- 10 Aralık 2015
- 90
- 43
- 3
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.541
Bende aynı durumdayım benimde 2 sene oldu kesinle Allâh razı olsun sabır bu kimse heleki anlayışız biri beklemezdi. Ama onlarada yazık bencede biran önce halletmek lazım birazda bizim katlanmamiz lazım böyle diyip hazirlaniyorum amà is ise gelince kalıyorum yatak ucunda yapanlara bravo açıkçası ayıp olucak ama eşimin boyu uzun geliyor ben altta kalıyorum tutturamiyoruz altta oluncada bacaklarımı çok fazla açamıyorumCanim keşke zamani geri alabilsem okadar pismanimki anlatamam sana.hep bahaneler uydurarak bu gunlere geldim,ha yarin deniycem ha bugün deniycem derken 18 ay olmus bile.allahima her an sukrediyorum böyle anlayisli bir esim oldugu icin bir gun bile beni bunu için uzmedi ama bende artik ona bu haksizligi yapmak istemiyorum.
Bende altta denemek istiyorum canim yatak ucunu deneyecegim inşallah
Ben anestol Pomad ve gleitgelin jel kullanicam aslında bir arkadas özelde yazmış vemcain uyuşturucu spreyde oabilir diye eczane ye sorunca pek etkisi olmaz dedi ama doktor banada anestol Pomad ile su bazlı kayganlastirici yazdı
Bende aynı durumdayım benimde 2 sene oldu kesinle Allâh razı olsun sabır bu kimse heleki anlayışız biri beklemezdi. Ama onlarada yazık bencede biran önce halletmek lazım birazda bizim katlanmamiz lazım böyle diyip hazirlaniyorum amà is ise gelince kalıyorum yatak ucunda yapanlara bravo açıkçası ayıp olucak ama eşimin boyu uzun geliyor ben altta kalıyorum tutturamiyoruz altta oluncada bacaklarımı çok fazla açamıyorum
Denemeleri ne sıklıkta yaptiniz canim hergunmu.yoksa ara vererekmiİnşallah bu güzel mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bu dertten bi sıkıntıdan çekenleré bize Rabbîm tez zamanda hayırlısı ise deva versin inşallah bizde eşle bu duyguyu hazzı yaşarız canım. Evet içine kenarlarına deliğin olduğu yere sür demişti bekle sonra jel sur ve namaz pozisyonunda dene hem gormemis olursun hmde daha kolay olur dedi ama benim ilk denemede olmadı bacaklarımı tam acmadim ve ileri doğru kendimi hep verdim
Allah yardimcin olsun canim,kurtulursunda bize moral olursun insallahKızlar doktor banada anestol pomad yazdı yarın deniycez esimle sonucu bildiririm sizlere
Doktor bide agri kesiciyle kas gevsetici verdi allah yardimcimiz olsun artık her gece onunla yatağa girerken utanıyorum yerin dibine giriyorum o birsey demiyo ama olsun allah herkese kolaylık versib namaz pozisyonunu söylediğin iyi oldu denicem mutlaka yarin bi olsa insallah dua et benim için de olsunAyyy lütfen canım senden haber bekliycem inşallah sende bende ve yapmayan herkes yapsın bir an önce anestol Pomad ve etkisi lütfen yaz ayrıca pozisyon ve rahatlığını bende deniycem doktor banada namaz pozisyonu dedi birde
İnşallah mutlaka sonucu bildircem sizler kardeşim gibi oldunuz sayenizde tek olmadığımı anladım biliyorum.Allah yardimcin olsun canim,kurtulursunda bize moral olursun insallah
Kas gevşetici ve ağrı kesiciyi birliktemi alacakmissin.bide 1er tanemi alinacak acabaDoktor bana ağrı kesici bide kas gevseticide verdi esim vardiyalı c
Doktor bide agri kesiciyle kas gevsetici verdi allah yardimcimiz olsun artık her gece onunla yatağa girerken utanıyorum yerin dibine giriyorum o birsey demiyo ama olsun allah herkese kolaylık versib namaz pozisyonunu söylediğin iyi oldu denicem mutlaka yarin bi olsa insallah dua et benim için de olsun
Evet iliskiden yarim saat once dediKas gevşetici ve ağrı kesiciyi birliktemi alacakmissin.bide 1er tanemi alinacak acaba
Egzersiz yapin lutfen çok faydasini göreceksinizBende 7 aylık evliyim olmuyor kendimi tam hazırlıyorum olacak bu sefer diyorum ama olmuyor bacaklarım taş kesiliyor kafayı yiyecem ya yılbaşına kadar yenicegim diye söz verdim ama bu gidişle çok zor
Pomad ve kayganlastirici jel kullanın eş denemesindeKızlat dört sene olcak evlenwliii gzerszlwrde basarıluyım ama eşimle yapamıtom bnmle aynı durumda olab varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?