- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.761
Tabiki canim hangi konuda yardim edebilirim
canim bazi zarlar gec iyilesiyo.benimde baya gec iyileşti. cok sukur atlattin sende.Canm suan o yirtigi yasiyorum hatta her kan gördgmde kan tutmasindan dolayi bayilcak gibi oluyorum yanmda küp seker var düsün ve ben yirtigi anlamadim sadce aci hissettm iyiki ondan sonra deneme yapmamistik sonra hirs yaptm doktora gittim o doktorda faarketmedi ve o da kanatti tabi bende yine salter indi doktor hemen hurmayi agzima tiktiVe bekle dedi 10 gün iliskiye girme dedi ve jel verdi gecmesi icin sonra kanamycak ve acimycak dedi vajinusmus bile olmadigimi söyledi ben mutlu oldum acikcasi simdi esim jeli sürüyor parmagini sokarak ona bile alismaya basladim hic korkma ne acilar var cektgmz bir anda derin nefes al ve sabret o doktorlar oldukca yüksek ucretler talep ediyor ve iyide olsa yaptiklari tek sey reklam burdaki onlarla ilgili yazanlarin bir kismi kendi tuttuklari kisiler bile olabilir bu yüzden kimse ölmyr ve zevkinden dolayi yasi cocuk denilenlere kadr düsmüs durumda ortaokuldaki ögrencilerm bile benden daha tecrübeli neler duydum gördüm kendime sastim kalldm
nerelerdesin canim sen artik bende hic bisey hissetmiyorum sanki orasi kocamannnn bi bosluk cok sukur yendik ikimizdeİyi akşamlar kızlar hepiniiz için güzel bir akşam olsun inşallah
Uğraşan çabalayan tüm arkadaşlarıma en önemli tavsiyem şu ki: ERTELEMEYİN
Egzersiz yapın ve egzersizleri görev olarak değil de oyun haline getirin. Bazen egzersiz yaparken olmaz, parmak girmez, hep giren penisin başı bile girmez ya o zaman bu sayfayı getirin aklınıza burada umut olanları tavsiyeleri güzellikleriİnanın işe yarayacak moralinizi anında düzeltecek.
Moral bozmak yooooook deyin kendinize... bugün olmadı yarın olur o da olmazsa öbür gün olur Ama mutlaka olur deyinOlacak çünkü olacak herkes yenecek herkes mutlu olacak... Baksanıza kimler kimler yenmiş... Ben bile yendim yaaaaaaaa
Hadi güzellikler icraaata geçin hareket halinde olunhepimiz mutluluğu hakediyoruz Allahın izniyle...
ZUZUKU nun söylediği sözler var çok hoşuma giden BİZ ÖZELİZ HERKESTEN FARKLIYIZ VE ÖZELİZ
Eşinizi de siz yönlendirin kızlar kontrolü elinize alın bakın görün neler olacakmoral bozucu şeylerden kaçının...korkulardan kurtulalım artık acı yok ağrı yok mutluluk var aşk var sevgi var
Rabbim yardımcınız olsun inşallah...
Suleyman engin akhan cerrahpasada mi emin misiniz?Tabiki yazarım parasal konuda endişeliyim sâdece 300 tl ilk muayané ikincisi 400 3 4 seans sürerse eğer 1000 tl yi geçiyor ne yazıkki ....
Cerrahpaşa ya giden arkadaşım cinsel işlev bozukluğu yerine gittiniz peki doktorunuz kim orada suleyman engin akhan var ...Size parmak egzersiz verdiler yapamam dediğinizde bi kolaylik saglamiyorlarmi acaba
Peki sizin özellikle yaptığınız kullandığınız birsey oldumu yağ jel Pomad gibiİyi akşamlar kızlar hepiniiz için güzel bir akşam olsun inşallah
Uğraşan çabalayan tüm arkadaşlarıma en önemli tavsiyem şu ki: ERTELEMEYİN
Egzersiz yapın ve egzersizleri görev olarak değil de oyun haline getirin. Bazen egzersiz yaparken olmaz, parmak girmez, hep giren penisin başı bile girmez ya o zaman bu sayfayı getirin aklınıza burada umut olanları tavsiyeleri güzellikleriİnanın işe yarayacak moralinizi anında düzeltecek.
Moral bozmak yooooook deyin kendinize... bugün olmadı yarın olur o da olmazsa öbür gün olur Ama mutlaka olur deyinOlacak çünkü olacak herkes yenecek herkes mutlu olacak... Baksanıza kimler kimler yenmiş... Ben bile yendim yaaaaaaaa
Hadi güzellikler icraaata geçin hareket halinde olunhepimiz mutluluğu hakediyoruz Allahın izniyle...
