- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.781
İlk denemelerde panik olman normal cnm kurumaman icin gelitgelen jeli kullanmani tavsiye ederm bn cok memnunumCnm BN ilk esinle parmak egzersizi yaptm..bazen tembellik yapip ara verdim..sonra kndim aparat yaptim bi kaac defa onunla egzersiz yaptim..ve sonra esli denemelere gectik..tbi istek olmazsa olmuyo Ben Bu olayi artik inada bindirmistm ..bi ara sadece basini alabildim...son iki defada psn tamamini aldim iste Bu aksamda dha rahat oldy..ve kan yok aci yok sadece hafif baski vardi..ilk misyonerde denedik..bn ikindim esim ilerledi biraz aliatiktan anra BN uste gectim ve giris kismindan sonra kayiverdi ...ne duvar vardi NE bisey...inanin kizlar inada bindirin ve uzerine gidin olmamasi icin bi sebep yok..bu aksm girdigi an BN panik oldum aci yoktu AMA yinede bacaklarim titredi...biraz oyle bekledik vazgecmedim sabrettim birakmicam dedim be oldu
Tebrikler canimCnm BN ilk esinle parmak egzersizi yaptm..bazen tembellik yapip ara verdim..sonra kndim aparat yaptim bi kaac defa onunla egzersiz yaptim..ve sonra esli denemelere gectik..tbi istek olmazsa olmuyo Ben Bu olayi artik inada bindirmistm ..bi ara sadece basini alabildim...son iki defada psn tamamini aldim iste Bu aksamda dha rahat oldy..ve kan yok aci yok sadece hafif baski vardi..ilk misyonerde denedik..bn ikindim esim ilerledi biraz aliatiktan anra BN uste gectim ve giris kismindan sonra kayiverdi ...ne duvar vardi NE bisey...inanin kizlar inada bindirin ve uzerine gidin olmamasi icin bi sebep yok..bu aksm girdigi an BN panik oldum aci yoktu AMA yinede bacaklarim titredi...biraz oyle bekledik vazgecmedim sabrettim birakmicam dedim be oldu
Kizlar acil cevappp kadin dogum doktoruna yeni gittim vajinismus icin degil daha once cikolata kisti vardi bende cok kucuk o hala varmi diye merak ettim ultrasonla bakti doktor hersey normak hicbi sıkıntı yok dedi ama kac gündür benden afedersiniz ama sulu kahverengi akıntı geliyo ve cok kasinti var ve birazonce de zar gibi ayni deri gibi yani buyuk bi kahverengi bsey geldi anlamadim korktum cok esimle denemistik olmadi ama parmagini biraz sokmustu sizce zarin bozulma ihtimali varmi biliyorum zar bozulunca kan gelmesi lazim ama boyle bisey yasayan varmi aranizda cok merak ediyorum yaa
canim benim niye öyle oldu acaba..bende sasirdim şimdiKizlar acil cevappp kadin dogum doktoruna yeni gittim vajinismus icin degil daha once cikolata kisti vardi bende cok kucuk o hala varmi diye merak ettim ultrasonla bakti doktor hersey normak hicbi sıkıntı yok dedi ama kac gündür benden afedersiniz ama sulu kahverengi akıntı geliyo ve cok kasinti var ve birazonce de zar gibi ayni deri gibi yani buyuk bi kahverengi bsey geldi anlamadim korktum cok esimle denemistik olmadi ama parmagini biraz sokmustu sizce zarin bozulma ihtimali varmi biliyorum zar bozulunca kan gelmesi lazim ama boyle bisey yasayan varmi aranizda cok merak ediyorum yaa
ne mutlu sana bızde ınsallah basarırız.sunu soylemelıyım kı bende senınle aynı noktaya geldım ama orda kaldımTebrikler canim
adetın donemın yakınsa ondan da olabılırcanim benim niye öyle oldu acaba..bende sasirdim şimdi
Ben Gamze Hanıma Gidiyorum.Aklıma takilanini sormak aklimalı gelmedi parmak egzersizinde kizlik zarina ne oluyor peki kanama olmuyor ı zaman
Benim kızlık zarım evliliğimin 4.günü gitti.sonrası yok malesef.Ben Gamze Hanıma Gidiyorum.
