- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.841
Bol bol nas felak okunmalı . Neticede bunun tıp boyutu kadar din boyutuda olabilir. ALLAH hepimizi şeytanın yolunda gidenlerden korusun...
Abla sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok yardımcı oldun bana 2 gun deneyemedimCanım sen artık bitirme aşamasına geldin bak başını almıştın geçen gün
Artık son bir hamle kaldı
Hadi bakalım tüm cesaretini topla ve artık bitir bu işiherşey sende bitiyor iste, olacak de ve olsun
Teşekkür ederim .ancak içkiyle felan içme allah korusun sakin haa zehirlenirsin dinleme.onu geçtim Rabbim hiç razi olur mu .içki bedene gireceği zaman iman der ki:sen bi dur önce ben çıkayım sen gir.imanla içki bi arada durmaz..şarap icmissin gibi oluyorsan muhakkak içinde alkol vardır. Bende kadın dogumcuya gittim Sakinleştirici surup verdi içinde alkol varmış. Bilmeden içtim eşim söyleyince Sakinleştirici yerine delirdim. Size de tavsiyem vajinismus icin böyle yanlış durumlara girmeyin. Olacağı varsada olmazMerhaba, bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Biraz şarap içmişim gibi oldu :) Eczacının söylediğine göre içkiyle bile içilirmiş. Tabi ben o kadarına cesaret edemedim. Akşam yemekten sonra (gizlice) içtim :) eşim görse carlardı ne gerek var diye adam rahat tabi :) İlacın ismi Q5- HYDROXY TRYPTOPHAN bi araştırın ben bu ilacı araştırmadım. Eczacı önerdi neticede ne kadar tehlikeli olabilr dedim. gözümü kararttım. spreyi çok araştırdım dişçilerde kullanıyomuş, epilasyona giden arkadaşlar kullanıyomuş vsç . Kayganlaştırıcı için de çok gerek duymadım açıkcası. onuda eczacı önerdi. jelin adı GLEİTGELEN. Jel yerine bebe yağı daha etkili gedi bana. Sakinleştiriciyi araştırı derim. Ben herhangi bir yan etkisini görmedim hiçbirinin.
Teşekkür ederim .ancak içkiyle felan içme allah korusun sakin haa zehirlenirsin dinleme.onu geçtim Rabbim hiç razi olur mu .içki bedene gireceği zaman iman der ki:sen bi dur önce ben çıkayım sen gir.imanla içki bi arada durmaz..şarap icmissin gibi oluyorsan muhakkak içinde alkol vardır. Bende kadın dogumcuya gittim Sakinleştirici surup verdi içinde alkol varmış. Bilmeden içtim eşim söyleyince Sakinleştirici yerine delirdim. Size de tavsiyem vajinismus icin böyle yanlış durumlara girmeyin. Olacağı varsada olmaz
Hımm sevindim buna bak.bi arastiralim inşallah bende yenerim şu imtihanı Sağol arkadasimyok yok. zaten bende eşimde alkol kullanmıyoruz. hem içkiliyken olsa ayıldığında yine olmaz. bana hep içki iç dediler ama öncesinde nas felak okuyup sonra nasıl içki içiyim... bu ilaç tamamen bitkisel diye öyle örnek verdi sanırım. ama böyle bi nahoş bi rahatlık veriyo. araştırıp deneyin derim.
olabilir tatlım. benimde oluyodu ara ara kanama. en sonunda karın ağrılarım başladı. enfeksiyon olmuş . daha doğrusu ilk ilişkiye başlayanlarda vajina florası bozulabiliyormuş. fitil verdi doktor. onu koyuyorum her gece yatarken vajinayakizlar bi bakarmisinizzzzzz..soylemesi ayip tuvalete gittim.adetime daha 10 gun var.pecetemde kan vardi.iliski yasamadik..enfeksiyon falan olabilirmi cok korktum
Bizede anlatır misin arkadasimBende yenenler arasına katıldım artık cok sukur Allah diger arkadaşlarıma yardim etsin bana yardim eden özel den yazan arkadaslardan Allah razı olsun herkese çok tsk ederim...
