- 24 Kasım 2015
- 139
- 168
- 23
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.161
canım ne durumdasın? nasıl gidiyo? hangi aşamadasın?Kizlar bakin yukarsa orkidelimden alinti yaptim cok guzel anlatmis arkadas onu okuyabilirsiniz bastan sona
egsersiz işini çok kolaylaştırır ve çabuk yenmeni sağlarKizlar ben egzersiz yapamiyorum egzersiz yapmadan yenemez miyim
tebrik ederim canımKizlar bugun ikinci kez yaptik ve sonunda tam anlamiyla yaptim kan geldi esim gitgel yapip icime bosaldi cok mutluyum ya bncacik sey icinmi 7 ayimi feda etmisim rabim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin
Cunku kendin hazir olmadan denemeye geciyorsun..su an deneme es daha sonra..hemen olsun bitsin istiyor insan ama olmuyor hemencecik maalesef..ben egzersizle yenenlerdenim doktorum bni bu sekilde yonlendirmisti cnmİlk olarak tek bir kulak cubuguyla basladım ve burda okumustum anestol kullanarak basladım ertesi gün de aynı sekilde anestol ve iki kulak cubugunu strecledim suan anestol kullanmadan parmak egzerszi yapıyorum ve esimle hiç p... boyutunta yakınlasmadık yaklastramıyorum cokyakınlasınca kasılmalarım devam ediyo hala kendime olan güvenm tam degil
İnsallah bebis haberi aliriz sendenKizlar bugun ikinci kez yaptik ve sonunda tam anlamiyla yaptim kan geldi esim gitgel yapip icime bosaldi cok mutluyum ya bncacik sey icinmi 7 ayimi feda etmisim rabim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin
Ayy insaAllah yaaa cok istiyorumİnsallah bebis haberi aliriz senden)
Ayy insaAllah yaaa cok istiyorum
Ovulasyon gunlerini takip et..insallah cnmmmAyy insaAllah yaaa cok istiyorum
Bnde polikistik over kisti var olmaz diyede korkuyorum birazOvulasyon gunlerini takip et..insallah cnmmm
Doktora gittin mi cnm kist icinBnde polikistik over kisti var olmaz diyede korkuyorum biraz
Yok gitmedim ama 02mm büyüklüğünde ama adetim cok duzenli kilomda oyleDoktora gittin mi cnm kist icin
Canim olmekde nerden cikti bende yenemedim ama bak burda bir suru insan yillar gecsede yeniyorlar dik durmaliyiz ve basarmaliyizolucak
Ya artık bıktım ger ektenCanim olmekde nerden cikti bende yenemedim ama bak burda bir suru insan yillar gecsede yeniyorlar dik durmaliyiz ve basarmaliyiz
Cnm bu dunyanin sonu degil ne olmesi ne bosanmasi sen bi sakin ol yapamazsam bn yapamazdim denemiyoduk bile esimle sadece surtunme oluyodu iki haftada yendim bn sende yaparsinMerhabalar ben bir buçuk yıllık Evliyim ve vajinismusluyum parmağımı rahatça sokabiliyorum ancak ilişki yok yok yok Haydar dümene gittim ama yok eşimle olmuyor Ölmek istiyorum artık ağlıyorum çocuk istiyorum bıktım iki sene olucak artık bıktım yardım ne olur yoksa cidden Boşanma seviyesine gelicem
Nasıl yaptın ama biz cidden ilişk i olarak çıkmaza gidiyoruzCnm bu dunyanin sonu degil ne olmesi ne bosanmasi sen bi sakin ol yapamazsam bn yapamazdim denemiyoduk bile esimle sadece surtunme oluyodu iki haftada yendim bn sende yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?