Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa nolur bana birazcıkın cesaret verin bugun deneyemedim parmak egzersizi yaptik bolcana.. yarin denemek istiyorum Allahin izniyle
Canım sen artık bitirme aşamasına geldin bak başını almıştın geçen gün
Artık son bir hamle kaldı
Hadi bakalım tüm cesaretini topla ve artık bitir bu işi herşey sende bitiyor iste, olacak de ve olsun

canımsın. Çok duygulandım. birilerine merhem olduysam ne mutlu bana. evet hepimiz aynı kaygıları aynı korkuları aynı soru işaretlerinden geçtik. Ve azmimizin sonucunu aldık çok şükür. bu işi başarmayı kafaya koyduktan sonra gerisi gelir. Yeterki pes etmeyin canlar. Bizler güçlüyüz. bu durumuda aşacağız Allahın izni ile. Bol bol dua edin canlar. Sesli olarak kalpten hep dua edin rabbime.

Ben aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasinda
Peki suleyman doktor aparati ilk kendimi yapıyor bak giriyor çıkıyor mantığı ie sonrà eve ödev mi veriyor kusura bakma ben de başlamaya çalışıyorum apart la ama yapamadım ter içinde kalıyorum hayır olmuyor diyorum psikolojim bozuldu. Gitmek istedim amauayane ücret ı yüksek ve bana çok uzak ne yazıkki

Boyun
tel:003225889734

bu senin kırılma noktan olsun canım .genelde eşleri ciddi atar yapan kadınlar kurtuluyo vajinusmustan sende kurtulucaksın inşallah seni tanımıyorum ama dua ettim sana inş.kurtulursun
Cok teşekkür ederim cnm sagol Allah razi olsun... Hepimiz bu sıkıntıyı aşıp huzurlu bir sekilde devam ederiz insallah evliliğimize

Olmadysa yine deniyceksiniz bol.bol kayganlastirici kullanmaniz cok iyi cünkü ben oldukca kuruydum ve kastim o yüzden yirtik oldu her denememizde saatlerce aglayip 3 günde vajinusmusa son yazan klinikleri aradim ve gercekten yeni evli oldugumuz icin borclarmz var o parayi vermem mümkün degil kullandiklari yöntemi söylemyrlar ama ev ödevleri verip ya fallus ya da dilatör kullaniyorlar hipnoZ cok nadir yapiliyor hic üzülme sende basaricaksn burdaki egzersizlerde o doktorlarinkinden farksiz sanatavsiyem sadece kizlik zarinin yapisini ögrenmek icin normal doktora git uzaktan bakip seni muayene etsin düsün ki benm vajinamin rengi bembeyaz inatla orasinn hasta ve mantar oldugumu düsünmüs hatta kasinmaya baslamistim doktor hicbirsey yok dedi senn vajinann rengide bu dedi ve kasintim kesildi herseyi biz yapiyoruz neye odaklanrsan onun belirtilerini yasiyorsunMalesef beyin böyle birsey o 10 sn sabira gelince vallahi hem agladim hem esimi ittim hem kendimce aci cektm ama birakmamasini söyledim aklimdan yapabilcegimi gecirdim o kadr kuru ve kasmam neticesnde yirtik olustu sen kayganlastiricilara ve denemelere devam et vazgecme o doktorlarii arayabilirsn ben aradim cok pozitifler gercekten ama yinede sende biticek hersey sorumlulugu sende olucak ve benim yatagin ucunda misyoner pozisyonunda oldu yatak ucunu tdeneyebilirsinz

Kızlar selam. Ben yeni katıldım aranıza. Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Çünkü ben vajinismusu 2 GÜNDE YENDİM.

