Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım burada bi kaç arkadasin süleyman eserdağın eşine gittiğini okumuştum. EşI de istanbulda bi klinikte vajinusmus tedavisi yapıyor. Belki eşine gidersen bayan olduğu için daha rahat edersin.
bitkinkiyim ne napiyosun kuzucuk ilerleyebildinmi.valla hep aklima geliyorsun. ayni asamalardaydik.allahın izniyle en kisa gunde yenersin inşallah

RABBİM HEPİMİZİ KURTARSIN BU DURUMDAN ÖYLE ZOR Kİ İNSANIN AKLI KARIŞIYOR ADET SÜRECİ DE SABIRSIZLANDIRIYOR BENİ. İNŞAALLAH DÜZELİR CANIM ZATEN TAM HAZIR OLDUĞUMUZ ANDA BİRŞEY ARAYA GİRİYOR
umutsuzluga kapılmayın kizlar.bende tam kendimi hazirlardim bisey çıkardı. tam egzersiz yapicam biri cagirir esli deneme yapıcam misafir gelir. agliyodum sinirden.muhakkak rabbimin bi bildigi var herseyin de bir zamani.ben 1.5 yil cektim.dilerim siz hemen yenersiniz.ve inaniyorum siz yapacaksınız İnşallah yeni yila girmeden biter bu iş

bu yazdigimla arkadaslarimin kirildigini dusunmuyorum.cok sacma bi yorum yazmissiniz
Yazınızı okudum tuhaf buldum fikrimi söyledim alınmanıza yada tartışma yaratmaya gerek yok.hepimiz bu sorunu yaşamış yada yaşamaya devam eden insanlarız yenenler olarakta burdaki yenmeye çalışan arkadaşlara hem psikolojik hemde tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz.yardımcı olmaya çalışırken psikolojiyi etkileyecek kelimelerden uzak durmak gerekir beni anladığınızı umuyorum

4 sene uzun bir süre. Bende 1 yildir bu sorunla yasiyorum ama bayagi ilerleme var ve doktora gidecegim yakinda insallah mutlu son yakin allah hepimize nasip etsin amin.
Sana tavsiyelerim parmak egzersizi öneriliyor ama benim söylüycegim parmak egzersizi biraz itici bence aparatlarla calismalisin. Ve en önemlisi doktora gittinmi bilmiyorum ama iyi bir jinokolog ve ayni zamanda vajinismus terapisti olan bir hekimle görüsmelisin. Ben parmak egzersizlerini yaptim ama parmak egzersizlerini yapmak vajinayi genisletmek ve bu sayede rahat iliskiye girmek demek degil sadece beyninin oraya biseyler girabiliyor ve acimadigini görmeni sagliyor. Ben bugün yine almanyada 1 seans doktora gittim. Dedimki ben aparatlari 11 ay yapamadim evet dogruyu söylemek gerekirse hic aci hissetmedim ne esle nede parmak egzersizinde. Ama her denemede esime kiziyodum aaa aciyo dur ama hic acimadi dogruyu söylemek gerekirse sadece girmesini istemiyodum aciyo diyo onu durduruyodum.evliligim zindan gibiydi. her defasinda pes ettim yapamam dedim oraya bisey girmesin istemiyorum zevk vermiyo korkuyorum oraya sokmayi denesem biseyi midem bulaniyodu. Son 1 aydir basladim calismalara tekrar dedimki olucak. Aldim elime kayganlatirici apartlari 1 ve 2 yi basardim ve inanamadim 0 aci. Sadece garip bi his ama kesinlikle kötü bisey yok. Olsa söylerim. Suan sira 3te. 3ün yarisini aldim aslinda acimiyooo ama nedense itmeye cesaretim yok ama inanmíyorum oda zamanla degisir girer. Bak lütfen burda okuman kizlarin yazdiklarini iyi geliyor olabilir ama uygulamaya gecmelisin. Belki benden daha iyi durumdasin bilmiyorum ama bunlari bile yapamiyosan diye yardimci olmak istedim. Sana sadece sunu söylüyorum aci veya sizi yoksa durma it gitsin. Eger aci duyarsan ara ver. Ama kesin ve net aci duymadan 1 ve 2yi apartlarda basarirsin ve 2 parmagida acisiz basarirsin cok basit :)

İyi geceler önceden buradaki yazılanları hep kulak ardı etmiştim meğer şimdi anlıyorum mumdan aparat yaptım ve kolaylıkla girdi sadece braz set etrafını pamuk la saricam her denememde daha bi cesaretleniyorm vajinusmusla birlikte eski umutsuz ve memnuniyetsiz kiz da tarih olacak bunu hissediyorum .hayatıma sabretmeyi ve şükretmeyi aldım namazı aldım duayı aldım 2 defa enjektör denemesi yaptım olmadı ve uzulmedim her serde bk hayır vardıri öğrendim ilk kez 30 yaşındayım 5.5 yıllık evliyim ama ancak küçük bir kız olmadığının farkına variyorum anne olmak istiyorum evim neselensin eşime karşı mahcup olmim bende kadın olayım.....

