- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.601
Islanma ilk başta olmayabilir. Biraz açık oluyor kusura bakmayın başını sokup çıkarın birkaç kez ve kendinizi sürtün oraya ya da eşiniz eliyle okşasın o zaman olur. Acımanın kızlık la pek ilgisi yok aslında orası dar olduğu için oluyor. Bir de dikine yapıldığı için.aynen kuruluk bende de oluyor korkudan kaynaklı kızlığımla mücadele ediyorum ondan kurtulsam bu dert bitecek gibi
belinay bende aynı durumu yaşadık 3 ay düşük riski diye hiç yapmadık. fakat ben zaten sadece başını alarak hamile kaldım bende normal doğum istiyorum ama bu kasılmalardan dolayı nasıl olacak bilmiyorum sanki normal doğum yaparsam tüm dertlerimden kurtulacam gibi işte o zaman oraya p..s alacam gibi düşünüyorum ama bu şekilde yapamam sanırım hala başını alıyorum çünküKizlar hepinize merhaba ben uzun zamandır giremiyodum buraya bende bi vajinismusluydum sizlere belki umut olur diye yasadiklarimi anlatiyim. Bende yaklasik 1bucuk sene cektim esimi yaklastirmiyodum kasilip kaliyodum ama etrafimda benden sonra evlenenlerin cocugu oldugunu görünce resmen psikolojim bozulmustu ve ben bu işi yapacam dedim kendi kendime güveniyodum ama eşim bana güvenmiyodu her denememizde ilk basta yaparsin hayatim hadi diyodu ama sonra yapamicaksin olmuyo diye geri cekilirdi cok kötü günlerdi hergün durduk yere bi kavga bi huzursuzluk esimin benden sogudugunu düşünmüştüm sonra parmak egzersizleri yaptim tabi bunu kendim degil eşime yaptirdim ve ilk seferde iki parmagini aldim zeytinyagi sayesinde ve bizim icin bu tarif edilemez bi mutluluktu sonra esim bana inandi sen yaparsin bunu yapan tamam dedi sonra aradan bir hafta gecti ve p..s denemesine gectik zeytinyagiyla kanepede ben oturur pozisyonda o da yerde diz çökmüş vaziyetteydi ve birden nasıl oldugunu bile anlamadan basarmistim ve inanmadim esime soruyorum oldu mu gercekten diye esim deki sevgiyi mutlulugu size anlatamam acı falan bekliyorum ama hic yok sonra ben 2 ay sonra hamile kaldim ilk 3 ay düşük riskimiz vardi yapmadik sonra esim bebege bisey olur diye istemedi ama su son 1 aydir ben istiyorum yapalim diye çünkü eskiye dönmekten korkuyodum denedik uygun pozisyonda ve ben yine yaptim artik cok rahatim yani size tavsiyem kendinize güvenin ben yaparim basaririm diye telkinde bulunun inanin ne aci ne baska bisey hic bisey hissetmiyosunuz derin bi nefes alin tamam suan vajinismusu yendim ve normal dogum istiyorm ins. Sizde en kisa sürede yenip evliliginizin tadini cikartirsiniz
Canim suan daha dogumuna varmis kendi alistir hem dogumun da kolay olur basini aldiysan tamam esin bi ittirsin anlamazsin bilebelinay bende aynrumu yaşadık 3 ay düşük riski diye hiç yapmadık. fakat ben zaten sadece başını alarak hamile kaldım bende normal doğum istiyorum ama bu kasılmalardan dolayı nasıl olacak bilmiyorum sanki normal doğum yaparsam tüm dertlerimden kurtulacam gibi işte o zaman oraya p..s alacam gibi düşünüyorum ama bu şekilde yapamam sanırım hala başını alıyorum çünkü
Aynen canim aciyo falan diyolar ya yön sikintili oldugu zaman aciyo evet ama popoya egimli girdigi zaman bisey hissetmiyosunTamam cnm yani önce delik kısmında tutup sonra eş popo ya doğru yere eğik pozisyonda itikleyecek düz değil yere doğru eğimli sanırım en giden pozisyon anlaşılmayan ağrısı sizisi ve anlaşılmayan pozisyon bu çok iyi teşekkür ederim
Tamam cnm bu gerçekten çok iyi oldu çok açıklayıcı çok teşekkürler Herşey içn bu pozisyon gerçekten daha iyi ve yürekli olucak kendine güveni gelir insanın çok büyük sevap alırsın olursaAynen canim aciyo falan diyolar ya yön sikintili oldugu zaman aciyo evet ama popoya egimli girdigi zaman bisey hissetmiyosun
Ayy insallah canim gercekten cok guzel bi pozisyon ben cok rahat ettim kontrol iki tarafta da oluyo biraz ben kendimi esime dogru ittim sonra esim hemen yüklendi baktik olmus insallah olur banada dua edin dogumum kolay olsun :)Tamam cnm bu gerçekten çok iyi oldu çok açıklayıcı çok teşekkürler Herşey içn bu pozisyon gerçekten daha iyi ve yürekli olucak kendine güveni gelir insanın çok büyük sevap alırsın olursa
