Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok öyle bişey olmaz daha da korkutma kendini eğer adet dönemin yakınsa o yüzden gelmiş olabilir

iyi gidiyorsun bence başını alıyorsan yönünü de anladıysan birşey kalmıyor. ileri geri yaparak ittirin olur. sen üstüne git eşinin. belki seni zorlamamak için yapmıyodur. yoksa o da ister mutlaka :)
Yön konusunda banada yardimci olur musunuz .tam olarak anlamak istiyorum

Biraz uzun ama başarı hikayem :)

Kızlar selam :) ben 1 aylık evliyim. Bende de aynı problem vardı maalesef. Bende burayı çok takip ettim. Ama egzersizleri falan yapamazdım. Doktora gittim. aşırı derecede suratsız bir kadındı. Benim etrafdan duyduğum kadarıyla acaba kanamam olurmu korkum vardı. Kadın kanamam olmaz diye korkacağın için kendini kasıyosun ondan ilişki olmuyo dedi. Bende internetten iyice araştırdım. Vemcaine diye bir lokal anestezi spreyi buldum. Birde kayganlaştırıcı bir jel önerdi eczacı ondan aldım. Sağlam birde kas gevşetici istedim, bitkisel bir sakileştirici verdi içkiyle bile içilebilirmiş. Sakinleştirici gerçekten çok fayda etti. yemekten sonra 1 tane aldım ve acayip gevşedim. Spreyide iyice içe doğru sıktım ve girişede sıktım. Toplamda 4-5 defa falan. 2-3 dakikada uyuşturdu. Etkisi 15-20 dakika sürüyo. Kendimi motive ettim kediler köpekler yapıyo, 14-15 yaşında evlenenler yapıyo benmi yapamıycam diye. Üstteyken çok olmadı ama girdi yinede. Alta geçtiğimde yarısı kadar girdi ve kanama oldu... Sevinçten ağladım resmen. O kadar stres yapmıştım ki resmen dağ kalktı üstümden. Kızlar hiçbir şekilde acı çekmiyorsunuz. İnanın bana. Sadece batma hissi oluyo oda zaten düşündüğümüz şeyin yanında devede kulak. Bu sıkıntıdan kurtulmanız gerçekten sadece karar vermenize ve kendinizi rahat bırakmanıza bağlı. İnşallah ALLAH yardımcınız olur çözersiniz. Bu arada bol bol nas felak okuyun. Nolur nolmaz işin bide o boyutu olabilir.

şuana kadar 3 defa yaptık. Spreyi ve gevşetici hapı alıyorum hala nolur nolmaz diye ama jelin yerine bebe yağı kullanıyoruz. 2.de yine kanama oldu çok az. İlkindede çok az oldu. nerdeyse hiç canım yanmıyo. HİİİİİİİİİİİİİİÇ korkmayın kızlar. İnanın bittikten sonra aşırı derece rahatlıyosunuz.

Yön konusunda banada yardimci olur musunuz .tam olarak anlamak istiyorum
Pns yukarı yukarı değil aşağı eğimli girecek ama çok aşağı da değil. Alttaysan da üstteysen de elinle biraz indir. Üstteysen pns biraz indir bir elin yanda dursun eğil öne doğru. Yerini bul ıkın ileri geri sağa sola kalçanı oynatarak otur.

kizlar bi bakarmisinizzzzzz..soylemesi ayip tuvalete gittim.adetime daha 10 gun var.pecetemde kan vardi.iliski yasamadik..enfeksiyon falan olabilirmi cok korktum

Sakinleştirici ,kas gevşetici ve diğer kullandiklarinizin adını yazar misiniz ve herhangi kötü bi yan etkisi felan yok dimi

kizlar bi bakarmisinizzzzzz..soylemesi ayip tuvalete gittim.adetime daha 10 gun var.pecetemde kan vardi.iliski yasamadik..enfeksiyon falan olabilirmi cok korktum
Canım o yazın bana da olmuştu adetime 9gün kala böyle akıntıyla birlikte kan gelmişti doktora sormuştum o da yumurtlaman geç olmuş ve o yüzden kan gelmiş demişti bazen olur kadınlarda bu demişti (tabi ben o zaman kadın değildim de neyse)  baya koyu mu yoksa akıntıyla birlikte sızıntı gibi kanmı pembe renkli 

pembe renkli canim

pembe renkli canim
tatlim biliyorsun yeni yendim vajiyu allah korusun enfeksiyon kapmiyim diyorum.mniye gec yumurtlama olduki acaba

Sakinleştirici ,kas gevşetici ve diğer kullandiklarinizin adını yazar misiniz ve herhangi kötü bi yan etkisi felan yok dimi

Merhaba, bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Biraz şarap içmişim gibi oldu :) Eczacının söylediğine göre içkiyle bile içilirmiş. Tabi ben o kadarına cesaret edemedim. Akşam yemekten sonra (gizlice) içtim :) eşim görse carlardı ne gerek var diye adam rahat tabi :) İlacın ismi Q5- HYDROXY TRYPTOPHAN bi araştırın ben bu ilacı araştırmadım. Eczacı önerdi neticede ne kadar tehlikeli olabilr dedim. gözümü kararttım. spreyi çok araştırdım dişçilerde kullanıyomuş, epilasyona giden arkadaşlar kullanıyomuş vsç . Kayganlaştırıcı için de çok gerek duymadım açıkcası. onuda eczacı önerdi. jelin adı GLEİTGELEN. Jel yerine bebe yağı daha etkili gedi bana. Sakinleştiriciyi araştırı derim. Ben herhangi bir yan etkisini görmedim hiçbirinin.

Acaba vemcain mi daha iyi anestol mu anestol var bende fakat bir uyuşma olmadı gibi geldi bide vemcain mi alsamki

Vemcaine den ben çok memnun kaldım. Gerçi bünyeden bünyeye değişiklik olur. ilk sıktığında yanma oluyor ama aldırmadım ben okumuştum burda yanma olur diye. Bende bayaa etkiliydi kesip götürseler haberim olmazdı

Bazı sıkıntılar vardır mü'mine MANEVİ DERECELER KAZANDIRIR; sevabını çoğaltır onu yüce Allah'a yaklaştırır...
Bazı sıkıntılar vardır ki mü'minin kusurlarına kefaret olur, onun günahlarını temizler...
Bazı sıkıntılarsa mü'mini kötü işlere bulaşmaktan alıkoyar; ACI ONU MEŞGUL EDER, GÜNAHA GİDEN YOLU TIKAR...
Bazı sıkıntılar da mü'mine dünyada verilmiş bir cezadır, onu burada çeker, AHİRETE KALMAZ BURADA ÜZÜLÜR ORADA SEVİNİR...
Ve bazı sıkıntılar ise mü'minin kalbini niyaza, dilini duaya alıştırır. YÜCE ALLAH MÜ'MİNİN EDEP İÇİNDE İNLEMESİNDEN, YANİ SAMİMİ BİR KALPLE RABB'İYLE KONUŞMASINDAN HOŞLANIR; onun SESİNİ MELEKLERİNE DİNLETİR. ALLAH KIRIK VE YARALI GÖNÜLLERE ÖZEL OLARAK NAZAR BUYURUR, MAHZUN KULLARINI ÇOK SEVER.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…