Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2.5 senede uzun bir süre benimde 1.5 yil oldu. Bak bende 1.5 yil boyunca hic bisey yapamadim sadece 1 haftadir 5 boy aparatla calisiyorum 1 ve 2yi yaptim. 3 ve 4üde yaparsan 5e gerek yok esinle yapabilirsin allahin izniyle. Bi doktora git kadin dogumda yönlendirir yada cinsel terapiste git sana nasil nerden alicagini söyleyecektir yada kendi veriyordur belki bilmiyorum. Ben almanyada yasiyorum burda bana kadin dogumcu yazdi ve ben receteyle aldim ücretsiz. Yada baska secenek olarak internette bulabilrsin
http://www.amazon.de/Owen-Mumford-GmbH-SM2100-Vaginaltrainer/dp/B0045XBSWC

ya da bura türkce
http://www.eczaonline.com/Rabir-Dilator,PR-9697.html

Bende esimle sorun yasadigim esnalarda yendim o gun aslinda kendimi bu dertten kurtarmak icin ertesi 15 gun yoktum samsuna yani memleketime gidicektim kafa dinlemeye nitekim de dinledim . Yani uzak durma evet insan o esnada yaklasamiyo yada yaklassa da kendini mutlu hissedenuyo ama is uzadikca da uzuyo o yuzden sende yaklas bak o is bitince herseyin geride kldigini hissetceksin

Benimde şu an moralim en üst seviyelerde çok şükür korku felanda yok .ama yinede denemelerimizde basaramiyoruz.kendim pn ittiriyorum elimle fakat giriş sadece baş kısmında oluyor.ama bazende pn kendiliğinden giriyor ancak zarda yırtılma yok.yani kanamam olmadı. Ve aynayla baktığım zamanda içerde bi et parçası duruyor .psikolog doktorum basınca dayanamaz zar hemen gider demişti ama benim kafam karışık şimdi gittiyse zar o içerde gördüğüm et parçası zar mi oluyor.bide şunu sormak istiyorum.benim adet dönemin 9 gün geçti. Bu esnada eşimle denemeler yapsak riskli olur mu

Baristik ama yine tartscaz biliyorum temelinde bu sorun var .... Bunu yendigimde bugunler geride kalirmi bilmiyorum cunku ikimizde cok yorulduk cok yiprandik..

Baristik ama yine tartscaz biliyorum temelinde bu sorun var .... Bunu yendigimde bugunler geride kalirmi bilmiyorum cunku ikimizde cok yorulduk cok yiprandik..
Bunu yendiğinde tabiki herşey geride kalacak. Egzersizlere devam et ve istersen yıpranmamak için iyice rahat egzersiz yapana kadar deneme yapma bu arada eşinden müsade iste

Aynen katılıyorum canım, ben de çok isteksiz ve bakımsızdım, adam zaten istekli bide süslü görmesin istemesin diye. Sonra arkadaşlarla evlerinde görüştüğümde baktım ki hanımlar pek süslü (normalde kapalılar) ama evde taytla düzgün saçla ve makyaj ile geziyorlar bense basma etek ve tülbentten ayrılamıyorum. Dedim ki kendime işte ben burada hata ediyorum kendimi kadın hissettirecek hiçbirşey yapmıyorum, insan eşinden önce kendisi için yapmalı bunları. Böylece hem kendime bakmaya güzel giyinmeye ufak tefek bakımlara başladım eşim tabi hemen farketti durumu çabaladığımı gördü ve bana daha çok inandı, onun inancı bana da güç kattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…