Parmak ödevi ve eşle birlikte çeşitli yakınlaşma ödevleri veriyor.denemeler yasak bir süre.
Parmagı 1parmak 1bogum olarak başlattı o yüzden yapabildim ben.ama 2parmagı yapamadıgımı henüz görüşmedik söylemedim
enim kızlık zarım evliliğimin 4.günü gitti.sonrası yok malesef.Aklıma takilanini sormak aklimalı gelmedi parmak egzersizinde kizlik zarina ne oluyor peki kanama olmuyor ı zaman
Aparatı internetten mi temin ettiniZ?Ben aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasinda
As. Arkadaşım öncelikle aynı duyguları bende yaşadım ve hala yasıyorum.Ama çözüm boşanmak diil.üstüne gitmek azmetmek gerekiyo. Bir aynayla başlamalısın.aynanın karsısında incele dokun kendini tanı.daha sonra parmakla beya aparatla egzersizlere başlamalısın.herses böyle yeniyor.selamlar arkadaslar.Oncelıkle vajınusmus sıkıntısı yasayan arkadaslarıma ve rabbım en kısa zamanda bunu asmanın mutlulugunu yasatsın ınsallah.ve bebek ısteyen arkadaslarımda bende annelık duygusunu en kısa zamanda ysarız ınsallah.bende 7 aylık evlıyım bı turlu olmadı.asama asama son raddeye geldık ama bı tıkı atlatamıyoruz.su anda psıkolog destegı alıyorum.bıraz para tuzagı gıbı ama daha dısıplınlı olabılıyorsun ve de daha kararlı.bı de 1.30 saate 180 tl verınce ınsan daha bı azımlı oluyor:)ve bı de kocamdan allah razı olsun ancak ben bu konuda ona sıkıntı verdıgımı dusunuyorum kı yuzunu hafıf assa kendımden bılıyorum.oda haklı bebek ıstıyor ama elımden gelenı yapıyorum .gerısı rabbıme kalmıs.ben konustum esımle herseyı deneyıp olursa olur olmazsa yapacak bısey benden bosanmasını ıstıcem.bu haksızlıgı yapamam.kı sureklı cocuk baskısı artıyor .cevre aıle vs.bugune kadar da kımseye derdımı anlatmadım anlatamadım en samımı arkadasıma bıle.ama burda knusmak baya rahatmıs .burada bu sıkıntıyı yasayan arkdaslara rıca edıyorum .banada yardımcı olabılırsenız sevınırım.sımdıden ALLAH razı olsun
Canım bu dediklerinin hiç biri olmuyor ya... Bende olmadı Öyle olanı da hiç duymadımZar bozulunca bi doku geliyo mu pihti zar gbi bsey geliyo mu ve cok kasinti oluyo mu kizlarrr
Bi tık kalmış demişsin burdaki arkadaşlar giriş yaptıktan sonra ıkının eşinizde yavaşca itsin diyorlar biraz kalcaya dogru hafif egimli olması gerekiyomuş. Başaranlar anlatırlar sana.selamlar arkadaslar.Oncelıkle vajınusmus sıkıntısı yasayan arkadaslarıma ve rabbım en kısa zamanda bunu asmanın mutlulugunu yasatsın ınsallah.ve bebek ısteyen arkadaslarımda bende annelık duygusunu en kısa zamanda ysarız ınsallah.bende 7 aylık evlıyım bı turlu olmadı.asama asama son raddeye geldık ama bı tıkı atlatamıyoruz.su anda psıkolog destegı alıyorum.bıraz para tuzagı gıbı ama daha dısıplınlı olabılıyorsun ve de daha kararlı.bı de 1.30 saate 180 tl verınce ınsan daha bı azımlı oluyor:)ve bı de kocamdan