersey yolunda çok şükür vajinan dar boyuna göre ama bu bir sorun değil dedi anestol Pomad ve kayganlastirici verdi denedim olmadı ve kendimi sikitikca bartolin bezi şişiyor ve bir gün canım yanıyor gibi oluyor oturma banyosu yapıyorum ama

Bugün tekrar denemek istiyorum Ama Korkuyorum Çok Fazla Hem O Şişlik Engelmi Hemde Neden Cuk Diye Gitmiyor Burda Tüm Yazıları Okudum Nerdeyse Ama Olmuyor Yapan Benim LLE Aynı Şeyi Paylaşan ARKADAŞLAR Lütfen Allah Rızası İçin Yardımcı Olun

canim herseyin bi vakti var.demekki bizimkide zamanla olcak

canim sislik derken tam anlamadim. kasiginda mi sisme var

Canim ben hem parmak yaptim hem mum ama hi kanama olmadi.hatta bende merak ettim madem 2 cm icerde sadece coktan yirtilmis olması gerekiyordu ama kan olmadi hiç.acaba esnekmi yoksa kalin ildugu için daha yiltilmadimi
canim esnek olabilir.ama tam anlamiyla penis girisi olursa zarin yirtilir.aslinda yirtilma diye bisey yok.yeterli islakligin olursa yirtilma olmaz.yanlis biliyoruz yirtilma degilde zarin geri cekilmesi.benimki guya operasyonluktu benimki bile acimadi.aci yok.o beynimizin uydurmasi.

Kapakları araladigimda hafif şişlik görüyorüm ama ikindigimda deliği görüyorum ama bir dolma kalem kalınlığında açılıyor sadece o da çok ikininca sonra ilişki için hazirlaniyorum kusura bakmayın biraz açık oldu ama derman oluncak sa herseyi yazıyorum namaz pozisyonu bana kolay gibi geliyor ama ondada kendimi ileri ıtiyorum gleitgeln aldım kayganlastirici ve anestolpomad ama korkudan kullanamadim

KIZLAR TAM HERŞEY YOLUNDA DİYORKAN HASTALIK ÇIKTI DUA EDİN BANA İDRARIM DAN KAN GELMEYE BAŞLADI TAŞ VEYA KUM DÜŞÜRÜYORMUŞUM GERÇİ SONUÇLAR ÇIKMADI DAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…