Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben korkuyorum bıraz vemcaıneyı kullanmaya..kesın etkılı oluyor dımı

gercekten mı yaa yenıden bı umut doguyor su anda ıcıme :))

Sakinlestirici ise şu. Ben cok arastirmadan aldim ise yarayincada bakma geregi duymadim. Nolur nolmaz siz bi arastirin Eki Görüntüle 1721560
ben arastırdım ama cogu kısı onermıyor.daha cok depresyon gecıren ya da uykun bozuklugu olAN kısılerde kullanılıyormus..hatta saglık bakanlıgı degılde tarım bakanlıgı ıthal ettırıyor dıyenlerde..hangısı dogru bılemıyorum .sızlerı korkutmak ıstemem ama bence her ılac bı doktora sorulmalıda agızdan alınan kesınlıkle sorulmadan alınmamalı dıye dusunuyorum.ama vemcaıne dogum yaptıktan sonra dıkıs atatrken sıkılıyormus ve de dıscı de ondan hıc sıkayet yazısı okumadım ancak hamıleler kullanmasın dıyorlar ve de ozu cok ıyı ayarlanmalıymıs

amıın arkadasım cumlemıze ınsallah..

Amin inşallah... Sizi de tebrik ederim darısı bizlere...

Daha kadin olamadim ki canim guclu kadin nasil olym.... Ben hala kucuk annesine muhtac bi kiz cocugu gibiyim .... Zaten vajinismus cocuk ruhlu kadin olmayi kabullenemeyenlerde oluyomus daha cok...
canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben 4.5 yıllık evliyim ve hala aşamadım bu problemi. evliliğin ilk 1.5-2 yılında mutlaka kavgalar tartışmalar oluyor. biz de eşimle herşeyden kavga ederdik saçma sapan sebeplerden bile ederdik. hatta evi terkettiğim bile olmuştur. Allahtan ailemden başka şehirde yaşıyorum da kimsenin haberi olmuyodu. sonra sonra alıştık birbirimize sevgimiz aşkımız 2 yıldan sonra günden güne katlandı. şimdi hemen hemen hiç kavga etmiyoruz birbirimizi alttan almayı öğrendik çünkü. sen de hemen vazgeçme emin ol geçecek bu günler. şu anda bi geçiş dönemindesiniz sabırla bekle.

Kuzum bnde dun adetten temizlendim ama esimle dun muazzam bi kavga ettik ve denemedik bu aksam tekrar egzersize kldm yerdn devam edicem halbuki esli denemeye cok hazirdim
RABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN BU DURUMDAN ÖYLE ZOR Kİ İNSANIN AKLI KARIŞIYOR ADET SÜRECİ DE SABIRSIZLANDIRIYOR BENİ. İNŞAALLAH DÜZELİR CANIM ZATEN TAM HAZIR OLDUĞUMUZ ANDA BİRŞEY ARAYA GİRİYOR

Canım burada bi kaç arkadasin süleyman eserdağın eşine gittiğini okumuştum. EşI de istanbulda bi klinikte vajinusmus tedavisi yapıyor. Belki eşine gidersen bayan olduğu için daha rahat edersin.

Arkadaslar yaa ben parmak egzerszlernden korkuyormm esli denemeler yapiormm penis girioo ama ben kasildgm icin esimi itiyormm ckmis oluoo bu durumda.napacam bu kasilmalardan nasil kurtulacamm

Denemeye devam ederek kurtulacan
Arkadaslar yaa ben parmak egzerszlernden korkuyormm esli denemeler yapiormm penis girioo ama ben kasildgm icin esimi itiyormm ckmis oluoo bu durumda.napacam bu kasilmalardan nasil kurtulacamm
Denemeye devam ederek kurtulacan canim ha gayret hepimiz aynı şeyleri yaşadık alisacak vajide pes etme çoğu gitmiş azı kalmış dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…