- 22 Aralık 2015
- 142
- 116
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.081
senede bi iki defa olmasi normal cnm..arashtir gorursun bakHımm teşekkür ederim.bazisinin kanaması fazla oluyormuş zar gittikten sonra benimde tam adet dönemim ua korkuyorum.adet bi başlasın bitsinde diyorum bakalım ya inşallah o zamana kadar cesaretimi kaybetmem. Test yaptım hamilede degilmisim. Sizlerde de oluyor mu böyle adet döneminin uzun vakit gecikmesi sk sk olmuyor benim ama senede bi böyle oluyor iltihaptan dolayimidir acaba rica etsem B7 konuda da yardımcı olur musunuz
AminnnnRabbim bu mübarek günde bu foruma yazan yazmayan bu sıkıntıyı çeken herkese yenip evlat sahibi olmak nasip etsin inşallah. Amin amin amin
basaracagina eminim canim kendine guven sadece birazcik cesaretlenHatirlarsiniz belki gecenlerde esimle büyük bir gerilim yasamistik yine sonra düzeldi biraz aramiz ve ben soz verdim artik yapacagima dair adetim girdi araya deneyemedik dün benim dogum günümdü akşam eşim yakin dostlarimizi çağırmis ve süpriz kutlama yapti bana suan da da bitmedi hastaligim 2 gün sonra bitiyo kendimi cok mahcup hissediyorum esime karsi o beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ama ben onu mutlu edemedim hala suçluluk duygusu cok kötü adetim bittiginde yapmak istiyorum biran önce ama yapabilir miyim bilmiyorum bende onu mutlu etmek istiyorum artik insallah basaririm bu sefer hepimiz başarıriz insallah Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin insallah hayırlı kandiller...
hayirli haberleri ni bekliyoz canımCnmmmm bni hatirliyosun demi bak bn bi haftada egzersizleri bitirdim adet oldum yarim kldi ve suan herhangi bi kalinligi cok raht alabildigim gibi git gelde ypiyorum bu aksam biticek kurtulcam insaAllah bu is beyinde bitiyo bnu dun yaptigim egzersizden anldim sende ypicaksin ustune gittt vazgecmeeee
canim yardimci oluruz tabi.ama ven aparatla yendim.once parmak egzersizi yaptim.sonrada mumdan aparat yaptim.ama sen egzersiz olmadan yenmek istiyosun..aparatsizda yenen bircok arkadaşımiz var..belinin altina bi yastik koy.vajinanin iyice kayganlastir.penisi elinle vajinaya yerleştir esinde yavasca ittirsin.duvara gelince azicik poponu oynat penis kayip gidecekBidaha paylaşayım...aşan insanlar lütfen yardım edin..bişeler söyleyin...Yeni üye oldum arkadaslar..lütfen bana da yardımcı olun..öncelikle hikayemi yazayım..ben tam 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum..ilk evlendiğmizde eşim denediğinde sanki bir duvar var gibi başı dahi ilerlemiyor ve geçmiyordu..bnde korkuyorum dedim sanki kapalı orası dedim..sanki yer yok bi duvar var dedim..eşiminde ilk cinsel tecrübesi..ben öyle deyince panikledi oda nadıl yani diye..daha sonraları ben korktuğum için duvar karsıma cıktığı için hiç denemedim..taaaki bir hafta önceye kadar..sadece bildiğiniz sürtünme yoluyla bişeler oluyordu...eşimde anlayışlı sabırla bekledi beni...ama ben ve eşim üxülüyorduk tabi cocukta düşünmeye baslama vakti geldi dedik..ve bir hafta dır deniyoz...üç kez denedik bir haftada..bunun öncesi hiç denemedik..öğretmeniz eve yorgun geliyoz evrak işi filan oluyor derken ben geçiştirdim hep...yani ilk evlendiğmizde denemiştim..sonra korktum hiç denemedim...daha yeni bir haftadır deniyoruz..ve bu hafta ilk denememizde duvar hissetmedim..yarıya yakını gecti..yarısıda olabilir..ama işte sonra iki kere daha denedik yine aynı yarıya yakını geciyor..sonra kasılıyorum ve acıyor ileriye gidemiyoz yanıyor resmen..yalnız eşim biraz ittir di acıya ragmen..yarısı oldu yine..ve pembemsi bir sıvı geldi benden..şimdi bu gerisini yapamıyorum acıyor..bana aparatsız kendi eşiyle yapınca asan varsa yardımcı olun lütfennnnnnn...cok ihtiyacım var..
