- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.121
Allah yardimciniz olsun canim inşallah bu sıkıntıyı atlatip birbirinize daha sıkı tutunursunuzAh be canm inan acayip motivasyon veriyorsun benm gibi panik bozuklul hastasi birjne bile bu gece denyc gercekten, benm esimin ailesi yok gibi beni hic istemediler dügünümüze gelmediler maddi manevi tek igneleeini görmedim ben trakyaliyim esim sivasli biz benim ailem sayesinde evlendik kendi kendimize yaptik herseyi bana cok iftira attilar esimi dahi aramadilar esim kac kere gidip dügüne gelin desede gelmediler dügünümde esimin gözü kapida kaldi babam farketmis adam hergün esimi arayip agladi ben d7günmde agladim herkes birseyleri farkedip bizi mutlu etmeye calisti ben huzuruda zorluguda cok iyi biliyrm ama dedigin gibi annem beni cok baskiladi o hasta oldu aynisindan bende oldum belkide panik bozukluk hastasi olma sebebim annem ve kayinvalidemin istememe sebeplerinden birj bu ama Allah kinadigin kimseyi hor gördügün kimseye cektrdiklerini sanada yasatmadan bu dünyadan kimsenin canini almiyor, esim cok güclü biri ailesinden tek kurus yardm almadan suan evine bakiyor ve beni kpss kursuna gönderyr bir dedigimi cogu zaman ikiletmyr ama sinirlennce gözüde birsey görmyr onada hak veryrm ailesiz kimsesiz olmak.cok zor tek bir kisi bile koskoca ailesinden sülalesindem yaninda olmadi o birde hep benmle ugrasyr takintilarimla yani, o da hakli
Bende merak ediyorum onuanestezi etkisi olan krem ve spreyler kullananlar gercekten etkisi oluyormu????
uzulme cnm bu hayatta hersey gelıyor ınsanın basına belkıde boylesı hayırlı .ama bak esın ne kadar da cok sevıyor senı dımı o senın ıcın nelerı goze almıs aılesını bırakmıs senın ıcın bı erkek ıcın kolay degıl bu .esınden kacarsan ona dunyanın en buyuk kotulugunu yapmıs olursun kendı esımden bılıyorum morelımı dusurdugum ve agladıgım zaman oda kotu oluyor ve kadınların boyle sureklı aglayıp acıtasyon yapmasından hıc hoslanmıyorlar.onlar karsılarında guclu bı kadını yanı sevdıgı kadını gormek ıstıyorlar .ama bızler sankı kacarsak aglarsak vs bunların altına sıgınırsak hersey cozulur zannedıyoruz.hanı cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar ucuncuye halı nıce olur derler ya..ınanın ben sızlerın durumunu okudukca kendı halımı unutuyorum.gercektende cok acı hıkayeler var.ama haytda sureklı dramla gıtmıyor kardesım.ben kendımı sızlerın yerıen koyup tum samımıyetım ve uzuntumle yardımcı olmaya clısıyorum..yasadıkların zor ama bunlar sana guc vermelı .esını bıde sen yalnız bırakırsan halı nıce olur soyle bana ..esını ne kadar sevıyorsun?esının cok sınırlenme sebebplerınden bırı aılesının yaptıklarını unutamaması ıkıncısıde rahat bı sekılde bosalamayan kadın olsun erkek olsun acaıp sınır yapıyor..ondandır yoksa ınan bence boylesıne seven bı erkek hıc mı hıc bagırmaz esıne yanı sana oda elınde olmadan sınırlenıyordur ..gayet yumusak davran .al bugun karsına ben senı cok sevıyorum sen benım ıcın nelerı goze aldın bende senın ıcın bu hastalıgı yenıcem senınde destegınle..de ınan bende elımde olmadan bu durumdayım ama bıtecek bu sıkıntılar vs artık sen gonlunu alacak seylerı soylersın.bak gor esınde cok mutlu olcak ve hıc bır erkek buna kayıtsıxz kalmaz..ve