- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.821
Aparatlari doktor veriyor disarda satilir mi nerde satilir bilemedimAparatı doktor mu veriyo siz mi alıyosunuz?
Yok öyle bişey olmaz daha da korkutma kendini eğer adet dönemin yakınsa o yüzden gelmiş olabilirKizlar acil cevappp kadin dogum doktoruna yeni gittim vajinismus icin degil daha once cikolata kisti vardi bende cok kucuk o hala varmi diye merak ettim ultrasonla bakti doktor hersey normak hicbi sıkıntı yok dedi ama kac gündür benden afedersiniz ama sulu kahverengi akıntı geliyo ve cok kasinti var ve birazonce de zar gibi ayni deri gibi yani buyuk bi kahverengi bsey geldi anlamadim korktum cok esimle denemistik olmadi ama parmagini biraz sokmustu sizce zarin bozulma ihtimali varmi biliyorum zar bozulunca kan gelmesi lazim ama boyle bisey yasayan varmi aranizda cok merak ediyorum yaa
Yön konusunda banada yardimci olur musunuz .tam olarak anlamak istiyorumiyi gidiyorsun bence başını alıyorsan yönünü de anladıysan birşey kalmıyor. ileri geri yaparak ittirin olur. sen üstüne git eşinin. belki seni zorlamamak için yapmıyodur. yoksa o da ister mutlaka :)
Pns yukarı yukarı değil aşağı eğimli girecek ama çok aşağı da değil. Alttaysan da üstteysen de elinle biraz indir. Üstteysen pns biraz indir bir elin yanda dursun eğil öne doğru. Yerini bul ıkın ileri geri sağa sola kalçanı oynatarak otur.Yön konusunda banada yardimci olur musunuz .tam olarak anlamak istiyorum
Sakinleştirici ,kas gevşetici ve diğer kullandiklarinizin adını yazar misiniz ve herhangi kötü bi yan etkisi felan yok dimiBiraz uzun ama başarı hikayem :)
Kızlar selam :) ben 1 aylık evliyim. Bende de aynı problem vardı maalesef. Bende burayı çok takip ettim. Ama egzersizleri falan yapamazdım. Doktora gittim. aşırı derecede suratsız bir kadındı. Benim etrafdan duyduğum kadarıyla acaba kanamam olurmu korkum vardı. Kadın kanamam olmaz diye korkacağın için kendini kasıyosun ondan ilişki olmuyo dedi. Bende internetten iyice araştırdım. Vemcaine diye bir lokal anestezi spreyi buldum. Birde kayganlaştırıcı bir jel önerdi eczacı ondan aldım. Sağlam birde kas gevşetici istedim, bitkisel bir sakileştirici verdi içkiyle bile içilebilirmiş. Sakinleştirici gerçekten çok fayda etti. yemekten sonra 1 tane aldım ve acayip gevşedim. Spreyide iyice içe doğru sıktım ve girişede sıktım. Toplamda 4-5 defa falan. 2-3 dakikada uyuşturdu. Etkisi 15-20 dakika sürüyo. Kendimi motive ettim kediler köpekler yapıyo, 14-15 yaşında evlenenler yapıyo benmi yapamıycam diye. Üstteyken çok olmadı ama girdi yinede. Alta geçtiğimde yarısı kadar girdi ve kanama oldu... Sevinçten ağladım resmen. O kadar stres yapmıştım ki resmen dağ kalktı üstümden. Kızlar hiçbir şekilde acı çekmiyorsunuz. İnanın bana. Sadece batma hissi oluyo oda zaten düşündüğümüz şeyin yanında devede kulak. Bu sıkıntıdan kurtulmanız gerçekten sadece karar vermenize ve kendinizi rahat bırakmanıza bağlı. İnşallah ALLAH yardımcınız olur çözersiniz. Bu arada bol bol nas felak okuyun. Nolur nolmaz işin bide o boyutu olabilir.
Canım o yazın bana da olmuştu adetime 9gün kala böyle akıntıyla birlikte kan gelmişti doktora sormuştum o da yumurtlaman geç olmuş ve o yüzden kan gelmiş demişti bazen olur kadınlarda bu demişti (tabi ben o zaman kadın değildim de neyse)kizlar bi bakarmisinizzzzzz..soylemesi ayip tuvalete gittim.adetime daha 10 gun var.pecetemde kan vardi.iliski yasamadik..enfeksiyon falan olabilirmi cok korktum
pembe renkli canimCanım o yazın bana da olmuştu adetime 9gün kala böyle akıntıyla birlikte kan gelmişti doktora sormuştum o da yumurtlaman geç olmuş ve o yüzden kan gelmiş demişti bazen olur kadınlarda bu demişti (tabi ben o zaman kadın değildim de neyse) baya koyu mu yoksa akıntıyla birlikte sızıntı gibi kanmı pembe renkli 
pembe renkli canim
tatlim biliyorsun yeni yendim vajiyu allah korusun enfeksiyon kapmiyim diyorum.mniye gec yumurtlama olduki acabaCanım o yazın bana da olmuştu adetime 9gün kala böyle akıntıyla birlikte kan gelmişti doktora sormuştum o da yumurtlaman geç olmuş ve o yüzden kan gelmiş demişti bazen olur kadınlarda bu demişti (tabi ben o zaman kadın değildim de neyse) baya koyu mu yoksa akıntıyla birlikte sızıntı gibi kanmı pembe renkli 
Uyuşturuyo ama herkesin anesteziye duyarlılığı farklı dene bi zararı olmuyorİse yaradığı peki?
Bilmiyorum ki canım... enfeksiyon değildir ya enfeksiyon olsa akıntı kaşıntı ve koku oluyormuş..bi sabah olsun bakalım geçecekmi devam ederse gidersin doktoratatlim biliyorsun yeni yendim vajiyu allah korusun enfeksiyon kapmiyim diyorum.mniye gec yumurtlama olduki acaba
Sakinleştirici ,kas gevşetici ve diğer kullandiklarinizin adını yazar misiniz ve herhangi kötü bi yan etkisi felan yok dimi
Acaba vemcain mi daha iyi anestol mu anestol var bende fakat bir uyuşma olmadı gibi geldi bide vemcain mi alsamki
Acaba vemcain mi daha iyi anestol mu anestol var bende fakat bir uyuşma olmadı gibi geldi bide vemcain mi alsamki
Bu mesaj hepimize gelsin kizlar moral olsun dye attimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?