Doktorun kaç yasindasin dedi bende cevapv verdim 27.27 değil 7yasindsn dedi babanın şımarık kizisin hala ....bana kişiliğini yeniden yapilandiracagiz buda 5-6 yıl sürer dedi kişiliğini n değişmesi gerekiyor bana okadar çok şey anlattiki nerdeyse psikolog olacaktm İD ego superego 3 yasa kadar indik hipnoz yaptı nefes terapisi daha neler neler ...baktım ki doktorla falan olacak iş deil beynim ve kalbim ikisi arasında vesvese var...1 yıl oldu doktorumu birakali her akşam bu sayfayı takipteyim inş bu ay bitecek bu sınav!!!ve sadece kendim için gerçekten yürekten istiyorum ilk defa psikiyatrist lere odedigm parayla araba alirdim hayırlısı hepimiz için bu derdi çeken herkese Rabbim sabır ve azim versin tek ihtiyacımız olan şey cesaret...

karar vermek basarmanin yarisidir canim.malesef bizim gibi hassas kisilerin basina geliyor vajinismus. .egzersizlerini bol bol yap canim..senin kimseden farkin yok.inşallah yeneceksin.

AMİN İNŞAALLAH BİTSİN ARTIK YAA

AMİN İNŞAALLAH BİTSİN ARTIK YAA

Ben daha yeni uye oldum bu siteye bende bir ay vajinusmus sorunu yasadim geceleri iskence gbiydi duydugum herseyi denedim parmak vazelin bebe yag kayganlastirici kas gevsetici zeytinyag ama en sonunda yendim bu hastaligi yapay penisle :)) keske daha once deneseymisim esimi ikna edemedim once ama onun sayesinde kurtuldum bu dertten :)

Merhaba herkese iyi aksamlar gruba ve siteye yeni kaltildim 4 senedir evli olmama ragmen bende vajinismus illetine yakalandim sizler nasil yendiniz bende tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum ne olur yardim edin

Ben yendim bu illeti evliligimden 1 ay sonra yapay p ile gercekten cok ise yariyor ben gozumde cok ama cok buyurmustum rahat olun olur diyenlere deli olmaya baslamistim artik ama kurtuldum bu derttn sukur ilgilenenlere ayrintili olarak yazarim

ARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEYE GİREMEDİĞİM BU SÜRE ZARFINDA BİR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM SAĞLIK YÖNÜNDEN KENDIMLE ALAKALI DEĞİL EŞİM LE ALAKALI DENEME DURUMU OLMADI TABİ AMA BU SÜREDE ANLADIĞIM VE ALDILADIĞIM TEK BİR ŞEY OLDU ŞU HAYATTA COK DAHA ÖNEMLİ ESASLAR VARMIŞ EŞİMİ KAYBETME DUYGUSU GERÇEKTEN ÇOK ACI HAYAT BU İŞİ YAPABILMEKTEN İBARET DEĞİLMİŞ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ALLAH SEVDİKLERİMİZİN SAĞLIĞI VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN BİZLERİ BEN BU İŞİ YAPAMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN ARTIK COK HUZURLU HİSSEDİYORUM KENDIMI ELBETTE Kİ O İŞTE ENINDE SONUNDA OLUCAK SİZLERİ ÖZLEMİŞİM SELAMETLE KALIN MELEKLER

Merhaba herkese iyi aksamlar gruba ve siteye yeni kaltildim 4 senedir evli olmama ragmen bende vajinismus illetine yakalandim sizler nasil yendiniz bende tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum ne olur yardim edin

SENDEN BU İŞİ YENEBİLMEN İÇİN TEK BİRŞEY RİCA EDİYORUM MORALINI YÜKSEK TUT MORALSIZLIKLE VE ÜMİTSİLİKLE BU İŞ ASLA AŞILMIYOR DENEMELERİNİZİ NEŞELİ VE GÜZEL KEYİFLİ HALE GETİRİN GERİSİ GELECEK

YAPAY PENİS Mİ O NASIL OLUYOR CANIM NERDEN TEMİN EDİLİYOR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…