Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim oncelikle hosgeldin..bu sayfayi bulman demek yolun yarisini gecmen demek.oncelikle sakin ol.hepimiz ayni sureclerden gectik ve cok sukur cogumuz yendik kalanlarimizda yenmek üzere simdi yapman gereken olumlu dusunmek ve egzersiz yapmak.olumsuz dusunceleri aklindan cikar.senin kimseden farkin yok allahin izniyle yeneceksin canim.. parmakmi aparatmi yapiyosun

Mrh. bayanlaz bana yardımcı olurmusunuz doktora gitme imkanım yok yaklaşık 1.5 yil oldu sürekli erteleyerek zamana bıraktık eşim başlarda anlayışlı davranıp zamana bırakıyor düzelir digecem düşünüyordu.birkac başarısız denemeden sonra isteksiz.budurum yüzünden birbirimizi suçlar duruma gelmeye başladık.evde kendi kendime yenmekten başka çarem yok.nerden başlıycam ne yapıcam bilmiyorum.nolur banana yardım edin.çocuk yokmu digecem soranlardan bıktım.kendime olan güvenimi kaybettim.

Merhaba kızlar.

Uzuuuun süre önce bu başlığa denk geldim. Kendimi kandırdım, normalim diye, hissettiklerim vajinismus tarifine uysa da...
Ve şimdi, yıllar sonra bu başlığa yazıyorum.
İlk deneme çok kötüydü. Bacaklarda titremeler, anksiyete atağı, ilişkiye girememe yüzünden kendini eksik görme. Cinsellik hiçbir zaman çekici bulduğum bir şey olmadı desem yalan olmaz. Yani kadın ve erkeğin ilişkisinden bahsediyorum. İğrenç geliyordu.
Sanırım birazcık aşama kaydettim. Kendim orta parmağımı ortasına kadar sokabiliyorum ama devamında sanki bir duvara denk geliyorum. Eşim de tek parmağını sokuyor ama iki parmakla deneyince gerçekten yanma hissettim.
P....s ile de denedik, sanırım sadece 1-2 santim girdi ama çok fazla yanma/acı hissettim. Eşim kaslarımı çok sıktığımı ve girişe izin vermediğimi söyledi. Ve bu darlık onu da rahatsız etti eminim.

Bir hevesle gidip kayganlaştırıcı almama rağmen yine birleşme olmadı. Kuruluk yok ama ne bileyim aldım işte
Ne yapacağım ben şimdi nereden başlayacağım?

Özetle:
*Kendi parmağımla deneyince 3-4 santimden ötesi sanki duvar gibi. Yanlış açıda mıyım acaba?
*2 parmak denedik, acıdı :/

Teşekkürler yardımcı olan herkese.
Allah bana da bunu yenmeyi nasip etsin.

Kızlar herkese iyi akşamlar. ben de 3 aylık evliyim. evlendikten sonra burada yazılanlar gibi problemler yaşadım. Acaba nedir ki diye araştırırken bu sayfayı buldum vajinismus ve olduğumu öğrendim. Çünkü yazılanların hepsini ben de yaşıyorum. Günlerdir bu sayfada yazılanları tek tek üşenmeden okudum. Parmak egzersizleri falan, ilk duyduğumda garip geldi sonra herkesin bir şekilde yendiğini okuyunca bana da cesaret geldi ben de yenmeliyim dedim. Eşimle ilk zamanlarda denediğimizde ben de bir duvarla karşılaştığımı düşünüyordum ve acayip bir ağrı hissettim. Bugün cesarete geldim ben de kulak çöpüyle denedim. Kulak çöpüne tuvalet kağıdı sonra da streç film sardım. İlk denemede aldım. Ağrı da yoktu duvar da. Ben oranın kapalı olduğunu düşünmeye başlamıştım doktora gidecektim. Bir taraftan da gitmek istemiyordum. O yüzden bi yerden başlamalıyım dedim. Şimdi ne yapmalıyım nolur deneyenler yardımcı olsun. Ben de atlatmak istiyorum. Özelden mesaj yazabilecek varsa eğer ne yapmam gerektiği hakkında sevinirim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Doktora gittiğimde doktor bilinç altında çok yoğun bir korku olduğunu söyledi bacağını bile aramiyorum ne olursunuz yardımcı olun......

Merhaba egzersik yapmiyorum cunku cesaretim yok malesef

Canım bu sorunun adı cesaretsizlik, ötelemek zaten. Hırs yapmalısın, kendine inanmalısın. ilk denedin olmadı diyelim vaz geçmeyeceksin. Başta olmaması normal. Tekrar deneyeceksin. Birinde olmazsa diğerinde olur. Yeter ki ben bu işi yapacağım de. Zaten burayı bulmuşsun yaparsın mutlaka. Er yada geç bu siteye üye olan herkes mutlaka bir gün başardı :). Sende yapacaksın.

Eğer penisi az da olsa alabiliyorsan nefes ve ıkınmak kalıyor geriye. doğru pozisyonu bulmak kalıyor. Bunu da deneme yanılma yoluyla bulacaksın. nasıl rahat ediyorsan.

Hakimiyet sende olsun istersen sen üste geçmelisin. yok eşinde olsun istersen yatak ucu yada kanepe ucuna geçip bacaklarını açıp eşinle tam karşı karşıya gelerek senin eşini yönlendirmen ile olacak.

Başaran arkadaşların geçmişlerini oku canım. Hepimiz aynı korkuları aynı kaygıları yaşadık ama Rabbim sonunda başarmamızı nasip etti.

Sende inanır ve hırs yaparsan yapamayacağın hiç bir şey yok. Takıldığın yerde lütfen bana msj at. burayı takip edemiyorum.

cok guzel anlatmissin canim

İlk olarak tek bir kulak cubuguyla basladım ve burda okumustum anestol kullanarak basladım ertesi gün de aynı sekilde anestol ve iki kulak cubugunu strecledim suan anestol kullanmadan parmak egzerszi yapıyorum ve esimle hiç p... boyutunta yakınlasmadık yaklastramıyorum cokyakınlasınca kasılmalarım devam ediyo hala kendime olan güvenm tam degil

Merhabalar öncelikle tebrik ederim .. ben 2 parmakta hep 2. Boğum da takılıyorum bu 1 parmak ta da böyleydi sizde de öyle oluyormuydu acaba ? Bana yardımcı olurmusunuz bir an önce yenmek istiyorum uzun süredir egzersiz yapıyorum sıkıldım artık .s

Cnm bn hic parmak yapmadim parmak sokamiyodum simdide sokamam bn aparatla yendim takildigin noktaya glince hemen derin bi nefes al ve ikin ikindigin an parmagini ittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…