size hem katılıp hem katılmıyorum kurtulmanıza sevindim ama bu platformda çok işe yarıyor bir çok insan burda da yeniyor. katıldığım nokta evet bu psikolojik değil küçüklüğümüzden beri hep aman dikkat aman vajinan hazine aman erkekler öcü diye empoze ettiler ve bizde inandık sonuç gerdek gecesi ortaya çıkınca kabusa dönüştü hayat. eşlerimiz istedi bizler kaçtık. ama şu konuda katılmıyorum herkesin maddi gücü olmayabilir doktordan tedavi almak amaçlı burdaki insanlara birde o şekilde bakın ya da herkes sizin gittiğiniz doktora gidemeyebilir çünkü türkiyede çok il var ve yaşam kalitemiz ortada hergün yoğun geçiyor. inanın bu platformda herkes sabırla bıkmadan usanmadan mücadele ediyor ama doğru ama yanlış yöntemle. benimde bulunduğum yerde psikoloğa gittim istediğim sonucu alamadım. sizler yendiğinizde doktorların nasıl bir yöntem uyguladıklarını üstün körü söylerseniz hepimize daha iyi umut ışığı olur nasıl bir iz sürdüğünü çünkü bizlerin bunları duymaya ihtiyacı varArkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıl vajinismus sıkıntısı çektim. Bu sorunu çözmek için kitaplar okudum, kadın doğumcular gezdim, birkaç psikiyatr dolaştım, sonra Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıklarının bu konuyla ilgili bölümünde 6 ay kadar zaman kaybettim. Bu süreçte sinirlerim yıprandığı gibi, evliliğimden bir şey anlamama, eşimle iletişim sorunları ve hatta anne olamayacağım düşüncesi beni mahvetti. Ama bıkmadan sorunun üzerine gittim. Çünkü sorun psikolojik değildi bence. Sorun biz kadınların hep korumak için çabaladığı ve aslında kendi içinde ne olduğunu bile sorgulayamadığı bu toplumda neremizde ne olduğunu bilmememizden kaynaklıydı. Bunu çözmek için Kayra Bera Kadın Sağlığına gittim ve tam anlamıyla doğru yerdeydim. Doktorum Saygın Bey e milyonlarca kez teşekkür ederim. Eğer onunla tanışıp buradaki mükemmel tedaviyle sonuca ulaşamasaydım korkarım evliliğimi bile sonlandırabilirdim. Bu sorunu yaşayan herkese tavsiyem hiç vakit kaybetmeden doğru doktora gidip bu illetten kurtulmasıdır.
Yön derken ben anlamadım hangi yöne doğru acisiz olur sizlerde de girdi girecek girmesin gibi duygular oluyor mu o kadar açıdigi için değil resmen girmesini istemiyorum sanki orası yırtılacak gibi hissediyorum çok kasiyorum kendimi olmuyor bu ne illet birsey ya Allah hepimize şifa versin çok zoooooorrrrrrrIslanma ilk başta olmayabilir. Biraz açık oluyor kusura bakmayın başını sokup çıkarın birkaç kez ve kendinizi sürtün oraya ya da eşiniz eliyle okşasın o zaman olur. Acımanın kızlık la pek ilgisi yok aslında orası dar olduğu için oluyor. Bir de dikine yapıldığı için.
Evet oluyordu. Acimayacağini bilsem de girmesini istemiyordum sanki. Bilinç altında n kaynaklanıyor. Nasıl bir hisle karşilaşacağimizi bilmediğimiz den. Ama yapınca korkulacak birşey olmadığını anladım. Çünkü boşluk var orada pns girecek kadar. Yön olarak pns yukarı dik girmeyecek altta da üstte de indirin biraz.yokuş aşağı iner gibi düşün. Dik olunca etinize değdikce duvar varmış gibi gelir. O duvara geldiğinde çıkarmadan elinle hafif indir ve ikin. Anestol pomad surun. Ağrı kesici için ilişkiden önce. Rahatlatır biraz.Yön derken ben anlamadım hangi yöne doğru acisiz olur sizlerde de girdi girecek girmesin gibi duygular oluyor mu o kadar açıdigi için değil resmen girmesini istemiyorum sanki orası yırtılacak gibi hissediyorum çok kasiyorum kendimi olmuyor bu ne illet birsey ya Allah hepimize şifa versin çok zoooooorrrrrrr
Aynen öyle sanki duvar var gibi ins olur yaEvet oluyordu. Acimayacağini bilsem de girmesini istemiyordum sanki. Bilinç altında n kaynaklanıyor. Nasıl bir hisle karşilaşacağimizi bilmediğimiz den. Ama yapınca korkulacak birşey olmadığını anladım. Çünkü boşluk var orada pns girecek kadar. Yön olarak pns yukarı dik girmeyecek altta da üstte de indirin biraz.yokuş aşağı iner gibi düşün. Dik olunca etinize değdikce duvar varmış gibi gelir. O duvara geldiğinde çıkarmadan elinle hafif indir ve ikin. Anestol pomad surun. Ağrı kesici için ilişkiden önce. Rahatlatır biraz.
İnşallah canım. benim de 2 ay oldu yeneli. Dediklerimi yapmaya çalış. Duvara geldiğinde çıkarmadan elinle indir çok az. Ve ıkın. O zaman açılır orası.Aynen öyle sanki duvar var gibi ins olur yatsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?