- 17 Ağustos 2015
- 36
- 13
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.681
aslında sabırlı olmaları iyi değil bence dozunda olmak kaydı ile onlarda baskı yapmalı. en büyük sorun zaten ertelemek belki de.. sık deneme yapmalı ki kendin için en doğru yolu ve pozisyonu bulmalı insan . bu bizim kadar onlarında derdi olmalı ben şahsen çok dedim eşime senin anlayışının bana faydası yok aksine zarar veriyo amlaşının altında eziliyorum bi kere sonra nasılsa olmaz diyince duruyo diye erteliyorum hep bi bakmışsın aylar yıllar geçmiş hala bu dertle uğraşıyosun o yüzden eşlerinize kızmayın yine söylüyorum dozundaysa bırakın onlarda şikayet etsinler ve bize kaçıcak yer bırakmasınlarcanım benim eşimde ilk 1yil sabretti ama sonra bi garip oldu.burda okuyoruz bazi arkadaslarimizin esi cok iyi 10 yil bile bekleyen var esini hic kizmadan..ama onlari da anlamak lazim.tabiki ayrilmak bi cozum degil.cunku asilacak bi sorun.rabbim hepinizi bu durumdan kurtarsin insallah
üzüldüm canım ya ama böyle yapma. burada anlatılan yöntemleri aklına getir. biraz üstüne git. yapamam diyip vazgeçme. her şey senin elinde. egzersizler oraya birşeyin girebileceğini anlaman için faydalı. dayanılmayacak birşey olsa bu kadar insan yapar mı. sen gayret gösterirsen eşin de sıcak davranır. inşallah mutlu haberle gelirsin birgün.Evet bende oyle telkinler veriyorum kendime ama nafile iste bekleme beni gec gelcem dedi düşünmek bile istemiyorum ama kötüye gidiyo iş gel soz veriyorum Yapicam bu sefer dedim ama nasil olacaksa kendime güvenemiyorum bir türlü onun da bana inanci kalmadi umudu tükendi artik kurbanlik koyun gibi sonumuzu bekliyorum resmen Allah korusun ya kimsenin evliligi bitmesin Insallah Allah im yardim etsin
ilerlerken hiçbişey hissetmiyosun. bende hep merak ederdim. hiç his yok canımHep o baski hissinden rahatsiz oldugum icin geri cektim kendimi ilerleyince ne hissediyorsunuz cok zor durumdayim eşim bende ki kredin bitti artik tükendim ben diyo ugrasamam senle artik diyo göndermek istiyo beni napicami bilmiyorum kendimi o kadar aciz ve güçsüz hissediyorum ki aglamakdan baska bisey yapamiyorum aglamak cozum degil tabiki biliyorum ama cildirmak üzereyim
16 aylik evliyim ilk 10 ay boyle sorunlar yoktu sabrediyorduk bugun yarin olur diye ama onlar da bir npcanım yaa okudukça üzüldüm bu noktaya gelmesi çok kötü eşin içinde zordur muhakkak ne kadarlık evlisin ? her geçen gün çember daralıyo gibi hissediyo insan seni çok iyi anlıyorum. benim birazdaha iyi galiba ağlamama dayanamıyo şimdilik o zmn lar da gelicek biliyorum bu akşam şansımı denemeyi düşünüyorum hangi acı bu çektiğinden fazla olabilirki hesap kitap yapma bırak olacağına varsın evliliğinden önemli değil bi anlık acı herşeyi iyi düşünmeye çalış belki eşin seni zorlamasa dahada uzucak bu zaman hırs yap bunu kendine rabbim yardımcın olsun tabi diğer meleklerimizin ve benimde
Insallah bende yaparim canim senin de aran cok kötüydü esinle cok şükür bi cesaretle yaptin kurtuldun insallah ben ve benim gibi yapamayan arkadaslar da yapar da hepimiz kurtuluruz evliliğimize huzurlu bir sekilde devam ederiz insallahilerlerken hiçbişey hissetmiyosun. bende hep merak ederdim. hiç his yok canım
inşallah canım16 aylik evliyim ilk 10 ay boyle sorunlar yoktu sabrediyorduk bugun yarin olur diye ama onlar da bir np
Insallah bende yaparim canim senin de aran cok kötüydü esinle cok şükür bi cesaretle yaptin kurtuldun insallah ben ve benim gibi yapamayan arkadaslar da yapar da hepimiz kurtuluruz evliliğimize huzurlu bir sekilde devam ederiz insallah
