Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Maşallah tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza Rabbim herkesin gönlünden geçen dileğini hayırlısıyla versin inşallah

kizlar kadin olduktan sonra bana bi haller oldu akintilarim artti. kanamam oldu hic yoktan yere.adet duzenim şaştı. .sizlerdede boyle degisiklikler oldumu

Hayır ben takmadım hiçbişey ama eldivenin zarar vereceğini düşünmüyorum

Anladim canim dediklerini denicem cok tesekkur edrim

Merhaba arkadaşlar buraya bu sorunu çözmüş birı olarak yazıyorum. Ben bu sorunu destek alarak çözdüm ve kesinlikle vakit kaybetmeden sizinde eğer imkanınız varsa gidip görüşmeniZi tavsiye ederim. Saygın micozkadioglu internetten araştırdım ve bu doktor sayesinde bu sorunu astım basardim . Istanbulda kadikoyde kadin dogum uzerine klinigi var. Web sitesinden soruna yonelik yazilari okuyabilirsiniz. henüzbu sorunla baş ederken burada yazılanları okuyordum fakat bu destek alınmadan hızlıca çözüme kavuşan bir hastalık değil. Umarım bir umut olur yazdıklarım ve inşallah en kisa zamanda cozersiniz.

Eşimle en ufak şeylerden tartisip asık suratla konusmadan birimiz anyaya birimiz konyaya bakar durumdayiz herrgunn kizlarr bi barissak da denesek artikkkk off yaaaaa

Eşimle en ufak şeylerden tartisip asık suratla konusmadan birimiz anyaya birimiz konyaya bakar durumdayiz herrgunn kizlarr bi barissak da denesek artikkkk off yaaaaa
Allah yardimcisi olsun hepimizin cnm cok iyi anlıyorum seni normal de asla ses etmeyecekleri şey bile gözlerine batiyo en ufak bisey yetiyo patlamalarina çünkü onlar da artik ne yapacaklarını bilmiyo cok gergin ve huzursuzlar o yüzden onlar icin de bizim icin de cok zor insallah hepimiz atlatiriz ve huzur icinde yasaris yuvamizda

Kizlar tamam da bizim bu durumumuz artik vajinismusun bile önüne gecti biliyomusunuz... Birakin denemeyi birbirimizin yuzune bakmiyoruz... İkimiz de pes ettik resmen inanin vajili oldugumu bile unuttuk nerdeyse ayni evde iki farkli dünya yasyoruz ve gittikce daha da iskence oluyo bize gecen heran sevgi ask dye bsey yokmus meger(((

canim Üzülme hepimiz yasadik bunlari.allahin izniyle sende yeneceksin..ve bu kotu gunler gecip gidecek

Öyle demeyin umudunuzu kesmeyin hep duâ edin, duâlarım seninle bizimle aynı durumda olanlarla ve duâ bekleyen herkesle. Benim eşim çok anlayışlı ve keşke öyle olmasaydı beni zorlasaydı belki de şuan yenmiştim bu hastalığı. Öyle böyle derken evliligime 2 ay oldu koca 2 ay... eğer eşiniz sinirleniyorsa bence gayret edin.. inşallah guzel günlerimiz yakın hepimiz mutlu olacagiz çok az kaldi..

Bu konu icin kizsa bagirsa keske bu yuzden kavga etsek kizlar....ama diyorum ya ufak tefek birbirimizin tek kelimesine tahammulumuz yok iki kelime edemiyoruz biz konusamazkeb nasil evlenmisiz hala anlamiyorum be ben onun icin barismak icin bsey yapiyorum ne o cnku ikimizin de icinden gelmiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…