Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlarr oncelikle hepinizs tek tek tesekkur ederim bni cogunuz hatirliyorsunuzdur aglama krizlerine grip egzersiz yapamiyodum ama hirs yaptim ve basladim arkadaslar cok yardimci oldular ve bi haftada penisin basini alabildim ve suan regl donemindeyim persembe gunu denicem ve size basari hikayemi yazicam bna dua edin bu sayfa olmasaydi bn yine yerimde sayacaktim Rabbim hepimizi bu dertten kurtarsin Allah yar ve yardimcimiz olsun

İyi akşamlar kızlar hepiniiz için güzel bir akşam olsun inşallah
Uğraşan çabalayan tüm arkadaşlarıma en önemli tavsiyem şu ki: ERTELEMEYİN
Egzersiz yapın ve egzersizleri görev olarak değil de oyun haline getirin. Bazen egzersiz yaparken olmaz, parmak girmez, hep giren penisin başı bile girmez ya o zaman bu sayfayı getirin aklınıza burada umut olanları tavsiyeleri güzellikleri İnanın işe yarayacak moralinizi anında düzeltecek.
Moral bozmak yooooook deyin kendinize... bugün olmadı yarın olur o da olmazsa öbür gün olur Ama mutlaka olur deyin Olacak çünkü olacak herkes yenecek herkes mutlu olacak... Baksanıza kimler kimler yenmiş... Ben bile yendim yaaaaaaaa
Hadi güzellikler icraaata geçin hareket halinde olun hepimiz mutluluğu hakediyoruz Allahın izniyle...

ZUZUKU nun söylediği sözler var çok hoşuma giden BİZ ÖZELİZ HERKESTEN FARKLIYIZ VE ÖZELİZ
Eşinizi de siz yönlendirin kızlar kontrolü elinize alın bakın görün neler olacak moral bozucu şeylerden kaçının...korkulardan kurtulalım artık acı yok ağrı yok mutluluk var aşk var sevgi var
Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

canim bazi zarlar gec iyilesiyo.benimde baya gec iyileşti. cok sukur atlattin sende.

nerelerdesin canim sen artik bende hic bisey hissetmiyorum sanki orasi kocamannnn bi bosluk cok sukur yendik ikimizde darisi diger meleklere

Suleyman engin akhan cerrahpasada mi emin misiniz?

Peki sizin özellikle yaptığınız kullandığınız birsey oldumu yağ jel Pomad gibi

nerelerdesin canim sen artik bende hic bisey hissetmiyorum sanki orasi kocamannnn bi bosluk cok sukur yendik ikimizde darisi diger meleklere
Yazamadım baya canım regl dönemmdeydim bitti bakim yine
Evet canım benim bitti artık biz başardık çok şükür Allaha
Artık diğer meleklere yardım ve destek zamanı  buradaki herkesi tanımasamda çoook seviyorum

Kizlar acil cevappp kadin dogum doktoruna yeni gittim vajinismus icin degil daha once cikolata kisti vardi bende cok kucuk o hala varmi diye merak ettim ultrasonla bakti doktor hersey normak hicbi sıkıntı yok dedi ama kac gündür benden afedersiniz ama sulu kahverengi akıntı geliyo ve cok kasinti var ve birazonce de zar gibi ayni deri gibi yani buyuk bi kahverengi bsey geldi anlamadim korktum cok esimle denemistik olmadi ama parmagini biraz sokmustu sizce zarin bozulma ihtimali varmi biliyorum zar bozulunca kan gelmesi lazim ama boyle bisey yasayan varmi aranizda cok merak ediyorum yaa

Canım zar bozulsa kan gelmezdi bilemedim ki... Adetin yakınmı acaba adet öncesi akıntısı mı

kizlaaaaaaaaar bu aksamki denememde basta bi 5-10dkka zor zorlansamda sonra rahatca oldu..sadecebi baski oluyo e tabi oda normaldir..o giris kismini gectimi kendi kayiyo
 hahaaaaay süper  aynen canım çok değişik di mi bir yer var orayı geçince vakumla içe doğru çekiliyor gibi Pns.

kizlaaaaaaaaar bu aksamki denememde basta bi 5-10dkka zor zorlansamda sonra rahatca oldu..sadecebi baski oluyo e tabi oda normaldir..o giris kismini gectimi kendi kayiyo
Tebrikler ne kadar sevindim adınız à ne mutlu size inşallah bizde başarır ve buraya yazarıx nasıl yendiniz ne kulla diniz acaba hangi pozisyonda oldu bilgi verebilirmisin arkadaşım

iyi gidiyorsun bence başını alıyorsan yönünü de anladıysan birşey kalmıyor. ileri geri yaparak ittirin olur. sen üstüne git eşinin. belki seni zorlamamak için yapmıyodur. yoksa o da ister mutlaka :)
Ins canım ya zaten ben korkuyorum o da oralı olmayınca bekleyip duruyoruz hayır bu beklemeyle gececek biseyde degil

Suleyman engin akhan cerrahpasada degil bildigim kadariyla..ben normal bir kadin dogum doktoru sayesinde yendim..suleyman hocaya arkadasim gidiyor ve ucretleri bayagi yuksek

Suleyman engin akhan cerrahpasada degil bildigim kadariyla..ben normal bir kadin dogum doktoru sayesinde yendim..suleyman hocaya arkadasim gidiyor ve ucretleri bayagi yuksek
Memnun mu peki suleyman hocadan sizin yendiğiniz yöntem nedir bilgi verirseniz iyi olur cnm suleyman beyin tedavisini merak ediyorum nasıl bir yol izliyor acaba

Cnm BN ilk esinle parmak egzersizi yaptm..bazen tembellik yapip ara verdim..sonra kndim aparat yaptim bi kaac defa onunla egzersiz yaptim..ve sonra esli denemelere gectik..tbi istek olmazsa olmuyo Ben Bu olayi artik inada bindirmistm ..bi ara sadece basini alabildim...son iki defada psn tamamini aldim iste Bu aksamda dha rahat oldy..ve kan yok aci yok sadece hafif baski vardi..ilk misyonerde denedik..bn ikindim esim ilerledi biraz aliatiktan anra BN uste gectim ve giris kismindan sonra kayiverdi ...ne duvar vardi NE bisey...inanin kizlar inada bindirin ve uzerine gidin olmamasi icin bi sebep yok..bu aksm girdigi an BN panik oldum aci yoktu AMA yinede bacaklarim titredi...biraz oyle bekledik vazgecmedim sabrettim birakmicam dedim be oldu

Memnun mu peki suleyman hocadan sizin yendiğiniz yöntem nedir bilgi verirseniz iyi olur cnm suleyman beyin tedavisini merak ediyorum nasıl bir yol izliyor acaba
Ben aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…