doktora da gıtme zaten beyınde bıten bı ıs bu sende beyınde hallatmeden doktora gıdersen sadece paran gıtmıs olur kı az para ıstemıyorlar.bu arada ne mezunusun..sımdı ben sana netten buldugum terapı seanlarını gonderıyorum onları uygula buyuk bı azım ve kararla..nıye olmasın kı cnm benım ıkı nenemınde masllallh berekallah 9ar 10ar cocukları var vs yalnızda degılsın bak bızde varız :) yanı hep beraber yapıcaz tmm..hadı bakalım umutsuzluk yok bızım dergahımızda dımı:)Ah be canm inan acayip motivasyon veriyorsun benm gibi panik bozuklul hastasi birjne bile bu gece denyc gercekten, benm esimin ailesi yok gibi beni hic istemediler dügünümüze gelmediler maddi manevi tek igneleeini görmedim ben trakyaliyim esim sivasli biz benim ailem sayesinde evlendik kendi kendimize yaptik herseyi bana cok iftira attilar esimi dahi aramadilar esim kac kere gidip dügüne gelin desede gelmediler dügünümde esimin gözü kapida kaldi babam farketmis adam hergün esimi arayip agladi ben d7günmde agladim herkes birseyleri farkedip bizi mutlu etmeye calisti ben huzuruda zorluguda cok iyi biliyrm ama dedigin gibi annem beni cok baskiladi o hasta oldu aynisindan bende oldum belkide panik bozukluk hastasi olma sebebim annem ve kayinvalidemin istememe sebeplerinden birj bu ama Allah kinadigin kimseyi hor gördügün kimseye cektrdiklerini sanada yasatmadan bu dünyadan kimsenin canini almiyor, esim cok güclü biri ailesinden tek kurus yardm almadan suan evine bakiyor ve beni kpss kursuna gönderyr bir dedigimi cogu zaman ikiletmyr ama sinirlennce gözüde birsey görmyr onada hak veryrm ailesiz kimsesiz olmak.cok zor tek bir kisi bile koskoca ailesinden sülalesindem yaninda olmadi o birde hep benmle ugrasyr takintilarimla yani, o da hakli
uzulme cnm bu hayatta hersey gelıyor ınsanın basına belkıde boylesı hayırlı .ama bak esın ne kadar da cok sevıyor senı dımı o senın ıcın nelerı goze almıs aılesını bırakmıs senın ıcın bı erkek ıcın kolay degıl bu .esınden kacarsan ona dunyanın en buyuk kotulugunu yapmıs olursun kendı esımden bılıyorum morelımı dusurdugum ve agladıgım zaman oda kotu oluyor ve kadınların boyle sureklı aglayıp acıtasyon yapmasından hıc hoslanmıyorlar.onlar karsılarında guclu bı kadını yanı sevdıgı kadını gormek ıstıyorlar .ama bızler sankı kacarsak aglarsak vs bunların altına sıgınırsak hersey cozulur zannedıyoruz.hanı cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar ucuncuye halı nıce olur derler ya..ınanın ben sızlerın durumunu okudukca kendı halımı unutuyorum.gercektende cok acı hıkayeler var.ama haytda sureklı dramla gıtmıyor kardesım.ben kendımı sızlerın yerıen koyup tum samımıyetım ve uzuntumle yardımcı olmaya clısıyorum..yasadıkların zor ama bunlar sana guc vermelı .esını bıde sen yalnız bırakırsan halı nıce olur soyle bana ..esını ne kadar sevıyorsun?esının cok sınırlenme sebebplerınden bırı aılesının yaptıklarını unutamaması ıkıncısıde rahat bı sekılde bosalamayan kadın olsun erkek olsun acaıp sınır yapıyor..ondandır yoksa ınan bence boylesıne seven bı erkek hıc mı hıc bagırmaz esıne yanı sana oda elınde olmadan sınırlenıyordur ..gayet yumusak davran .al bugun karsına ben senı cok sevıyorum sen benım ıcın nelerı goze aldın bende senın ıcın bu hastalıgı