Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bitkinkiyim ne napiyosun kuzucuk ilerleyebildinmi.valla hep aklima geliyorsun. ayni asamalardaydik.allahın izniyle en kisa gunde yenersin inşallah
Psikoga gidiyorum canım. Aparatta takıldığım için parmak egzersizi verdi. 1 parmak oluyor. Hastalık girdi araya 2 parmağa geçeceğim haftaya dua et benim için Allah çabamin karşılığını verecek inşallah .

YAPAY PENİS Mİ O NASIL OLUYOR CANIM NERDEN TEMİN EDİLİYOR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

Internetten temin ediliyor bilindik sitelerden n11 den aldim.kendimi kotu hissede hissede aldim ama napalim mecbur :) titresimli olmasi daha iyi oluyo ben once bi legene su koydum icine vazelin doktum biras onun buharinda durdum sonra elim hafif vazelinliyken oraya da surdum sonra yapay p yi aldim o jelden onun uzerine surdum rahat bi pozizyonda uzandim bunu girdirmeye calistim birazcik girdirdikten sonra ayarlamali titresimi var onu azar azar artirdim bi baktim nerdeyse hepsi girmis sevincten gozlerim doldu inan bunu bikac gece tekrarladim esimde yanimdaydi hep..biraz o yapti ben sakin olmaya calistim sanki kendim onu yapiyomusum gbi bise oldu esim yaparken yani kontrol ondaydi ve ben buna karsi koymuyodum artik ittirmiyodum daha sonrada esimle denedik ve oldu :) ama bayan altta pozisyonu olacak ve esin once kendi tukuruguyle islatacak parmayla alistirdiktan sonra birliktelik olacak esin ustte sen altta senin ayaklarin kalkik ve onun sirtinda birlesecek erkek ustteyken sen kontrolu alacaksin kendi tukurugunle islatacasin her ikisinide kendini ona ittirerek girdirmeye calisacaksin oda sakin bi sekilde sana dogru gelecek ve Olacak ben aynen boyle yendim kabusum olmustu gercekten aynen bu dediklerimi yaparsan kesin olur kendim yasadigim icin soyluyorum cunku ben cok kasar ittirirdim iliskiye boyle basladigimda ittirme olmuyo artik :)

canim benim cok gecmis olsun..özledik seni.sorun ne ise rabbim sifasini versin esinin..

dualarim seninle canim.insallah yeneceksin sende

Canım geçmiş olsun.. Doğru diyorsun herşeyin başı sağlık. Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın yokluklarını göstermesin

ÇOK SAĞOL CANIM DENEYECEĞİM ADETİM BİTSİN

EVET HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK RABBİM HUZUR VE SAĞLIĞIMIZI EKSİK ETMESİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Cok gecmis olsun cnm Rabbim şifa versin... eşimizin ailemizin yokluğunu vermesin Allah im herkese sağlık, huzur, birlik beraberlik versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…