- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #203.981
Canım o problem bizde de oluyo eşim bunun için ilaç alıyo hala devam bile edebiliyo. İşte o zaman devreye ben giriyorumkizlar yardimmmmm.... kizlar esimde sertlesme problemi ve isteksizlik oluyor.adamcagiz kac doktora gitti.filmler cekildi herseyine bakildi.butun doktorlar psikolojik dedi..acaba benim yuzumden mi oldu..cok üzülüyorum onu bu hale ben getirdimesinde boyle problem olup sonradan duzelen varmi..
Üzülme canım vajiyi yendik biz yaaainşallah canım cok üzülüyorum
İnşallah canim.benimde biraz ozveride bulunmam lazim dogru suyluyosun kuzum..Üzülme canım vajiyi yendik biz yaaakocalarımızdaki problemde neymiş ooooo onunda hakkından geliriz evelallah  geçici bir durum o eşindeki herkeste olabilir
ji yok canim ufak tefek herseyden tartisa tartisa bunaldik ikimiz de ama bence bunlarin temelinde vajinsmus var....mesela bu sabah barismak icin sarildiginda hicbise istemedim oyle ölü gbi durdum kimildamadim bile artik genel olarak hayata karsi hissizlestim galiba yasamak bile istemiyorum bazen...Sirf bu olay yuzundenmi soguyorsunuz
Gene olmadı gene artık dayanamiyorum eşimin mutsuz olmasına sebep olmaya dayanamiyorum olmuyor şimdi uyudu ben gene sessiz sessiz ağlamaya devam sabaha kadar bununla ilgili yazı okumaya devam edeceğim
Teşekkür ederim eşimle mutluyuz tek sorunumuz bu ama çok takiyorum onu mutlu etmek istiyorum hergün bunu düşünmekten yoruldum parmak egzersizlerinde geçen gün işaret parmagimin tamamini sokabildim ama penisle olmuyor kilitleniyorum bildiğin girmiyor duvar gibi oluyor
Kizlar doktora gitmel istiyorum sizin istanbulda tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi yoksa yapay p.olayimi kafamm cok karkskk sadece yenmek.istiyorum bebek istiyorum esim icin hrseyi yapmaya ragziyim yeterki su is olsun
Kizlarrr kesinlikle yapay p... Almak zorunda degilsiniz basta onu soyluyim... Hatta doktora bile gitmebize gerek yok... Ben henüz yenemesem de son aşamadayim eşimle sorunlar oldugu icin denemiyoruz ondan ama burda egzersizleri evde kendi yapip yenen o kadar cokkk arkadas var ki.... Öncelikle kendinize inanin ve kucuk bi aynayla oranizi inceleyin ikinarak ve muma üfler gibi nefes vererek orda olmadigini sandiginiz deligin acildigini gorceksiniz bu kismi doktora gitmeyi dusunen arkadas icin yazdim.simdi su yapay p... Alamayan arkadaslar kesinlikle almaniza asla gerek yok inanin bu sitede evde kendi aparatini hazirlayarak egzersiz yapan cok kalabalik kizlariz bizler. Bakin ince ve kalin mumlar alin zaten internetten alacaginiz aparatlarin boylari da oyle ince mumla calisin bi süre sonra kalin muma gecin ama tabi mumlari önce strecleyin sonra ister zeytinyagi ister bebeyagi yada vazelin suren de var ama bana sorarsaniz kesinlikle zeytinyagi zarari da yok. Neyse daha sonra buyuk mumun etrafina pecete sarip strecleyp yaglayip calismalariniza devam edin bunlar hizli olcak dye bsey yok süresi size kalmis icinzde biraz bekletin ama ve yavas yavas peceteyle mumu sararak pen... Boyuna getrin son boy calismanizdan sonra da esli denemeye gecebilirsiniz....banada dua edin esimle aram duzelsin bende deniym artik...Ya bende almanyada yasiyorum yapay penis düsündüm ama kapali bi bayanim sexshopa girip alamadim. Türkiyeden nasil alabilirim acaba ? Cok utaniyom
canim bikac soru sorabilirmiyim lütfen yazabilirmisin simdiden tesekkür ederim
1. siteden aldigim ürünler siparis eden kisinin disinda baskasina teslim yapilmaz degilmi ?