yenıcem senınde destegınle..de ınan bende elımde olmadan bu durumdayım ama bıtecek bu sıkıntılar vs artık sen gonlunu alacak seylerı soylersın.bak gor esınde cok mutlu olcak ve hıc bır erkek buna kayıtsıxz kalmaz..ve doktora da gıtme zaten beyınde bıten bı ıs bu sende beyınde hallatmeden doktora gıdersen sadece paran gıtmıs olur kı az para ıstemıyorlar.bu arada ne mezunusun..sımdı ben sana netten buldugum terapı seanlarını gonderıyorum onları uygula buyuk bı azım ve kararla..nıye olmasın kı cnm benım ıkı nenemınde masllallh berekallah 9ar 10ar cocukları var vs yalnızda degılsın bak bızde varız :) yanı hep beraber yapıcaz tmm..hadı bakalım umutsuzluk yok bızım dergahımızda dımı:)
bi arkadas etkisi oldugunu söyledi deneyecegim bende.Bende merak ediyorum onu
Iyi aksamlar kizlar ben yeni üye oldum malesef 1.5 yildir vajinusmusum ve hala yenemedim evliligimin 2. ayinda sadece basi alarak hamile kaldim hamileligim boyuncada denemedik suan 5 bucuk aylik bi oglum var. esim cok anlayisli beni hic yipratmadi kizmadi.Ama artik yapmak zorundayim kadin dogumcuya gittim psikiyatriye gittim sadece ilac verdiler ama olmadi baska ne yapabilirim maddi durumum oyle 3000 4000 verecek kadar deil malesef banada yardik edin lutfennn
Doğrudur valla ayy ne güzel yaaa kurtuldun çok şükür inşallah bu akşam darısı başımaCanim bu varya zaten kfada bitiyo bn ypicam deyip ustune gittinmi oyle bi oluyoki anlmiyosun bile bn de uc gundur bitti ypicam dedim ve gerckten bitti suan uyuyamiyorum bile esim zaten oyle umutsuzduki suan durumunu anltamam ya gerckten esler bizden cok uzuluyo yptigimda esimin bna bi sarilip opmesi vardi anlatamam
Ah be canm inan acayip motivasyon veriyorsun benm gibi panik bozuklul hastasi birjne bile bu gece denyc gercekten, benm esimin ailesi yok gibi beni hic istemediler dügünümüze gelmediler maddi manevi tek igneleeini görmedim ben trakyaliyim esim sivasli biz benim ailem sayesinde evlendik kendi kendimize yaptik herseyi bana cok iftira attilar esimi dahi aramadilar esim kac kere gidip dügüne gelin desede gelmediler dügünümde esimin gözü kapida kaldi babam farketmis adam hergün esimi arayip agladi ben d7günmde agladim herkes birseyleri farkedip bizi mutlu etmeye calisti ben huzuruda zorluguda cok iyi biliyrm ama dedigin gibi annem beni cok baskiladi o hasta oldu aynisindan bende oldum belkide panik bozukluk hastasi olma sebebim annem ve kayinvalidemin istememe sebeplerinden birj bu ama Allah kinadigin kimseyi hor gördügün kimseye cektrdiklerini sanada yasatmadan bu dünyadan kimsenin canini almiyor, esim cok güclü biri ailesinden tek kurus yardm almadan suan evine bakiyor ve beni kpss kursuna gönderyr bir dedigimi cogu zaman ikiletmyr ama sinirlennce gözüde birsey görmyr onada hak veryrm ailesiz kimsesiz olmak.cok zor tek bir kisi bile koskoca ailesinden sülalesindem yaninda olmadi o birde hep benmle ugrasyr takintilarimla yani, o da hakli
seninde hayirli haberlerini bekliyorum kuzumBENDE NASİPSE YARIN AKŞAM DENEYECEĞİMİNŞAALLAH GÜZEL ŞEYLER YAZMAK İSTİYORUM BURAYA DUA EDİN ARKADAŞLAR
Merhaba egzersik yapmiyorum cunku cesaretim yok malesefCANIM merhaba. Başını alabiliyorsan çok az kalmış demektir. Şuan hangi aşamadasın canım? egzersiz yapa biliyor musun?
