Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hatirlarsiniz belki gecenlerde esimle büyük bir gerilim yasamistik yine sonra düzeldi biraz aramiz ve ben soz verdim artik yapacagima dair adetim girdi araya deneyemedik dün benim dogum günümdü akşam eşim yakin dostlarimizi çağırmis ve süpriz kutlama yapti bana suan da da bitmedi hastaligim 2 gün sonra bitiyo kendimi cok mahcup hissediyorum esime karsi o beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemedim hala suçluluk duygusu cok kötü adetim bittiginde yapmak istiyorum biran önce ama yapabilir miyim bilmiyorum bende onu mutlu etmek istiyorum artik insallah basaririm bu sefer hepimiz başarıriz insallah Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin insallah hayırlı kandiller...

Merhabalar hocam..Zaten aparat hiç denemedim..istemiyorum da..kendim eşimle yenmek istiyorum..varsa bu şekilde yenen bana ne tavsiye edebilir ne yapabilirim..şu aşam
Bir zamanlar bende aynı şekilde birebir aynı yapabilmiştim... Ama tembellik benden yıllar götürdü üzerine gitmeyince başa döndüm...
Biraz zaman gerekioo sanirmm tamamen olmasi icin cnkuu bnn baslangctaa belli bir sure dokunamadm sonra sadece dokunmasina izin verdm sonlari sadece girise geliodu sonra belli bi sure sunnet bogumuna kadar geliodu gelgit bile olmuoyodu belli bi surede yariya kadar geldii ve iki gndrde tamamen girioo sabredecez ama herkes asacak ben inaniyormm ben yaptysam herkes yapabilir

Kesinlikle yapıcaksın eğer üstüne gidersen. Onun seni yenmesine izin verme sen daha güclüsün. Derun nefes al karnından heeeyyyt de ıkın ittir elinle canim. Bak gör yeniceksin. İnanki bu isin cözümü bir anlık cesaret. Sen beynine hükmet o sana degil. Hadi göreyim seni

Cnmmmm bni hatirliyosun demi bak bn bi haftada egzersizleri bitirdim adet oldum yarim kldi ve suan herhangi bi kalinligi cok raht alabildigim gibi git gelde ypiyorum bu aksam biticek kurtulcam insaAllah bu is beyinde bitiyo bnu dun yaptigim egzersizden anldim sende ypicaksin ustune gittt vazgecmeeee

Valla cnm dr yardimiyla yenmis biri olarak soyluyorum tam doktor gibi anlatmissin :)

merhabalar ben yurtdisindayim maalesef türkiyeye gelip tedavi olma sansim yok cok zor durumdayim basaranlari okuyunca ben basarmisim gibi sevinip duygulaniyorum bu karanlik zamani insallah herkes atlatir ve bende atlatirim.
7 seansli psikoterapi demissiniz google la aradim bulamadim maalesef link verebilir misiniz rica etsem?suanda menstruation dönemindeyim ama bitince denemek istiyorum.

canim tespitlerin superrr

Herkese hayirli kandiller burdaki kimseyi ismen yada cismen tanimiyorum :) ama inanin hepiniz icin dua ediyorum bu illetle ugrasmayan asla bizi anlayamaz ins su hayirli gunde hepimiz su isi kolaylikla buyuk bir zevkle ve eslerimizi kendimizi mutlu ederek yenebiliriz. Burda bildiklerini saklamayan ictenlikle davranan dua eden herkesten Allah razi olsun Rabbim yuzumuzu guldursun ins :)

Ayyyyy ne guzel konustun cnmmmm yaagzina saglikk katiliyorum sana bnde bu aksam buraya yazicam basari hikayemi bu aksam bitircm bu isi Rabbimin izniyleee dualariniza ihtiyacm var

Bidaha paylaşayım...aşan insanlar lütfen yardım edin..bişeler söyleyin...Yeni üye oldum arkadaslar..lütfen bana da yardımcı olun..öncelikle hikayemi yazayım..ben tam 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum..ilk evlendiğmizde eşim denediğinde sanki bir duvar var gibi başı dahi ilerlemiyor ve geçmiyordu..bnde korkuyorum dedim sanki kapalı orası dedim..sanki yer yok bi duvar var dedim..eşiminde ilk cinsel tecrübesi..ben öyle deyince panikledi oda nadıl yani diye..daha sonraları ben korktuğum için duvar karsıma cıktığı için hiç denemedim..taaaki bir hafta önceye kadar..sadece bildiğiniz sürtünme yoluyla bişeler oluyordu...eşimde anlayışlı sabırla bekledi beni...ama ben ve eşim üxülüyorduk tabi cocukta düşünmeye baslama vakti geldi dedik..ve bir hafta dır deniyoz...üç kez denedik bir haftada..bunun öncesi hiç denemedik..öğretmeniz eve yorgun geliyoz evrak işi filan oluyor derken ben geçiştirdim hep...yani ilk evlendiğmizde denemiştim..sonra korktum hiç denemedim...daha yeni bir haftadır deniyoruz..ve bu hafta ilk denememizde duvar hissetmedim..yarıya yakını gecti..yarısıda olabilir..ama işte sonra iki kere daha denedik yine aynı yarıya yakını geciyor..sonra kasılıyorum ve acıyor ileriye gidemiyoz yanıyor resmen..yalnız eşim biraz ittir di acıya ragmen..yarısı oldu yine..ve pembemsi bir sıvı geldi benden..şimdi bu gerisini yapamıyorum acıyor..bana aparatsız kendi eşiyle yapınca asan varsa yardımcı olun lütfennnnnnn...cok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…