- 21 Aralık 2015
- 121
- 106
- 23
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.101
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza bilgilerin için de çok teşekkür ederim allah mutluluğunuzu daim etsincanim bn bundan iki hafta once basladim egzersizlere aglaya aglaa hayta eski mesajlarima bkarsin cok umutsuzdum ama hirs yaptim olacak dedim bi haftada penisin basini alabildim derkn adet oldum adetim bitti dun yine egzersiz yaptim bktim korkulck bisey yok bugunde rabbime cok dua ettim ve basardim. Esim altta bn ustte once zorlndim basi girdi duvara degiyo gitmiyo sanki sonra elimle popoya egimli tuttum ve ikinabildigim kdar ikindim sonra bi baktim icinde esime soruyorum girdimi oda guluyo ewt basardin diye bnm hikayem iki haftada bitti 7 ayin cilesi bitti cok sukur rabbim hepinize bu duyguyu yasatsin afedersiniz esimin eli suan vajinamin ustunde oyle uyumus durumda tek skntim git gel ypamiyorum hnz ama icine girdi ya sonrasi kolay
Amin kuzummm rabbim sizede bi cesaret versinde kurtulun insaAllahhh sormk istedigin bise olursa bn hep burdayim bn bu sayfa sayesinde yendim once Allahim izin verdi sonra bu sayfa vesile olddu rabbim sizede bi vesile kilsin bu sayfayiGözün aydın canım darısı bizim başımıza bilgilerin için de çok teşekkür ederim allah mutluluğunuzu daim etsin
Tebrik ederimmmmKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
tebrik ederimm çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin. korkulacak birşey yok gerçekten. Allah herkese nasip etsin :)Kizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
HAYY MAAŞALLAH ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİMM. YAA DARISI BAŞIMA İNŞAALLAH SIRA BENDE ADET BİTTİ DÜN AKŞAM BANYO YAPTIM. DENEMEYİ PERŞEMBE AKŞAMINA BIRAKTIK ÖNCE EGZERSİZ SONRA HEMEN DENEME YAPAYIM DİMİ BEN MİSYONERDE ALMAK İSTİYORUM NASİPSE OLUR İNŞ. CANIM GERÇEKTEN AZMİN SONU BAŞARI ŞU KISA SÜREDE YENDİN TEBRİK EDERİM GERÇEKTENKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
Gözün aydın darısı başımıza inşallah Rabbim tez zamanda bu sıkıntıyı çeken bütün arkadaşlarımıza bu mutluluğu yaşatsın. Bende bi kez başını alabildim öyle kaldım bi sonra ki denemede biraz yanma olduğu için başını bile alamadımKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
canim aci yok.sadece biz kendimizi sartladigimiz icin aci varmış gibi hissediyoruz..hafif bir yanma oluyor ilkinde.cogu arkadaş imizda o bile olmadi.yariya kadar olmasi demek bu işi bitirmissin demek.Bu şekilde acı hissi olmuyormu...yani öyle kayıp gidiyormu...sizce yarıya yakını geçtiyse gerisini kolayca yapabilirmiyim
Tebrikler canimmmKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
canim sen bu işi bitirmisken bosuna kendini geriyorsun.sen yendin sayilir artik.lutfen erteleme.erteleye erteleye bu hale geldik.inaninki orasi kocamannnnn bi BOŞLUKEsim zarimin yirtildigndan beri yaramn kapanmasini bekledi yara gecti doktor vajinusmus degilsim hersey normal dedi ama ben penisi alamadm ve söz verdm esime hergün denycem diye 3 gündr köse bucak kaciyrm cok sinirleniyor regl olmam lazim olsamda araya zaman girse diye bakiyrm hic gecikmeyen reglmde gecikti esimde konusmuyr geceleri rüyamda egzersiz bile yapamadgimi oraya bakamadigimi göryrm , Allahim bu güzel günde tüm hastalara sifa bizimde derdimize deva versin insallah
