- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.521
canim esnek olabilir.ama tam anlamiyla penis girisi olursa zarin yirtilir.aslinda yirtilma diye bisey yok.yeterli islakligin olursa yirtilma olmaz.yanlis biliyoruz yirtilma degilde zarin geri cekilmesi.benimki guya operasyonluktu benimki bile acimadi.aci yok.o beynimizin uydurmasi.
uzuldum canim inşallah gecici bir rahatsızlık dir.Kapakları araladigimda hafif şişlik görüyorüm ama ikindigimda deliği görüyorum ama bir dolma kalem kalınlığında açılıyor sadece o da çok ikininca sonra ilişki için hazirlaniyorum kusura bakmayın biraz açık oldu ama derman oluncak sa herseyi yazıyorum namaz pozisyonu bana kolay gibi geliyor ama ondada kendimi ileri ıtiyorum gleitgeln aldım kayganlastirici ve anestolpomad ama korkudan kullanamadim
zaten biranlik cesaretle oluyor tatlim..benden korkagi yokrur bu dunyada nerdeyse kendi golgemden korkarim.kan aldirirken bayilir igne yaptirirken aglarim vs. ben bile yaptiysam herkes yaparİnşallah benimkide öyle acısız olur canim,zaten bu kadar korkarken denemeye bile cesaretim yokken boyle bir acı en başa dönemi sağlar.zaten güç bela egzersiz yapiyorum
angelina 3. denemeyi yaptınmı merak ettim. nasıl gidiyorzaten biranlik cesaretle oluyor tatlim..benden korkagi yokrur bu dunyada nerdeyse kendi golgemden korkarim.kan aldirirken bayilir igne yaptirirken aglarim vs. ben bile yaptiysam herkes yapar
o koyduğu alet canınızı yaktımıYazdiginiz yazilara tesekkürler ilginize ve anlayisinizada bugün kadin doguma gittim vajinam beyaz yanmam var diye bayagi panik haldeydm kadin cok ilimliydi zarim yirtilmis ama vajiyi acma aletini koyunca yine kanadi yara kapanana kadar iliskiye girme dedi sanki tam girebiliyormusum gibi 10 gün kadar ve vajinusmus olmadgmi söyledi zarin yirtilmasi yara olurturmus aci o yüzden dedi yani ilk basta cekilen aci normalmis sabirli olun ve kasmayin dedi iliski sirasinda poponuzun altina yastik koyun derin nefes alin dedi birde kayganlastirici jel verdi ne mantar ne baska birsey var sadece korku var yani bende sizde oldugu gibi , korkmadan doktora muayene olabilirsnz icinizde süphe varsa herkes hemen vajinusmus olmuyor dedi kendinize güvenin arkadaslar
senin üstte olduğun pozisyon daha kolay olur. ben o pozisyonda yendim. yüzüm eşime dönükGleitgelin ile anestol Pomad aldım bu aksam deniycem umarım olur hangi pozisyon daha rahat ve korkusuz oluyor yenenler açıklarsa daha verimli olur yapamayanlara benim gibi olanlara daha açık bi bilgilendirme oolur sevinirim gerçekten
Üste 2 3 kez denedim ama bi türlü oturamadim afedersiniz amà ilerlemedi benmi yapamıyorum yanlısmı yapıyorumsenin üstte olduğun pozisyon daha kolay olur. ben o pozisyonda yendim. yüzüm eşime dönük
ilerlemediği yerde derin nefes al verirken ıkın ve ittirÜste 2 3 kez denedim ama bi türlü oturamadim afedersiniz amà ilerlemedi benmi yapamıyorum yanlısmı yapıyorum
canim penisin tamamini aliyorum.3. denemeyi de yaptik.ama sanki bi basinc oluyo devam edemiyorum.esimde zamana birakti artik.bu bile benum icin mucizeangelina 3. denemeyi yaptınmı merak ettim. nasıl gidiyor
canım ne kadarlık evliydincanim penisin tamamini aliyorum.3. denemeyi de yaptik.ama sanki bi basinc oluyo devam edemiyorum.esimde zamana birakti artik.bu bile benum icin mucize
1.5 yil olducanım ne kadarlık evliydin
Keske denemelere önce baslasaydin oldukca uzun zaman beklemissin insallah skntsz atlatrsn endise etme dayanmaya calis esin senin icin gercekten dayanmis derin nefes al bacaklarini olabildgnce ac esini sevdigini bunun normal oldugunu düsün kendinj rahatlat kayganlastirici oldukca ise yariyor bugün doktor bana popumun altina yastik koymami söyledi ben yatak ucunda yapmistim mesela kimi arkadasta üstte yapabiliyorKizlar bend 18 aylik evliyim ve inanin daha eşimle deneme yapmadık,yani deneyip acidan falan yapmamış degilim.korku ve endişe ile deneme bile yaptirmadim eşime.simdi burda okuduklarimla ve bir kac arkadaşımında yardimiyla egzersilere başladım,aslında çabuk yol aldim.hemde asla asla yapamam derken parmak,iki parmak rahat alabiliyorum.mum demeside yaptim ama bieaz zorlaniyorum basinc oluyor tamamini alınca gitgel yapamadan anında geri çıkarıyorum mumu.ama bunada şükürler olsun,ve artik bu hafta sonu esimle deneme yapmak istiyorum.ilk olacagi icin cok tedirgin ve korkagim.bunca zaman yapmadim kendimi hazir hissetmiyorum diye dokundurtmadim bile o yuzden nasil yapacagimida bilmiyorum.
Bu ilk deneme icin neler yapmaliyim,nasil baslamaliyim ne olur biraz akıl verin.okadar kalin geliyorki nasil yapıcam bilmiyorum,hem istiyorum hem vazgecmek icin bahaneler uyduruyorum kendime.
Tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar (yazida cok uzun oldu kusura bakmayin)
Keske denemelere önce baslasaydin oldukca uzun zaman beklemissin insallah skntsz atlatrsn endise etme dayanmaya calis esin senin icin gercekten dayanmis derin nefes al bacaklarini olabildgnce ac esini sevdigini bunun normal oldugunu düsün kendinj rahatlat kayganlastirici oldukca ise yariyor bugün doktor bana popumun altina yastik koymami söyledi ben yatak ucunda yapmistim mesela kimi arkadasta üstte yapabiliyor
Canim keşke zamani geri alabilsem okadar pismanimki anlatamam sana.hep bahaneler uydurarak bu gunlere geldim,ha yarin deniycem ha bugün deniycem derken 18 ay olmus bile.allahima her an sukrediyorum böyle anlayisli bir esim oldugu icin bir gun bile beni bunu için uzmedi ama bende artik ona bu haksizligi yapmak istemiyorum.
Bende altta denemek istiyorum canim yatak ucunu deneyecegim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?