Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kizlar benim durumum su ben dokunamiyorum bile doktora gittim piskiyatrise de gittim egzersiz veriyor artık Yoruldum gibi birşey ne olursunuz bana yardımcı olun

Slm kızlar benim durumum çok vahim bende 11aylik evliyim kaç tane piskiyatriye gittim ama Bir faydası olmadı hepsi egzersiz diyor ama ben hiçbirini yapmıyorum başka önerileri olanlar bana yardımcı olabilirler mi

Slm kızlar benim durumum çok vahim bende 11aylik evliyim kaç tane piskiyatriye gittim ama Bir faydası olmadı hepsi egzersiz diyor ama ben hiçbirini yapmıyorum başka önerileri olanlar bana yardımcı olabilirler mi

Egzersiz yapmadiginiz surece bu is imkansiz olmaz parmak egzersizi sonra gerekirse yapay p ler mutlaka denemeniz lazim kendiniz deneyin gecin bi odaya caninizn yandigi yerde durun sonra yavas yavas tekrar baslayin nefes alin yaparken mutlaka yaparkende kayganlastirici surun cunku parmagi alip girdirmeye calismak kuru kuru cok can yakar kayamaz ilerleyemez evliliginiz 11 ay iyi dayanmis gercekten esler soguyor bu olay olmayinca onlar icin bu konu hersey gbi birsey ne kadar yok oyle deselerde ..

Slm kizlar benim durumum su ben dokunamiyorum bile doktora gittim piskiyatrise de gittim egzersiz veriyor artık Yoruldum gibi birşey ne olursunuz bana yardımcı olun

Hic denemedinizmi parmak egzersizi falan bence eczaneden gltgln die bi kayganlastirici var onu surun oranizin kenarlarina ve parmaginiza sonra yavas yavas parmagi egerek girdirmeye calisin nefes alin yaparken yalniz olun konusmayin hic yaninizda esiniz olmasin bi kac kere parmagi girip cikarinca daha kolay oluyo kuru olarak denemeyin girmez bence ugrasin evliligin temeli cinsellik gercekten zor ama imkansiz deilmis parmaktan baslamak kendi basina en mantiklisi zaten asama asama ve asamalari gectikce insan bi rahatliyo umutlaniyoki anlatamam

Oncelikle gecmis olsun kuzummmm bnde sen gibiydim ama bi haftada egzersizleri bitirdim ve simdi denemelerdeyim kndine guven hirs yaptinmi bu is biter

Ben parmak egzersizlerini çok rahat yapıyorum orta parmağı kadar bugün mumla denedim oda yarısına kadar oldu inşallah bende yener im en yakın zamanda sanki daha kalın bir şey girmiycek gibi oluyo zamanla odaolur iinşallah

Hayirli aksamlar kizlar... Bugun adetimden sonra yine egzersizlere basladim ve aparatimi daha da kalinlastirdim onceleri sadece sokabiliyodum simdi ise cok raht sokup cikarabiliyorum ve kasilmiyorum yarin kandil hepimiz bu gece oruca niyetlenelim ve cokca dua edelim hepimiz yarin gun bizim icin dogacak. Ve ben artik vajiyi kafada bitirdim yarinda kurtulcam insaAllah birbirimize cokca dua edelim sizi cok seviyorum rabbim sizdende bin kere razi olsun sizin desteginizle bn buraya kdar gldim

E="Bayanlaz, post: 44223996, member: 719149"]Hayirli aksamlar kizlar... Bugun adetimden sonra yine egzersizlere basladim ve aparatimi daha da kalinlastirdim onceleri sadece sokabiliyodum simdi ise cok raht sokup cikarabiliyorum ve kasilmiyorum yarin kandil hepimiz bu gece oruca niyetlenelim ve cokca dua edelim hepimiz yarin gun bizim icin dogacak. Ve ben artik vajiyi kafada bitirdim yarinda kurtulcam insaAllah birbirimize cokca dua edelim sizi cok seviyorum rabbim sizdende bin kere razi olsun sizin desteginizle bn buraya kdar gldim[/QUOTE]
Bende kalın bi aparata geçicem ama gözüm korkuyo ya yapamazsam umitsizlige kapilirsam diye