2. Yapay penis nasil oluyor yani ben aparatlarla calisiyorum ama cok sert bi yapisi var. Bence gercek penis gibi bi yapisi olsa daha iyi olur ama senin fikrin ne bu sebepten nasil tavsiye ediyosun?
3. Ben asiri utaniyorum ama sonucta teslim edilirken adam bilmiyo degilmi ne verdigini bana ?ilk defa internetten alicamda kusura bakma biraz sacma sorular oldu ama dedigin gibi evliligim icin mecbur belki bende onla yenerim.
Çok haklısın canımkizlarr korkmayin uzerine gidin ve ertelemeyin..ha bu gun ha yarin olur diye diye 1 bucuk senem bosa gitti..inanin hersey kafanizda aci sadece kastigimiz icin oluyor..sinir krizleri kavgalar neler neler yasadim ben ama pes etmedim ve sonuca ulastim..doktora gittim hic bisey in yok dedi ama zar hakinda tek kelime etmedi..4-5 oldu artik ve en son aynayla baktim orasi yine kucuk bi delik ve et parcasi var..kanamamda olmadi anladigim kadariyla benm zarim esnek zar ve bi tek dogum estasinda yirtilir diye biliyorum ben..siz dusunun artik..zari kafaya takmayin o engel degil iliskiye..yeterince zevk alin hic biseyden utanmayin kendinizi birakin ve bitirin shu ishi..egzersz yapin..aparatla korkmadan ittirin aci yanma olursa bekleyin..sonra ikinip yine ittirin inada bindirin shu ishi cup diye giricek bak goruceksiniz...vakit kaybetmeyin nolur
evett egzersize devaaaaaaaamÇok haklısın canıminşallah yeni yıla tüm melekler mutlu ve vajinismus sıkıntısı olmadan girer...
Sürekli takip edip herkese yardımcı olmak istiyorum içten içe... Herkes yensin kurtulsun istiyorum... Bende 2 yılımı nasıl heba etmişim diye düşünüyorum koskoca 2yıl ağladığım geceler kendimden uzakşaşışım hepsi bitti gitti. Kendime güvenim geldi ya resmen
Hadi melekler hadi egzersize hadi bitirin bu derdi
Malesef vajinusmus eşlerinin genelinde oluşan bir problemmis bu son denemlerde bizde de bir kac defa oldu ve esim cok üzüldü sonunda bu hale getirdin beni dedi bana bi arkadasimin esinde de ayni sorun varmis o gitmiş doktora onun ki de piskolojikmis doktor demis dışarda bi kadina git bakalim bak nasil oluyo hep eşlerinizden kaynaklaniyo bu demis vajinusmuslu bayanlar zaten isteksiz oluyo isteksizlik ve moralsizlik den dolayi dogru düzgün kendine de bakmiyo yani eslerine karsisina bakimli cikmak istemiyo mağlum durumdan dolayi heveslendirmeyeyim adamcazi filan diye ben kendi adima ve bildigim bazi kisiler adina soyluyorum yani oyle e denemeler esnasinda zaten isteksizligimiz ve tedirginligimiz cok belli oluyo bu da esleri kötü etkiliyo zamanla onlarda da bu sorun cikiyor doktor bana demisti bu isi cok uzatirsan esinde devproblem olusmaya baslar bak sen düzelirsin bu sefer onunla ugrasirsirsiniz demistikizlar yardimmmmm.... kizlar esimde sertlesme problemi ve isteksizlik oluyor.adamcagiz kac doktora gitti.filmler cekildi herseyine bakildi.butun doktorlar psikolojik dedi..acaba benim yuzumden mi oldu..cok üzülüyorum onu bu hale ben getirdimesinde boyle problem olup sonradan duzelen varmi..
