- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.061
Normal bir dr sayesinde yendim bransi bu degil ama ayda bir iki hastaya bakiyorum dedi ve bni iyilestirdi suleyman hocaya arkadasim gidiyorsen yendiysen nerden biliyorsun süleyman doktoru yani çalışma yöntemlerini ne
Merhabalar hocam..Zaten aparat hiç denemedim..istemiyorum da..kendim eşimle yenmek istiyorum..varsa bu şekilde yenen bana ne tavsiye edebilir ne yapabilirim..şu aşam
Biraz zaman gerekioo sanirmm tamamen olmasi icin cnkuu bnn baslangctaa belli bir sure dokunamadm sonra sadece dokunmasina izin verdm sonlari sadece girise geliodu sonra belli bi sure sunnet bogumuna kadar geliodu gelgit bile olmuoyodu belli bi surede yariya kadar geldii ve iki gndrde tamamen girioo sabredecez ama herkes asacak ben inaniyormm ben yaptysam herkes yapabilirBir zamanlar bende aynı şekilde birebir aynı yapabilmiştim... Ama tembellik benden yıllar götürdü üzerine gitmeyince başa döndüm...
Kesinlikle yapıcaksın eğer üstüne gidersen. Onun seni yenmesine izin verme sen daha güclüsün. Derun nefes al karnından heeeyyyt de ıkın ittir elinle canim. Bak gör yeniceksin. İnanki bu isin cözümü bir anlık cesaret. Sen beynine hükmet o sana degil. Hadi göreyim seniHatirlarsiniz belki gecenlerde esimle büyük bir gerilim yasamistik yine sonra düzeldi biraz aramiz ve ben soz verdim artik yapacagima dair adetim girdi araya deneyemedik dün benim dogum günümdü akşam eşim yakin dostlarimizi çağırmis ve süpriz kutlama yapti bana suan da da bitmedi hastaligim 2 gün sonra bitiyo kendimi cok mahcup hissediyorum esime karsi o beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemedim hala suçluluk duygusu cok kötü adetim bittiginde yapmak istiyorum biran önce ama yapabilir miyim bilmiyorum bende onu mutlu etmek istiyorum artik insallah basaririm bu sefer hepimiz başarıriz insallah Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin insallah hayırlı kandiller...
Cnmmmm bni hatirliyosun demi bak bn bi haftada egzersizleri bitirdim adet oldum yarim kldi ve suan herhangi bi kalinligi cok raht alabildigim gibi git gelde ypiyorum bu aksam biticek kurtulcam insaAllah bu is beyinde bitiyo bnu dun yaptigim egzersizden anldim sende ypicaksin ustune gittt vazgecmeeeeHatirlarsiniz belki gecenlerde esimle büyük bir gerilim yasamistik yine sonra düzeldi biraz aramiz ve ben soz verdim artik yapacagima dair adetim girdi araya deneyemedik dün benim dogum günümdü akşam eşim yakin dostlarimizi çağırmis ve süpriz kutlama yapti bana suan da da bitmedi hastaligim 2 gün sonra bitiyo kendimi cok mahcup hissediyorum esime karsi o beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemedim hala suçluluk duygusu cok kötü adetim bittiginde yapmak istiyorum biran önce ama yapabilir miyim bilmiyorum bende onu mutlu etmek istiyorum artik insallah basaririm bu sefer hepimiz başarıriz insallah Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin insallah hayırlı kandiller...
Valla cnm dr yardimiyla yenmis biri olarak soyluyorum tam doktor gibi anlatmissin :)Bende egzersizi felan saçma buluyordum ama inanin egzersizle kendinize olan güveni kazanacaksınız öncelikle. .ama bunu doktora boşa para harcayarak yapmayın .oturun bi karar verin önce ben bu hastalığı gerçekten yenmek istiyor muyum diye .cvbi niz evet se her mantıklı yolu denemeye devam edin.
1.internette 7 seansli bi psiko terapi aşamaları yazılmış onu bulun.
2.ordaki nefes egzersizleri nin bile ise yaradığını gördükçe azminiz artacak
3.eğer sırasıyla yaparsanız disiplin kazanacaksınız bu konuda
4.agziustu yatın eşli denemede ediniz vajiye arkadan girmeye çalışsın yavaş yavaş bu şekilde geldiğinde klitoris bölgesine çok daha fazla geliyor ve siz islandiginiz zaman açılma kendiliğinden oluyor.
5.ve öyle yaptıktan sonra eğer yirtilmazsa zar hemen sırtüstü dönün islaklik gitmeden nefes al ver bırak esnasında her nefesi birakisinizda esiniz yavaşça gelsin.önce baş kısmı deneyin
Bi sonrakine yarısı girecek diye karar alın onu deneyin sonra tamamı girdiğinde yine nefes al ver bırak ya da ikin...aslında bu yollar takip edilse bi aya kalmaz biter bu iş para düşmanı psikologlar muhtaç olmayız. .sinir krizleri gecirmeyiz mutsuz hiç olmayız eesimiz bizi daha çok sever ona karşı kendimizi mahçup hissetmeniz. Kucagimizda annelik duygusunu dibine kadar yaşatan kuzucuklarimiz olur rabbiminde izniyle ve daha bi sürü güzellikler ....neden erteliyorux? Bunu yapmayalım arkadaşlar ..zamanı zamana birakmayalum. En güzel ve özel anlarimizi iskalamayalim. .burdaki tüm bu derdi cekenlere sesleniyorum hadi el ele tutusup önce çiçek olalım sonra da yenelim bu derdi..herkes birbirine dua etsin.hadiyin bi şans daha verelim kendimize bakın neler basaracagiz
canim tespitlerin superrrKızlar bu vajinanın bir beyni var. Artık kesinlikle buna ikna oldum. İçine bişey girdikçe akıllanıyo yola geliyo. Lütfen egsersizleri bırakmayın. Ben önce sadece üstte yapıyodum artık misyoneride yapmaya başladım. Yaptıkca alışıyosun
Ayyyyy ne guzel konustun cnmmmm yaagzina saglikk katiliyorum sana bnde bu aksam buraya yazicam basari hikayemi bu aksam bitircm bu isi Rabbimin izniyleee dualariniza ihtiyacm varHerkese hayirli kandiller burdaki kimseyi ismen yada cismen tanimiyorum :) ama inanin hepiniz icin dua ediyorum bu illetle ugrasmayan asla bizi anlayamaz ins su hayirli gunde hepimiz su isi kolaylikla buyuk bir zevkle ve eslerimizi kendimizi mutlu ederek yenebiliriz. Burda bildiklerini saklamayan ictenlikle davranan dua eden herkesten Allah razi olsun Rabbim yuzumuzu guldursun ins :)
Teşekkür ederim.insallah bizlerde asariz şu güzel günün hurmetine:)Valla cnm dr yardimiyla yenmis biri olarak soyluyorum tam doktor gibi anlatmissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?