Sagol canim okudum tüm yazdiklarini ben fizik bölümü yüksek lisans mezunuyum ögretmenlik yaptm bir süre suan memur olmaya calisyrm her dedigini kaydettm merak etme umutsuzluga düstkce okuycam biz cok sey basardk üstesinden geldik 6 yasinda 18 yasinda tacize ugradm erkeklerden hep kacip korktm sokaga adim atamadm ama.esimi tanidigm andan itibaren esimden bir kere bile aksi bir davranis görmedm ve korkmadm 6 yilda beni zorlycak hicbirsey yapmadi ona bunu cektrmek istemyrm evet kendimde Allahn verdigi zevk duyabilcegm seyi neden yasamyrm skntsndaym aslinda cok seyi bilip hicbirsey yapamyrmuzulme cnm bu hayatta hersey gelıyor ınsanın basına belkıde boylesı hayırlı .ama bak esın ne kadar da cok sevıyor senı dımı o senın ıcın nelerı goze almıs aılesını bırakmıs senın ıcın bı erkek ıcın kolay degıl bu .esınden kacarsan ona dunyanın en buyuk kotulugunu yapmıs olursun kendı esımden bılıyorum morelımı dusurdugum ve agladıgım zaman oda kotu oluyor ve kadınların boyle sureklı aglayıp acıtasyon yapmasından hıc hoslanmıyorlar.onlar karsılarında guclu bı kadını yanı sevdıgı kadını gormek ıstıyorlar .ama bızler sankı kacarsak aglarsak vs bunların altına sıgınırsak hersey cozulur zannedıyoruz.hanı cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar ucuncuye halı nıce olur derler ya..ınanın ben sızlerın durumunu okudukca kendı halımı unutuyorum.gercektende cok acı hıkayeler var.ama haytda sureklı dramla gıtmıyor kardesım.ben kendımı sızlerın yerıen koyup tum samımıyetım ve uzuntumle yardımcı olmaya clısıyorum..yasadıkların zor ama bunlar sana guc vermelı .esını bıde sen yalnız bırakırsan halı nıce olur soyle bana ..esını ne kadar sevıyorsun?esının cok sınırlenme sebebplerınden bırı aılesının yaptıklarını unutamaması ıkıncısıde rahat bı sekılde bosalamayan kadın olsun erkek olsun acaıp sınır yapıyor..ondandır yoksa ınan bence boylesıne seven bı erkek hıc mı hıc bagırmaz esıne yanı sana oda elınde olmadan sınırlenıyordur ..gayet yumusak davran .al bugun karsına ben senı cok sevıyorum sen benım ıcın nelerı goze aldın bende senın ıcın bu hastalıgı yenıcem senınde destegınle..de ınan bende elımde olmadan bu durumdayım ama bıtecek bu sıkıntılar vs artık sen gonlunu alacak seylerı soylersın.bak gor esınde cok mutlu olcak ve hıc bır erkek buna kayıtsıxz kalmaz..ve doktora da gıtme zaten beyınde bıten bı ıs bu sende beyınde hallatmeden doktora gıdersen sadece paran gıtmıs olur kı az para ıstemıyorlar.bu arada ne mezunusun..sımdı ben sana netten buldugum terapı seanlarını gonderıyorum onları uygula buyuk bı azım ve kararla..nıye olmasın kı cnm benım ıkı nenemınde masllallh berekallah 9ar 10ar cocukları var vs yalnızda degılsın bak bızde varız :) yanı hep beraber yapıcaz tmm..hadı bakalım umutsuzluk yok bızım dergahımızda dımı:)