İlk önce şöyle söyleyeyim, bekaret konusu benim için bir tabu değildi.. Fakat iş denemeye gelince kendimi çok fazla kastım. Olmadı. Bu konuyu araştırdım ve vajinismus olduğumu KABULLENDİM. Ertesi gün sevgilime bundan bahsettim. Parmak egzersizi yapmam gerektiğini söyledim. Sağolsun bana yardımcı oldu. Bebe yağıyla ilk gün serçe parmak ve işaret parmağı yaptık. Acıyor diyemem ama oranın açıldığını hissediyorsunuz. Kasıldığım da oldu bu egzersizler sırasında ve kasıldığımda ne kadar acıdığını beynime işledim. Derin nefes alarak devam ettim egzersizlere. Aynı gün hemen denemeye koyulduk, çünkü cesaretlendim fakat başaramadık. Ertesi gün yine serçe parmak, işaret parmağı yaptık ve ikisininde çok kolay girdiğini gördüm. İki parmağa geçtik. Bu arada parmak egzersizleri yaparken hiçbir şekilde kan gelmedi. İki parmağa geçtiğimizde sadece ilk boğuma kadar alabildim. Duvar gibi şey engelliyordu. Yandığını hissediyordum. Sevgilime vazgeçeceğimi söyledim fakat o destekledi sabırla devam etti. Daha sonra derin nefes aldım ve hepsini aldığımı söyledi. Biraz dinlendikten sonra, penisle denemeye başladık. Bebe yağı sürdük hem penise hem de bana. Misyoner pozisyondayken, sevgilim kendi eliyle tutarak sokmaya başladı. İlk başını aldım. BAŞINI ALDIKTAN SONRA GERİSİ KOLAY KESİNLİKLE ACIMIYOR. Bekledik, daha sonra yavaş yavaş sokmaya devam etti ve işte yendim :)

Kızlar azıcık cesaret. Seks dünyadaki canlılara verilmiş bir nimet ve organlarımız bize zevk verecek şekilde yaratılmış. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet pahali epey..aynen dedigin gibi yapiyor..normal bi jinekologa git cnm bn normal bir doktor sayesinde yendim sitelerine bak vajinismus tedavisi verenlerde var..ben kendim yapamazdim doktor olmasaydi

Yaa nolur bana birazcıkın cesaret verin bugun deneyemedim parmak egzersizi yaptik bolcana.. yarin denemek istiyorum Allahin izniyle
eger bebıs ıstıyorsan cennetten sana el salladıgını dusun..cesaretleneceksın..

X
Evet pahali epey..aynen dedigin gibi yapiyor..normal bi jinekologa git cnm bn normal bir doktor sayesinde yendim sitelerine bak vajinismus tedavisi verenlerde var..ben kendim yapamazdim doktor olmasaydi
Deneme aşamasında ilk doktor yardimci oluyor yani girişi oluyor bak deniyorum hissediyor musun diye bu güzelmiş doktora güvenmek farklı bişiy çünkü kafadan rahatlıyor sun birsey olmaz yerleşiyor kafana çünkü ama bir de şöyle bir durum var ben alttan muayane oldum doktor cubuk soktu rahatlamam için pipet gibi hiç bir şey hissetmedim eve geldim ben denedim hüsran malesef yapamadim korktum bende yenenlere şunu soruyorum o yüzden belki defalarca olacak ama o duyguyu atmak için kendinizi nasıl rahatlattıniz yada doktora gidenler sizi nasıl rahatlatıyor mesela size bu yüzden soruyorum arkadaşım sen doktora gittin arkadasin suleyman doktora gidiyor nasıl cümleler ile telkinde bulunuyorlar ne söylüyor ve ödevlerini nasıl yapman için bilgilendirme yapıyorlar bunları burada açık söylerseniz bence bizde faydalanıp kendimize bir yol çizeriz ve gerçekten memnun oluruz cnm

Cnm doktora guvenlede alakali sanirim dedigin gibi..guven bana acimayacak kan akmayacak beyninden o dusunceleri at gibi seyler soyluyor ve en onemlisi seni bekliyor bacaklarin kasiliyor cunku..ben cok agir bi vaka degildim dr icin herkese ayni seyi uygulamiyordur tabii..eve aparat veriyor ayna karsisinda senin calismani istiyor..diyorum ya kendim olsam yapamazdim belki sen muayenede olmussun kendin asabilirsin once yalniz calis sonra es denemesine gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…