- 4 Aralık 2015
- 54
- 52
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.881
Zor bi süreçten geciyosunuz Allah kolaylık versin sonuçta hepimiz bu yemini etmedik mi? " iyi günde kötü günde" evlilik hep mutlu olmak değil zaten bunlar tuzu biberi. Tabiki evlendikten sonra daha farklı oluyo duymadigimiz sözleri duyuyoruz ama biz güçlü kadinlariz bunlar bizi yıldıramaz sabır..Bu konu icin kizsa bagirsa keske bu yuzden kavga etsek kizlar....ama diyorum ya ufak tefek birbirimizin tek kelimesine tahammulumuz yok iki kelime edemiyoruz biz konusamazkeb nasil evlenmisiz hala anlamiyorum be ben onun icin barismak icin bsey yapiyorum ne o cnku ikimizin de icinden gelmiyo....
Bende sizinle ayni durumdayim bir farkımız yokki öyle demeyin eninde sonunda bizde başaracagız gecmis mesajlari okuyun ne ağır vakalar varmış bakın simdi onlar bize yardimci oluyorlar insallah bizde yenecegiz ve bizde baskalarina yardimci olacagiz..Daha kadin olamadim ki canim guclu kadin nasil olym.... Ben hala kucuk annesine muhtac bi kiz cocugu gibiyim .... Zaten vajinismus cocuk ruhlu kadin olmayi kabullenemeyenlerde oluyomus daha cok...
Dünyada iki tane cinsiyet var biri kadın biri erkek , cinsellik yaşayınca kadın olunmuyo.burda vajiyle uğraşan arkadaşlarımızı kırıcı bir cümle bi daha kullanmamanızı tavsiye ederim.kizlar kadin olduktan sonra bana bi haller olduakintilarim artti. kanamam oldu hic yoktan yere.adet duzenim şaştı. .sizlerdede boyle degisiklikler oldumu
V e bitti rüya evlilik girdi işin icine
A rtik onunsun dye dye yolladilar bizi bu eve
J inekologlarda psikologlarda bulduk kendimizi
İ ste evlilik buymus bitek ben yapamiyorum su isi
N eden ben neden diye diye kemirdik kendimizi
İ nsanlar anlayamaz derdimizi...
S enden kadin olmaz defol diyen eşlerimiz
M utsuz bakan çaresiz gözlerimiz...
U mutsuz gecen gunlerimiz uykusuz gecelerimiz...
S on bulsun artik bu çilemiz ......
bu yazdigimla arkadaslarimin kirildigini dusunmuyorum.cok sacma bi yorum yazmissinizDünyada iki tane cinsiyet var biri kadın biri erkek , cinsellik yaşayınca kadın olunmuyo.burda vajiyle uğraşan arkadaşlarımızı kırıcı bir cümle bi daha kullanmamanızı tavsiye ederim.
patisga tatlim seni cok iyi anliyorum.bende defalarca esimle kavga ettim.hatta beni bosa ben bu duruma dayanamıyor dedim.hatta buraya yazmistim.yenmeden bir gun once yine denedik ve olmadi.esim o kadar sinirlendiki duvari yumrukladi ve bircok hakaret etti..o gece o kadar kotu oldumki uyuyamadim hep dusundum ben bunlari hak edecek ne yaptim diye..sonra dedimki esimin inadina ben bu isi bitircem.yaptigimda esimin yuz ifadesini size anlatamam..kizlar biraz cesaretlenin ne olur..inanin aci yok..biz yaratilis itibariyle bunu yapmaya haziriz.hepinizin yenecegi gunleri sabirsizlikla bekliyorumV e bitti rüya evlilik girdi işin icine
A rtik onunsun dye dye yolladilar bizi bu eve
J inekologlarda psikologlarda bulduk kendimizi
İ ste evlilik buymus bitek ben yapamiyorum su isi
N eden ben neden diye diye kemirdik kendimizi
İ nsanlar anlayamaz derdimizi...
S enden kadin olmaz defol diyen eşlerimiz
M utsuz bakan çaresiz gözlerimiz...
U mutsuz gecen gunlerimiz uykusuz gecelerimiz...
S on bulsun artik bu çilemiz ......
Bu wemcaine nasil suruluyor
bahsettiğiniz ilaçları reçetesiz alabiliyormuyuz bir de sakinleştiricinin adını yazarmısın inşallah biz de bir an önce yeneriz
Evet evet veriyolar
Sakinkestirici ilaci kac liraya aldınızSakinlestirici ise şu. Ben cok arastirmadan aldim ise yarayincada bakma geregi duymadim. Nolur nolmaz siz bi arastirin Eki Görüntüle 1721560
Sakinkestirici ilaci kac liraya aldınız
Canım spreyi sıktıkdan sonra hiç bişey hissettin mii56 liraydı sanırım cok hatirlayamiyorum. Gleitgelen jel, wemcaine sprey birde bu ilac toplamda 106 falan tuttu sanirim
ben de aynen bu şekilde yendim. yoksa hala uğraşıyordum kesin. spreyi yeterince sıkıp uyuşmasını bekleyip vazelin ya da kayganlaştırıcı ile kolayca oluyor. vajinaya bir zararı olmadı. acıyacak diye korkmak yerine uyuşturup bir anlık cesaretle bu sıkıntıdan kurtulmak lazım. ilkini atlatınca zaten sonraki ilişkilerde hiç acı falan olmuyor.Bu pompali bi ilaç püskürtmeli. Ben biraz iceri sokarak puskurttum ama cok az sokabildim. Yeterli oluyo zaten püskürttüğü icin. İlk sıktığınde yakıyo ama sonrasında hisstmiyosun. 3-4 dakikada uyusuyo ve etkisi 15-20 dakika sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?