Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında başaranların çoğu bunu söylüyor saniyelik bir acı bi değil bilinmeyen bir his ve biz mutlugumuz için bundan vazgeçip huzursuzluk yaratıyoruz kendime kızıyorum hemde cokkkk

Aslında başaranların çoğu bunu söylüyor saniyelik bir acı bi değil bilinmeyen bir his ve biz mutlugumuz için bundan vazgeçip huzursuzluk yaratıyoruz kendime kızıyorum hemde cokkkk
canim gercekten ama gercekten aci yok.vallahi billahi.o aci denen seyi kendimiz yaratiyoruz.simdi kendime sasiriyorum.vajinama esim penisini degdirse aglamaya baslardim aciyo diye..parmak egzersizlerini ilk yaparken aglaya aglaya yaptim.simdi goruyorum ki o aci dedigim sey benım hayel urunummus beynim ne zaman kabullendi o aci ucup gitti.simdi penisin tamamini aliyorum ne aci ne sizlama hic bisey yok kizlar ne kendinizi ne eslwrinizi uzun.inanin yapinca bumuymus diyceksiniz hadi artik guzel haberler duyalim sizden.burdaki yazanlarin esku mesajlarini okursaniz goreceksiniz ayni yollardan gectik ve yendik.sizde yeneceksiniz

kızlaaarr yardııımmm..ben üstteyken yavaş yavaş baya bi oldu ama aşırı bi basınç hissettim,eşimde biyere dayandı dedi sert dedi..ama kasılmaktan yine tam girmedi ve kas a mı dayandı yoksa kızlık zarımıydı..egzersizi 1-2 defa yaptım inanamıyorum bu kadar ilerlememize..

Allah yardımcımız olsun eslerimize sabır bize cesaret versin insallah
Canım seni çok iyi anlıyorum. Seninle aynı durumları yaşıyoruz burada. Bende hala parmağımı bile dokunduramadım. Ama geçen gün telkin cd si aldım internetten şu an daha olumluyum. 1 haftadır dinliyorum. öyle pahalı bir şey değil. Belki bu şekilde atlatırım bilmiyorum. Belki sana da iyi gelir. Umudunu kaybetme Allah hepimizin yardımcısı olsun

Anestol kullanarak uyusmayan varmı cevap yazan olmadı kızlar ...bide onsevisme böyle bir durumda olmuyor hemen olay olsun istiyorum kayganlastirici sürüp yapsam nolur yapanlar tecrübeli olanlar lütfen bişiy yazsin

Bendede tik yok.bazı arkadaşların yazdığını okuyunca ben iyi durumdayım diyorum.cunku ilk bastan beri hep başını alıyorum.açıkcası biz yon olayını bilmiyorduk duz zorluyorduk belkide ondan olmuyordu.benim derdimde su esim hic oralı degil.3 4 aylik evliyim toplasaniz deneme besi gecmemistir.hani devamlı denesek belkide simdiye on kere olmustur.cunku yazilanlari okuyunca kotu durumda olmadığımı farkediyorum.esimle iki kere parmak egzersizi yaptik ikisindede hemen parmak girdi aci duymadim.ama neesli deneme var ne parmak.ben parmagi yapamiyorum.kendim bir kere denedim parmagimi soktum ama midem bulandi benim kendim oraya bisey sokma fikri hos gelmiyo yoksa esim parmak soktugunda bi sıkıntı yok.kisacasi ne ben kendi parmagimi nede baska biseyi oraya sokabilirim birisinin sokması lazım belkide ona bile gerek yok yon olayini ogrendik esli deneme yapabiliriz ama o da yok.esimin umrunda degil açıkcası

Nasil bi cd si cnm o

Bende egzersiz asla yapamiyodum. Esim sürekli dene egzersiz yap diye baski yapiyordu Asla yapamazdim ne parmak ne aparat. O aparat oraya degdiginde ucunu sokuyodum icim bi garip oluyodu aci degil ama hos bi duyguda degildi elim ayagim titriyodu pes ediyodum 1 yillik evliyim pes etmstim. 1 yildir asla bisey yapamadim ayrilmayi düsündüm cünkü gercekten ben 1 yil degil 10 yil olsun aparat sokamam diyordum istemiyordum. Sadece 1 haftadir 5 boy aparatin 1 ve 2 sini basardim. Inanabiliyomusunuz egzersiz yapamayanlara söylüyorum. Evet aparatin parmak kadar olanini bile soksam bayilcak gibi oluyodum geri cekiyodum. Sonunda dedim yapicam insallah böyle nereye kadar. Düsünün ben asla yapamam demeyin bunu kendimede sizede söylüyorum ya cabalayip bunu yenicez yada birgün esimizi kaybedebiliriz hangisi daha aci verici.. Sadece diyorumki yapamam edemem zir zir aglayan biri olarak elbet birgün yapmak zorundayiz diye düsünmeliyiz o yüzden hic zaman kaybetmeyelim. Benim hedefim yilbasina kadar yenmek. Allahimdan tek dilegim hepimizin yardimcisi olsun. Herkesi esiyle mutlu etsin yarabbim amin..

Yazilanlara katiliyorum ya biraz cesaret gelse halledecegiz insallah. Rabbim hepimize yardim etsin kimseninde başına vermesin. Adetimi bekliyorum kac gundur gelmedi sirf onun icin bi kac gun denemedim yarin denemeyi dusunuyorum lütfen duâ edin insallah hallolur yaaa.. duâlarım sessiz sakin bu yaziyi okuyup yazamayanlar, yazip duâ bekleyenlerle Allahim yardim et ....

Bizler yendik çok sukur ama ndn hamis kalamiyorum, sorunda yok çok sukur siz hamisler allah rızası için biz yenenlere dua edinde tez zamanda hamis kalalim

Amin cnm sagol faydasi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…