Msjim tamamlayamadan gondermisim sana pardon iste bizim de son 6 aydir epey sorun yasiyoruz benim bu durumu ertelemem onu daha cok cildirtti bakti ki bisey yaptigim yapacagim yok ne yapacagini şaşırdı o da dogal olarak ben deneme yapmaya bile korkuyordum neyse iste son 2 aydir cesaretimi toplayip deneme yapmaya basladim ama cok az bas kismini alabildim ilerleyemedim daha fazla aramiz iyiydi iki aydir ama esim artik tamamlayalim su isi bu sefer hepsini al bitsin bu is diyordu son denemelede cunku dene dene nereye kadar bu kadar denemeden sonra sonuclandirmak istiyordu haliyle dün aksam da denemek istedi bende biraz rahatsizdim isteksiz davrandim yarin deneyelim filan dedim isteksizligimi fark edince cok kizdi senin bu isi halledecegin yok belli dedi ümidini kesmis benden sabah yüzüme bile bakmadan cikti gitti gün icinde msjlarima cok soguk cevap verdi ve cok olumsuz seyler yazdi istemiyorum artik senden hicbisey istersen biletini alayim git annenin yanina filan diyo ben ailemden baya uzakdayim şehir dışına gelin gittim aslinda cok iyi bir insandir ama ben onu bu hale getirdim onun gibi bi esim oldugu icin cok sansliyim ama aptalligim yüzünden Allah korusun onu kaymetmek üzereyim onu cok seviyorum evliligimin bitmesinden beni birakmasindan cok korkuyorum köşeye sıkışmış kedi gibiyim ne yapicami bilmiyorum yani biliyorum da nasil olcak onu bilmiyorumcanım yaa okudukça üzüldüm bu noktaya gelmesi çok kötü eşin içinde zordur muhakkak ne kadarlık evlisin ? her geçen gün çember daralıyo gibi hissediyo insan seni çok iyi anlıyorum. benim birazdaha iyi galiba ağlamama dayanamıyo şimdilik o zmn lar da gelicek biliyorum bu akşam şansımı denemeyi düşünüyorum hangi acı bu çektiğinden fazla olabilirki hesap kitap yapma bırak olacağına varsın evliliğinden önemli değil bi anlık acı herşeyi iyi düşünmeye çalış belki eşin seni zorlamasa dahada uzucak bu zaman hırs yap bunu kendine rabbim yardımcın olsun tabi diğer meleklerimizin ve benimde
Allah yardımcımız olsun eslerimize sabır bize cesaret versin insallahSabahdan beri deniyoruz olmadı olmadı olmadı.. eşim evden gitti ne yapacagimi bilmiyorum normalde basini alabiliyodum bugun dokunamadim bile..
Canim ailenin yanina gitmenj istemedigine eminim ama onlarda hakli bende auan yaradan dolayi birsey yapamyrm ve cok korkuyrm aramiz devamli bozuluyor bir doktora gitsen seni psikologa yönlendrr hem rahatlarsn ya da burdakiler gibi sende basarabilirsn tavsiyelere uyarsan beni doktor cok rahatlatti mesela mantarim var saniyrdm yokmus kizlik.zarim yirtilmis ve vajinusmus degilmisjm herseyi anlatti belki sanada yardmci olucak seyler söyler kendini ii hissedersn ben gercekten kizlik zarim yirtilana kadr cok zorlandm sabirli ol dayanikli ol ve esine istekli ol ne biliym kendine bak ilgilen ön sevismwyi uzat sende zevk almaya calis kendilerni cok kötü hissedyrlar esim bana ben tecavüzcü müyüm demisti mesela hem agliyrdm hem onu itiyrdm esine gitmtcegini dayanicagini söyleMsjim tamamlayamadan gondermisim sana pardon iste bizim de son 6 aydir epey sorun yasiyoruz benim bu durumu ertelemem onu daha cok cildirtti bakti ki bisey yaptigim yapacagim yok ne yapacagini şaşırdı o da dogal olarak ben deneme yapmaya bile korkuyordum neyse iste son 2 aydir cesaretimi toplayip deneme yapmaya basladim ama cok az bas kismini alabildim ilerleyemedim daha fazla aramiz iyiydi iki aydir ama esim artik tamamlayalim su isi bu sefer hepsini al bitsin bu is diyordu son denemelede cunku dene dene nereye kadar bu kadar denemeden sonra sonuclandirmak istiyordu haliyle dün aksam da denemek istedi bende biraz rahatsizdim isteksiz davrandim yarin deneyelim filan dedim isteksizligimi fark edince cok kizdi senin bu isi halledecegin yok belli dedi ümidini kesmis benden sabah yüzüme bile bakmadan cikti gitti gün icinde msjlarima cok soguk cevap verdi ve cok olumsuz seyler yazdi istemiyorum artik senden hicbisey istersen biletini alayim git annenin yanina filan diyo ben ailemden baya uzakdayim şehir dışına gelin gittim aslinda cok iyi bir insandir ama ben onu bu hale getirdim onun gibi bi esim oldugu icin cok sansliyim ama aptalligim yüzünden Allah korusun onu kaymetmek üzereyim onu cok seviyorum evliligimin bitmesinden beni birakmasindan cok korkuyorum köşeye sıkışmış kedi gibiyim ne yapicami bilmiyorum yani biliyorum da nasil olcak onu bilmiyorum
