- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.041
Giriş Yolunu nasıl bulacam..pekiYağ veya kayganlaştırıcı kullan. Bol bol sür. Orada duvar yok tabiki yavaş yavaş ilerleyince vajina zaten gevşeyecek ve açılacak. Yarısı girdikten sonra gerisi çok kolay
Slm kızlar benim durumum çok vahim bende 11aylik evliyim kaç tane piskiyatriye gittim ama Bir faydası olmadı hepsi egzersiz diyor ama ben hiçbirini yapmıyorum başka önerileri olanlar bana yardımcı olabilirler mi
Slm kizlar benim durumum su ben dokunamiyorum bile doktora gittim piskiyatrise de gittim egzersiz veriyor artık Yoruldum gibi birşey ne olursunuz bana yardımcı olun
Oncelikle gecmis olsun kuzummmm bnde sen gibiydim ama bi haftada egzersizleri bitirdim ve simdi denemelerdeyim kndine guven hirs yaptinmi bu is biterSlm kizlar benim durumum su ben dokunamiyorum bile doktora gittim piskiyatrise de gittim egzersiz veriyor artık Yoruldum gibi birşey ne olursunuz bana yardımcı olun
:)önemli değil oluyor o arada
Haklısınız ama rabbimde bi şekilde imtihan ediyor bizi bu aşamada siz sabretmis dua etmiş azim etmiş ve rabbiminde izniyle gecmissiniz bu sınavı darısı bizim başımıza .Rabbim kadinlar kulubunde bu skntyi çeken kardeşlerimize ve bana da hayırlı bi zaman takdim etmiştir. Şu an okuyorum bazı yorumlarida kimi arkadaş tamamen umutsuz kimi farklı aşamalarda siz acimoyor korkmayin desenizde bizler bu asamadayken buna pek inanamiyoruz. Hayirlisi olsun benim adima da tüm burdaki arkadaşlarım adına da inşallahZarım gittiğinde kanamam oldu tabi ama öyle abartılacak kadar değil di kan miktarı. Acı desen zaten hiç olmadı zarın gittiğini bile farketmedim ki çoğu kadında böyle oluyor. Biz o zarı kulaktan dolma bilgilerle çok abarttığımız için uyduruyoruz acıyı. Benim zarım gittikten sonra hiçbir değişikliğim olmadı. Gününde geldi Adetim. Zaten hiç şaşmaz ergenliğimden bu yana
Senin gecikmelirin devam ederse doktora bi görün derim
kurabiye sen nasıl yendin kime gittinCnm doktor tek parmaktan sonra aparata gecti hemen iki parmak uc parmak ugrasma direk aparatla basla
sen yendiysen nerden biliyorsun süleyman doktoru yani çalışma yöntemlerini neBen aparat egzersizi ile yendim ve bence aparatla calismak %100 basari..o daha yeni basladi aparatla calistiriyor o da muayenehanesi nisantasinda
Bende kalın bi aparata geçicem ama gözüm korkuyo ya yapamazsam umitsizlige kapilirsam diye[/QUOTE]E="Bayanlaz, post: 44223996, member: 719149"]Hayirli aksamlar kizlar... Bugun adetimden sonra yine egzersizlere basladim ve aparatimi daha da kalinlastirdim onceleri sadece sokabiliyodum simdi ise cok raht sokup cikarabiliyorum ve kasilmiyorum yarin kandil hepimiz bu gece oruca niyetlenelim ve cokca dua edelim hepimiz yarin gun bizim icin dogacak. Ve ben artik vajiyi kafada bitirdim yarinda kurtulcam insaAllah birbirimize cokca dua edelim sizi cok seviyorum rabbim sizdende bin kere razi olsun sizin desteginizle bn buraya kdar gldim
Sanmıyorum cunku hamile kalmaniz icin ozellikle icinize gitmesi lazim yani oyle uzerinden kayip giderek olmaz kendimden biliyorum:) ama test yapabilirsiniz emin olmak için. Genelde stresten oluyor adet gecikmesi sonuçta kafaya taka taka bir hal olduk malum. inşallah bu günün hürmetine kurtuluruz bu hastaliktan birbirimize duâ edelim..kandiliniz mübarek olsun..Kızlar merhaba ya moralim cok bozuk tam 3 aylık evliyiz olmadı hala ve hiç şaşmayan adetim de gecikti hamile olabilir miyim denemelerde sperm kaymış olabilir mi? Ya bu sorunu aşmadan bu şekilde bi hamilelik istemiyorum çok korkuyorum lütfen dua edin bana da bu mübarek günün hatrına hepinizin kandili mübarek olsun
iyiyim canim.denemelere birazcik ara verdim.daha git gel olayini tam yapamiyorum ama bunada sukur.ve sanirim enfeksiyon kaptim..o yuzden bekliyorum kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?