tesekkur ederim canim..bende oyle tahmin etmistim.bi doktora goruneyim o zamanolabilir tatlım. benimde oluyodu ara ara kanama. en sonunda karın ağrılarım başladı. enfeksiyon olmuş . daha doğrusu ilk ilişkiye başlayanlarda vajina florası bozulabiliyormuş. fitil verdi doktor. onu koyuyorum her gece yatarken vajinaya
Cnm tebrik ederim bnde bi hafta egzersiz yapip penisin basini alabildim fakat ilerleyemiyorum orda kldim ve regl donemimdeyim cok sukur bitti bu aksam yapicam denicem demiyorum yapicam diyorum. Bn ustte esim altta olan pozisyonda basini alabildim ama bi duvar var gitmiyo sanki bnu nasil asacagim sen tam olarak nsil yaptinTabi ki herkesin söylediği gibi parmak egzersizi yaptim zeytinyağı kullandım parmak egzersizi yaparken zaten parmaginin girdiğini görünce orda bi rahatlık oluyo önce serçe parmaktan başladım ertesi günde işaret parmağımi aldim sonra iki parmak denemesi yaptim egzersizleri yaparken tv ye baktim çok rahatlatiyo eşimin parmağını bi kere alabildim sonra alamadım kasildim kendim yapmaya karar verdim egzersizleri toplam 2 hafta kadar bi sürede yaptim sonra cesaretlenip eş denemesi yapmak istedim başını aldim devamı gelmedi bi duvar var sanki oraya çarpıyor gidecek yeri yok biraktim ertesi gün tekrar denemek istedim anestol pomad,gleitgelen ve bebe yagi aldim önce anestolu sürdüm uyusturdu sonra gleitgelen jelden vajinin icine ve eşime de bolca sürdüm sonra eşim altta ben Üst pozisyonda penisi yerlestirdim Yavaş yavaş iterken ikinabildigim kadar ikindim popoya doğru eğilimli ittim ve kaydı yolunu buldu rahatsiz olduğum zaman çıkardım tekrar oturdum üst pozisyon yorucu oldu biraz bi yarim saat dinlendikten sonra odaya döşenen sıra yastıkları vardi bende ikisini üst üste koydum vaji içine pomad sürdüm esimede bebe yağı sürdüm ve yastiklarin üzerine uzandım popo yastık ucuna kadar geldi eşim dizleri uzerinde penisi vaji girişine yerleştirdi sonra yavaş yavaş itmeye başladı o iterken bende ikindim vaji alismisti gel git hizli bi şekilde yapabildi kolay oldu ve eşim bu iş bu kadar dedi ve iki defa bosaldi böyle bi mutluluk yok bunu yenmek için egzersiz şart biraz uzun oldu kusura bakmayin takildiginiz bi yer olursa mutlaka sorun herkes farklı yollarla yendi bende böyle yendim çok şükür
Canim Uyusturucu krem ve kayganlastirici jel sürdüm sonra başını yerlestirdim ikinabildigim kadar ikindim tabi penisi elimle tutuyorum bunları yaparken bi taraftan ikindim bi taraftanda elimle popoya doğru ittim duvara degince popo tarafina it penisi kayiyo ikindigin zaman vaji aciliyo ama farkinda olmuyosun basini almak bile aşmak demektir bence..Cnm tebrik ederim bnde bi hafta egzersiz yapip penisin basini alabildim fakat ilerleyemiyorum orda kldim ve regl donemimdeyim cok sukur bitti bu aksam yapicam denicem demiyorum yapicam diyorum. Bn ustte esim altta olan pozisyonda basini alabildim ama bi duvar var gitmiyo sanki bnu nasil asacagim sen tam olarak nsil yaptin
Anestol hic uyusturmadi ne faydası oldu ne zararı vemcaine sprey mi denesem acaba
Biraz uzun ama başarı hikayem :)
Kızlar selam :) ben 1 aylık evliyim. Bende de aynı problem vardı maalesef. Bende burayı çok takip ettim. Ama egzersizleri falan yapamazdım. Doktora gittim. aşırı derecede suratsız bir kadındı. Benim etrafdan duyduğum kadarıyla acaba kanamam olurmu korkum vardı. Kadın kanamam olmaz diye korkacağın için kendini kasıyosun ondan ilişki olmuyo dedi. Bende internetten iyice araştırdım. Vemcaine diye bir lokal anestezi spreyi buldum. Birde kayganlaştırıcı bir jel önerdi eczacı ondan aldım. Sağlam birde kas gevşetici istedim, bitkisel bir sakileştirici verdi içkiyle bile içilebilirmiş. Sakinleştirici gerçekten çok fayda etti. yemekten sonra 1 tane aldım ve acayip gevşedim. Spreyide iyice içe doğru sıktım ve girişede sıktım. Toplamda 4-5 defa falan. 2-3 dakikada uyuşturdu. Etkisi 15-20 dakika sürüyo. Kendimi motive ettim kediler köpekler yapıyo, 14-15 yaşında evlenenler yapıyo benmi yapamıycam diye. Üstteyken çok olmadı ama girdi yinede. Alta geçtiğimde yarısı kadar girdi ve kanama oldu... Sevinçten ağladım resmen. O kadar stres yapmıştım ki resmen dağ kalktı üstümden. Kızlar hiçbir şekilde acı çekmiyorsunuz. İnanın bana. Sadece batma hissi oluyo oda zaten düşündüğümüz şeyin yanında devede kulak. Bu sıkıntıdan kurtulmanız gerçekten sadece karar vermenize ve kendinizi rahat bırakmanıza bağlı. İnşallah ALLAH yardımcınız olur çözersiniz. Bu arada bol bol nas felak okuyun. Nolur nolmaz işin bide o boyutu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?