canımm... tamda sana anlatmak istediklerimi yazmışsın eşin hoşgörüye devam etse önündeki süreç uzucak tahmininden fazla hemde kendimden biliyorum eşim çok anlayışlı bu kadar zaman kaybetmem bu yüzden zaten istediğim kadar erteleyebiliyorum sorun olmuyo...sen bu durumu avantaja çevir vazgeçme sakın kamçılasın seni bu olumsuluk onuda anlamaya çalış işin içinde onların zevkide var tabi:)onları bunlarda mahrum ettiğimiz gibi bide üstüne sürekli moralsiz sorunlu ağlak bi eş var karşılarında napsınlar..elinden geleni yap lütfen dualarım seninle emin oll başaracaksın inşl. güzel haberlerini alırım :)Msjim tamamlayamadan gondermisim sana pardon iste bizim de son 6 aydir epey sorun yasiyoruz benim bu durumu ertelemem onu daha cok cildirtti bakti ki bisey yaptigim yapacagim yok ne yapacagini şaşırdı o da dogal olarak ben deneme yapmaya bile korkuyordum neyse iste son 2 aydir cesaretimi toplayip deneme yapmaya basladim ama cok az bas kismini alabildim ilerleyemedim daha fazla aramiz iyiydi iki aydir ama esim artik tamamlayalim su isi bu sefer hepsini al bitsin bu is diyordu son denemelede cunku dene dene nereye kadar bu kadar denemeden sonra sonuclandirmak istiyordu haliyle dün aksam da denemek istedi bende biraz rahatsizdim isteksiz davrandim yarin deneyelim filan dedim isteksizligimi fark edince cok kizdi senin bu isi halledecegin yok belli dedi ümidini kesmis benden sabah yüzüme bile bakmadan cikti gitti gün icinde msjlarima cok soguk cevap verdi ve cok olumsuz seyler yazdi istemiyorum artik senden hicbisey istersen biletini alayim git annenin yanina filan diyo ben ailemden baya uzakdayim şehir dışına gelin gittim aslinda cok iyi bir insandir ama ben onu bu hale getirdim onun gibi bi esim oldugu icin cok sansliyim ama aptalligim yüzünden Allah korusun onu kaymetmek üzereyim onu cok seviyorum evliligimin bitmesinden beni birakmasindan cok korkuyorum köşeye sıkışmış kedi gibiyim ne yapicami bilmiyorum yani biliyorum da nasil olcak onu bilmiyorum
Gittim daha önce 1 piskolog 1 pskiyatri ve 2 dogum doktoruna ama yapamadim iste erteledikce erteledim bu hale geldikCanim ailenin yanina gitmenj istemedigine eminim ama onlarda hakli bende auan yaradan dolayi birsey yapamyrm ve cok korkuyrm aramiz devamli bozuluyor bir doktora gitsen seni psikologa yönlendrr hem rahatlarsn ya da burdakiler gibi sende basarabilirsn tavsiyelere uyarsan beni doktor cok rahatlatti mesela mantarim var saniyrdm yokmus kizlik.zarim yirtilmis ve vajinusmus degilmisjm herseyi anlatti belki sanada yardmci olucak seyler söyler kendini ii hissedersn ben gercekten kizlik zarim yirtilana kadr cok zorlandm sabirli ol dayanikli ol ve esine istekli ol ne biliym kendine bak ilgilen ön sevismwyi uzat sende zevk almaya calis kendilerni cok kötü hissedyrlar esim bana ben tecavüzcü müyüm demisti mesela hem agliyrdm hem onu itiyrdm esine gitmtcegini dayanicagini söyle
Insallah canim amin sagol... Bu durumdan dolayi cinsel istegim de yok benim sevisirken filan zevk almiyorum sonuc odakli oldugum icin o saniyo ki onu sevmedigim den istemediğimden ama halbu ki benim sorunum kendimle tedirginliklerim den dolayi zevke odaklanamiyorum beynim de ki ön yargilar istegi bastiriyo cinsel istek filan kalmayo kendime de bakmıyorum dogru düzgün offf hicbiseye hevesim yok beni kaybetmeyi göze almissin sen diyo yoksa bu kadar rahat olamazsin diyo insan sevdigi icin bir saniyelik aciya katlanır diyo canin kiymetli geliyo benden diyo oyle degil halbu ki ondan daha degerli degil hicbisey ama kasılıyorum iste ne yapim rahat birakamiyorum kendimi bir türlü deneyecem ama disimi sıkıp dayanmaya caliscam simdi de kendisi istemiyo gerci deneyecek istek de heves de kalmadi bende artik istemiyorum senden