Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyyy düşünürken bile içim bir hoş oluyor benim ya ,cesaret iğnesi mi olsam nolsam ben ya
bende aynı senin gibiydim tüylerim ürperiyordu ama şuan yenmek üzereyim halam tam olarak yenmiş sayılmam emlayla oldu sadece. bana şimdi parmağını 3 cm girdir deseler asla girdiremem bana parmak imkanz geliyor. ama mum daha iyi streç filmle sarıp bebe yağı sürdüm 1 ay falan sadece başı girdi. sonra tamamı girdi sonra peçeteyle kalınlaştırdım o da girdi bende penis kalınlıgında bi mum aldım o girmedi. son çare emlayı aldım sürdüm orta kalınlkta bir mumla. 30 dk sonra penis kalınlığında olan mumu denedim hemen girdi sonra eşimle denedik önce girmedi sonra girdi. ıkınmak çok önemli bide hafif aşağı doğru itecek ve yavaş yavaş.

Kizlarrr eşimden soguyorum ben yaa herseyimizbatiyo birbirimize artk o da yetmeZmis gbi boyle bi evlilik icin ta samsuna gitcem yaa off offf(((

Gene olmadı gene artık dayanamiyorum eşimin mutsuz olmasına sebep olmaya dayanamiyorum olmuyor şimdi uyudu ben gene sessiz sessiz ağlamaya devam sabaha kadar bununla ilgili yazı okumaya devam edeceğim

Canim bende cok takiyordum sabahlara kadar agliyodum erkekler belli etmez ama oda senden sogumasin. Bence bu kadar kafana takma takiyosanda belli etme ben sahsen öyle yapiyorum. Kendine ugras bul müzik dinle makyaj yap oje sür resim ciz arkadaslarinla gez ne biliyim yüzmeye spora falan git. Böyle bi sorunumuz var evet doktora mutlaka gidilmeli. Esinle gitmeye calis gitmiyorsa bile artik yanliz tedavi bile olunuyor git kendin tedaviye basla. Ben hep agliyodum esim bunaldim artik deyip kendini isine arkadaslarina vermisti. Ben simdi hic takmiyo gibi davraniyorum beni kiskaniyo. Ve doktora asla gitmem diyen adam simdi o gidelim cözelim diyo. Yarin sabah kalk ve bidaha bu sorunu cok kafana takmamaya calis. Olumsuz düsünerek ve sürekli aglayarak zaten mutlu sona ulasamayiz. Bikere kendin icin mutlu ol. Ne biliyim evli arkadaslarinla görüs güvendigin. Onlar yapiyor diye mutsuz olmak yerine onlarin tavsiyelerini dinle sende mutlu olmaya calis bende bigün yapicam insallah de. Esimizinde psikolojisini bozmayalim lütfen canim benim. Bende seni cok cok iyi anliyorum bende cözmüs degilim ama deniyorum. Suan aglama bitanem uyu dualarini et uyu. Sabah yeni güne basla hep gülümsemeye calis. Evet evlilikte cinsellik önemli. Ama egerki sen güleryüzlü olursan esinle baska konularda iyi anlasirsan güzel vakit gecirirsen o sana bu konuda baglanicak evet olmuyo o sey ama onu seviyorum iyi anlasiyorum hep güleryüzlü diycek iyi zaman geciriyorum diycek. Ama bu sorunu erkegin gözünde cok büyütürsek aglarsak mutsuz olursak hele hele bunu sakin yapmayin esinize ben yapamiyorum cok korkagim ayril benden falan demeyin. Erkekler güclü kadin severler kesinlikle mutsuzlugunuzu belli etmeyin. Mutsuz görünmeyin kendinizle ilgilenin. Bakimli ve güleryüzlü olun. Ve doktora gidin

Gene olmadı gene artık dayanamiyorum eşimin mutsuz olmasına sebep olmaya dayanamiyorum olmuyor şimdi uyudu ben gene sessiz sessiz ağlamaya devam sabaha kadar bununla ilgili yazı okumaya devam edeceğim

Bakiyorumda bicok kisiyle ayni seyleri yasamisim 3 ay once ben sadce 1 ay yasamama ragmen hayattan sogumustum resmen ama gecti sukurler olsun herseyi sirayla sakince yapinca oluyomus

Teşekkür ederim eşimle mutluyuz tek sorunumuz bu ama çok takiyorum onu mutlu etmek istiyorum hergün bunu düşünmekten yoruldum parmak egzersizlerinde geçen gün işaret parmagimin tamamini sokabildim ama penisle olmuyor kilitleniyorum bildiğin girmiyor duvar gibi oluyor

O kadr ugrastm zarim yirtildi yara olustu doktora gittim yine kanadi o kadr bekledim umut ettim esimin parmagjni vs alirken sknti yoktu bugün yara gecince deneme yapalim dedik penisi alamadm yine kanycak acycak yirtik oluck korkusu ile bu hic bitmycek gibi ya su zevk neymiste bir yasayamadim

