Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende parmak egzersizinde 3. Günümdeyim sanki ilerleme var gibi hissediyorum önceden hiç dokunamıyordum ama şimdi biraz daha iyiyim yeniceme inanıyorum inşallah yenerim sizde inanın kızlar herşey güzel olucak İNŞALLLAH

Cunku kendin hazir olmadan denemeye geciyorsun..su an deneme es daha sonra..hemen olsun bitsin istiyor insan ama olmuyor hemencecik maalesef..ben egzersizle yenenlerdenim doktorum bni bu sekilde yonlendirmisti cnm

Yenenleri tebrik ediyorum kizlar darisi basimiza ins. Ben parmak egzersixi yapiyorum bir parmak rahat giriyor iki parmakda giriyor ucuncuye gelince canim aciyor sanki bu yoldan gecenler soylebilir mi acaba bunu yasadiniz mi gececek mi sanki hic alamayacakmisim gibi geliyor birde doktor vajinal krem verdi bi sey sokup vajinaya sikiyon onu yapabildim ins hepsinide yaparim ins hepimiz yapabiliriz

Merhabalar ben bir buçuk yıllık Evliyim ve vajinismusluyum parmağımı rahatça sokabiliyorum ancak ilişki yok yok yok Haydar dümene gittim ama yok eşimle olmuyor Ölmek istiyorum artık ağlıyorum çocuk istiyorum bıktım iki sene olucak artık bıktım yardım ne olur yoksa cidden Boşanma seviyesine gelicem

Cnm bu dunyanin sonu degil ne olmesi ne bosanmasi sen bi sakin ol yapamazsam bn yapamazdim denemiyoduk bile esimle sadece surtunme oluyodu iki haftada yendim bn sende yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…