- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.661
Insallah canim dualarini eksik etmeHayır sen yeneceksen ben buna inanıyorum çünkü deneme bile yapamazken bigün denedin ve hiç yapamam dediğin şeyi yapıp başını bile olsa alabildin biraz cesaretini toplasan sonu gelecek eminim buna
Her zaman ediyorum Can'ım benimInsallah canim dualarini eksik etme
Insallah bizde bi cesaret le yapip kurtuluruz senin gibi canim egzersiz yapamadan basarmis biri olarak (bende yapamadigim icin) idolümsün gercekten ve bana herzaman cok moral veriyorsun cok teşekkür ederim... Burda destek olmaya çalışan tüm arkadaslara teşekkür ederim egzersiz yapanlari da cani gonulden tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin Insallah Allah'im hepimize yardim etsinÇünkü orası oval yokuş aşağı yürür gibi düşün.. Düz bir şekilde bastırırsan gitmez biraz popoya doğru bastırırsan ve ıslaklığında yerindeyse gitmemesi imkansız Can'ım bu işin geç çözülme sorunlarından %50 si yönden kaynaklanıyor bence kendim de biliyorum bende yön olayını baştan biliyor olsaydımm keşke ve bende aynı senin gibi yendim aparstım eşimdi onunla deneme yaparak yendim uzunca bi Zaman baş kısmı derken bigün hırsla bi bastırdım oldu bitti sende inşallah Böylrce kurtulursun canım
BENDE MUMU PENİSE YAKIN BOYUTTA STREÇLEYİP SONRA BEYAZ ELDİVENE GEÇİRDİM ZEYTİNYAĞI İLE DENEDİM ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYORDU SONRA RAHATSIZLANDIM İKİ BÖBREĞİMDE TAŞ ÇIKTI ONULA UĞRAŞIYORUM. SORACAĞIM ŞU STREÇLEDİKTEN SONRA BAŞKA BİRŞEY GEÇİRİYORMUSUN MUMA BEYAZ ELDİVEN VAJİNAYA ZARAR VERİR Mİ BEN DE YANMA KAŞINTI DA OLDU SONRADAN. PREZERVATİF Mİ DAHA SAĞLIKLI OLURArkadaşlar 4 aylık evliyim. Evliliğimin üçüncü günü çok zorlayarak kızlık zarım bozuldu ancak hiç ilişkiye girememiştik ben çok kasılıyordum burdan çok şey öğrendim hemen hemen hepsini denedim ve bende sanırım dün yendim. 1 ay önce mum egzersizine başladım ben hiç parmak deneyemedim bile mum önce tabi ki hiç girmedi sonra 3-4 cm girdi zamanla 12 cm e kadar girdi. Ben mumu streç filmle sarıp vazelin sürerek denedim. sonra girdiğinde peçeteyle kalınlaştırdım. Mum girmeye başladıktan sonra tekrar eşimle denedik yine olmadı aşırı derecede kasıldım. Mum egzersizine devam ettim kalın mum aldım ve 5 cm fazla girmiyordu. Son çare olarak dün Emla aldık muma sürdüm ve sonuna kadar girdirdim azıcık ta vajinamın etrafına sürdüm uyuşmaya başladıktan sonra kalın mumu denedim ve hemen girdi. Sonra eşimle denedik uyuşma geçmeden. Ve eşimle de oldu :) Emlasız olur mu bilmiyorum ama Emla nın çok işe yaradığı kesin. Ben bi süre Emlayla devam edicem inşallah sonra onsuzda olur. Emla nın bir tüpü 20 tl. Bir tüp iki defa yetti bize.
Ben kurşun kalem kadar bile delik goremiyorun sanırım kendimi sıkıtığım için yani ıkınıyorum aslinda kendimi de kasmiyo gibiyim ama ister istemez farkinda olmadan kasiyorum galibaBu yüzden şunu sormak istiyorum sizinki de ikindiginizda kurşun kalem kadarmı açılıyor o kadar küçük mu yani delik
Hep o baski hissinden rahatsiz oldugum icin geri cektim kendimi ilerleyince ne hissediyorsunuz cok zor durumdayim eşim bende ki kredin bitti artik tükendim ben diyo ugrasamam senle artik diyo göndermek istiyo beni napicami bilmiyorum kendimi o kadar aciz ve güçsüz hissediyorum ki aglamakdan baska bisey yapamiyorum aglamak cozum degil tabiki biliyorum ama cildirmak üzereyimIKININCA KÜÇÜCÜK AÇILIR AMA BASKI OLUNCA KOCAMAN OLUR ORAYA NEYİ İTERSEN ONUN ŞEKLİNİ ALIR KIZLAR
ilişkiyi engelleyen bir şey değil .sorun zarda değil zaten. doğru yönde ilerletince ve kaygan olunca yerine girer. vazelin sürüp yumuşatın iyice orayı masaj gibi yapın. iyice ıkınınca kalemden daha çok açılırBu yüzden şunu sormak istiyorum sizinki de ikindiginizda kurşun kalem kadarmı açılıyor o kadar küçük mu yani delik
Hep o baski hissinden rahatsiz oldugum icin geri cektim kendimi ilerleyince ne hissediyorsunuz cok zor durumdayim eşim bende ki kredin bitti artik tükendim ben diyo ugrasamam senle artik diyo göndermek istiyo beni napicami bilmiyorum kendimi o kadar aciz ve güçsüz hissediyorum ki aglamakdan baska bisey yapamiyorum aglamak cozum degil tabiki biliyorum ama cildirmak üzereyim
