- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.001
Alıntı alevsi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar çok kişiye özelden mesaj attım bilemiyoum neler oldu herkese yanıt vermeye çalıştım.bisüre önce bana yazan arkadaşlara yollamak üzere tedavi aşamalarını yazmıştım burada paylaşmakta sakınca görmüyorum umarım bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bi nebze de olsa yardımcı olabilirim.
ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.
egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.
tesekkur ederim cok saol yarin deneyecegimCanim birazonce alinti yaptim gazelden onu oku egzersizi nasil yapcagini adim adim anlatiyo
Arkadaşlar aparatları nerden temin ediyorsunuz yazabilirmisiniz? Bende aparat denemelerine başlamak istiyorum 2.5senelik evliyim. Artık karanlık geceler sabah olsun... Bir yavrumuz olsun Allahın izniyle... Gözyaşıö dinsin istiyorum... Öyle yorgunumki...Sürekli aklımda sürekli durduk yerw aglıyorum...
Rabbim hepimizi kurtarsın...
2.5 senede uzun bir süre benimde 1.5 yil oldu. Bak bende 1.5 yil boyunca hic bisey yapamadim sadece 1 haftadir 5 boy aparatla calisiyorum 1 ve 2yi yaptim. 3 ve 4üde yaparsan 5e gerek yok esinle yapabilirsin allahin izniyle. Bi doktora git kadin dogumda yönlendirir yada cinsel terapiste git sana nasil nerden alicagini söyleyecektir yada kendi veriyordur belki bilmiyorum. Ben almanyada yasiyorum burda bana kadin dogumcu yazdi ve ben receteyle aldim ücretsiz. Yada baska secenek olarak internette bulabilrsin
http://www.amazon.de/Owen-Mumford-GmbH-SM2100-Vaginaltrainer/dp/B0045XBSWC
ji yok canim ufak tefek herseyden tartisa tartisa bunaldik ikimiz de ama bence bunlarin temelinde vajinsmus var....mesela bu sabah barismak icin sarildiginda hicbise istemedim oyle ölü gbi durdum kimildamadim bile artik genel olarak hayata karsi hissizlestim galiba yasamak bile istemiyorum bazen...
Benimde şu an moralim en üst seviyelerde çok şükür korku felanda yok .ama yinede denemelerimizde basaramiyoruz.kendim pn ittiriyorum elimle fakat giriş sadece baş kısmında oluyor.ama bazende pn kendiliğinden giriyor ancak zarda yırtılma yok.yani kanamam olmadı. Ve aynayla baktığım zamanda içerde bi et parçası duruyor .psikolog doktorum basınca dayanamaz zar hemen gider demişti ama benim kafam karışık şimdi gittiyse zar o içerde gördüğüm et parçası zar mi oluyor.bide şunu sormak istiyorum.benim adet dönemin 9 gün geçti. Bu esnada eşimle denemeler yapsak riskli olur mukizlarr korkmayin uzerine gidin ve ertelemeyin..ha bu gun ha yarin olur diye diye 1 bucuk senem bosa gitti..inanin hersey kafanizda aci sadece kastigimiz icin oluyor..sinir krizleri kavgalar neler neler yasadim ben ama pes etmedim ve sonuca ulastim..doktora gittim hic bisey in yok dedi ama zar hakinda tek kelime etmedi..4-5 oldu artik ve en son aynayla baktim orasi yine kucuk bi delik ve et parcasi var..kanamamda olmadi anladigim kadariyla benm zarim esnek zar ve bi tek dogum estasinda yirtilir diye biliyorum ben..siz dusunun artik..zari kafaya takmayin o engel degil iliskiye..yeterince zevk alin hic biseyden utanmayin kendinizi birakin ve bitirin shu ishi..egzersz yapin..aparatla korkmadan ittirin aci yanma olursa bekleyin..sonra ikinip yine ittirin inada bindirin shu ishi cup diye giricek bak goruceksiniz...vakit kaybetmeyin nolur
Evet canim normal beyaz muma pecete sarip strecleyip yagliyosun giderek kalinlastiriyosunMumla yaptiginiz aparat nasil oluyor esim yapay penise yanasmiyor cünkü mum bu bildgmz beyaz mumlardan degil mi ?
