Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ZUZUKU A angelina 34 Bayanlaz CANIM BANA YARDIM EDER MİSİNİZ?

Son düzenleme:
Herkese merhaba sanırım ben ayşe duman yada PROF dr suleyman engin akhan à gitmeye karar verdim kafamdaki soru işaretleri var mesela vajina yırtığı ya iliskiye girerken böyle bir durum olursa diye beynime sioz geciremiyorum

BEN hem eldiven hem prezervatif kullandım canım bir sorun yaşamadım. Ama en sağlıklısı tabiki prezervatif. Artık sen eşli denemeye hazırsın canım. Önce egzersizini yap sonrada eşli denmeye geç. Hemencecik olacak inşallah emin ol.

canim ben sadece streclemistim.bazi arkadaslarimiz prezervatife gecirmisti.aslinda herkes hangisinde rahat ederse onu yapiyor.sana da hangisi kolay gelirse onu yap canim.zeytinyagi bendede cok kasinti yanma yapti.bazi bunyelere yaramiyor.demekki sende benim gibisintatlim bide vazelinle denesene bana cok iyi geldi.hala penisi alirken bol vazelin suruyorum

canim sen bilirsin tabiki.bende cok dusundum gitmeyi cok sukur gerek kalmadi.burdaki arkadaslar cok yardimci oldular.doktorda ayni bizim gibi egzersiz diyo.ve rahatlatici konusuyor.aynilarini bizde yapiyoruz.vajinan niye yirtilsinki canim.yirtilma diye bisey yok.bunu aklindan cikar.bak doktor bana operasyonluk dedi iyiki olmamisim.ne aci ne bisey..hepsi hayel urunummus.kendini korkutma ne yirtilma var nede aci

Normal bildigimiz vazelin demi daha degisikleri oluyo mu onun daha akiskani filan vazelin bana kati geliyo nedense evet yumusatiyo ama sanki kayganlik vermiyo gibi

SAĞOL CANIM ŞUAN KAHVERENGİ PEMBEMSİ AKINTILARIM VAR DENEME YAPACAĞIM BUNLAR GEÇİNCE

Normal bildigimiz vazelin demi daha degisikleri oluyo mu onun daha akiskani filan vazelin bana kati geliyo nedense evet yumusatiyo ama sanki kayganlik vermiyo gibi
canim bildigimiz vazelin.banada katı geliyodu ama kayinvaldem onerdi. ve cok ise yaradi.hatta egzersiz yapmasanda sur.orayi yumusacik yapiyo.tabi iliski esnasinda esinede bol bol surr

VAZELİN SIVI OLAN MI CANIM YOKSA KLASİK OLAN MI

canim bildigimiz vazelin.banada katı geliyodu ama kayinvaldem onerdi. ve cok ise yaradi.hatta egzersiz yapmasanda sur.orayi yumusacik yapiyo.tabi iliski esnasinda esinede bol bol surr
Tmm canim sagol bende bebanthol krem kullaniyodum z yagi da denedim ama sanki bebanthol daha kaygan gibi geldi bana vazelin de bir iki defa denedim en iyi krem geldi gibi oldu ama aslinda hepsi kaygan iste sorun kullandigim şeyler de degil ne yazik ki sorun bende

Peki bişiy soracağım tekrardan aksam denedik geiltgelen kayganlastirici sürdüm eşime de kendimde ve koltuk kenarına geçip denedik ama çok yandı ve olmadı eşimde ı süre zarfında indi malesef

klasik annelerimizin kullandigi vazelin canim.ama bol bol sur..benim gibi bi korkak yaptiysa sizde yaparsınız. gercekten orasi bi bosluk dun o kadar kolay aldim ki penisi esim bile sen bu isi hallettin dedi
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL KAHVERENGİ PEMBE AKINTIM VAR GEÇMESİNİ BEKLİYORUM BÖYLEYKEN OLMAZ DİMİ

Kizlar ben hala ayni yerimde sayiyorum biktim artik butun egz yapiyorum herseyi ama hala penis basini aliyorum daha ilerisi olmuyo hemen itiyorum cildirmak uzereyim neden yapamiyorum daha ne akdar boyle gidicek dayanma gucum kalmadi iki parmak aldim esimin smdi penis basi ama o kadar yok ilersi duvar

Allah yardimcin olsun canim bende esimin 1 parmagini alabilsem biraz olsun kafam rahatlar mi acaba diye düşünüyorum sen masallah ikisini almissin hemen hemen p... Kalinligindadir zaten esinin iki parmagi cok az kalmis halledersin insallah esinle egzersiz yaparken eldiven kullaniyor musun farkediyor mu acaba eldivenli veya eldivensiz eldivensiz olunca tirnak batar mi acaba kisa dahi olsa sanki bana batiyo gibi geliyo

Bende parmak sıkıntısı yok dibine kadar sokamazsamda elimle dokunabikiyorum tek sorun yanma oluyor jeli sürüyorum yanıyor vajinam ve baskı oluyor kaymiyor gitmiyor ve eşim tam ereksiyon olmuyor yapacak bişiy yok çünkü artik adamda alıştı sanki gene yapamayacağını düşünüyor

Canim eşin iliskiden 1 saat kadar önce anesyol pomad sursun.arkadasima doktor vermisti,his kaybi oldugu icin ereksiyon süresini artiyor.bende denemelerimde kullanicam mutlaka.sende sür oda sürsün mutlaka

Ayse dumanı aradım 300 tl muayane ucreti eft tekniği ile yaptırıp cinsl hayatınızı duzenliyormus aranızda giden bilen duyan varmı nasidir acaba fayda görürsem 300 tl verip yenmek istiyorum böyle aylar yıllar geçiyor yeni bir yıl daha geliyor ve tekrardan bu hüznü yaşamaktansa bitsin istoyorum artık eşimde bende hayattan keyif alıp devam etmek istiyorum durumà hayatıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…