Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyi aksamlar kizlar ben yeni üye oldum malesef 1.5 yildir vajinusmusum ve hala yenemedim evliligimin 2. ayinda sadece basi alarak hamile kaldim hamileligim boyuncada denemedik suan 5 bucuk aylik bi oglum var. esim cok anlayisli beni hic yipratmadi kizmadi.Ama artik yapmak zorundayim kadin dogumcuya gittim psikiyatriye gittim sadece ilac verdiler ama olmadi baska ne yapabilirim maddi durumum oyle 3000 4000 verecek kadar deil malesef banada yardik edin lutfennn

senede bi iki defa olmasi normal cnm..arashtir gorursun bak

basaracagina eminim canim kendine guven sadece birazcik cesaretlen

hayirli haberleri ni bekliyoz canım

canim yardimci oluruz tabi.ama ven aparatla yendim.once parmak egzersizi yaptim.sonrada mumdan aparat yaptim.ama sen egzersiz olmadan yenmek istiyosun..aparatsizda yenen bircok arkadaşımiz var..belinin altina bi yastik koy.vajinanin iyice kayganlastir.penisi elinle vajinaya yerleştir esinde yavasca ittirsin.duvara gelince azicik poponu oynat penis kayip gidecek

senede bi iki defa olmasi normal cnm..arashtir gorursun bak
Hımm gerçekten mi sevindim buna sağolasın. Aslında stresten olduğunu düşünüyorum. Bu aralar ruyalarimda nasıl üzülüyorum hatta o gün sabah namazına uyandım gözlerim yasarmis tam abdest alicam bi ağlamak tuttu hickiriklara boguldum resmen bunların etkisidir belkide Sağol tekrardan içimi rahatlattin rabbimde senin içini ferahlatsin

Esim zarimin yirtildigndan beri yaramn kapanmasini bekledi yara gecti doktor vajinusmus degilsim hersey normal dedi ama ben penisi alamadm ve söz verdm esime hergün denycem diye 3 gündr köse bucak kaciyrm cok sinirleniyor regl olmam lazim olsamda araya zaman girse diye bakiyrm hic gecikmeyen reglmde gecikti esimde konusmuyr geceleri rüyamda egzersiz bile yapamadgimi oraya bakamadigimi göryrm , Allahim bu güzel günde tüm hastalara sifa bizimde derdimize deva versin insallah

Arkadaşlar merhaba ben 10 aylık evliyim ve vajinismusum doktora gitmeye durumumda yok bana yardımcı olabilir misiniz lütfen kurtulmak istiyorum bu kabustan artık

Amin insallah... Seni col iyi anliyorum ama inan senin aleyhine bir durum bu bende hep kaçtım ve esim en sonunda cildiracakti sinirinden denemelerden kacman daha kötüye götürür sizi bu esini daha cok çıldırtır emin ol umursamadigini düşünür sen denemelerini yap olmasa da en azindan cabaladigini görür ve daha az kizar

Kizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmm cok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
Gozünaydın darısı bizlerin basina insallah sanki ben yenmiş kadar sevindim senin adına varyaa. Yaaa bende yarın denemek istiyorum kafaya koydum ve su bir gercekki bu erteleme hastalığı yarin insallah basaricam insallah basaririzzz....

Nasıl yendin bana da yardımcı olur musun senin adına çok sevindim

canim bn bundan iki hafta once basladim egzersizlere aglaya aglaa hayta eski mesajlarima bkarsin cok umutsuzdum ama hirs yaptim olacak dedim bi haftada penisin basini alabildim derkn adet oldum adetim bitti dun yine egzersiz yaptim bktim korkulck bisey yok bugunde rabbime cok dua ettim ve basardim. Esim altta bn ustte once zorlndim basi girdi duvara degiyo gitmiyo sanki sonra elimle popoya egimli tuttum ve ikinabildigim kdar ikindim sonra bi baktim icinde esime soruyorum girdimi oda guluyo ewt basardin diye bnm hikayem iki haftada bitti 7 ayin cilesi bitti cok sukur rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin afedersiniz esimin eli suan vajinamin ustunde oyle uyumus durumda tek skntim git gel ypamiyorum hnz ama icine girdi ya sonrasi kolay

Canim bu varya zaten kfada bitiyo bn ypicam deyip ustune gittinmi oyle bi oluyoki anlmiyosun bile bn de uc gundur bitti ypicam dedim ve gerckten bitti suan uyuyamiyorum bile esim zaten oyle umutsuzduki suan durumunu anltamam ya gerckten esler bizden cok uzuluyo yptigimda esimin bna bi sarilip opmesi vardi anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…