- 18 Kasım 2015
- 400
- 280
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.021
SENİN DURUM NEDİR CANIMKuzumm naptin hangi asamadasin
hyr cnm istedigin zaman deneme yap oyle seyler getirme aklina..benimde zarim yapmama ragmen gala orfa gibi duruyo kanamamda olmadi muhtemelen esnek tipte bizim zarlar o yuzden kanamiyoBenimde şu an moralim en üst seviyelerde çok şükür korku felanda yok .ama yinede denemelerimizde basaramiyoruz.kendim pn ittiriyorum elimle fakat giriş sadece baş kısmında oluyor.ama bazende pn kendiliğinden giriyor ancak zarda yırtılma yok.yani kanamam olmadı. Ve aynayla baktığım zamanda içerde bi et parçası duruyor .psikolog doktorum basınca dayanamaz zar hemen gider demişti ama benim kafam karışık şimdi gittiyse zar o içerde gördüğüm et parçası zar mi oluyor.bide şunu sormak istiyorum.benim adet dönemin 9 gün geçti. Bu esnada eşimle denemeler yapsak riskli olur mu
Bizse konusmuyoduk yni baristik esim gece vardiyasinda bu gun yarin kandil Allahin izniyle ypicam kurtulucam inşaallahSENİN DURUM NEDİR CANIM
tebrik ederim arkadasım siz nasıl aştınız?Kizlar bende dun aksam bu problemnn ustesinden geldim basardimm nihayet. 1bucuk yildir evliyim ve cok problemler yasadim bir aydirda burayi takip ediyorum ozelden mesajlasmalrm olsun burada okudklarm olsnn bana cesaret verdii. Bana parmak egzerszleri hep korkutucu gelmsti onlari hic deniyemdmm ama artkk bu sorunun ustesnden gelmeliyim die hep kendime soyleyip durdum .ben bunu asabildiusem inaninki herkes asacak bu sorunu hep dualarimdasnzz Allah yardimciniz olsun.inanki bu sorunun en buyuk cozumu inanc kendimize inanalim
Canimm benim yolun cok basindayimn ama dun aksam yatagn ucuna geldim altinada yastik koydum ben altta esim ustte bacaklarimi actim ihtyc duydukcada vajiye bebek yagi surdmm penis vajiye degincede nefes alip verdmm baslangcta orayi elimle kendm actm esim giris kismna yerlestrncede gozlermi kapttmm elimden geldgncede ikinmaya calistmm bi bakmisimki penis girip cikioo hala soktaymm bugun yine deniycemm insallahh herkes asar bunutebrik ederim arkadasım siz nasıl aştınız?
Bir zamanlar bende aynı şekilde birebir aynı yapabilmiştim... Ama tembellik benden yıllar götürdü üzerine gitmeyince başa döndüm...Canimm benim yolun cok basindayimn ama dun aksam yatagn ucuna geldim altinada yastik koydum ben altta esim ustte bacaklarimi actim ihtyc duydukcada vajiye bebek yagi surdmm penis vajiye degincede nefes alip verdmm baslangcta orayi elimle kendm actm esim giris kismna yerlestrncede gozlermi kapttmm elimden geldgncede ikinmaya calistmm bi bakmisimki penis girip cikioo hala soktaymm bugun yine deniycemm insallahh herkes asar bunu
Olsunn o zmnn yine deneyecen bunun baska cikari yokk biz vajiler hep isteksiz oluruzz istemesekde istycezBir zamanlar bende aynı şekilde birebir aynı yapabilmiştim... Ama tembellik benden yıllar götürdü üzerine gitmeyince başa döndüm...
Haklısın arkadaşım ama malesef şimdi korkuyorum ve cok kasılıyorum itiyorum eşimiOlsunn o zmnn yine deneyecen bunun baska cikari yokk biz vajiler hep isteksiz oluruzz istemesekde istycez
Aparatla calıstınmı sen?Haklısın arkadaşım ama malesef şimdi korkuyorum ve cok kasılıyorum itiyorum eşimi
Aparatla çalıştınmı sen?Olsunn o zmnn yine deneyecen bunun baska cikari yokk biz vajiler hep isteksiz oluruzz istemesekde istycez
Merhaba meslektaşımYeni üye oldum arkadaslar..lütfen bana da yardımcı olun..öncelikle hikayemi yazayım..ben tam 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum..ilk evlendiğmizde eşim denediğinde sanki bir duvar var gibi başı dahi ilerlemiyor ve geçmiyordu..bnde korkuyorum dedim sanki kapalı orası dedim..sanki yer yok bi duvar var dedim..eşiminde ilk cinsel tecrübesi..ben öyle deyince panikledi oda nadıl yani diye..daha sonraları ben korktuğum için duvar karsıma cıktığı için hiç denemedim..taaaki bir hafta önceye kadar..sadece bildiğiniz sürtünme yoluyla bişeler oluyordu...eşimde anlayışlı sabırla bekledi beni...ama ben ve eşim üxülüyorduk tabi cocukta düşünmeye baslama vakti geldi dedik..ve bir hafta dır deniyoz...üç kez denedik bir haftada..bunun öncesi hiç denemedik..öğretmeniz eve yorgun geliyoz evrak işi filan oluyor derken ben geçiştirdim hep...yani ilk evlendiğmizde denemiştim..sonra korktum hiç denemedim...daha yeni bir haftadır deniyoruz..ve bu hafta ilk denememizde duvar hissetmedim..yarıya yakını gecti..yarısıda olabilir..ama işte sonra iki kere daha denedik yine aynı yarıya yakını geciyor..sonra kasılıyorum ve acıyor ileriye gidemiyoz yanıyor resmen..yalnız eşim biraz ittir di acıya ragmen..yarısı oldu yine..ve pembemsi bir sıvı geldi benden..şimdi bu gerisini yapamıyorum acıyor..bana aparatsız kendi eşiyle yapınca asan varsa yardımcı olun lütfennnnnnn...cok ihtiyacım var..
