Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zor bi süreçten geciyosunuz Allah kolaylık versin sonuçta hepimiz bu yemini etmedik mi? " iyi günde kötü günde" evlilik hep mutlu olmak değil zaten bunlar tuzu biberi. Tabiki evlendikten sonra daha farklı oluyo duymadigimiz sözleri duyuyoruz ama biz güçlü kadinlariz bunlar bizi yıldıramaz sabır..

Daha kadin olamadim ki canim guclu kadin nasil olym.... Ben hala kucuk annesine muhtac bi kiz cocugu gibiyim .... Zaten vajinismus cocuk ruhlu kadin olmayi kabullenemeyenlerde oluyomus daha cok...

Daha kadin olamadim ki canim guclu kadin nasil olym.... Ben hala kucuk annesine muhtac bi kiz cocugu gibiyim .... Zaten vajinismus cocuk ruhlu kadin olmayi kabullenemeyenlerde oluyomus daha cok...
Bende sizinle ayni durumdayim bir farkımız yokki öyle demeyin eninde sonunda bizde başaracagız gecmis mesajlari okuyun ne ağır vakalar varmış bakın simdi onlar bize yardimci oluyorlar insallah bizde yenecegiz ve bizde baskalarina yardimci olacagiz..

kizlar kadin olduktan sonra bana bi haller oldu akintilarim artti. kanamam oldu hic yoktan yere.adet duzenim şaştı. .sizlerdede boyle degisiklikler oldumu
Dünyada iki tane cinsiyet var biri kadın biri erkek , cinsellik yaşayınca kadın olunmuyo.burda vajiyle uğraşan arkadaşlarımızı kırıcı bir cümle bi daha kullanmamanızı tavsiye ederim.

V e bitti rüya evlilik girdi işin icine
A rtik onunsun dye dye yolladilar bizi bu eve
J inekologlarda psikologlarda bulduk kendimizi
İ ste evlilik buymus bitek ben yapamiyorum su isi
N eden ben neden diye diye kemirdik kendimizi
İ nsanlar anlayamaz derdimizi...
S enden kadin olmaz defol diyen eşlerimiz
M utsuz bakan çaresiz gözlerimiz...
U mutsuz gecen gunlerimiz uykusuz gecelerimiz...
S on bulsun artik bu çilemiz ......

Kizlar 1 yillik vajinismus iskencesinden sonra esim doktoru kabul etmedigi icin ve her cani istediginde beni zorladigi ardindan hep hüsran oldugu icin ben bosanmayi secmistim ki esim dün gece ankaradaki süleyman eserdaga gidelim dedi ve ben suan tabikide mutluyum.
1- Muayenemi dr.eserdagmi yapmak zorunda esim bir bayanin bakmasini istiyor?
2. ücretler nedir yaklasik?
3.Almanyadan gidicem kalma yerlerinde yardimci olduklarini duydum ücretsizmi yoksa indirimlimi yardim ediyorlar?
4. Kesin iyilesebilirmiyim hypnoterapi yaptiklarini duydum ve bu kesin insan üstünde olumlu sonuc veriyormu cünkü bana hayal gibi geliyor keske olsa
Bana dr. süleyman eserdaga gidenler özelden mesaj atarlarsa cok sevinirim lütfen

Oy kuzum benim İşte bizler böyle duygusal hassas, özel insanlarız yaaa. Yeneceksiniz hepiniz emin olun. bu siteyi bulduysanız yenersiniz. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen

Dünyada iki tane cinsiyet var biri kadın biri erkek , cinsellik yaşayınca kadın olunmuyo.burda vajiyle uğraşan arkadaşlarımızı kırıcı bir cümle bi daha kullanmamanızı tavsiye ederim.
bu yazdigimla arkadaslarimin kirildigini dusunmuyorum.cok sacma bi yorum yazmissiniz

patisga tatlim seni cok iyi anliyorum.bende defalarca esimle kavga ettim.hatta beni bosa ben bu duruma dayanamıyor dedim.hatta buraya yazmistim.yenmeden bir gun once yine denedik ve olmadi.esim o kadar sinirlendiki duvari yumrukladi ve bircok hakaret etti..o gece o kadar kotu oldumki uyuyamadim hep dusundum ben bunlari hak edecek ne yaptim diye..sonra dedimki esimin inadina ben bu isi bitircem.yaptigimda esimin yuz ifadesini size anlatamam..kizlar biraz cesaretlenin ne olur..inanin aci yok..biz yaratilis itibariyle bunu yapmaya haziriz.hepinizin yenecegi gunleri sabirsizlikla bekliyorum

Arkadaşlar bende günlerce buraları okumuştum arkadaşlarımla konuşmuş ve fikir almıştım aşınca mutluluktan ağladım hemde çok Rabbime şükürler olsun ki ben aylar önce Hamd olsun bu hastalığı aştım darısı başınıza yılmadan sabırla denemeli .Yenince buraya forma yapıcam demiştim Emla krem ,pasiflora denen şurup hepsini denedim fakat olmadı,hatta oldu dedik sevindik doktora gittik kist için kontrole orada hala bakire olduğumu öğrendik ağlamaktan bir hal oldum gelen kanın zorlama ile olacağını söyledi doktor daha sonra 313 Fatiha okudum dua ettim ve bunun doğal bir olay olduğunu Can'ımın yanmasının çok kısa süreceğine inanarak denedik ve çok şükür oldu Allahım herkese kurtulmayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese sağlıklı akıllı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin Amin

ben de aynen bu şekilde yendim. yoksa hala uğraşıyordum kesin. spreyi yeterince sıkıp uyuşmasını bekleyip vazelin ya da kayganlaştırıcı ile kolayca oluyor. vajinaya bir zararı olmadı. acıyacak diye korkmak yerine uyuşturup bir anlık cesaretle bu sıkıntıdan kurtulmak lazım. ilkini atlatınca zaten sonraki ilişkilerde hiç acı falan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…