Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersiz çok itici geliyor yapamıyorum anestol emla falan işe yarar mi denesemmi="bitkinmiyim ne, post: 43967696, member: 621878"]Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.[/QUOTE]
Egzers
="bitkinmiyim ne, post: 43967696, member: 621878"]Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.[/QUOTE]
E
Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.
egzers

Nasil anladinki canim hala var olduğunu,dokununcami agrisindanmi yoksa aynayla bakinca gorulurmuki
Canim ctesi kanadi sonra tekrar kanadi ve aynada bakinca vajina girisinde kirmizi kücücük yara gözükyrdu dün doktora gittim ilk defa alttan muayene oldum o spekulum denilen aleti sokunca yine kanadi doktor jel verdi acimasi normal dedi iliskiye girme dedi ama bugün parmak sokarken bile acidi bu kadr olay beni bayagi geri götrdü ve korkuttu kizlik zari yirtilinca kimi insanda 10 gün falan süryrmus iyilesmesi benim hala iyilesmedi

Namaz
Namaz pozisyonu ne gibi? Anlamadım kusura bakmayın

Anestol pomad kullanmıştım ben hiçbi zararını görmedim tavsiye ederim.vajinin içine ve çevresine bolcana sürün 5 dk bekleyin parmak yada aparat yapabiliyosan bunlarada sürüp egzersiz yapabilirsin.ben öyle yenmiştim.anestolü sürdüm sonra aparata sürdüm üstüne bepantol cilt kremi o şekilde egzersiz yapıyodum ve öyle yendim uyuşturuyo vebepantolle yakmıyo anestol başta çok hafif yakıyo ama rahatsız edici değil

Anestolu ne kadar surdun ben surdum ise yaramadi gibi

arkadaşlar çok kötüyüm nasıl yenecem bilmiyorum artık korkularım yok sanıyordum eşimin p.s başı ile hamile kaldım fakat ileri gidemedik doğuma iki ay kaldı sezeryanla acı çekmek istemiyorum tek seferde olsun bitsin diye hep normal istiyordum hatta vajinusmusu bu şekilde tamamen yenerim sandım ilerleyemiyoruz eşim kendini çok skıyorsun diyor nasıl yenecez bilmiyorum korkuyor muyum kafamda milyon tane sorun oluyor tam yaparken hı girdi hı girecek durumunu yaşıyorum benim sorunum beynimle nasıl halledecem geceden beri çok kötüyüm ilk defa tamam denemeyelim artık yapmayalım dedi ve geri çekilde rahatlamak bile istemedi kendimi çok büyük bir suçlu gibi hissediyorum çevremde kimse yok bu durumu bilen herkes düzenli bir hayatımın olduğunu biliyor bu kabus gün geçtikçe içimde çekilmez oldu yoruldum artık kendimden yoruldum..

Namaz pozisyonu diz lerinin üstüne çöküp bedenini öne vermek ve bacaklarını açmak ayakta yapabilirsiniz dedi oda domalmak diyim açık tabiri ile daha rahat yaparsın dedi doktor ama bilmiyorum 1 kez denedim olmadı kendimi öne verdim daha sert durup eşime bırakmamak lazım biz yada ben kaçıyorum dur dur diye

Köpek pozisyonunu mu diyorsunuz. İlk ilişkiyse biraz zor olabilir o. İyice eğilmen lazım secde eder gibi.yukarı doğru girmeye çalışmasın eşiniz.

ilişkiye girerken kendinizi nasıl rahat bırakıyorsunuz ben istem dışı kasılıyorum ve nefes alırkende hiç öyle gevşeyemiyorum
Bazen bana da oluyor canım ilk giriş sırasında kuru olunca ama olmuyor diye bırakmıyorum. Biraz kayganlaştırıcı sürüyorum kendime o zaman daha kolay oluyor. Sonra kendimde ıslanma oluyor. Önemli olan yönü. Yukarı doğru dikine yapmayın.elinle indir sen Üstteyken. Yerini bul ve egil öne doğru. Ikinarak otur. 2 ay oldu ben Yeneli. Başı biraz girdiyse bekle çıkar. Bir daha girdir. Öyle öyle tamamını alana kadar devam et. Ya girerse diye tuhaf bir şey oluyor insanda ben de yaşadım. Ama korkulacak bir şey yok. Boşluk var orda.

aynen kuruluk bende de oluyor korkudan kaynaklı kızlığımla mücadele ediyorum ondan kurtulsam bu dert bitecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…