Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de aynı durumdayım sağolsun bazı arkadaşlar yardimci olmaya çalışıyor Pomad kullanmadım jeli de dün aldım gleitgeln doktor onu tavsiye etti diğerleri jöle gibi yapış yapış kuruyor. Pomad için korkuyorum aksi bi durum olur mu diye kullanan rahat hisseden böyle yapın hiç bişiy anlayamagaksiniz diyen varsa lutfen yazsın

En yakın arkadaşım biliyor durumu hatta diyor ki sık dişini bacaklarını bayagi aç ve serbest kal tahmin ettiğin gibi korkulacak bir ağrısı sizisi yok diyor adet kanamasının ağrısından bile daha az ağrısı var diyor sizisi ve baskısı

Canim pomat uyusturucu bi krem bir saniyelik bi yakmadan sonra hicbisey hissetmezsin emla da uyusturucu ama daha fazla yakma oluyo en iyisi bence pomat zarari olsa doktor yazmaz zaten bu ilacı daha öncede söylemiştim...

Gleitgeln jeli biz vaji icenemi surecegiz yoksa,erkekmi sürecek.ben hiç kullanmadim egzersizlerde falan zeytin yagi kullaniyorum

canim penisin tamamini aliyorum.3. denemeyi de yaptik.ama sanki bi basinc oluyo devam edemiyorum.esimde zamana birakti artik.bu bile benum icin mucize

kızlar ayın 17 sinde zarım yırtıldı kanama oldu arkasından adetim derken bir ay olacak hiçbirşey yapamadım ne birleşme nede yakınlaşma iyice soğudum eşimde soğuyacak diye korkar oldum artık

ah canım bende 7 aylık evlıyım gecen ayın 17 sindeki denememde zar yırtıldı ama daha sonra bırdaha deneme yapmadık bende nerdeyse bır aydır hıc denemek falan istemıyorum ne olacak bızım bu isteksız halımız bılmıyorum .allah yardımcımız olsun

Canim sen zor olani basarmissin zaten,yenmissin bu illeti niye ümitsizliğe kapıldın.ne guzel denemelerin sonucunu almissin cok az kalmis tamamen kurulmana.
Ben daha deneme bile yapamadim hergun erteliyorum bir bahaneyle.sakın ümitsizliğe kapilma canim,kaldigin yerden devam dt.bende koydum kafama hafta sonu penis denemesi yapicam sadece basini bile albilsem kardır benim için.
Ayrica zar yirtilinca aci hissettinmi canim

canım bi kere dene bak ne kadar kolay yapacağını göreceksin. denemeden olmaz. çözülmez. üstüne git lütfen

kızlar ayın 17 sinde zarım yırtıldı kanama oldu arkasından adetim derken bir ay olacak hiçbirşey yapamadım ne birleşme nede yakınlaşma iyice soğudum eşimde soğuyacak diye korkar oldum artık
canim yapma böyle inanki acimiyor..biz aci var zannediyoruz...bizde 3 kere yaptik.sadece penisi aldim.inan kafam rahat şimdi. cesaret et biraz. erteleme ne olur.

aynen katiliyorum.adet agrisini ben cok cekerim.bu olay onun yaninda hic...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…