- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.581
egzersHepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.
Yapma ya niye öyle olduki,demekki cok hazir değildin yapmak zorunda hissettin kendini.doktorun verdiklerini kullandinmi canimNormalde buraz alabiliyodum simdi hiç aldım
Normalde buraz alabiliyodum simdi hiç aldım
Nasil anladinki canim hala var olduğunu,dokununcami agrisindanmi yoksa aynayla bakinca gorulurmukiArkadaslar bu kizlik zarinin yarasi ne zman kapanir bugün krem jel sürerken yine farkettim yara hala duruyor
Kullandim ama etki etmedi galiba..Yapma ya niye öyle olduki,demekki cok hazir değildin yapmak zorunda hissettin kendini.doktorun verdiklerini kullandinmi canim
Canim ctesi kanadi sonra tekrar kanadi ve aynada bakinca vajina girisinde kirmizi kücücük yara gözükyrdu dün doktora gittim ilk defa alttan muayene oldum o spekulum denilen aleti sokunca yine kanadi doktor jel verdi acimasi normal dedi iliskiye girme dedi ama bugün parmak sokarken bile acidi bu kadr olay beni bayagi geri götrdü ve korkuttu kizlik zari yirtilinca kimi insanda 10 gün falan süryrmus iyilesmesi benim hala iyilesmediNasil anladinki canim hala var olduğunu,dokununcami agrisindanmi yoksa aynayla bakinca gorulurmuki
NamazAyyy lütfen canım senden haber bekliycem inşallah sende bende ve yapmayan herkes yapsın bir an önce anestol Pomad ve etkisi lütfen yaz ayrıca pozisyon ve rahatlığını bende deniycem doktor banada namaz pozisyonu dedi birde
Namaz pozisyonu ne gibi? Anlamadım kusura bakmayınAyyy lütfen canım senden haber bekliycem inşallah sende bende ve yapmayan herkes yapsın bir an önce anestol Pomad ve etkisi lütfen yaz ayrıca pozisyon ve rahatlığını bende deniycem doktor banada namaz pozisyonu dedi birde
Anestol pomad kullanmıştım ben hiçbi zararını görmedim tavsiye ederim.vajinin içine ve çevresine bolcana sürün 5 dk bekleyin parmak yada aparat yapabiliyosan bunlarada sürüp egzersiz yapabilirsin.ben öyle yenmiştim.anestolü sürdüm sonra aparata sürdüm üstüne bepantol cilt kremi o şekilde egzersiz yapıyodum ve öyle yendim uyuşturuyo vebepantolle yakmıyo anestol başta çok hafif yakıyo ama rahatsız edici değilBen de aynı durumdayım sağolsun bazı arkadaşlar yardimci olmaya çalışıyor Pomad kullanmadım jeli de dün aldım gleitgeln doktor onu tavsiye etti diğerleri jöle gibi yapış yapış kuruyor. Pomad için korkuyorum aksi bi durum olur mu diye kullanan rahat hisseden böyle yapın hiç bişiy anlayamagaksiniz diyen varsa lutfen yazsın
Anestolu ne kadar surdun ben surdum ise yaramadi gibiAnestol pomad kullanmıştım ben hiçbi zararını görmedim tavsiye ederim.vajinin içine ve çevresine bolcana sürün 5 dk bekleyin parmak yada aparat yapabiliyosan bunlarada sürüp egzersiz yapabilirsin.ben öyle yenmiştim.anestolü sürdüm sonra aparata sürdüm üstüne bepantol cilt kremi o şekilde egzersiz yapıyodum ve öyle yendim uyuşturuyo vebepantolle yakmıyo anestol başta çok hafif yakıyo ama rahatsız edici değil
artık ağrı olmuyo. zaten 12.oldu. ama misyoneri yapamıyorum. hepsinide üst pozisyonda yaptımdilrubacan canim senin agrilarin gectimi rahat oluyor mu ilişkin
Olsun gayet iyi gidiyorsun. Misyoneri de yaparsın sonra.artık ağrı olmuyo. zaten 12.oldu. ama misyoneri yapamıyorum. hepsinide üst pozisyonda yaptım
Köpek pozisyonunu mu diyorsunuz. İlk ilişkiyse biraz zor olabilir o. İyice eğilmen lazım secde eder gibi.yukarı doğru girmeye çalışmasın eşiniz.Namaz pozisyonu diz lerinin üstüne çöküp bedenini öne vermek ve bacaklarını açmak ayakta yapabilirsiniz dedi oda domalmak diyim açık tabiri ile daha rahat yaparsın dedi doktor ama bilmiyorum 1 kez denedim olmadı kendimi öne verdim daha sert durup eşime bırakmamak lazım biz yada ben kaçıyorum dur dur diye
ilişkiye girerken kendinizi nasıl rahat bırakıyorsunuz ben istem dışı kasılıyorum ve nefes alırkende hiç öyle gevşeyemiyorumOlsun gayet iyi gidiyorsun. Misyoneri de yaparsın sonra.
Bazen bana da oluyor canım ilk giriş sırasında kuru olunca ama olmuyor diye bırakmıyorum. Biraz kayganlaştırıcı sürüyorum kendime o zaman daha kolay oluyor. Sonra kendimde ıslanma oluyor. Önemli olan yönü. Yukarı doğru dikine yapmayın.elinle indir sen Üstteyken. Yerini bul ve egil öne doğru. Ikinarak otur. 2 ay oldu ben Yeneli. Başı biraz girdiyse bekle çıkar. Bir daha girdir. Öyle öyle tamamını alana kadar devam et. Ya girerse diye tuhaf bir şey oluyor insanda ben de yaşadım. Ama korkulacak bir şey yok. Boşluk var orda.ilişkiye girerken kendinizi nasıl rahat bırakıyorsunuz ben istem dışı kasılıyorum ve nefes alırkende hiç öyle gevşeyemiyorum
aynen kuruluk bende de oluyor korkudan kaynaklı kızlığımla mücadele ediyorum ondan kurtulsam bu dert bitecek gibiBazen bana da oluyor canım ilk giriş sırasında kuru olunca ama olmuyor diye bırakmıyorum. Biraz kayganlaştırıcı sürüyorum kendime o zaman daha kolay oluyor. Sonra kendimde ıslanma oluyor. Önemli olan yönü. Yukarı doğru dikine yapmayın.elinle indir sen Üstteyken. Yerini bul ve egil öne doğru. Ikinarak otur. 2 ay oldu ben Yeneli. Başı biraz girdiyse bekle çıkar. Bir daha girdir. Öyle öyle tamamını alana kadar devam et. Ya girerse diye tuhaf bir şey oluyor insanda ben de yaşadım. Ama korkulacak bir şey yok. Boşluk var orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?