sagol kuzum sanada cok gecmis olsunaaaa cok geçmiş olsun cok dikkat et canım kendıne bol bol su iç antibiyotik destek al mutlaka bendede idrar yolu enfeksiyonu var bir senedir geçmedi nasıl atlatıcam bilmiyorum.
canim yardimci oluruz tabi.ama ven aparatla yendim.once parmak egzersizi yaptim.sonrada mumdan aparat yaptim.ama sen egzersiz olmadan yenmek istiyosun..aparatsizda yenen bircok arkadaşımiz var..belinin altina bi yastik koy.vajinanin iyice kayganlastir.penisi elinle vajinaya yerleştir esinde yavasca ittirsin.duvara gelince azicik poponu oynat penis kayip gidecek
Hımm gerçekten mi sevindim buna sağolasın. Aslında stresten olduğunu düşünüyorum. Bu aralar ruyalarimda nasıl üzülüyorum hatta o gün sabah namazına uyandım gözlerim yasarmis tam abdest alicam bi ağlamak tuttu hickiriklara boguldum resmen bunların etkisidir belkide Sağol tekrardan içimi rahatlattin rabbimde senin içini ferahlatsinsenede bi iki defa olmasi normal cnm..arashtir gorursun bak
Amin insallah... Seni col iyi anliyorum ama inan senin aleyhine bir durum bu bende hep kaçtım ve esim en sonunda cildiracakti sinirinden denemelerden kacman daha kötüye götürür sizi bu esini daha cok çıldırtır emin ol umursamadigini düşünür sen denemelerini yap olmasa da en azindan cabaladigini görür ve daha az kizarEsim zarimin yirtildigndan beri yaramn kapanmasini bekledi yara gecti doktor vajinusmus degilsim hersey normal dedi ama ben penisi alamadm ve söz verdm esime hergün denycem diye 3 gündr köse bucak kaciyrm cok sinirleniyor regl olmam lazim olsamda araya zaman girse diye bakiyrm hic gecikmeyen reglmde gecikti esimde konusmuyr geceleri rüyamda egzersiz bile yapamadgimi oraya bakamadigimi göryrm , Allahim bu güzel günde tüm hastalara sifa bizimde derdimize deva versin insallah
Gozünaydın darısı bizlerin basina insallah sanki ben yenmiş kadar sevindim senin adına varyaaKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
Nasıl yendin bana da yardımcı olur musun senin adına çok sevindim
Canim bu varya zaten kfada bitiyo bn ypicam deyip ustune gittinmi oyle bi oluyoki anlmiyosun bile bn de uc gundur bitti ypicam dedim ve gerckten bitti suan uyuyamiyorum bile esim zaten oyle umutsuzduki suan durumunu anltamam ya gerckten esler bizden cok uzuluyo yptigimda esimin bna bi sarilip opmesi vardi anlatamamGozünaydın darısı bizlerin basina insallah sanki ben yenmiş kadar sevindim senin adına varyaa. Yaaa bende yarın denemek istiyorum kafaya koydum ve su bir gercekki bu erteleme hastalığı yarin insallah basaricam insallah basaririzzz....
Canim cok sukur bu aksam yendim ustte dort bes kes alabildim sonra misyonere gectim yine dort bes kes albildim fkat git gel ypamadim korktum onuda zsmnda asarim insaAllahhhhayirli haberleri ni bekliyoz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?