- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.801
Ne dokusu cnm zar oyle tahmin ettigin gibi bir sey degil ki esnek..Zar bozulunca bi doku geliyo mu pihti zar gbi bsey geliyo mu ve cok kasinti oluyo mu kizlarrr
Canım sen artık bitirme aşamasına geldin bak başını almıştın geçen günYaa nolur bana birazcıkın cesaret verin bugun deneyemedim parmak egzersizi yaptik bolcana.. yarin denemek istiyorum Allahin izniyle
kizlar size şunu tavsiye ediyorum. ben yenen arkadaslarimin eski mesajlarina goz atmistim..mesalaZUZUKU nun. onunda benim gibi bi surec yasadigini bunu benimde yapabileceğimi gordum..@ZUZUKU cum seviyorum seni ve yardimci olan diger arkadaşlarim allah razi olsun
Peki suleyman doktor aparati ilk kendimi yapıyor bak giriyor çıkıyor mantığı ie sonrà eve ödev mi veriyor kusura bakma ben de başlamaya çalışıyorum apart la ama yapamadım ter içinde kalıyorum hayır olmuyor diyorum psikolojim bozuldu. Gitmek istedim amauayane ücret ı yüksek ve bana çok uzak ne yazıkkiBen aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasinda
Bi tık kalmış demişsin burdaki arkadaşlar giriş yaptıktan sonra ıkının eşinizde yavaşca itsin diyorlar biraz kalcaya dogru hafif egimli olması gerekiyomuş. Başaranlar anlatırlar sana.
Sen halletmişsin nerdeyse bizler ne yapalımdaha giriş bile olmuyo
tatlim bence bi doktora git..Zar bozulunca bi doku geliyo mu pihti zar gbi bsey geliyo mu ve cok kasinti oluyo mu kizlarrr
Cok teşekkür ederim cnm sagol Allah razi olsun... Hepimiz bu sıkıntıyı aşıp huzurlu bir sekilde devam ederiz insallah evliliğimizeBoyun
tel:003225889734
bu senin kırılma noktan olsun canım .genelde eşleri ciddi atar yapan kadınlar kurtuluyo vajinusmustan sende kurtulucaksın inşallah seni tanımıyorum ama dua ettim sana inş.kurtulursun
Olmadysa yine deniyceksiniz bol.bol kayganlastirici kullanmaniz cok iyi cünkü ben oldukca kuruydum ve kastim o yüzden yirtik oldu her denememizde saatlerce aglayip 3 günde vajinusmusa son yazan klinikleri aradim ve gercekten yeni evli oldugumuz icin borclarmz var o parayi vermem mümkün degil kullandiklari yöntemi söylemyrlar ama ev ödevleri verip ya fallus ya da dilatör kullaniyorlar hipnoZ cok nadir yapiliyor hic üzülme sende basaricaksn burdaki egzersizlerde o doktorlarinkinden farksiz sanatavsiyem sadece kizlik zarinin yapisini ögrenmek icin normal doktora git uzaktan bakip seni muayene etsin düsün ki benm vajinamin rengi bembeyaz inatla orasinn hasta ve mantar oldugumu düsünmüs hatta kasinmaya baslamistim doktor hicbirsey yok dedi senn vajinann rengide bu dedi ve kasintim kesildi herseyi biz yapiyoruz neye odaklanrsan onun belirtilerini yasiyorsunDögru çok doğru söylüyorsun belki saniyelik 10 snlik şeye dayanamıyorum hemen yok gitmiyor diyorum kendimde ki cesarete inanamzsiniz şimdi yapıcam ne var ya yeter diye yağliyorum çünkü islanma olmuyor malum stres vicik vicik yağ düşün eşim geliyor bacaklar açık tam o delik aşamasında bacaklarım spor yapar gibi semsert adamın belini kiracagim nerdeyse serbest bırak diyene kadar eşimde derman kalmıyor p.... iniyor ve tamam sonra yapalım diyip geri çekiliyor
İse yaradığı peki?Bol miktarda sürdüm ama abartmamak gerekir herşeyin fazlası zarar