allah razı olsun ancak ben bu konuda ona sıkıntı verdıgımı dusunuyorum kı yuzunu hafıf assa kendımden bılıyorum.oda haklı bebek ıstıyor ama elımden gelenı yapıyorum .gerısı rabbıme kalmıs.ben konustum esımle herseyı deneyıp olursa olur olmazsa yapacak bısey benden bosanmasını ıstıcem.bu haksızlıgı yapamam.kı sureklı cocuk baskısı artıyor .cevre aıle vs.bugune kadar da kımseye derdımı anlatmadım anlatamadım en samımı arkadasıma bıle.ama burda knusmak baya rahatmıs .burada bu sıkıntıyı yasayan arkdaslara rıca edıyorum .banada yardımcı olabılırsenız sevınırım.sımdıden ALLAH razı olsun
Bol miktarda sürdüm ama abartmamak gerekir herşeyin fazlası zararAnestolu ne kadar surdun ben surdum ise yaramadi gibi
Ben 2.boy aparatla yendim canım oraya bişey girdiğini beynin kabul ettikten sonra aparatın boyları önemli değil ne versen o kadar açılıyo orası düşünki 5 kiloluk bebek çıkıyo ordan.öncelikle yenebileceğin pozisyonu seç ve inan ben mesela misyoner pozisyon ve diğerlerini denedim olmuyodu üst pozisyonda denedim bi gün ve ilkinde 3 cm falan girdi ve benim için üst pozisyonun doğru olduğunu düşündüm önce pozisyonu ayarla ve o pozisyonda egzersiz yap.egzersizin hemen sonrasında eşinle deneme yap.anestol pomad kullan ve kendine inan en önemlisi başarıcağına inanmakLütfen bana yardim edin. Bende 1 yillik evliyim. Esimi cok seviyorum. Evlendim yurtdisina geldim burada kimseyi tanimiyorum anlatamiyorum ve doktorlarda vajinismus durumuna gülüyolar cok basit 13-14 yasindakiler yapiyor diyorlar 20 yasindayim ve cok yoruldum 1 yil boyunca ugrasiyorum uyurken yemek yaparken hep bu sorun aklimda esimede cok kötü davraniyorum istemeden. Esimin sucu türkiyeye gidip tedavi olmayi kabul etmiyor. Zamanla gecer diyor. Doktora 5 boy aparat yazdirdim. Onlara calisiyorum 1 yildir sadece 1 ve 2yi yapabiliyorum aci hissetmedim hic ama 3ü kesinlikle yapamiyorum itemiyorum. Bu hayatta hic bisey esimizden ayrilmak bosanmak kadar canimizi acitmaz.. Esime ayrilmak istedigimi defalarca söyledim istemeden. O hic kabul etmedi ama simdi bana yilbasina kadar deneyelim eger olmassa sen nasil istersen ayrilalim dedi. Ben yikildim. Lütfen bana yardim edin sizden baska bana kimse yardim edemez yalvariyorum allah rizasi icin.
bende öyle bişey olmadı canım. ama benden çok fazla kan geldi öyleki serdiğim çarşafın nerdeyse heryeri kan oldu. herkes bu kadar çok kan gelmemesi gerektiğini söyledi ama bende öyle oldu. belki de biz birşeyleri yanlış yaptık bilmiyorum.Zar bozulunca bi doku geliyo mu pihti zar gbi bsey geliyo mu ve cok kasinti oluyo mu kizlarrr
Doktor once parmakla baslatti cnm..sonra ilk dr denedi aparatlar boy boy zaten.kalinliklari baska..once en miniginden baslatiyor eve de veriyor calisman icinAparatı internetten mi temin ettiniZ?
