Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah bizde bi cesaret le yapip kurtuluruz senin gibi canim egzersiz yapamadan basarmis biri olarak (bende yapamadigim icin) idolümsün gercekten ve bana herzaman cok moral veriyorsun cok teşekkür ederim... Burda destek olmaya çalışan tüm arkadaslara teşekkür ederim egzersiz yapanlari da cani gonulden tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin Insallah Allah'im hepimize yardim etsin

BENDE MUMU PENİSE YAKIN BOYUTTA STREÇLEYİP SONRA BEYAZ ELDİVENE GEÇİRDİM ZEYTİNYAĞI İLE DENEDİM ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYORDU SONRA RAHATSIZLANDIM İKİ BÖBREĞİMDE TAŞ ÇIKTI ONULA UĞRAŞIYORUM. SORACAĞIM ŞU STREÇLEDİKTEN SONRA BAŞKA BİRŞEY GEÇİRİYORMUSUN MUMA BEYAZ ELDİVEN VAJİNAYA ZARAR VERİR Mİ BEN DE YANMA KAŞINTI DA OLDU SONRADAN. PREZERVATİF Mİ DAHA SAĞLIKLI OLUR

Ayyy inşallah gerçekten yenenler den bunu duymak insana güç başarmislik veriyor umarım beklenmedik bir anda dediğin gibi yön doğru olup anlaşılmadan kayar gider ...iki tane doktora gittim bi tanesi gayet normal sıkıntı yok dedi kendine güven olum yok ya ucunda dedi doğal bir olgu başka bir doktora tekrardan gittim o da boyuna kilona göre vajinan ufak dedi ama bu iliskiye engel değil dedi. Oradan kafa çıkıyor sen düşün iki parmaklık organ oraya gitmezmi.. ikiside aslında sıkıntı yok ama biri küçük dedi diğeri musait hersey dedi işte bu beyinde nedense olmayacak şeyi hemen takıyor kafaya gereksizce

Bu yüzden şunu sormak istiyorum sizinki de ikindiginizda kurşun kalem kadarmı açılıyor o kadar küçük mu yani delik
Ben kurşun kalem kadar bile delik goremiyorun sanırım kendimi sıkıtığım için yani ıkınıyorum aslinda kendimi de kasmiyo gibiyim ama ister istemez farkinda olmadan kasiyorum galiba

IKININCA KÜÇÜCÜK AÇILIR AMA BASKI OLUNCA KOCAMAN OLUR ORAYA NEYİ İTERSEN ONUN ŞEKLİNİ ALIR KIZLAR
Hep o baski hissinden rahatsiz oldugum icin geri cektim kendimi ilerleyince ne hissediyorsunuz cok zor durumdayim eşim bende ki kredin bitti artik tükendim ben diyo ugrasamam senle artik diyo göndermek istiyo beni napicami bilmiyorum kendimi o kadar aciz ve güçsüz hissediyorum ki aglamakdan baska bisey yapamiyorum aglamak cozum degil tabiki biliyorum ama cildirmak üzereyim

Bu yüzden şunu sormak istiyorum sizinki de ikindiginizda kurşun kalem kadarmı açılıyor o kadar küçük mu yani delik
ilişkiyi engelleyen bir şey değil .sorun zarda değil zaten. doğru yönde ilerletince ve kaygan olunca yerine girer. vazelin sürüp yumuşatın iyice orayı masaj gibi yapın. iyice ıkınınca kalemden daha çok açılır

çekeceğin o his evliliğinin bitmesinden zor değil canım. Kendin için evliliğin için. hangi noktada tıkanıyorsan orada kendini geri çekme ve sık dişini ıkın canım. olduğunu anlamayacaksın bile. acı diye bişey yokkk. Beynimizin bize oyunu canım. orası bir boşluk. kocaman. evde sesli olarak bom boşş diye telkinlerde bulun. Çok esnek orası de. yapacağım de. kendi kendini motive ett. sesli olarak konuş kendinle

ağrı yok canım. sadece bir his. Tanıdık olmadığımız bir his. kesinlikle acı değil. Kafandan bu kelimeyi at. baskı yapınca eşin kendini geri çekme. nefes al ver ıkın. eşine ben ıkınınca baskı yap de. yavaş yavaş ilerleyin. sen dur ilerle diyerek komut ver eşine.

camim lutfen biraz cesaretli ol..inan kendine..bak bende yapamam diyodum ama oldu.artik esim sinirinden duvara yumruk atiyodu..o gun dedimki bunlari cekmektense herseyi goze alirim.inan dinledigin o hakaretlere agladigin gecelere degmiycek bisey.gercekten orasi bi bosluk

Evet bende oyle telkinler veriyorum kendime ama nafile iste bekleme beni gec gelcem dedi düşünmek bile istemiyorum ama kötüye gidiyo iş gel soz veriyorum Yapicam bu sefer dedim ama nasil olacaksa kendime güvenemiyorum bir türlü onun da bana inanci kalmadi umudu tükendi artik kurbanlik koyun gibi sonumuzu bekliyorum resmen Allah korusun ya kimsenin evliligi bitmesin Insallah Allah im yardim etsin

canım yaa okudukça üzüldüm bu noktaya gelmesi çok kötü eşin içinde zordur muhakkak ne kadarlık evlisin ? her geçen gün çember daralıyo gibi hissediyo insan seni çok iyi anlıyorum. benim birazdaha iyi galiba ağlamama dayanamıyo şimdilik o zmn lar da gelicek biliyorum bu akşam şansımı denemeyi düşünüyorum hangi acı bu çektiğinden fazla olabilirki hesap kitap yapma bırak olacağına varsın evliliğinden önemli değil bi anlık acı herşeyi iyi düşünmeye çalış belki eşin seni zorlamasa dahada uzucak bu zaman hırs yap bunu kendine rabbim yardımcın olsun tabi diğer meleklerimizin ve benimde

canım benim eşimde ilk 1yil sabretti ama sonra bi garip oldu.burda okuyoruz bazi arkadaslarimizin esi cok iyi 10 yil bile bekleyen var esini hic kizmadan..ama onlari da anlamak lazim.tabiki ayrilmak bi cozum degil.cunku asilacak bi sorun.rabbim hepinizi bu durumdan kurtarsin insallah

canim lutfen olumsux dusunme.olumlu dusunki yapabilesin..yaparsin ben inaniyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…