- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.741
canim bence 1- 2 gun daha bekle.sende o cesareti görüyorum en kisa zamanda yeneceksinTAMAM CANIM ÇOK SAĞOL KAHVERENGİ PEMBE AKINTIM VAR GEÇMESİNİ BEKLİYORUM BÖYLEYKEN OLMAZ DİMİ
tatlim moralini bozma seninde cok az kalmis. hepimiz biranlik cesaretle yaptik..iki parmak zaten penis kalinliginda.moral bozmak umitsizlik yok.ben nerdeyse 3 ay egzersiz yaptim.kimisi 10 gunde yener kimisi 1 yilda..bu kisiden kisiye degisir.canini sikma yapacaksin az kaldiKizlar ben hala ayni yerimde sayiyorum biktim artik butun egz yapiyorum herseyi ama hala penis basini aliyorum daha ilerisi olmuyo hemen itiyorum cildirmak uzereyim neden yapamiyorum daha ne akdar boyle gidicek dayanma gucum kalmadi iki parmak aldim esimin smdi penis basi ama o kadar yok ilersi duvar
inan senin yaşadığın herseyi bizde yasadik canim.burda butun yenen arkadaslarim aynı yollardan gecti.sende yeneceksin.ve burda yenemeyenlere yardimci olacaksin.sadece biraz sabirli ol.Tmm canim sagol bende bebanthol krem kullaniyodum z yagi da denedim ama sanki bebanthol daha kaygan gibi geldi bana vazelin de bir iki defa denedim en iyi krem geldi gibi oldu ama aslinda hepsi kaygan iste sorun kullandigim şeyler de degil ne yazik ki sorun bende
Ayy Insallah canim ya... bende başardım yazabilecek miyim buraya acabainan senin yaşadığın herseyi bizde yasadik canim.burda butun yenen arkadaslarim aynı yollardan gecti.sende yeneceksin.ve burda yenemeyenlere yardimci olacaksin.sadece biraz sabirli ol.
canım ben vajinismusu hala yenemedim ama denemeler enasında zarım yırtıldı ve inanırmısın hiç acı falan hissetmedim ama tam olarak hala yapamıyoruz. sadece belki biraz garip gelecek ama zarım yırtıldıktan sonra acayip bi ağlama hissi geldi. annem babam aklıma geldi ve ağlamaya başladım. çok tuhaftı.Canim sen zor olani basarmissin zaten,yenmissin bu illeti niye ümitsizliğe kapıldın.ne guzel denemelerin sonucunu almissin cok az kalmis tamamen kurulmana.
Ben daha deneme bile yapamadim hergun erteliyorum bir bahaneyle.sakın ümitsizliğe kapilma canim,kaldigin yerden devam dt.bende koydum kafama hafta sonu penis denemesi yapicam sadece basini bile albilsem kardır benim için.
Ayrica zar yirtilinca aci hissettinmi canim
iyi gidiyorsun bence başını alıyorsan yönünü de anladıysan birşey kalmıyor. ileri geri yaparak ittirin olur. sen üstüne git eşinin. belki seni zorlamamak için yapmıyodur. yoksa o da ister mutlaka :)Bendede tik yok.bazı arkadaşların yazdığını okuyunca ben iyi durumdayım diyorum.cunku ilk bastan beri hep başını alıyorum.açıkcası biz yon olayını bilmiyorduk duz zorluyorduk belkide ondan olmuyordu.benim derdimde su esim hic oralı degil.3 4 aylik evliyim toplasaniz deneme besi gecmemistir.hani devamlı denesek belkide simdiye on kere olmustur.cunku yazilanlari okuyunca kotu durumda olmadığımı farkediyorum.esimle iki kere parmak egzersizi yaptik ikisindede hemen parmak girdi aci duymadim.ama neesli deneme var ne parmak.ben parmagi yapamiyorum.kendim bir kere denedim parmagimi soktum ama midem bulandi benim kendim oraya bisey sokma fikri hos gelmiyo yoksa esim parmak soktugunda bi sıkıntı yok.kisacasi ne ben kendi parmagimi nede baska biseyi oraya sokabilirim birisinin sokması lazım belkide ona bile gerek yok yon olayini ogrendik esli deneme yapabiliriz ama o da yok.esimin umrunda degil açıkcası
YAA HARİKASIN SEN YA İNSANA CESARET VERİYORSUN KORK BİZDEN VAJİNİSMUSSSm
canim bence 1- 2 gun daha bekle.sende o cesareti görüyorum en kisa zamanda yeneceksin
emin olki yapacaksin.benim zarimi doktor operasyonla almaya kalkti.acir dedi kanar dedi...aci olmadi.sadece yanma oldu.hani idrar enfeksiyonu olursunda vajinan yanarya onun gibiydi.kanamam da abarttigi gibi olmadı. sonucta biz her ay adet oluyoruz. dusunki ilkinde yaptiktan 10 dakika sonra camasirlarimi serdim...kizlar inanin 2 dakikalik bisey. burdaki kizlar hic acimiyor yazinca supheye dusuyodum.diyodumki bu kadar insan niye yalan soylesin demekki acimiyo. boyle boyle beynimi alistirdim.sende surekli kendinle konus.acimiycak de.ve asla pes etmeAyy Insallah canim ya... bende başardım yazabilecek miyim buraya acaba
