Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah benimkide öyle acısız olur canim,zaten bu kadar korkarken denemeye bile cesaretim yokken boyle bir acı en başa dönemi sağlar.zaten güç bela egzersiz yapiyorum

Kızlar bugün kadın doğuma gittim. Bana yarım vai bile değilsin dedi anestol pomad agri kesici ve kas gevsetici verdi ugrasmissiniz saat 9 yönünde hafif bir yırtık var dedi aksama olmazsa yarın deneriz heralde..

uzuldum canim inşallah gecici bir rahatsızlık dir.

İnşallah benimkide öyle acısız olur canim,zaten bu kadar korkarken denemeye bile cesaretim yokken boyle bir acı en başa dönemi sağlar.zaten güç bela egzersiz yapiyorum
zaten biranlik cesaretle oluyor tatlim..benden korkagi yokrur bu dunyada nerdeyse kendi golgemden korkarim.kan aldirirken bayilir igne yaptirirken aglarim vs. ben bile yaptiysam herkes yapar

Yazdiginiz yazilara tesekkürler ilginize ve anlayisinizada bugün kadin doguma gittim vajinam beyaz yanmam var diye bayagi panik haldeydm kadin cok ilimliydi zarim yirtilmis ama vajiyi acma aletini koyunca yine kanadi yara kapanana kadar iliskiye girme dedi sanki tam girebiliyormusum gibi 10 gün kadar ve vajinusmus olmadgmi söyledi zarin yirtilmasi yara olurturmus aci o yüzden dedi yani ilk basta cekilen aci normalmis sabirli olun ve kasmayin dedi iliski sirasinda poponuzun altina yastik koyun derin nefes alin dedi birde kayganlastirici jel verdi ne mantar ne baska birsey var sadece korku var yani bende sizde oldugu gibi , korkmadan doktora muayene olabilirsnz icinizde süphe varsa herkes hemen vajinusmus olmuyor dedi kendinize güvenin arkadaslar

o koyduğu alet canınızı yaktımı

Gleitgelin ile anestol Pomad aldım bu aksam deniycem umarım olur hangi pozisyon daha rahat ve korkusuz oluyor yenenler açıklarsa daha verimli olur yapamayanlara benim gibi olanlara daha açık bi bilgilendirme oolur sevinirim gerçekten

senin üstte olduğun pozisyon daha kolay olur. ben o pozisyonda yendim. yüzüm eşime dönük

[QUOTE="dilrubacan, post: 44012161, member: 7039yo koyduğu alet canınızı yaktımı[/QUOTE]
O alet biraZ acitti o da hala yaram oldugu icin yoksa o kadr korkulcak bisey yokmus

Kizlar bugun doktora gittim vajinismusum dedim baska bsey icin gitmistim de bunu da soyledim doktora mi gidiyosun dedi yok kendim egzersiz yapiyorum dedim internetten mi dedi evet kendim bu sekilde yenebilir miyim sizce doktor sart mi dedim hayir is sende bitiyo tamamen psikolojik zaten sen kendine guven dedi kizlar bu hepimize moral olsun dye paylasmak istedim...

Kizlar bend 18 aylik evliyim ve inanin daha eşimle deneme bile yapmadık,yani deneyip acidan falan yapmamış degilim.korku ve endişe ile deneme bile yaptirmadim eşime.simdi burda okuduklarimla ve bir kac arkadaşımında yardimiyla egzersilere başladım,aslında çabuk yol aldim.hemde asla asla yapamam derken parmak,iki parmak rahat alabiliyorum.mum demeside yaptim ama bieaz zorlaniyorum basinc oluyor tamamini alınca gitgel yapamadan anında geri çıkarıyorum mumu.ama bunada şükürler olsun,ve artik bu hafta sonu esimle deneme yapmak istiyorum.ilk olacagi icin cok tedirgin ve korkagim.bunca zaman yapmadim kendimi hazir hissetmiyorum diye dokundurtmadim bile o yuzden nasil yapacagimida bilmiyorum.
Bu ilk deneme icin neler yapmaliyim,nasil baslamaliyim ne olur biraz akıl verin.okadar kalin geliyorki nasil yapıcam bilmiyorum,hem istiyorum hem vazgecmek icin bahaneler uyduruyorum kendime.
Tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar (yazida cok uzun oldu kusura bakmayin)

Keske denemelere önce baslasaydin oldukca uzun zaman beklemissin insallah skntsz atlatrsn endise etme dayanmaya calis esin senin icin gercekten dayanmis derin nefes al bacaklarini olabildgnce ac esini sevdigini bunun normal oldugunu düsün kendinj rahatlat kayganlastirici oldukca ise yariyor bugün doktor bana popumun altina yastik koymami söyledi ben yatak ucunda yapmistim mesela kimi arkadasta üstte yapabiliyor

Canim keşke zamani geri alabilsem okadar pismanimki anlatamam sana.hep bahaneler uydurarak bu gunlere geldim,ha yarin deniycem ha bugün deniycem derken 18 ay olmus bile.allahima her an sukrediyorum böyle anlayisli bir esim oldugu icin bir gun bile beni bunu için uzmedi ama bende artik ona bu haksizligi yapmak istemiyorum.
Bende altta denemek istiyorum canim yatak ucunu deneyecegim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…