- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.861
Maşallah tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza Rabbim herkesin gönlünden geçen dileğini hayırlısıyla versin inşallahSlmlar kızlar bende bi zamanlar vajiliydim; topiği görünce yazmak istedim. 5 ay korku dolu ve perişan durumdaydm hep aklmdaydı, sabah akşam hergün kendimi suçluyodum ve gerçek bir kadın gibi hissetmiyordum. Eşim sağolsun hiç üzmedi beni hep anlayışla karşıladı. Ama ben kendimi öyle eksik hissediyordum ki bu durumu yaşamayan bilmez. Kimseye de anlatamıyoduk durumu. Sadece bende olan bişy sanıyodum bende. Sonraları tam doktora gidelim die düşündüğüm sıralar kendi başıma yendim bu ileti. Vajinismusu beyinde bitrmek gerek; öyle uyuşturucu kremlermiş kas gevşeticelermiş fayda vermez《ben herşeyi denedim bu süreçte》 Hep bunu düşündüm bunca insan var etrafmda herkes yapabiliyosa bende yapabilirim. Neden ben eksik bi kadınşm gibi hissediyorm ki. Bende yapacam yapmalym bunu başaracağım die die gaza getrdim kendimi. Bide bebek istiyodum hemde çok fazla bu durumda destek oldu bu illeti yenmemde.. İnşallah sizlerde başaracaksnz kızlar. Lütfen benm icinde dua edin bebeğim olsun istiyorum
Hayır ben takmadım hiçbişey ama eldivenin zarar vereceğini düşünmüyorumBENDE MUMU PENİSE YAKIN BOYUTTA STREÇLEYİP SONRA BEYAZ ELDİVENE GEÇİRDİM ZEYTİNYAĞI İLE DENEDİM ÇALIŞMALAR İYİ GİDİYORDU SONRA RAHATSIZLANDIM İKİ BÖBREĞİMDE TAŞ ÇIKTI ONULA UĞRAŞIYORUM. SORACAĞIM ŞU STREÇLEDİKTEN SONRA BAŞKA BİRŞEY GEÇİRİYORMUSUN MUMA BEYAZ ELDİVEN VAJİNAYA ZARAR VERİR Mİ BEN DE YANMA KAŞINTI DA OLDU SONRADAN. PREZERVATİF Mİ DAHA SAĞLIKLI OLUR
Anladim canim dediklerini denicem cok tesekkur edrimCanim Uyusturucu krem ve kayganlastirici jel sürdüm sonra başını yerlestirdim ikinabildigim kadar ikindim tabi penisi elimle tutuyorum bunları yaparken bi taraftan ikindim bi taraftanda elimle popoya doğru ittim duvara degince popo tarafina it penisi kayiyo ikindigin zaman vaji aciliyo ama farkinda olmuyosun basini almak bile aşmak demektir bence..
canım doktora gitmelisinkizlar kadin olduktan sonra bana bi haller olduakintilarim artti. kanamam oldu hic yoktan yere.adet duzenim şaştı. .sizlerdede boyle degisiklikler oldumu
bencede canim.canım doktora gitmelisin
Canım bence de sen bi doktora görün. Bende de hiçbir değişiklik olmadı adetim hatta tam gününde geldikizlar kadin olduktan sonra bana bi haller olduakintilarim artti. kanamam oldu hic yoktan yere.adet duzenim şaştı. .sizlerdede boyle degisiklikler oldumu
Allah yardimcisi olsun hepimizin cnm cok iyi anlıyorum seni normal de asla ses etmeyecekleri şey bile gözlerine batiyo en ufak bisey yetiyo patlamalarina çünkü onlar da artik ne yapacaklarını bilmiyo cok gergin ve huzursuzlar o yüzdenEşimle en ufak şeylerden tartisip asık suratla konusmadan birimiz anyaya birimiz konyaya bakar durumdayiz herrgunn kizlarr bi barissak da denesek artikkkk off yaaaaa
Amin inşallahBu sadece bi imtihan derdi veren dermanıda verirmiş inşallah bir an önce yeneriz yaaa..Allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah.
canim Üzülme hepimiz yasadik bunlari.allahin izniyle sende yeneceksin..ve bu kotu gunler gecip gidecekKizlar tamam da bizim bu durumumuz artik vajinismusun bile önüne gecti biliyomusunuz... Birakin denemeyi birbirimizin yuzune bakmiyoruz... İkimiz de pes ettik resmen inanin vajili oldugumu bile unuttuk nerdeyse ayni evde iki farkli dünya yasyoruz ve gittikce daha da iskence oluyo bize gecen heran sevgi ask dye bsey yokmus meger(((
Öyle demeyin umudunuzu kesmeyin hep duâ edin, duâlarım seninle bizimle aynı durumda olanlarla ve duâ bekleyen herkesle. Benim eşim çok anlayışlı ve keşke öyle olmasaydı beni zorlasaydı belki de şuan yenmiştim bu hastalığı. Öyle böyle derken evliligime 2 ay oldu koca 2 ay... eğer eşiniz sinirleniyorsa bence gayret edin.. inşallah guzel günlerimiz yakın hepimiz mutlu olacagiz çok az kaldi..Kizlar tamam da bizim bu durumumuz artik vajinismusun bile önüne gecti biliyomusunuz... Birakin denemeyi birbirimizin yuzune bakmiyoruz... İkimiz de pes ettik resmen inanin vajili oldugumu bile unuttuk nerdeyse ayni evde iki farkli dünya yasyoruz ve gittikce daha da iskence oluyo bize gecen heran sevgi ask dye bsey yokmus meger(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?