- 10 Aralık 2015
- 90
- 43
- 3
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.701
canim gercekten ama gercekten aci yok.vallahi billahi.o aci denen seyi kendimiz yaratiyoruz.simdi kendime sasiriyorum.vajinama esim penisini degdirse aglamaya baslardim aciyo diye..parmak egzersizlerini ilk yaparken aglaya aglaya yaptim.simdi goruyorum ki o aci dedigim sey benım hayel urunummusAslında başaranların çoğu bunu söylüyor saniyelik bir acı bi değil bilinmeyen bir his ve biz mutlugumuz için bundan vazgeçip huzursuzluk yaratıyoruz kendime kızıyorum hemde cokkkk
inşl. düzelir cnmm yaaaa..... alttan al sende ona hak verdiğini,korkularını anlat ona aşıcaksın merak etme herşey düzlecek emin ol cnmmInsallah düzelir aramiz ama sanki gittikçe daha cok artıyor bama kırgınlığı ve kızgınlığı
ZUZUKU Bende hamileyımmmmmmMerhaba canım. İyiyiz çok şükür 7 haftalık olduk canım :) Rabbim isteyen herkese de versin inşallah
Canım seni çok iyi anlıyorum. Seninle aynı durumları yaşıyoruz burada. Bende hala parmağımı bile dokunduramadım. Ama geçen gün telkin cd si aldım internetten şu an daha olumluyum. 1 haftadır dinliyorum. öyle pahalı bir şey değil. Belki bu şekilde atlatırım bilmiyorum. Belki sana da iyi gelir. Umudunu kaybetme Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcımız olsun eslerimize sabır bize cesaret versin insallah
Ne güzel ya herkes tek tek hamile kalıyo çok çok tebrik ederim darısı inşallah bize dua edin nolur hamişlerin dua kabul olurmuşZUZUKU Bende hamileyımmmmmm
Nasil bi cd si cnm oCanım seni çok iyi anlıyorum. Seninle aynı durumları yaşıyoruz burada. Bende hala parmağımı bile dokunduramadım. Ama geçen gün telkin cd si aldım internetten şu an daha olumluyum. 1 haftadır dinliyorum. öyle pahalı bir şey değil. Belki bu şekilde atlatırım bilmiyorum. Belki sana da iyi gelir. Umudunu kaybetme Allah hepimizin yardımcısı olsun
super hayırlı olsunZUZUKU Bende hamileyımmmmmm
Insallah cnm alttan aliyorum zaten hakli da tepkilerinde sonuna kadar hakli sadece onu bu hale getirdigim icin kendime kızıyoruminşl. düzelir cnmm yaaaa..... alttan al sende ona hak verdiğini,korkularını anlat ona aşıcaksın merak etme herşey düzlecek emin ol cnmm
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese ve sana da nasip eder insallah cnm üzülme vardir elbet onunda zamaniNe güzel ya herkes tek tek hamile kalıyo çok çok tebrik ederim darısı inşallah bize dua edin nolur hamişlerin dua kabul olurmuş
Maşallah hayırlı olsun... Saglikla gelsin insallahZUZUKU Bende hamileyımmmmmm
Amin cnm sagol faydasi olur insallahCanım seni çok iyi anlıyorum. Seninle aynı durumları yaşıyoruz burada. Bende hala parmağımı bile dokunduramadım. Ama geçen gün telkin cd si aldım internetten şu an daha olumluyum. 1 haftadır dinliyorum. öyle pahalı bir şey değil. Belki bu şekilde atlatırım bilmiyorum. Belki sana da iyi gelir. Umudunu kaybetme Allah hepimizin yardımcısı olsun
Belki strestendir cok kafaya takincada olmayabiliyormus Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallahBizler yendik çok sukur ama ndn hamis kalamiyorum, sorunda yok çok sukur siz hamisler allah rızası için biz yenenlere dua edinde tez zamanda hamis kalalim
ZUZUKU Bende hamileyımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?