Bende esimle sorun yasadigim esnalarda yendim o gun aslinda kendimi bu dertten kurtarmak icin ertesi 15 gun yoktum samsuna yani memleketime gidicektim kafa dinlemeye nitekim de dinledim . Yani uzak durma evet insan o esnada yaklasamiyo yada yaklassa da kendini mutlu hissedenuyo ama is uzadikca da uzuyo o yuzden sende yaklas bak o is bitince herseyin geride kldigini hissetceksin[/QUOTE
Baristik ama yine tartscaz biluyorum ve temelde bu sorun var biliyorum...bunu yendigimde gercekten geride kalcakmi bugunler cok merak ediyorum cunku ikimiz de cok yorulduk cok yiprandik...
uyuşturur ama emla kadar etkili değil.Tamam teşekkür ederim anestol alsam uyuşturur mu sizce? emla çok pahalı
Teşekkür ederim buna bakmıştım stokta yok.
ŞUAN VAR ALABİLİYORUM BENDE ŞUAN SEPETE EKLİYORSUN YA O ZAMAN STOKTA YOK DİYORTeşekkür ederim buna bakmıştım stokta yok.
Bunu yendiğinde tabiki herşey geride kalacak. Egzersizlere devam et ve istersen yıpranmamak için iyice rahat egzersiz yapana kadar deneme yapma bu arada eşinden müsade isteBaristik ama yine tartscaz biliyorum temelinde bu sorun var .... Bunu yendigimde bugunler geride kalirmi bilmiyorum cunku ikimizde cok yorulduk cok yiprandik..
Aynen katılıyorum canım, ben de çok isteksiz ve bakımsızdım, adam zaten istekli bide süslü görmesin istemesin diye. Sonra arkadaşlarla evlerinde görüştüğümde baktım ki hanımlar pek süslü (normalde kapalılar) ama evde taytla düzgün saçla ve makyaj ile geziyorlar bense basma etek ve tülbentten ayrılamıyorum. Dedim ki kendime işte ben burada hata ediyorum kendimi kadın hissettirecek hiçbirşey yapmıyorum, insan eşinden önce kendisi için yapmalı bunları. Böylece hem kendime bakmaya güzel giyinmeye ufak tefek bakımlara başladım eşim tabi hemen farketti durumu çabaladığımı gördü ve bana daha çok inandı, onun inancı bana da güç kattı.Malesef vajinusmus eşlerinin genelinde oluşan bir problemmis bu son denemlerde bizde de bir kac defa oldu ve esim cok üzüldü sonunda bu hale getirdin beni dedi bana bi arkadasimin esinde de ayni sorun varmis o gitmiş doktora onun ki de piskolojikmis doktor demis dışarda bi kadina git bakalim bak nasil oluyo hep eşlerinizden kaynaklaniyo bu demis vajinusmuslu bayanlar zaten isteksiz oluyo isteksizlik ve moralsizlik den dolayi dogru düzgün kendine de bakmiyo yani eslerine karsisina bakimli cikmak istemiyo mağlum durumdan dolayi heveslendirmeyeyim adamcazi filan diye ben kendi adima ve bildigim bazi kisiler adina soyluyorum yani oyle e denemeler esnasinda zaten isteksizligimiz ve tedirginligimiz cok belli oluyo bu da esleri kötü etkiliyo zamanla onlarda da bu sorun cikiyor doktor bana demisti bu isi cok uzatirsan esinde devproblem olusmaya baslar bak sen düzelirsin bu sefer onunla ugrasirsirsiniz demisti
Kuzumm naptin hangi asamadasinŞUAN VAR ALABİLİYORUM BENDE ŞUAN SEPETE EKLİYORSUN YA O ZAMAN STOKTA YOK DİYOR
CANIM ADETİM ŞUAN BİTMEDİ DAHAKuzumm naptin hangi asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?