Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlk denemelerde panik olman normal cnm kurumaman icin gelitgelen jeli kullanmani tavsiye ederm bn cok memnunum

Tebrikler canim

selamlar arkadaslar.Oncelıkle vajınusmus sıkıntısı yasayan arkadaslarıma ve rabbım en kısa zamanda bunu asmanın mutlulugunu yasatsın ınsallah.ve bebek ısteyen arkadaslarımda bende annelık duygusunu en kısa zamanda ysarız ınsallah.bende 7 aylık evlıyım bı turlu olmadı.asama asama son raddeye geldık ama bı tıkı atlatamıyoruz.su anda psıkolog destegı alıyorum.bıraz para tuzagı gıbı ama daha dısıplınlı olabılıyorsun ve de daha kararlı.bı de 1.30 saate 180 tl verınce ınsan daha bı azımlı oluyor:)ve bı de kocamdan allah razı olsun ancak ben bu konuda ona sıkıntı verdıgımı dusunuyorum kı yuzunu hafıf assa kendımden bılıyorum.oda haklı bebek ıstıyor ama elımden gelenı yapıyorum .gerısı rabbıme kalmıs.ben konustum esımle herseyı deneyıp olursa olur olmazsa yapacak bısey benden bosanmasını ıstıcem.bu haksızlıgı yapamam.kı sureklı cocuk baskısı artıyor .cevre aıle vs.bugune kadar da kımseye derdımı anlatmadım anlatamadım en samımı arkadasıma bıle.ama burda knusmak baya rahatmıs .burada bu sıkıntıyı yasayan arkdaslara rıca edıyorum .banada yardımcı olabılırsenız sevınırım.sımdıden ALLAH razı olsun

canim benim niye öyle oldu acaba..bende sasirdim şimdi

Aklıma takilanini sormak aklimalı gelmedi parmak egzersizinde kizlik zarina ne oluyor peki kanama olmuyor ı zaman
Ben Gamze Hanıma Gidiyorum.
Parmak ödevi ve eşle birlikte çeşitli yakınlaşma ödevleri veriyor.denemeler yasak bir süre.
Parmagı 1parmak 1bogum olarak başlattı o yüzden yapabildim ben.ama 2parmagı yapamadıgımı henüz görüşmedik söylemedim

Benim kızlık zarım evliliğimin 4.günü gitti.sonrası yok malesef.

As. Arkadaşım öncelikle aynı duyguları bende yaşadım ve hala yasıyorum.Ama çözüm boşanmak diil.üstüne gitmek azmetmek gerekiyo. Bir aynayla başlamalısın.aynanın karsısında incele dokun kendini tanı.daha sonra parmakla beya aparatla egzersizlere başlamalısın.herses böyle yeniyor.
Öaddi durumun iyiyse bu işin doktorları da var.
Yani çözüm er geç bar. Boşanmayı cıkar aklımdan eger eşini seviyorsan.

Bi tık kalmış demişsin burdaki arkadaşlar giriş yaptıktan sonra ıkının eşinizde yavaşca itsin diyorlar biraz kalcaya dogru hafif egimli olması gerekiyomuş. Başaranlar anlatırlar sana.
Sen halletmişsin nerdeyse bizler ne yapalım daha giriş bile olmuyo

Ben 2.boy aparatla yendim canım oraya bişey girdiğini beynin kabul ettikten sonra aparatın boyları önemli değil ne versen o kadar açılıyo orası düşünki 5 kiloluk bebek çıkıyo ordan.öncelikle yenebileceğin pozisyonu seç ve inan ben mesela misyoner pozisyon ve diğerlerini denedim olmuyodu üst pozisyonda denedim bi gün ve ilkinde 3 cm falan girdi ve benim için üst pozisyonun doğru olduğunu düşündüm önce pozisyonu ayarla ve o pozisyonda egzersiz yap.egzersizin hemen sonrasında eşinle deneme yap.anestol pomad kullan ve kendine inan en önemlisi başarıcağına inanmak

Zar bozulunca bi doku geliyo mu pihti zar gbi bsey geliyo mu ve cok kasinti oluyo mu kizlarrr
bende öyle bişey olmadı canım. ama benden çok fazla kan geldi öyleki serdiğim çarşafın nerdeyse heryeri kan oldu. herkes bu kadar çok kan gelmemesi gerektiğini söyledi ama bende öyle oldu. belki de biz birşeyleri yanlış yaptık bilmiyorum.

Boyun
tel:003225889734

bu senin kırılma noktan olsun canım .genelde eşleri ciddi atar yapan kadınlar kurtuluyo vajinusmustan sende kurtulucaksın inşallah seni tanımıyorum ama dua ettim sana inş.kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…