ZUZUKU nun söylediği sözler var çok hoşuma giden BİZ ÖZELİZ HERKESTEN FARKLIYIZ VE ÖZELİZ
Eşinizi de siz yönlendirin kızlar kontrolü elinize alın bakın görün neler olacakmoral bozucu şeylerden kaçının...korkulardan kurtulalım artık acı yok ağrı yok mutluluk var aşk var sevgi var
Rabbim yardımcınız olsun inşallah...
Yazamadım baya canımnerelerdesin canim sen artik bende hic bisey hissetmiyorum sanki orasi kocamannnn bi bosluk cok sukur yendik ikimizdedarisi diger meleklere
Zeytin yağı kullandım ben canım hiçbir zararını da görmedimPeki sizin özellikle yaptığınız kullandığınız birsey oldumu yağ jel Pomad gibi
Canım zar bozulsa kan gelmezdi bilemedim ki... Adetin yakınmı acaba adet öncesi akıntısı mıKizlar acil cevappp kadin dogum doktoruna yeni gittim vajinismus icin degil daha once cikolata kisti vardi bende cok kucuk o hala varmi diye merak ettim ultrasonla bakti doktor hersey normak hicbi sıkıntı yok dedi ama kac gündür benden afedersiniz ama sulu kahverengi akıntı geliyo ve cok kasinti var ve birazonce de zar gibi ayni deri gibi yani buyuk bi kahverengi bsey geldi anlamadim korktum cok esimle denemistik olmadi ama parmagini biraz sokmustu sizce zarin bozulma ihtimali varmi biliyorum zar bozulunca kan gelmesi lazim ama boyle bisey yasayan varmi aranizda cok merak ediyorum yaa
 hahaaaaaykizlaaaaaaaaar bu aksamki denememde basta bi 5-10dkka zor zorlansamda sonra rahatca oldu..sadecebi baski oluyo e tabi oda normaldir..o giris kismini gectimi kendi kayiyo
Tebrikler ne kadar sevindim adınız à ne mutlu size inşallah bizde başarır ve buraya yazarıx nasıl yendiniz ne kulla diniz acaba hangi pozisyonda oldu bilgi verebilirmisin arkadaşımkizlaaaaaaaaar bu aksamki denememde basta bi 5-10dkka zor zorlansamda sonra rahatca oldu..sadecebi baski oluyo e tabi oda normaldir..o giris kismini gectimi kendi kayiyo
Ins canım ya zaten ben korkuyorum o da oralı olmayınca bekleyip duruyoruz hayır bu beklemeyle gececek biseyde degiliyi gidiyorsun bence başını alıyorsan yönünü de anladıysan birşey kalmıyor. ileri geri yaparak ittirin olur. sen üstüne git eşinin. belki seni zorlamamak için yapmıyodur. yoksa o da ister mutlaka :)
Suleyman engin akhan cerrahpasada degil bildigim kadariyla..ben normal bir kadin dogum doktoru sayesinde yendim..suleyman hocaya arkadasim gidiyor ve ucretleri bayagi yuksekTabiki yazarım parasal konuda endişeliyim sâdece 300 tl ilk muayané ikincisi 400 3 4 seans sürerse eğer 1000 tl yi geçiyor ne yazıkki ....
Cerrahpaşa ya giden arkadaşım cinsel işlev bozukluğu yerine gittiniz peki doktorunuz kim orada suleyman engin akhan var ...Size parmak egzersiz verdiler yapamam dediğinizde bi kolaylik saglamiyorlarmi acaba
Memnun mu peki suleyman hocadan sizin yendiğiniz yöntem nedir bilgi verirseniz iyi olur cnm suleyman beyin tedavisini merak ediyorum nasıl bir yol izliyor acabaSuleyman engin akhan cerrahpasada degil bildigim kadariyla..ben normal bir kadin dogum doktoru sayesinde yendim..suleyman hocaya arkadasim gidiyor ve ucretleri bayagi yuksek
Ben aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasindaMemnun mu peki suleyman hocadan sizin yendiğiniz yöntem nedir bilgi verirseniz iyi olur cnm suleyman beyin tedavisini merak ediyorum nasıl bir yol izliyor acaba
Senin hazır olmanı bekliyodur. Sen söyle deneyelim diye. Cesaretini topla korkulacak birşey yok :)Ins canım ya zaten ben korkuyorum o da oralı olmayınca bekleyip duruyoruz hayır bu beklemeyle gececek biseyde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?