Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım. benim de 2 ay oldu yeneli. Dediklerimi yapmaya çalış. Duvara geldiğinde çıkarmadan elinle indir çok az. Ve ıkın. O zaman açılır orası.
Çok tsk ederim inşallah yapacam sizin adınıza çok sevindim gerçekten :) inşallah ben ve benim gibilerde en kısa zamanda yener

Aynen size katılıyorum doktora gitmek para makul bişiy istenmiyor ki 5000 tl çok fazla 500 değil 1000 değil öyle olsa ver sonrasını keyifle yasa. Arkadaşın dediği gibi madem gittiniz en azından gidemeyen lere yardimci olun bu konuda ne soruyorlar ne anlatıyor doktor kafada nasıl bitiyor bu konuda hala daha bu sıkıntıyı çekenlere yardimci olursunuz

Ben doktorla egzersizle yendim cnm..kendim cozememistim cunku..doktorum once parmak egzersiziyle basladi sonra boy boy aparatlarla calistim evde ayna nefes ve aparat egzersizi cok sukur yendim..burda birine yardim ettim 10 gunde yendi..aparat %100 basari bence..

Evet doktorlar cok para istiyor ama cnm bazen kendin halledemeyebiliyorsun..bn dr yardimiyla yendim aparatlarla calisarak ayna,nefes ve aparat egzersizi..burdan birine yardim ettim 10 gunde yendi o da..aparatla egzersiz %100 basari bence..

Son düzenleme:
Evet doktorlar cok para istiyor ama cnm bazen kendin halledemeyebiliyorsun..bn dr yardimiyla yendim aparatlarla calisarak ayna,nefes ve aparat egzersizi..burdan birine yardim ettim 10 gunde yendi o da..aparatla egzersiz %100 basari bence..
sonuçta yardım etmişsiniz anlatmak istediğimde bu bizim doktora gitme gibi bir durumumuz olsa kk ya gelip derdimizi dökmezdik ne güzel siz anlatmışsınız çözüm apart demişsiniz. inanın istenilen para 5000 se çok fazla yani herkesin gücü olmayabilir bu parayı vermek için yani yorum yapıp gelip doktora görünün demek çözüm değil ben onu kastetmiştim bize öneri lazım sizin dediğiniz gibi birine yardım etmişsiniz ve biri daha sizin sayenizde kurtulmuş. biz bu platformda bunları duymak istiyoruz benimde korkularım var işte aparatla deneme nasıl yapacam bilmiyorum daha serçe parmağımı götüremiyorum hem şimdide 7 aylık hamileyim nasıl olacak bilmiyorum doktor fitil vermişti geçenlerde hap gibi onu bile yerleştiremedim bir korku sardı içimi zar zor ittirdim bir boşluk var hissediyorsunuz aslında ama kızlık zarı engeli hep beni körüklüyor

Offfff ya kendimi tam psikoljik olarak hazirliyorum araya mutlaka bir sorun giriyor.hafta sonu eşimle birlikte olma planlari yaparken bu defa basaracagim diye kendimi motive ederken olmadi yine.simdide regl sancilari girdi araya...
Şu bu derken 19 ay geçti gitti yeni yila yenmis girmek istiyorum ama olmayacak yine sanirim

Egzersiz çok itici geliyor yapamıyorum anestol emla falan işe yarar mi denesemmi="bitkinmiyim ne, post: 43967696, member: 621878"]Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.
Egzers
="bitkinmiyim ne, post: 43967696, member: 621878"]Hepimizi rahatsız ediyor canım. Iste bu hissi üzerinden atmak için egzersiz yapman gerek.[/QUOTE]
E

egzers[/QUOTE]
Dene canım yalnız nohut büyüklüğünde kullan fazla sürme.

Arkadaşlar 4 aylık evliyim. Evliliğimin üçüncü günü çok zorlayarak kızlık zarım bozuldu ancak hiç ilişkiye girememiştik ben çok kasılıyordum burdan çok şey öğrendim hemen hemen hepsini denedim ve bende sanırım dün yendim. 1 ay önce mum egzersizine başladım ben hiç parmak deneyemedim bile mum önce tabi ki hiç girmedi sonra 3-4 cm girdi zamanla 12 cm e kadar girdi. Ben mumu streç filmle sarıp vazelin sürerek denedim. sonra girdiğinde peçeteyle kalınlaştırdım. Mum girmeye başladıktan sonra tekrar eşimle denedik yine olmadı aşırı derecede kasıldım. Mum egzersizine devam ettim kalın mum aldım ve 5 cm fazla girmiyordu. Son çare olarak dün Emla aldık muma sürdüm ve sonuna kadar girdirdim azıcık ta vajinamın etrafına sürdüm uyuşmaya başladıktan sonra kalın mumu denedim ve hemen girdi. Sonra eşimle denedik uyuşma geçmeden. Ve eşimle de oldu :) Emlasız olur mu bilmiyorum ama Emla nın çok işe yaradığı kesin. Ben bi süre Emlayla devam edicem inşallah sonra onsuzda olur. Emla nın bir tüpü 20 tl. Bir tüp iki defa yetti bize.

canim moralini bozma inşallah yeneceksin sende.bu uzulmelerin hirslandiginin belirtisi..yani yenmen cok yakin..bende sinir oluyodum biri bizi cagirinca.aglama krizlerine giriyodum.moralini bozma canim.inşallah yenersin yakinda

Ben 5000 gibi ucuk paralar vermedim gittigim dr normal bi kadin dogum doktoruydu senin gibi hastalarim var dedi ve egzersize baslatti..ben bu sekilde astigim icin sana sadece aparatla calismaya hazirsan yardimci olabilirim cnm once parmak sonra aparat bn bu sekilde yendim

bende değişik bir vajinismusum. yendim evet üst pozisyonda defalarca yapabildim. ama misyoneri asla yapamıyorum. misyoneri deneyince yine vajinismus oluyorum kasılıyorum. acaba birgün onuda yapabilecekmiyim. bide rahmimde çok ağrı oluyo. enfeksiyonmu varki

Doktora gitmende fayda var tabii olabilir..zamanla alisir merak etme :)

canim biliyorsun ben daha gitgel yapamiyorum ben bile alt pozisyon da yaptim.inanki digerinden daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…