- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.941
Psikoga gidiyorum canım. Aparatta takıldığım için parmak egzersizi verdi. 1 parmak oluyor. Hastalık girdi araya 2 parmağa geçeceğim haftaya dua et benim için Allah çabamin karşılığını verecek inşallah .bitkinkiyim ne napiyosun kuzucuk ilerleyebildinmi.valla hep aklima geliyorsun. ayni asamalardaydik.allahın izniyle en kisa gunde yenersin inşallah
YAPAY PENİS Mİ O NASIL OLUYOR CANIM NERDEN TEMİN EDİLİYOR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
canim benim cok gecmis olsun..özledik seni.sorun ne ise rabbim sifasini versin esinin..ARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEYE GİREMEDİĞİM BU SÜRE ZARFINDA BİR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM SAĞLIK YÖNÜNDEN KENDIMLE ALAKALI DEĞİL EŞİM LE ALAKALI DENEME DURUMU OLMADI TABİ AMA BU SÜREDE ANLADIĞIM VE ALDILADIĞIM TEK BİR ŞEY OLDU ŞU HAYATTA COK DAHA ÖNEMLİ ESASLAR VARMIŞ EŞİMİ KAYBETME DUYGUSU GERÇEKTEN ÇOK ACI HAYAT BU İŞİ YAPABILMEKTEN İBARET DEĞİLMİŞ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ALLAH SEVDİKLERİMİZİN SAĞLIĞI VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN BİZLERİ BEN BU İŞİ YAPAMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN ARTIK COK HUZURLU HİSSEDİYORUM KENDIMI ELBETTE Kİ O İŞTE ENINDE SONUNDA OLUCAK SİZLERİ ÖZLEMİŞİM SELAMETLE KALIN MELEKLER
dualarim seninle canim.insallah yeneceksin sendePsikoga gidiyorum canım. Aparatta takıldığım için parmak egzersizi verdi. 1 parmak oluyor. Hastalık girdi araya 2 parmağa geçeceğim haftaya dua et benim için Allah çabamin karşılığını verecek inşallah .
Canım geçmiş olsun.. Doğru diyorsun herşeyin başı sağlık. Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın yokluklarını göstermesinARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEYE GİREMEDİĞİM BU SÜRE ZARFINDA BİR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM SAĞLIK YÖNÜNDEN KENDIMLE ALAKALI DEĞİL EŞİM LE ALAKALI DENEME DURUMU OLMADI TABİ AMA BU SÜREDE ANLADIĞIM VE ALDILADIĞIM TEK BİR ŞEY OLDU ŞU HAYATTA COK DAHA ÖNEMLİ ESASLAR VARMIŞ EŞİMİ KAYBETME DUYGUSU GERÇEKTEN ÇOK ACI HAYAT BU İŞİ YAPABILMEKTEN İBARET DEĞİLMİŞ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ALLAH SEVDİKLERİMİZİN SAĞLIĞI VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN BİZLERİ BEN BU İŞİ YAPAMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN ARTIK COK HUZURLU HİSSEDİYORUM KENDIMI ELBETTE Kİ O İŞTE ENINDE SONUNDA OLUCAK SİZLERİ ÖZLEMİŞİM SELAMETLE KALIN MELEKLER
Arkadaslar yaa ben parmak egzerszlernden korkuyormm esli denemeler yapiormm penis girioo ama ben kasildgm icin esimi itiyormm ckmis oluoo bu durumda.napacam bu kasilmalardan nasil kurtulacamm
canim benim cok gecmis olsun..özledik seni.sorun ne ise rabbim sifasini versin esinin..
iyiyim canim.denemelere birazcik ara verdim.daha git gel olayini tam yapamiyorum ama bunada sukur.ve sanirim enfeksiyon kaptim..o yuzden bekliyorum kuzum.sağol canım benim allah razı olsun sen nasılsın nasıl geçiyor denemelerin moralın nasıl ıyısındır inşallah.
