- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.921
bitkinkiyim ne napiyosun kuzucuk ilerleyebildinmi.valla hep aklima geliyorsun. ayni asamalardaydik.allahın izniyle en kisa gunde yenersin inşallahCanım burada bi kaç arkadasin süleyman eserdağın eşine gittiğini okumuştum. EşI de istanbulda bi klinikte vajinusmus tedavisi yapıyor. Belki eşine gidersen bayan olduğu için daha rahat edersin.
umutsuzluga kapılmayın kizlar.bende tam kendimi hazirlardim bisey çıkardı. tam egzersiz yapicam biri cagirir esli deneme yapıcam misafir gelir. agliyodum sinirden.muhakkak rabbimin bi bildigi var herseyin de bir zamani.ben 1.5 yil cektim.dilerim siz hemen yenersiniz.ve inaniyorum siz yapacaksınızRABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN BU DURUMDAN ÖYLE ZOR Kİ İNSANIN AKLI KARIŞIYOR ADET SÜRECİ DE SABIRSIZLANDIRIYOR BENİ. İNŞAALLAH DÜZELİR CANIM ZATEN TAM HAZIR OLDUĞUMUZ ANDA BİRŞEY ARAYA GİRİYOR
Yazınızı okudum tuhaf buldum fikrimi söyledim alınmanıza yada tartışma yaratmaya gerek yok.hepimiz bu sorunu yaşamış yada yaşamaya devam eden insanlarız yenenler olarakta burdaki yenmeye çalışan arkadaşlara hem psikolojik hemde tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz.yardımcı olmaya çalışırken psikolojiyi etkileyecek kelimelerden uzak durmak gerekir beni anladığınızı umuyorumbu yazdigimla arkadaslarimin kirildigini dusunmuyorum.cok sacma bi yorum yazmissiniz
canim İnşallah en kısa surede duzelirsiniz.uzuldum gercektenGüneşten yana umudum yok bari fırtına kopmasın((((
karar vermek basarmanin yarisidir canim.malesef bizim gibi hassas kisilerin basina geliyor vajinismus. .egzersizlerini bol bol yap canim..senin kimseden farkin yok.inşallah yeneceksin.İyi geceler önceden buradaki yazılanları hep kulak ardı etmiştim meğer şimdi anlıyorum mumdan aparat yaptım ve kolaylıkla girdi sadece braz set etrafını pamuk la saricam her denememde daha bi cesaretleniyorm vajinusmusla birlikte eski umutsuz ve memnuniyetsiz kiz da tarih olacak bunu hissediyorum .hayatıma sabretmeyi ve şükretmeyi aldım namazı aldım duayı aldım 2 defa enjektör denemesi yaptım olmadı ve uzulmedim her serde bk hayır vardıri öğrendim ilk kez 30 yaşındayım 5.5 yıllık evliyim ama ancak küçük bir kız olmadığının farkına variyorum anne olmak istiyorum evim neselensin eşime karşı mahcup olmim bende kadın olayım.....
AMİN İNŞAALLAH BİTSİN ARTIK YAAumutsuzluga kapılmayın kizlar.bende tam kendimi hazirlardim bisey çıkardı. tam egzersiz yapicam biri cagirir esli deneme yapıcam misafir gelir. agliyodum sinirden.muhakkak rabbimin bi bildigi var herseyin de bir zamani.ben 1.5 yil cektim.dilerim siz hemen yenersiniz.ve inaniyorum siz yapacaksınızİnşallah yeni yila girmeden biter bu iş
AMİN İNŞAALLAH BİTSİN ARTIK YAA
Merhaba herkese iyi aksamlar gruba ve siteye yeni kaltildim 4 senedir evli olmama ragmen bende vajinismus illetine yakalandim sizler nasil yendiniz bende tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum ne olur yardim edin
Merhaba herkese iyi aksamlar gruba ve siteye yeni kaltildim 4 senedir evli olmama ragmen bende vajinismus illetine yakalandim sizler nasil yendiniz bende tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum ne olur yardim edin
YAPAY PENİS Mİ O NASIL OLUYOR CANIM NERDEN TEMİN EDİLİYOR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİMBen daha yeni uye oldum bu siteye bende bir ay vajinusmus sorunu yasadim geceleri iskence gbiydi duydugum herseyi denedim parmak vazelin bebe yag kayganlastirici kas gevsetici zeytinyag ama en sonunda yendim bu hastaligi yapay penisle :)) keske daha once deneseymisim esimi ikna edemedim once ama onun sayesinde kurtuldum bu dertten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?