Canım aynı şeyleri bende yaşadım. Kasım 8 de Pns yarısını aldım iki gün sonra adet oldum. Adet bitti bende bir korku oldu kuruluk oldu. Ama bol zeytin yağı sürerek yaptık.Merhaba arkadaslar ben egzersiz ve aparatla deneme yapamiyordum direkt p.nsle deneme yaptim.bundan 2 hafta once basini aldim hic aci yoktu kaygan olunca cok kolay giriyordu ama araya adet donemim girdi denemelere devam edemedik vee bu aksam adetim bitmisken tekrar deneme yaptik bi aci ve yanma hissi oldu ve basini bile alamadim acaba adetim yeni bittigi icin olabilirmi yardimci olurmusunuz lutfen kendimi yeniden umutsuzluga kaptirmak istemiyorum
Zaten basa doncem diye bi uzuntu olduCanım aynı şeyleri bende yaşadım. Kasım 8 de Pns yarısını aldım iki gün sonra adet oldum. Adet bitti bende bir korku oldu kuruluk oldu. Ama bol zeytin yağı sürerek yaptık.
Ben şunu çok iyi anladım ki deneyimlerimle:
Vaji de başa dönmek diye bir şey asla yok. Her denemede her ilişkide yeni şeyler öğrenerek ilerleme var. Deneyimlerle yol katetme var. Korkma asla ileri bak arkana asla bakma
Amin canım amin inşallah.Zaten basa doncem diye bi uzuntu oldubasini almak bile buyuk basariydi bende ama neden bu aksam olmadi diyorum 8 aylik evliyim ilk kez bu kadar bi asama yapmistim acaba adetin bitiminde hemen yaptigimiz icinmi oldu umidim bitmiycek Allahiniz izniyle.Bu site ve burdaki arkadaslarin yazilari ve ozelden bana yolladiklari mesajlar sayesinde. Yol.katettim ben. Rabbim herkesi bu skintidan kurtarsin insallah
Merhaba arkadaslar ben egzersiz ve aparatla deneme yapamiyordum direkt p.nsle deneme yaptim.bundan 2 hafta once basini aldim hic aci yoktu kaygan olunca cok kolay giriyordu ama araya adet donemim girdi denemelere devam edemedik vee bu aksam adetim bitmisken tekrar deneme yaptik bi aci ve yanma hissi oldu ve basini bile alamadim acaba adetim yeni bittigi icin olabilirmi yardimci olurmusunuz lutfen kendimi yeniden umutsuzluga kaptirmak istemiyorum
Bununla ilgili bildiginiz bi krem ya da ilac adi varmidir acaba?Sizde mantar baslamis olabilir..bende de aynisi olmustu hala antibiyotik kulandiktan sonra yada adet doneminde mantar oluyo oda yanma ve aci yapiyo yada enfeksiyon tarzi bise oluyo uzun surerse doktora gidin fitil veriyo agizdan alinan ilac var surmek icin bunar azaltiyo hic olmazsa bide oranin alismasi zamn aliyo 5.aya yaklasiyo evligim ama hala aci hissettigim zamnlar oluyo ama mantardan olduunu dusunuyorum bazende kuruluktan Evligin ilk zamnlari zor basina gecme cesareti toplamak lazim
Canim bi önceki sayfada uzun olarak yazmistim onu okuyabilirsin.Arkadaşlar aparatları nerden temin ediyorsunuz yazabilirmisiniz? Bende aparat denemelerine başlamak istiyorum 2.5senelik evliyim. Artık karanlık geceler sabah olsun... Bir yavrumuz olsun Allahın izniyle... Gözyaşıö dinsin istiyorum... Öyle yorgunumki...Sürekli aklımda sürekli durduk yerw aglıyorum...
Rabbim hepimizi kurtarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?