Evet pahali epey..aynen dedigin gibi yapiyor..normal bi jinekologa git cnm bn normal bir doktor sayesinde yendim sitelerine bak vajinismus tedavisi verenlerde var..ben kendim yapamazdim doktor olmasaydiPeki suleyman doktor aparati ilk kendimi yapıyor bak giriyor çıkıyor mantığı ie sonrà eve ödev mi veriyor kusura bakma ben de başlamaya çalışıyorum apart la ama yapamadım ter içinde kalıyorum hayır olmuyor diyorum psikolojim bozuldu. Gitmek istedim amauayane ücret ı yüksek ve bana çok uzak ne yazıkki
eger bebıs ıstıyorsan cennetten sana el salladıgını dusun..cesaretleneceksın..Yaa nolur bana birazcıkın cesaret verin bugun deneyemedim parmak egzersizi yaptik bolcana.. yarin denemek istiyorum Allahin izniyle
Deneme aşamasında ilk doktor yardimci oluyor yani girişi oluyor bak deniyorum hissediyor musun diye bu güzelmiş doktora güvenmek farklı bişiy çünkü kafadan rahatlıyor sun birsey olmaz yerleşiyor kafana çünkü ama bir de şöyle bir durum var ben alttan muayane oldum doktor cubuk soktu rahatlamam için pipet gibi hiç bir şey hissetmedim eve geldim ben denedim hüsran malesef yapamadim korktum bende yenenlere şunu soruyorum o yüzden belki defalarca olacak ama o duyguyu atmak için kendinizi nasıl rahatlattıniz yada doktora gidenler sizi nasıl rahatlatıyor mesela size bu yüzden soruyorum arkadaşım sen doktora gittin arkadasin suleyman doktora gidiyor nasıl cümleler ile telkinde bulunuyorlar ne söylüyor ve ödevlerini nasıl yapman için bilgilendirme yapıyorlar bunları burada açık söylerseniz bence bizde faydalanıp kendimize bir yol çizeriz ve gerçekten memnun oluruz cnmEvet pahali epey..aynen dedigin gibi yapiyor..normal bi jinekologa git cnm bn normal bir doktor sayesinde yendim sitelerine bak vajinismus tedavisi verenlerde var..ben kendim yapamazdim doktor olmasaydi
Aparatı doktor mu veriyo siz mi alıyosunuz?Doktor once parmakla baslatti cnm..sonra ilk dr denedi aparatlar boy boy zaten.kalinliklari baska..once en miniginden baslatiyor eve de veriyor calisman icin
Cnm doktora guvenlede alakali sanirim dedigin gibi..guven bana acimayacak kan akmayacak beyninden o dusunceleri at gibi seyler soyluyor ve en onemlisi seni bekliyor bacaklarin kasiliyor cunku..ben cok agir bi vaka degildim dr icin herkese ayni seyi uygulamiyordur tabii..eve aparat veriyor ayna karsisinda senin calismani istiyor..diyorum ya kendim olsam yapamazdim belki sen muayenede olmussun kendin asabilirsin once yalniz calis sonra es denemesine gecX
Deneme aşamasında ilk doktor yardimci oluyor yani girişi oluyor bak deniyorum hissediyor musun diye bu güzelmiş doktora güvenmek farklı bişiy çünkü kafadan rahatlıyor sun birsey olmaz yerleşiyor kafana çünkü ama bir de şöyle bir durum var ben alttan muayane oldum doktor cubuk soktu rahatlamam için pipet gibi hiç bir şey hissetmedim eve geldim ben denedim hüsran malesef yapamadim korktum bende yenenlere şunu soruyorum o yüzden belki defalarca olacak ama o duyguyu atmak için kendinizi nasıl rahatlattıniz yada doktora gidenler sizi nasıl rahatlatıyor mesela size bu yüzden soruyorum arkadaşım sen doktora gittin arkadasin suleyman doktora gidiyor nasıl cümleler ile telkinde bulunuyorlar ne söylüyor ve ödevlerini nasıl yapman için bilgilendirme yapıyorlar bunları burada açık söylerseniz bence bizde faydalanıp kendimize bir yol çizeriz ve gerçekten memnun oluruz cnm
Cnm doktor tek parmaktan sonra aparata gecti hemen iki parmak uc parmak ugrasma direk aparatla basla1parmagı 2bogum yapabiliyorum tamamı gitmiyor.
2 parmagı nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?