Haklisin canm öyle ama hala korkum var ve hic gecikmeyen regl m gecikti o da korkutuyor vallahi panik ola ola ne hale geldim ama dedigin gibi nerdeyse cogunu atlattim bu sefer kacmycam sagol canmcanim sen bu işi bitirmisken bosuna kendini geriyorsun.sen yendin sayilir artik.lutfen erteleme.erteleye erteleye bu hale geldik.inaninki orasi kocamannnnn bi BOŞLUK
Oh be bi kişi daha yendi be kurtuldu çok çok tebrik ederimmmmmmKizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
Bakın böyle yapmayın Allah korusun esiniz başka birine gitse daha mı iyi olacak..sizi seviyor ve istiyor.evet bu imtihan basimizda ama karşı tarafıda tatmin etmezsek daha kötü sonuçlar çıkar kaçmadan onu rahatlatmanin yollarını bulun hem zaman kazanırsınız hem de bi egzersiz olur sizin için. .ve sürekli kacmaniz size esinizi memnun edene kadar melekler lanet ediyor.bu ayeti duymussunuzdur.eğer bir koca eşini isterse kadın devenin sırtında da olsa kocasının yatağına gitmeli.ve birde hadisi Şerif soyleyim size ben bunu bilmiyordum öğrenince elimden geldiği kadar istediği zaman gitmeye çalışıyorum. İstemediğiniz hasta oldugunuz zaman reddetme imkanınız var esiniz de zaten bu durumda yapmaz. Ki siz bu niyetle olursaniz rabbimde yardım ediyor hastaysaniz iyilesiyorsunuz vs.hadisi serif:bir kız peygamber Efendimize geliyor .kocanın kadın üzerindeki hakkını soruyor peygamberimiz de :eğer kocanın vücudu pis kan olsa sen o tüm vücudu dilinle yalasan yine de hakkını odeyemezsin. Kadın diyor o zaman evlenmeyeyim mi .Hayır tabi ki de evlen evlenmek daha hayırlıdır. Çünkü biz cenneti kocalarimız sayesinde kazanicaz inşallah şimdi sen böyle kacarsan bi tane değil bin tane zarar göreceksin. Kaçmak çözüm değil arkadaşım. Esinin de bi süre sonra senden kacmasini istemiyorsan cesaretlen. DurmaEsim zarimin yirtildigndan beri yaramn kapanmasini bekledi yara gecti doktor vajinusmus degilsim hersey normal dedi ama ben penisi alamadm ve söz verdm esime hergün denycem diye 3 gündr köse bucak kaciyrm cok sinirleniyor regl olmam lazim olsamda araya zaman girse diye bakiyrm hic gecikmeyen reglmde gecikti esimde konusmuyr geceleri rüyamda egzersiz bile yapamadgimi oraya bakamadigimi göryrm , Allahim bu güzel günde tüm hastalara sifa bizimde derdimize deva versin insallah
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ CANIM HERŞEY NET Bİ ŞEKİLDE SAĞOLASIN BU GÜZEL BİLGİLER İÇİN. BANA DAHA ÇOK CESARET VERDİ ASLINDA KARŞINDA Kİ EŞİN SENİ Bİ NADİDE ÇİÇEK GİBİ TUTUYOR HİÇ CANINI ACITMAK İSTER Mİ ZATEN İŞTE O AN NE OLUYORSA OLUYOR HERŞEY GÜZEL HERAN SADECE İŞTE NEYSE AMA HEPİMİZ ATLATACAĞIZ BU DURUMU BİTECEK BU KABUS ALLAH'IN İZNİYLEBakın böyle yapmayın Allah korusun esiniz başka birine gitse daha mı iyi olacak..sizi seviyor ve istiyor.evet bu imtihan basimizda ama karşı tarafıda tatmin etmezsek daha kötü sonuçlar çıkar kaçmadan onu rahatlatmanin yollarını bulun hem zaman kazanırsınız hem de bi egzersiz olur sizin için. .ve sürekli kacmaniz size esinizi memnun edene kadar melekler lanet ediyor.bu ayeti duymussunuzdur.eğer bir koca eşini isterse kadın devenin sırtında da olsa kocasının yatağına gitmeli.ve birde hadisi Şerif soyleyim size ben bunu bilmiyordum öğrenince elimden geldiği kadar istediği zaman gitmeye çalışıyorum. İstemediğiniz hasta oldugunuz zaman reddetme imkanınız var esiniz de zaten bu durumda yapmaz. Ki siz bu niyetle olursaniz rabbimde yardım ediyor hastaysaniz iyilesiyorsunuz vs.hadisi serif:bir kız peygamber Efendimize geliyor .kocanın kadın üzerindeki hakkını soruyor peygamberimiz de :eğer kocanın vücudu pis kan olsa sen o tüm vücudu dilinle yalasan yine de hakkını odeyemezsin. Kadın diyor o zaman evlenmeyeyim mi .Hayır tabi ki de evlen evlenmek daha hayırlıdır. Çünkü biz cenneti kocalarimız sayesinde kazanicaz inşallah şimdi sen böyle kacarsan bi tane değil bin tane zarar göreceksin. Kaçmak çözüm değil arkadaşım. Esinin de bi süre sonra senden kacmasini istemiyorsan cesaretlen. Durma