Yapay p al internetten ben onunla yendim bende nasi kasiliyodum ittiriyodum sonra basliyodu aglamalar

Yani parmak sokabilmek penisin girebilicegi anlamina gelmiyor sadece orda delik yok oraya bisey girmez diyenler icin orda bir deligin oldugunu parmak girdiginde beynimizin kabullenilmesi icin yapiliyor. Sana tavsiyem doktora git. Yada alma sansin varsa doktorlar veriyor 5 boy aparat oluyor. 5 cok büyük oluyor doktorlar gerek görmüyor amacin 1,2,3 ve 4. boy aparati sokabilmek gerekiyor. Parmaktan cok daha basit benim düsüncem. Ve su düsünce insana moral veriyor basta zorlaniyo insan hergün en az 1 saat sabirla calismak gerekiyor. Bazen giren aparat bile bazi gün girmiyor moral bozmamak gerekiyor. Moral veren ve hirs yaptiran seyde eger 4.yü yapabilirsem esimlede rahatca yapabilmem gerek oluyor. Bi hedefin oluyor ve ona ulasmaya calisiyorsun. Hirsli bi insansan basarirsin. Parmak girdi peniste girer olmuyor. Mesela bazi kadinlar diyor delik yok sonra parmak egzersizi yapiyolar 1 parmak sokuyo ve diyoki aa parmak girdi hic aci yok delik var tamam diyor ve yeniyor beyni penisi kabul ediyor ve basariyor. Bizim sorunumuz bu degil bence penis korkusu daha cok. o yüzden bence penis boyunda aparati basarabilmek peniside almamizi saglayacaktir.

Aynen öyle parmağımi soktuğumda acı hissetmedim fakat eşimle denerken sanki canimdan can gidecek gibi oluyor elimde olmadan en kisa zamanda gideceğim doktora çok tsk ederim gece gece benimle konustugunuz için inşallah hepimiz en kisa zamanda yeneriz

Kizlar doktora gitmel istiyorum sizin istanbulda tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi yoksa yapay p.olayimi kafamm cok karkskk sadece yenmek.istiyorum bebek istiyorum esim icin hrseyi yapmaya ragziyim yeterki su is olsun

Kizlar doktora gitmel istiyorum sizin istanbulda tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi yoksa yapay p.olayimi kafamm cok karkskk sadece yenmek.istiyorum bebek istiyorum esim icin hrseyi yapmaya ragziyim yeterki su is olsun

Esim daha ilk haftadan doktora gidelim demisti ama ben doktora gidenlerlede konustum hep ayni seyler zaten rahat olun kasmayin parmak egzersizi diolar ve birsuru para aliyolar onun yerine netten yapay p alin boyutlarida var onla deneyin doktor hem para hem zaman bu benim sahsi fikrim ben gitmedim israra ragmen parmakla denedim parmak ince geliyo olunca yapay p aldim tipki gercek gbi titresimli oluncada cok daha rahat giriyo hafif titresim zaten ben ilk girdi sok oldum gercekten ilk hafta 1 parmak 2.hafta 2 falan cok ugrasmayin bence gercege en yakini alin ve deneyin onun sayesinde yendim yoksa uyustrclar bebe yaglari kas gevseticiler hicbiri ise yaramadi

Canim bir arkadas istanbulda yesim yercok diye bi doktora gidip 3 günde yendi 4000 tl ücret istiyor ama

kizlar yardimmmmm.... kizlar esimde sertlesme problemi ve isteksizlik oluyor.adamcagiz kac doktora gitti.filmler cekildi herseyine bakildi.butun doktorlar psikolojik dedi..acaba benim yuzumden mi oldu..cok üzülüyorum onu bu hale ben getirdim esinde boyle problem olup sonradan duzelen varmi..

Canim vajinismus olan bayanlarin eslerinde görülen bir problem bu. Inan sadece senin esin degil. Ama kesinlikle sen bu rahatsizligi yendikten sonra esinde düzelicektir insallah üzülmeyin.

N11 den aldim netten bende boyle seyleri ayiplayan bi kizdim garip gelirdi ama esinle mutlulugun icin mecbur geciktirmeyin

canim bikac soru sorabilirmiyim lütfen yazabilirmisin simdiden tesekkür ederim
1. siteden aldigim ürünler siparis eden kisinin disinda baskasina teslim yapilmaz degilmi ?
2. Yapay penis nasil oluyor yani ben aparatlarla calisiyorum ama cok sert bi yapisi var. Bence gercek penis gibi bi yapisi olsa daha iyi olur ama senin fikrin ne bu sebepten nasil tavsiye ediyosun?
3. Ben asiri utaniyorum ama sonucta teslim edilirken adam bilmiyo degilmi ne verdigini bana ? ilk defa internetten alicamda kusura bakma biraz sacma sorular oldu ama dedigin gibi evliligim icin mecbur belki bende onla yenerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…