NELERİN ÜSTESİNDEN GELMİŞSİN CANIM RABBİM SANA HAYRLI UZUN MUTLU ÖMÜRLER VERSİN EŞİNLE SIKINTI GÖSTERMESİNSagol canim okudum tüm yazdiklarini ben fizik bölümü yüksek lisans mezunuyum ögretmenlik yaptm bir süre suan memur olmaya calisyrm her dedigini kaydettm merak etme umutsuzluga düstkce okuycam biz cok sey basardk üstesinden geldik 6 yasinda 18 yasinda tacize ugradm erkeklerden hep kacip korktm sokaga adim atamadm ama.esimi tanidigm andan itibaren esimden bir kere bile aksi bir davranis görmedm ve korkmadm 6 yilda beni zorlycak hicbirsey yapmadi ona bunu cektrmek istemyrm evet kendimde Allahn verdigi zevk duyabilcegm seyi neden yasamyrm skntsndaym aslinda cok seyi bilip hicbirsey yapamyrm
SENDE sağol .Hımm Rabbim başarılarının devamını nasip eyleye inşallah. Bende iktisat bitirdim.ikinci uni ilahiyat okuyorum.bu skntlari da asicaz inşallah. Bende uni yıllarında yaşlı mi yaşlı bi amca tarafından ugramistim tacize allah ıslah etsin ama pisliklerin yuzunede bizim hayatımız böyle devam edemez.hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumSagol canim okudum tüm yazdiklarini ben fizik bölümü yüksek lisans mezunuyum ögretmenlik yaptm bir süre suan memur olmaya calisyrm her dedigini kaydettm merak etme umutsuzluga düstkce okuycam biz cok sey basardk üstesinden geldik 6 yasinda 18 yasinda tacize ugradm erkeklerden hep kacip korktm sokaga adim atamadm ama.esimi tanidigm andan itibaren esimden bir kere bile aksi bir davranis görmedm ve korkmadm 6 yilda beni zorlycak hicbirsey yapmadi ona bunu cektrmek istemyrm evet kendimde Allahn verdigi zevk duyabilcegm seyi neden yasamyrm skntsndaym aslinda cok seyi bilip hicbirsey yapamyrm
Tebrik ederim darisi bizlere insallahhhhhKizlar oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim hpinizin yazdiklari bna on ayak oldu...Benim yazdiklarimi az cok biliyorsunuz hicbisekilde egzersiz yapamiyodum kulak copunu bile alamazkn bi haftada inat ettim ve penis kalinligina gectim araya adetim girdi ve adetim bitti tekrar egzersize basladim ve cok rahat git gel ypabildim dun aksam kandildi rabbime cok dua ettim ve yapicam ne olursa olsun bu illeti yenicem dedim dun aksam esimle iliskiye girmeden once yine bes dk egzersiz yaptım ve sonra denemeye koyuldum esim altta bn ustte bacaklarimi actim derin bi nefes alarak penisin basini soktum her zamanki gibi duvara denk geldi tam o sirada elimle popoya egimli tuttum ve ikinabildigim kadar ikindim sonra bi baktim esim guluyor girdimi dedim ewt dedi inanamadim ustelik hepsini aldim cikardim esim bna oyle bi sarildi optuki anlatamam ve bn tekrar dort bes kez sokabildim sonra misyonere gectim inanin misyoner daha kolaymis bacaklarimi 7 aydir acamadim ama dun actim yine kontrol bndeykn basi girdi ikinabildigim kdar ikindim yine girdi kizlar inanin ne aci vardi ne yanma sadece baski olustu iki haftada yendim bn yaptiysam herkes yapar sadece kndinize guvenin ve bn bnu kesinlikle bugun bitirecm deyin hepsi bu meleklerim rabbim hepinizin yardimcisi olsun inanin bi yasasaniz bu muydu dicksiniz sadece guvenin ve cesaretli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?