Teşekkür ederim.aynen öyle hersey güzel o noktaya gelince istemsiz kasiyoyoruz.ama bir söz vardır ya sen derdine dert mi diyorsun sendeki derdi nimet sayanlar var diye.bende bi ara çok bunalım yaşıyorum Ağlıyorum felan derken kendime kızdım. Bu bi dert değil bi sınav sabırla isyan etmeden asicaz.ki vardır bunda da bi hayır .allah korusun belki bu durumda olmasak bi çocuğumuz olsa o konuda türlü skntlari ciksaydi. Bu acıya dayanabilecekmiydik. Böyle düşünerek azimle asicaz ama bu arada eslerinizden kacmayin. Çok şükür ki karşımıza böyle anlayışlı eşler çıkmış çıkarmış Rabbim bunun kıymetini bilmek gerek .ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ CANIM HERŞEY NET Bİ ŞEKİLDE SAĞOLASIN BU GÜZEL BİLGİLER İÇİN. BANA DAHA ÇOK CESARET VERDİ ASLINDA KARŞINDA Kİ EŞİN SENİ Bİ NADİDE ÇİÇEK GİBİ TUTUYOR HİÇ CANINI ACITMAK İSTER Mİ ZATEN İŞTE O AN NE OLUYORSA OLUYOR HERŞEY GÜZEL HERAN SADECE İŞTE NEYSE AMA HEPİMİZ ATLATACAĞIZ BU DURUMU BİTECEK BU KABUS ALLAH'IN İZNİYLE
Haklisiniz esimle 6 yildr birliktrym artik baskayollarla rahatlamak istemiyor 2 aydrda evliym esim benm yenmemi istyr zaten 6 yildr hep ayni yöntemle rahatladi sorun su ki ben kimseyi korkutmak istemyrm tabiki zarim yirtilirken vajina yirtigndan dolayi canm oldukca acidi doktorda sorun yok dedi vajinusmus degilsn dedi ama penisi alamyrm o günden sonra parmak vs de cok skntm yok insam korktugu birseyi yasamak ister mi ya dacaninin yanicagi seyi yapmak ister mi hayr, bu esimin rahatlamasndan cok kendim.icin önemli zaten vajinusmusta olsam bu bir hastalik degil tamamen yanlis inanislar sonucu ortaya cikan bir durum hashastalik olarak görmek iyilesmeyi beklemek demek ama yanlis inanislardanda vazgecmek kolay degildr en ufagndan bir sarkiyi yanlis ögrendigimzde bile dogrusunu bilsekte beynimiz hep ilk önce ögrendigmz yanlisi tekrar eder, evet herkes yapiyor oradaki delik sonsuz bosluk artil aci yok kasilma yok desekte beyin bunu algilayana kadr epey zaman geciyorBakın böyle yapmayın Allah korusun esiniz başka birine gitse daha mı iyi olacak..sizi seviyor ve istiyor.evet bu imtihan basimizda ama karşı tarafıda tatmin etmezsek daha kötü sonuçlar çıkar kaçmadan onu rahatlatmanin yollarını bulun hem zaman kazanırsınız hem de bi egzersiz olur sizin için. .ve sürekli kacmaniz size esinizi memnun edene kadar melekler lanet ediyor.bu ayeti duymussunuzdur.eğer bir koca eşini isterse kadın devenin sırtında da olsa kocasının yatağına gitmeli.ve birde hadisi Şerif soyleyim size ben bunu bilmiyordum öğrenince elimden geldiği kadar istediği zaman gitmeye çalışıyorum. İstemediğiniz hasta oldugunuz zaman reddetme imkanınız var esiniz de zaten bu durumda yapmaz. Ki siz bu niyetle olursaniz rabbimde yardım ediyor hastaysaniz iyilesiyorsunuz vs.hadisi serif:bir kız peygamber Efendimize geliyor .kocanın kadın üzerindeki hakkını soruyor peygamberimiz de :eğer kocanın vücudu pis kan olsa sen o tüm vücudu dilinle yalasan yinbaskayollarlaodeyemezsin. Kadın diyor o zaman evlenmeyeyim mi .Hayır tabi ki de evlen evlenmek daha hayırlıdır. Çünkü biz cenneti kocalarimız sayesinde kazanicaz inşallah şimdi sen böyle kacarsan bi tane değil bin tane zarar göreceksin. Kaçmak çözüm değil arkadaşım. Esinin de bi süre sonra senden kacmasini istemiyorsan cesaretlen. Durma