Aparatı ilk doktormu denedi siz kendiniz mi?
BoyunEsimle aramiz yine bozuldu dün aksam denmek istemedigim icin... kendimi hazir hissetmiyordum biraz da rahatsizdim dogru bi zaman gibi gelmedi yarin deneyelim dedim ve esim yine cok sinirlendi keske reddetmeseydim ama bu sefer de deneyip yapamasam yine beklentisini karşılyamaycaktim sanirim bundan da korktum. Ayri oda da yatmak istedi sabah cikarken yüzüme bile bakmadi bi dönem yine yasamistik boyle sorunlar o kabus dolu günler tekrar gelmiyordur insallah ben denemelere baslayinca duzelmisti aramiz sadece cok az bas kismini alabiliyorum devam edemiyorum o da haliyle olsun artik istiyo tamamlamak istiyo bende bunu bildigim icin beklentisini karsilayamamak dan korktugum icin tekrar erteliyorum galiba denemeleiı o da bunun farkinda belli ki yapmayacaksin sen bu isi diyo hala ben ugrasamicam artik senle yıldım artik dedi offfffff cok zor.... Burda herkesin bumuymus cok kolaymis demesine ragmen neden hala beynim kabullenmiyo neden ben cesaretimi toplayamiyorum bir türlü biliyorum hergün bu stresi üzüntüyü cekmeye degmez bir anlik bisey icin suan ruhsal olarak o durumdan cok daha fazla yaniyordur canim eminim ama elimde degil iste yapamiyorum kalbim sıkışıyo daraliyorum midemin üstünde bir yumruk var sanki beni sıkan bu yükün altinda ezildim kalka
yorum bir türlü kolumu kaldiracak gücüm yok ya Allah im bana ve diger arkadaslara sen yardim et nolur oturdugum yerden duzelmez hic bisersey icraat lazim biliyorum boynum o kadar agriyor o kadar sert ve gergin ki anlatamam hem ruhsal hem fiziksel rahatsizlik yaratiyor bu durum bedenine de yansiyor illa ki Rabbim silkelenip kendime gelmeyi ve cesaret verip bu isi biran once halletmeyi nasip etsin insallah hepimize
Msjim tamamlayamadan gondermisim sana pardon iste bizim de son 6 aydir epey sorun yasiyoruz benim bu durumu ertelemem onu daha cok cildirtti bakti ki bisey yaptigim yapacagim yok ne yapacagini şaşırdı o da dogal olarak ben deneme yapmaya bile korkuyordum neyse iste son 2 aydir cesaretimi toplayip deneme yapmaya basladim ama cok az bas kismini alabildim ilerleyemedim daha fazla aramiz iyiydi iki aydir ama esim artik tamamlayalim su isi bu sefer hepsini al bitsin bu is diyordu son denemelede cunku dene dene nereye kadar bu kadar denemeden sonra sonuclandirmak istiyordu haliyle dün aksam da denemek istedi bende biraz rahatsizdim isteksiz davrandim yarin deneyelim filan dedim isteksizligimi fark edince cok kizdi senin bu isi halledecegin yok belli dedi ümidini kesmis benden sabah yüzüme bile bakmadan cikti gitti gün icinde msjlarima cok soguk cevap verdi ve cok olumsuz seyler yazdi istemiyorum artik senden hicbisey istersen biletini alayim git annenin yanina filan diyo ben ailemden baya uzakdayim şehir dışına gelin gittim aslinda cok iyi bir insandir ama ben onu bu hale getirdim onun gibi bi esim oldugu icin cok sansliyim ama aptalligim yüzünden Allah korusun onu kaymetmek üzereyim onu cok seviyorum evliligimin bitmesinden beni birakmasindan cok korkuyorum köşeye sıkışmış kedi gibiyim ne yapicami bilmiyorum yani biliyorum da nasil olcak onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?