Haklısınız ama rabbimde bi şekilde imtihan ediyor bizi bu aşamada siz sabretmis dua etmiş azim etmiş ve rabbiminde izniyle gecmissiniz bu sınavı darısı bizim başımıza .Rabbim kadinlar kulubunde bu skntyi çeken kardeşlerimize ve bana da hayırlı bi zaman takdim etmiştir. Şu an okuyorum bazı yorumlarida kimi arkadaş tamamen umutsuz kimi farklı aşamalarda siz acimoyor korkmayin desenizde bizler bu asamadayken buna pek inanamiyoruz. Hayirlisi olsun benim adima da tüm burdaki arkadaşlarım adına da inşallah

Bende egzersizi felan saçma buluyordum ama inanin egzersizle kendinize olan güveni kazanacaksınız öncelikle. .ama bunu doktora boşa para harcayarak yapmayın .oturun bi karar verin önce ben bu hastalığı gerçekten yenmek istiyor muyum diye .cvbi niz evet se her mantıklı yolu denemeye devam edin.
1.internette 7 seansli bi psiko terapi aşamaları yazılmış onu bulun.
2.ordaki nefes egzersizleri nin bile ise yaradığını gördükçe azminiz artacak
3.eğer sırasıyla yaparsanız disiplin kazanacaksınız bu konuda
4.agziustu yatın eşli denemede ediniz vajiye arkadan girmeye çalışsın yavaş yavaş bu şekilde geldiğinde klitoris bölgesine çok daha fazla geliyor ve siz islandiginiz zaman açılma kendiliğinden oluyor.
5.ve öyle yaptıktan sonra eğer yirtilmazsa zar hemen sırtüstü dönün islaklik gitmeden nefes al ver bırak esnasında her nefesi birakisinizda esiniz yavaşça gelsin.önce baş kısmı deneyin
Bi sonrakine yarısı girecek diye karar alın onu deneyin sonra tamamı girdiğinde yine nefes al ver bırak ya da ikin...aslında bu yollar takip edilse bi aya kalmaz biter bu iş para düşmanı psikologlar muhtaç olmayız. .sinir krizleri gecirmeyiz mutsuz hiç olmayız eesimiz bizi daha çok sever ona karşı kendimizi mahçup hissetmeniz. Kucagimizda annelik duygusunu dibine kadar yaşatan kuzucuklarimiz olur rabbiminde izniyle ve daha bi sürü güzellikler ....neden erteliyorux? Bunu yapmayalım arkadaşlar ..zamanı zamana birakmayalum. En güzel ve özel anlarimizi iskalamayalim. .burdaki tüm bu derdi cekenlere sesleniyorum hadi el ele tutusup önce çiçek olalım sonra da yenelim bu derdi..herkes birbirine dua etsin.hadiyin bi şans daha verelim kendimize bakın neler basaracagiz

Bende kalın bi aparata geçicem ama gözüm korkuyo ya yapamazsam umitsizlige kapilirsam diye[/QUOTE]
Hic korkma cesaretli ol cnm bn yaptiysam herkes ypar

Kızlar merhaba ya moralim cok bozuk tam 3 aylık evliyiz olmadı hala ve hiç şaşmayan adetim de gecikti hamile olabilir miyim denemelerde sperm kaymış olabilir mi? Ya bu sorunu aşmadan bu şekilde bi hamilelik istemiyorum çok korkuyorum lütfen dua edin bana da bu mübarek günün hatrına hepinizin kandili mübarek olsun

Sanmıyorum cunku hamile kalmaniz icin ozellikle icinize gitmesi lazim yani oyle uzerinden kayip giderek olmaz kendimden biliyorum:) ama test yapabilirsiniz emin olmak için. Genelde stresten oluyor adet gecikmesi sonuçta kafaya taka taka bir hal olduk malum. inşallah bu günün hürmetine kurtuluruz bu hastaliktan birbirimize duâ edelim..kandiliniz mübarek olsun..

iyiyim canim.denemelere birazcik ara verdim.daha git gel olayini tam yapamiyorum ama bunada sukur.ve sanirim enfeksiyon kaptim..o yuzden bekliyorum kuzum.

aaaa cok geçmiş olsun cok dikkat et canım kendıne bol bol su iç antibiyotik destek al mutlaka bendede idrar yolu enfeksiyonu var bir senedir geçmedi nasıl atlatıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…