Sizde haklısınız bi süre sonra erkekler skliyor ne kadar Hayır ben seni seviyorum böyle böyle yenecegiz desede o da diğer erkekler gibi doğal yollarla rahatlamak istiyor.ama oda haklı hepimiz hakliyiz. Peki kim suçlu bizi bu hale getiren çevre ve de ailemiz. Ama artık yapacak bişey yok bu bizim için bi sorun ve kendimizin çözmesi gerekiyor.başkası gelip de bu sorunu cozmicek bizim adımıza değil mi.Hayır. Allah korusun bebek baskıları arttığında ve olmadığında esin bu kez de çocuk diye tutturacak kaynanan tarafı kendi ailen torun sevmek de onların hakkı .peki sen böyle kactin senin yerine bu durumu çözecek biri gelir gelir de bu kim olur sence .senden başka bi es .peki sen nerdesin.vajinusmusun içine gömülmüş bi zavallı ordan kaybolup giden hayatına bakıyorsun. Bunlar sadece birer örnek Rabbim hiç bir kulunuda yasatmasin. Morelinizi bozmak istemiyorum arkadaşlar bilakis bu olumsuzlukları düşünüp kendiniz ayağa kalkmalisiniz .ben çok kararliyim.eşimi çok seviyorum.ben de çok skntlari yasadim yeri geldi annem dediğim insan bile beni çok yalnız bıraktı. Ama Rabbim öyle bi es verdi ki hayatımda ilk kez sevildigimi gerçekten hissettim ve bunu doya doya yaşamak onunla yaslanmak ve cennete el ele onunla gitmek istiyorum.eminim birçok arkadasimizda bunun gibi hikayeler yaşamıştır.belki sende şimdi soruyorum sana kaçmak cozummuymus. Bahane uretmeyelim kendimize acimayalim. Senin zar gitmiş çok şükür bi şekilde yırtık olmasida yine kasmandan korkmandan. İlk aşamayı bitirmissin neden tekrar yenilgiye dusuyorsun .hem bebis işine bi adım daha yaklastin hemde bu dertten tamamen temizlenmeye. Yırtılma olan kısım muhakkak iyilesecektir ve sen acı yerine zevk duyacaksin. Ama korkup kastikca sanki orası iyilesmemis gibi gelecek sana.bide şu var bazı arkadaşların böyle oluyormuş yani her ilişkide yanma hadi boyle bi durumun var geçmeyen diyelim inşallah gecerde o zaman ne yapican. İyice bi düşün bakalimHaklisiniz esimle 6 yildr birliktrym artik baskayollarla rahatlamak istemiyor 2 aydrda evliym esim benm yenmemi istyr zaten 6 yildr hep ayni yöntemle rahatladi sorun su ki ben kimseyi korkutmak istemyrm tabiki zarim yirtilirken vajina yirtigndan dolayi canm oldukca acidi doktorda sorun yok dedi vajinusmus degilsn dedi ama penisi alamyrm o günden sonra parmak vs de cok skntm yok insam korktugu birseyi yasamak ister mi ya dacaninin yanicagi seyi yapmak ister mi hayr, bu esimin rahatlamasndan cok kendim.icin önemli zaten vajinusmusta olsam bu bir hastalik degil tamamen yanlis inanislar sonucu ortaya cikan bir durum hashastalik olarak görmek iyilesmeyi beklemek demek ama yanlis inanislardanda vazgecmek kolay degildr en ufagndan bir sarkiyi yanlis ögrendigimzde bile dogrusunu bilsekte beynimiz hep ilk önce ögrendigmz yanlisi tekrar eder, evet herkes yapiyor oradaki delik sonsuz bosluk artil aci yok kasilma yok desekte beyin bunu algilayana kadr epey zaman geciyor