ÇOK SAĞOL CANIM DENEYECEĞİM ADETİM BİTSİNInternetten temin ediliyor bilindik sitelerden n11 den aldim.kendimi kotu hissede hissede aldim ama napalim mecbur :) titresimli olmasi daha iyi oluyo ben once bi legene su koydum icine vazelin doktum biras onun buharinda durdum sonra elim hafif vazelinliyken oraya da surdum sonra yapay p yi aldim o jelden onun uzerine surdum rahat bi pozizyonda uzandim bunu girdirmeye calistim birazcik girdirdikten sonra ayarlamali titresimi var onu azar azar artirdim bi baktim nerdeyse hepsi girmis sevincten gozlerim doldu inan bunu bikac gece tekrarladim esimde yanimdaydi hep..biraz o yapti ben sakin olmaya calistim sanki kendim onu yapiyomusum gbi bise oldu esim yaparken yani kontrol ondaydi ve ben buna karsi koymuyodum artik ittirmiyodum daha sonrada esimle denedik ve oldu :) ama bayan altta pozisyonu olacak ve esin once kendi tukuruguyle islatacak parmayla alistirdiktan sonra birliktelik olacak esin ustte sen altta senin ayaklarin kalkik ve onun sirtinda birlesecek erkek ustteyken sen kontrolu alacaksin kendi tukurugunle islatacasin her ikisinide kendini ona ittirerek girdirmeye calisacaksin oda sakin bi sekilde sana dogru gelecek ve Olacak ben aynen boyle yendim kabusum olmustu gercekten aynen bu dediklerimi yaparsan kesin olur kendim yasadigim icin soyluyorum cunku ben cok kasar ittirirdim iliskiye boyle basladigimda ittirme olmuyo artik :)
çok geçmiş olsun canımsağol canım benim allah razı olsun sen nasılsın nasıl geçiyor denemelerin moralın nasıl ıyısındır inşallah.
EVET HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK RABBİM HUZUR VE SAĞLIĞIMIZI EKSİK ETMESİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEYE GİREMEDİĞİM BU SÜRE ZARFINDA BİR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM SAĞLIK YÖNÜNDEN KENDIMLE ALAKALI DEĞİL EŞİM LE ALAKALI DENEME DURUMU OLMADI TABİ AMA BU SÜREDE ANLADIĞIM VE ALDILADIĞIM TEK BİR ŞEY OLDU ŞU HAYATTA COK DAHA ÖNEMLİ ESASLAR VARMIŞ EŞİMİ KAYBETME DUYGUSU GERÇEKTEN ÇOK ACI HAYAT BU İŞİ YAPABILMEKTEN İBARET DEĞİLMİŞ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ALLAH SEVDİKLERİMİZİN SAĞLIĞI VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN BİZLERİ BEN BU İŞİ YAPAMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN ARTIK COK HUZURLU HİSSEDİYORUM KENDIMI ELBETTE Kİ O İŞTE ENINDE SONUNDA OLUCAK SİZLERİ ÖZLEMİŞİM SELAMETLE KALIN MELEKLER
Cok gecmis olsun cnm Rabbim şifa versin... eşimizin ailemizin yokluğunu vermesin Allah im herkese sağlık, huzur, birlik beraberlik versin inşallahARKADAŞLAR MERHABA NASILSINIZ SİTEYE GİREMEDİĞİM BU SÜRE ZARFINDA BİR ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIM SAĞLIK YÖNÜNDEN KENDIMLE ALAKALI DEĞİL EŞİM LE ALAKALI DENEME DURUMU OLMADI TABİ AMA BU SÜREDE ANLADIĞIM VE ALDILADIĞIM TEK BİR ŞEY OLDU ŞU HAYATTA COK DAHA ÖNEMLİ ESASLAR VARMIŞ EŞİMİ KAYBETME DUYGUSU GERÇEKTEN ÇOK ACI HAYAT BU İŞİ YAPABILMEKTEN İBARET DEĞİLMİŞ HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK ALLAH SEVDİKLERİMİZİN SAĞLIĞI VE YOKLUĞUYLA SINAMASIN BİZLERİ BEN BU İŞİ YAPAMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN ARTIK COK HUZURLU HİSSEDİYORUM KENDIMI ELBETTE Kİ O İŞTE ENINDE SONUNDA OLUCAK SİZLERİ ÖZLEMİŞİM SELAMETLE KALIN MELEKLER
anestol daha az etkili. emla çok daha fazla etkili. bu işin uzmanı olarak derimki ikisinide kullanmaARKADAŞLAR SİZCE EMLAYLA ANESTOL ARASINDA ÇOK FARK VAR MI? EMLA GERÇEKTEN ÇOK İŞE YARADI AMA PAHALI, ANESTOL AYNI İŞE YARAR MI?
mecburum onsuz olmuyor şimdilikanestol daha az etkili. emla çok daha fazla etkili. bu işin uzmanı olarak derimki ikisinide kullanma
o zaman fazla kullanmayın. çünkü vajina mukozasından hızla emilir ve yüksek dozlarda bir takım yan etkileri ortaya çıkabilir. sadce bir fındık büyüklüğünde kullanınmecburum onsuz olmuyor şimdilik
Tamam teşekkür ederim anestol alsam uyuşturur mu sizce? emla çok pahalıo zaman fazla kullanmayın. çünkü vajina mukozasından hızla emilir ve yüksek dozlarda bir takım yan etkileri ortaya çıkabilir. sadce bir fındık büyüklüğünde kullanın
hem içe hem dışa sürdüm içine mumla sürdümemla iç tarafamı sürülüyorBen içine dokunamam ki
hem içe hem dışa sürdüm içine mumla sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?