Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende aynı durumdayım benimde 2 sene oldu kesinle Allâh razı olsun sabır bu kimse heleki anlayışız biri beklemezdi. Ama onlarada yazık bencede biran önce halletmek lazım birazda bizim katlanmamiz lazım böyle diyip hazirlaniyorum amà is ise gelince kalıyorum yatak ucunda yapanlara bravo açıkçası ayıp olucak ama eşimin boyu uzun geliyor ben altta kalıyorum tutturamiyoruz altta oluncada bacaklarımı çok fazla açamıyorum

Ben anestol Pomad ve gleitgelin jel kullanicam aslında bir arkadas özelde yazmış vemcain uyuşturucu spreyde oabilir diye eczane ye sorunca pek etkisi olmaz dedi ama doktor banada anestol Pomad ile su bazlı kayganlastirici yazdı

Ben anestol Pomad ve gleitgelin jel kullanicam aslında bir arkadas özelde yazmış vemcain uyuşturucu spreyde oabilir diye eczane ye sorunca pek etkisi olmaz dedi ama doktor banada anestol Pomad ile su bazlı kayganlastirici yazdı

Anestolu vaji icinemi süreceğiz canim. Ne kadar zaman önce sürmek lazimmis bendede var esime kullandiricam deneme yaparken.bende surerim eger iyi geliyorsa

O zaman bu defa hirslanalim iyice ve yeni yilda eşlerimize bir hediye verelim.onlar bunu çoktan haketti benim eşim çoçuk ozlemiyle yaniyor banada soyleyemiyor icim eziliyor ona baktıkça

Kizlar ilk deneme olucagi icin kendinizi kasabilirsiniz ve illa olucak diye kendinizi sartlamayin olmazsada hemen vazgecmeyin ve en önemlisi sakin ertelemeyin ben daha 1 . ayimdayim ben ancak 9. Denemede zarim yirtildi ilk denemelerde kasmaktan giremedi bile ve bunu görev halinde düsnmeyin ön sevismeyi uzatin caniniz yansada kassanizda devam edin c7nkü esinizde bu durumdan etkilenip sertlesme sorunu yasayabilir ben bugün doktora alttan muayene bile oldum o vajinaya sokulan seyde bile sesim.cikmadi ki ben bu denemelrde kan gördükce tansiyonum düsüp , kulaklarim duymayip basim dönüyor ve bayilcak gibi oluyorum düsünün korkudan ben yaptysam siz kesin yaparsiniz hic korkmayin

İnşallah bu güzel mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bu dertten bi sıkıntıdan çekenleré bize Rabbîm tez zamanda hayırlısı ise deva versin inşallah bizde eşle bu duyguyu hazzı yaşarız canım. Evet içine kenarlarına deliğin olduğu yere sür demişti bekle sonra jel sur ve namaz pozisyonunda dene hem gormemis olursun hmde daha kolay olur dedi ama benim ilk denemede olmadı bacaklarımı tam acmadim ve ileri doğru kendimi hep verdim

Denemeleri ne sıklıkta yaptiniz canim hergunmu.yoksa ara vererekmi

Ayyy lütfen canım senden haber bekliycem inşallah sende bende ve yapmayan herkes yapsın bir an önce anestol Pomad ve etkisi lütfen yaz ayrıca pozisyon ve rahatlığını bende deniycem doktor banada namaz pozisyonu dedi birde

Doktor bana ağrı kesici bide kas gevseticide verdi esim vardiyalı c
Doktor bide agri kesiciyle kas gevsetici verdi allah yardimcimiz olsun artık her gece onunla yatağa girerken utanıyorum yerin dibine giriyorum o birsey demiyo ama olsun allah herkese kolaylık versib namaz pozisyonunu söylediğin iyi oldu denicem mutlaka yarin bi olsa insallah dua et benim için de olsun

Kas gevşetici ve ağrı kesiciyi birliktemi alacakmissin.bide 1er tanemi alinacak acaba

Bende 7 aylık evliyim olmuyor kendimi tam hazırlıyorum olacak bu sefer diyorum ama olmuyor bacaklarım taş kesiliyor kafayı yiyecem ya yılbaşına kadar yenicegim diye söz verdim ama bu gidişle çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…