Merhabalar hocam..Zaten aparat hiç denemedim..istemiyorum da..kendim eşimle yenmek istiyorum..varsa bu şekilde yenen bana ne tavsiye edebilir ne yapabilirim..şu aşamadan sonra..Merhaba meslektaşım
Bende aparatı tek bir kez dneyenlerdenim tek bir kez kendime aparat yaptım ve o gün vajiyi yendim. Yapamam aparatı alamam içime diyordum gayette aldım
İlla yapman gerekmiyor aparat denemesi aslında.
Ki sen zaten yenmiş sayılırsın canım yarısını alabilmek %90 halletmek demek. Yarısı girdikten sonra biraz bekle ve ıkın bacaklarını ve poponu gevşetmeye çalış göreceksin gerisi nasılda girecek
Bide Yönünü iyi ayarlayamıyor olabilirsiniz ona dikkat edin. Aparat olayını da kafana takma illa olmak zorunda degil
Dediğim gibi canım artık büyük bir kısmını aştığını düşünerek kendini motive etmeli ve cesaretli olmalısın önce. Ve deneme sırasında pnsn vajinaya giriş Yönünü iyi ayarlayıp ıkınarak nefes alıp vererek rahatlamalı ve yavaş yavaş almalısın içine.Merhabalar hocam..Zaten aparat hiç denemedim..istemiyorum da..kendim eşimle yenmek istiyorum..varsa bu şekilde yenen bana ne tavsiye edebilir ne yapabilirim..şu aşamadan sonra..
Hımm teşekkür ederim.bazisinin kanaması fazla oluyormuş zar gittikten sonra benimde tam adet dönemim ua korkuyorum.adet bi başlasın bitsinde diyorum bakalım ya inşallah o zamana kadar cesaretimi kaybetmem. Test yaptım hamilede degilmisim. Sizlerde de oluyor mu böyle adet döneminin uzun vakit gecikmesi sk sk olmuyor benim ama senede bi böyle oluyor iltihaptan dolayimidir acaba rica etsem B7 konuda da yardımcı olur musunuzhyr cnm istedigin zaman deneme yap oyle seyler getirme aklina..benimde zarim yapmama ragmen gala orfa gibi duruyo kanamamda olmadi muhtemelen esnek tipte bizim zarlar o yuzden kanamiyo
Yağ veya kayganlaştırıcı kullan. Bol bol sür. Orada duvar yok tabiki yavaş yavaş ilerleyince vajina zaten gevşeyecek ve açılacak. Yarısı girdikten sonra gerisi çok kolayMerhabalar hocam..Zaten aparat hiç denemedim..istemiyorum da..kendim eşimle yenmek istiyorum..varsa bu şekilde yenen bana ne tavsiye edebilir ne yapabilirim..şu aşamadan sonra..
Zarım gittiğinde kanamam oldu tabi ama öyle abartılacak kadar değil di kan miktarı. Acı desen zaten hiç olmadı zarın gittiğini bile farketmedim ki çoğu kadında böyle oluyor. Biz o zarı kulaktan dolma bilgilerle çok abarttığımız için uyduruyoruz acıyı. Benim zarım gittikten sonra hiçbir değişikliğim olmadı. Gününde geldi Adetim. Zaten hiç şaşmaz ergenliğimden bu yanaHımm teşekkür ederim.bazisinin kanaması fazla oluyormuş zar gittikten sonra benimde tam adet dönemim ua korkuyorum.adet bi başlasın bitsinde diyorum bakalım ya inşallah o zamana kadar cesaretimi kaybetmem. Test yaptım hamilede degilmisim. Sizlerde de oluyor mu böyle adet döneminin uzun vakit gecikmesi sk sk olmuyor benim ama senede bi böyle oluyor iltihaptan dolayimidir acaba rica etsem B7 konuda da yardımcı olur musunuz
Hahaha canım seni A Ayso47 sanıp cevap vermişim hiç bakmadanHımm teşekkür ederim.bazisinin kanaması fazla oluyormuş zar gittikten sonra benimde tam adet dönemim ua korkuyorum.adet bi başlasın bitsinde diyorum bakalım ya inşallah o zamana kadar cesaretimi kaybetmem. Test yaptım hamilede degilmisim. Sizlerde de oluyor mu böyle adet döneminin uzun vakit gecikmesi sk sk olmuyor benim ama senede bi böyle oluyor iltihaptan dolayimidir acaba rica etsem B7 konuda da yardımcı olur musunuz
kesinlikle haklısın rahat olun diyenler sanki yaşamamış gibi geliyor. rahat olunmuyor. aşamalar çok önemli en küçük detay bile. acı korku isteksizlik ne ararsanız var. yardımlarınızı bekliyoruzBen yendim bu illeti evliligimden 1 ay sonra yapay p ile gercekten cok ise yariyor ben gozumde cok ama cok buyurmustum rahat olun olur diyenlere deli olmaya baslamistim artik ama kurtuldum bu derttn sukur ilgilenenlere ayrintili olarak yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?