Ah be canm inan acayip motivasyon veriyorsun benm gibi panik bozuklul hastasi birjne bile bu gece denyc gercekten, benm esimin ailesi yok gibi beni hic istemediler dügünümüze gelmediler maddi manevi tek igneleeini görmedim ben trakyaliyim esim sivasli biz benim ailem sayesinde evlendik kendi kendimize yaptik herseyi bana cok iftira attilar esimi dahi aramadilar esim kac kere gidip dügüne gelin desede gelmediler dügünümde esimin gözü kapida kaldi babam farketmis adam hergün esimi arayip agladi ben d7günmde agladim herkes birseyleri farkedip bizi mutlu etmeye calisti ben huzuruda zorluguda cok iyi biliyrm ama dedigin gibi annem beni cok baskiladi o hasta oldu aynisindan bende oldum belkide panik bozukluk hastasi olma sebebim annem ve kayinvalidemin istememe sebeplerinden birj bu ama Allah kinadigin kimseyi hor gördügün kimseye cektrdiklerini sanada yasatmadan bu dünyadan kimsenin canini almiyor, esim cok güclü biri ailesinden tek kurus yardm almadan suan evine bakiyor ve beni kpss kursuna gönderyr bir dedigimi cogu zaman ikiletmyr ama sinirlennce gözüde birsey görmyr onada hak veryrm ailesiz kimsesiz olmak.cok zor tek bir kisi bile koskoca ailesinden sülalesindem yaninda olmadi o birde hep benmle ugrasyr takintilarimla yani, o da hakliSizde haklısınız bi süre sonra erkekler skliyor ne kadar Hayır ben seni seviyorum böyle böyle yenecegiz desede o da diğer erkekler gibi doğal yollarla rahatlamak istiyor.ama oda haklı hepimiz hakliyiz. Peki kim suçlu bizi bu hale getiren çevre ve de ailemiz. Ama artık yapacak bişey yok bu bizim için bi sorun ve kendimizin çözmesi gerekiyor.başkası gelip de bu sorunu cozmicek bizim adımıza değil mi.Hayır. Allah korusun bebek baskıları arttığında ve olmadığında esin bu kez de çocuk diye tutturacak kaynanan tarafı kendi ailen torun sevmek de onların hakkı .peki sen böyle kactin senin yerine bu durumu çözecek biri gelir gelir de bu kim olur sence .senden başka bi es .peki sen nerdesin.vajinusmusun içine gömülmüş bi zavallı ordan kaybolup giden hayatına bakıyorsun. Bunlar sadece birer örnek Rabbim hiç bir kulunuda yasatmasin. Morelinizi bozmak istemiyorum arkadaşlar bilakis bu olumsuzlukları düşünüp kendiniz ayağa kalkmalisiniz .ben çok kararliyim.eşimi çok seviyorum.ben de çok skntlari yasadim yeri geldi annem dediğim insan bile beni çok yalnız bıraktı. Ama Rabbim öyle bi es verdi ki hayatımda ilk kez sevildigimi gerçekten hissettim ve bunu doya doya yaşamak onunla yaslanmak ve cennete el ele onunla gitmek istiyorum.eminim birçok arkadasimizda bunun gibi hikayeler yaşamıştır.belki sende şimdi soruyorum sana kaçmak cozummuymus. Bahane uretmeyelim kendimize acimayalim. Senin zar gitmiş çok şükür bi şekilde yırtık olmasida yine kasmandan korkmandan. İlk aşamayı bitirmissin neden tekrar yenilgiye dusuyorsun .hem bebis işine bi adım daha yaklastin hemde bu dertten tamamen temizlenmeye. Yırtılma olan kısım muhakkak iyilesecektir ve sen acı yerine zevk duyacaksin. Ama korkup kastikca sanki orası iyilesmemis gibi gelecek sana.bide şu var bazı arkadaşların böyle oluyormuş yani her ilişkide yanma hadi boyle bi durumun var geçmeyen diyelim inşallah gecerde o zaman ne yapican. İyice bi düşün bakalim
Tebrik ederim maşallah size darısı bizlere inşallah...Kizlar dedim ve yaptim bu gece vajiyi yendimmmmmmmcok mutluyum ya rabbim dualarimi kabul etti cok sukur hic korkulcak bise yokmuusssss ayy ne yazicam bilemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?