çekeceğin o his evliliğinin bitmesinden zor değil canım. Kendin için evliliğin için. hangi noktada tıkanıyorsan orada kendini geri çekme ve sık dişini ıkın canım. olduğunu anlamayacaksın bile. acı diye bişey yokkk. Beynimizin bize oyunu canım. orası bir boşluk. kocaman. evde sesli olarak bom boşş diye telkinlerde bulun. Çok esnek orası de. yapacağım de. kendi kendini motive ett. sesli olarak konuş kendinle[/QUOTE
Doğru diyosun cnm peki bişiy daha perine yırtilmasi gibi bir durum olmaz dimi o an geldiği an ağrıya dayan ve kayıp gittiğinde anlamauacaksin diyorsun ya açılacak ve sonuç zaten öğrenmiş olacağız sanırım benim durumum suan hafiften baskıyı hissedince çekiyorum geri kendimi
camim lutfen biraz cesaretli ol..inan kendine..bak bende yapamam diyodum ama oldu.artik esim sinirinden duvara yumruk atiyodu..o gun dedimki bunlari cekmektense herseyi goze alirim.inan dinledigin o hakaretlere agladigin gecelere degmiycek bisey.gercekten orasi bi boslukHep o baski hissinden rahatsiz oldugum icin geri cektim kendimi ilerleyince ne hissediyorsunuz cok zor durumdayim eşim bende ki kredin bitti artik tükendim ben diyo ugrasamam senle artik diyo göndermek istiyo beni napicami bilmiyorum kendimi o kadar aciz ve güçsüz hissediyorum ki aglamakdan baska bisey yapamiyorum aglamak cozum degil tabiki biliyorum ama cildirmak üzereyim
canim yaparsin sen.inan ustte sen ugrasiyosun.ama altta is esinde daha rahatya tatlım ıkınıyorum nefes alıp veriyorum belli bir kısmı giriyo gerisi gelmiyo
Evet bende oyle telkinler veriyorum kendime ama nafile iste bekleme beni gec gelcem dedi düşünmek bile istemiyorum ama kötüye gidiyo iş gel soz veriyorum Yapicam bu sefer dedim ama nasil olacaksa kendime güvenemiyorum bir türlü onun da bana inanci kalmadi umudu tükendi artik kurbanlik koyun gibi sonumuzu bekliyorum resmen Allah korusun ya kimsenin evliligi bitmesin Insallah Allah im yardim etsincamim lutfen biraz cesaretli ol..inan kendine..bak bende yapamam diyodum ama oldu.artik esim sinirinden duvara yumruk atiyodu..o gun dedimki bunlari cekmektense herseyi goze alirim.inan dinledigin o hakaretlere agladigin gecelere degmiycek bisey.gercekten orasi bi bosluk
canım yaa okudukça üzüldüm bu noktaya gelmesi çok kötü eşin içinde zordur muhakkak ne kadarlık evlisin ? her geçen gün çember daralıyo gibi hissediyo insan seni çok iyi anlıyorum. benim birazdaha iyi galiba ağlamama dayanamıyo şimdilik o zmn lar da gelicek biliyorum bu akşam şansımı denemeyi düşünüyorum hangi acı bu çektiğinden fazla olabilirki hesap kitap yapma bırak olacağına varsın evliliğinden önemli değil bi anlık acı herşeyi iyi düşünmeye çalış belki eşin seni zorlamasa dahada uzucak bu zaman hırs yap bunu kendine rabbim yardımcın olsun tabi diğer meleklerimizin ve benimdeEvet bende oyle telkinler veriyorum kendime ama nafile iste bekleme beni gec gelcem dedi düşünmek bile istemiyorum ama kötüye gidiyo iş gel soz veriyorum Yapicam bu sefer dedim ama nasil olacaksa kendime güvenemiyorum bir türlü onun da bana inanci kalmadi umudu tükendi artik kurbanlik koyun gibi sonumuzu bekliyorum resmen Allah korusun ya kimsenin evliligi bitmesin Insallah Allah im yardim etsin
canım benim eşimde ilk 1yil sabretti ama sonra bi garip oldu.burda okuyoruz bazi arkadaslarimizin esi cok iyi 10 yil bile bekleyen var esini hic kizmadan..ama onlari da anlamak lazim.tabiki ayrilmak bi cozum degil.cunku asilacak bi sorun.rabbim hepinizi bu durumdan kurtarsin insallahcanım yaa okudukça üzüldüm bu noktaya gelmesi çok kötü eşin içinde zordur muhakkak ne kadarlık evlisin ? her geçen gün çember daralıyo gibi hissediyo insan seni çok iyi anlıyorum. benim birazdaha iyi galiba ağlamama dayanamıyo şimdilik o zmn lar da gelicek biliyorum bu akşam şansımı denemeyi düşünüyorum hangi acı bu çektiğinden fazla olabilirki hesap kitap yapma bırak olacağına varsın evliliğinden önemli değil bi anlık acı herşeyi iyi düşünmeye çalış belki eşin seni zorlamasa dahada uzucak bu zaman hırs yap bunu kendine rabbim yardımcın olsun tabi diğer meleklerimizin ve benimde
canim lutfen olumsux dusunme.olumlu dusunki yapabilesin..yaparsin ben inaniyorum sanaEvet bende oyle telkinler veriyorum kendime ama nafile iste bekleme beni gec gelcem dedi düşünmek bile istemiyorum ama kötüye gidiyo iş gel soz veriyorum Yapicam bu sefer dedim ama nasil olacaksa kendime güvenemiyorum bir türlü onun da bana inanci kalmadi umudu tükendi artik kurbanlik koyun gibi sonumuzu bekliyorum resmen Allah korusun ya kimsenin evliligi bitmesin Insallah Allah im yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?