bisey diyo gec gelirim bekleme beni diyo insallah sakinlesir ve yumuşar biraz çünkü onunla boyle gerginken bende deneyemem aksi gibi adetime de iki gün kaldi bilmiyorum naparizcanımm... tamda sana anlatmak istediklerimi yazmışsın eşin hoşgörüye devam etse önündeki süreç uzucak tahmininden fazla hemde kendimden biliyorum eşim çok anlayışlı bu kadar zaman kaybetmem bu yüzden zaten istediğim kadar erteleyebiliyorum sorun olmuyo...sen bu durumu avantaja çevir vazgeçme sakın kamçılasın seni bu olumsuluk onuda anlamaya çalış işin içinde onların zevkide var tabi:)onları bunlarda mahrum ettiğimiz gibi bide üstüne sürekli moralsiz sorunlu ağlak bi eş var karşılarında napsınlar..elinden geleni yap lütfen dualarım seninle emin oll başaracaksın inşl. güzel haberlerini alırım :)
Canım merhaba sen % 80 aşmış durumdasın oraya aparat almak demek bu sorunu aşmaya az kalmış demek. Sadece doğru pozisyon ve içini bir hırsın kaplaması lazım o kadar. Bol zeytin yağı sürerek dene canım. Aklından bu olumsuz düşünceleri çıkar bitanem. Evliliği bitirmek demek kolay yoldan bu sorundan kurtulmak demek. ama sen çok yol katetmişsin neden yarı yolda bırakasın mutluluğu. Hadi bakalım derin derin nefes al ılık bir duş al. Egzersizleri eşinle birlikte yap sonrada eşinle deneme yap. Her seferinde olacak diye bir durum yok. moralini bozma. Her seferinde bir şey öğrenirsin. Başla ve başar canım :) Ikınmayı unutma canım. Nefes alırken karnını şişir. nefes verirken muma üfler gibi pufff de. Her putfa ıkınarak itmeye çalış.
Bende sende kendimi görüyorum o yüzden canı gönülden istiyorum kurtulmanı benim gibi harap olmaman için elimden geleni her zaman yaparım Amin Can'ım Amin Rabbim tez vakitte kurtarsınInsallah bizde bi cesaret le yapip kurtuluruz senin gibi canim egzersiz yapamadan basarmis biri olarak (bende yapamadigim icin) idolümsün gercekten ve bana herzaman cok moral veriyorsun cok teşekkür ederim... Burda destek olmaya çalışan tüm arkadaslara teşekkür ederim egzersiz yapanlari da cani gonulden tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin Insallah Allah'im hepimize yardim etsin
Sagol canim Allah razi olsunBende sende kendimi görüyorum o yüzden canı gönülden istiyorum kurtulmanı benim gibi harap olmaman için elimden geleni her zaman yaparım Amin Can'ım Amin Rabbim tez vakitte kurtarsın
anlıyorum cnmm bende zevke odaklı değilim bi an önce bitsin diyorumInsallah canim amin sagol... Bu durumdan dolayi cinsel istegim de yok benim sevisirken filan zevk almiyorum sonuc odakli oldugum icin o saniyo ki onu sevmedigim den istemediğimden ama halbu ki benim sorunum kendimle tedirginliklerim den dolayi zevke odaklanamiyorum beynim de ki ön yargilar istegi bastiriyo cinsel istek filan kalmayo kendime de bakmıyorum dogru düzgün offf hicbiseye hevesim yok beni kaybetmeyi göze almissin sen diyo yoksa bu kadar rahat olamazsin diyo insan sevdigi icin bir saniyelik aciya katlanır diyo canin kiymetli geliyo benden diyo oyle degil halbu ki ondan daha degerli degil hicbisey ama kasılıyorum iste ne yapim rahat birakamiyorum kendimi bir türlü deneyecem ama disimi sıkıp dayanmaya caliscam simdi de kendisi istemiyo gerci deneyecek istek de heves de kalmadi bende artik istemiyorum senden bbi Aisey diyo gec gelirim bekleme beni diyo insallah sakinlesir ve yumuşar biraz çünkü onunla boyle gerginken bende deneyemem aksi gibi adetime de iki gün kaldi bilmiyorum napariz
Insallah düzelir aramiz ama sanki gittikçe daha cok artıyor bama kırgınlığı ve kızgınlığıanlıyorum cnmm bende zevke odaklı değilim bi an önce bitsin diyorumhemen deneme bence eşin bu kadar gerginse biraz sohbet et endişelerini onu sevdiğini falan anlat bi eczacı bana bu iş sevgiyle şefkatla çözülür demişti emla krem sormuştum o zaman....önce aranızı düzelt sonrasında yılmadan kaldığın yerden devam edersin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?