Komplex yapmissin cikar aklindan dusunme orayi kahve falan ic ostorejen hormonlarin yukselmesi iliskine kolay gelir sivi kayganlastirici jeller de tercih edebilirsinKizlar ben hala ayni yerimde sayiyorum biktim artik butun egz yapiyorum herseyi ama hala penis basini aliyorum daha ilerisi olmuyo hemen itiyorum cildirmak uzereyim neden yapamiyorum daha ne akdar boyle gidicek dayanma gucum kalmadi iki parmak aldim esimin smdi penis basi ama o kadar yok ilersi duvar
Canm suan o yirtigi yasiyorum hatta her kan gördgmde kan tutmasindan dolayi bayilcak gibi oluyorum yanmda küp seker var düsün ve ben yirtigi anlamadim sadce aci hissettm iyiki ondan sonra deneme yapmamistik sonra hirs yaptm doktora gittim o doktorda faarketmedi ve o da kanatti tabi bende yine salter indi doktor hemen hurmayi agzima tiktiHerkese merhaba sanırım ben ayşe duman yada PROF dr suleyman engin akhan à gitmeye karar verdim kafamdaki soru işaretleri var mesela vajina yırtığı ya iliskiye girerken böyle bir durum olursa diye beynime sioz geciremiyorum
Dögru çok doğru söylüyorsun belki saniyelik 10 snlik şeye dayanamıyorum hemen yok gitmiyor diyorum kendimde ki cesarete inanamzsiniz şimdi yapıcam ne var ya yeter diye yağliyorum çünkü islanma olmuyor malum stres vicik vicik yağ düşün eşim geliyor bacaklar açık tam o delik aşamasında bacaklarım spor yapar gibi semsert adamın belini kiracagim nerdeyse serbest bırak diyene kadar eşimde derman kalmıyor p.... iniyor ve tamam sonra yapalım diyip geri çekiliyorCanm suan o yirtigi yasiyorum hatta her kan gördgmde kan tutmasindan dolayi bayilcak gibi oluyorum yanmda küp seker var düsün ve ben yirtigi anlamadim sadce aci hissettm iyiki ondan sonra deneme yapmamistik sonra hirs yaptm doktora gittim o doktorda faarketmedi ve o da kanatti tabi bende yine salter indi doktor hemen hurmayi agzima tiktiVe bekle dedi 10 gün iliskiye girme dedi ve jel verdi gecmesi icin sonra kanamycak ve acimycak dedi vajinusmus bile olmadigimi söyledi ben mutlu oldum acikcasi simdi esim jeli sürüyor parmagini sokarak ona bile alismaya basladim hic korkma ne acilar var cektgmz bir anda derin nefes al ve sabret o doktorlar oldukca yüksek ucretler talep ediyor ve iyide olsa yaptiklari tek sey reklam burdaki onlarla ilgili yazanlarin bir kismi kendi tuttuklari kisiler bile olabilir bu yüzden kimse ölmyr ve zevkinden dolayi yasi cocuk denilenlere kadr düsmüs durumda ortaokuldaki ögrencilerm bile benden daha tecrübeli neler duydum gördüm kendime sastim kalldm
Ayse Dumana giderseniz bana da yazabilirmisiniz arkadasım nasıl gecti faydalı oldumu diye?Ayse dumanı aradım 300 tl muayane ucreti eft tekniği ile yaptırıp cinsl hayatınızı duzenliyormus aranızda giden bilen duyan varmı nasidir acaba fayda görürsem 300 tl verip yenmek istiyorum böyle aylar yıllar geçiyor yeni bir yıl daha geliyor ve tekrardan bu hüznü yaşamaktansa bitsin istoyorum artık eşimde bende hayattan keyif alıp devam etmek istiyorum durumà hayatıma
Tabiki yazarım parasal konuda endişeliyim sâdece 300 tl ilk muayané ikincisi 400 3 4 seans sürerse eğer 1000 tl yi geçiyor ne yazıkki ....Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır burayı okuyorum.2.5senelik evliyim ve vajinismusumNeler yasadıgımı uzun uzun yazmayacam çünkü hepiniz biliyorsunuz.cok zor Allah hepimize sifa versin.
Ben suan Cerrahpaşa Cinsel İşlev Bozuklukları Poliklinigine tedaviye gidiyorum. Doktorum parmak ödevi veriyor.
1 parmak 2 bogum yaptım ama 2parmak yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
merhaba bende yenı katıldım kadınlar kulubune.ve maaalesef bende vajınusmus kadınıyım.dertlesmeye cok ıhtıyacım varAyy Insallah canim ya... bende başardım yazabilecek miyim buraya acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?