Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya parmağım giriyor canım aslında h dümende gittim orada tam Birleşme bir vibratörle oldu ama eşimle olmDı hiç olmayacak herhalde
Canm sen bunu düsünyrsan biz ne yapalim.vibratörle penis arasinda zaten bir fark yok parmak ki brnce penisten vs den daha sert bence yannda bir doktor olunca ve para verip sorumluluk alinca yapmissin suan rahatlamissin ugrasmak istemyrsn benmde geceleri uykularm kaciyor ama degil vibratör parmagi zor aliyrm her kötü düsünce hep geri sardiryr sizide okuyan bizide ben iliskiye girmeye calisrken resmen bayildm ya kendimden gectm hala korkuyrm ama vazgecmis degilm sen bu kadr asama kaydetmisken ölmek nedir hele böyle sebepten

İşte böyle düşünüyorum Yardıma ihtiyacım var yoksa cidden cok kötü dururayım

Valla bende kotu bi etkisi olmadi. Herhangi bi yan etkisi vs olmadi. Rahatlatti beni. Zaten surekli kullanmiyorum belki o yuzden onermistir eczaci. Bende bakanlık onayini sordum kimyasal olmadığı icin Sağlık Bakanlığının alanina girmiyomus. Bitkisel olduğu için Tarım Bakanlığı onayliyormus. Tabiki karari sizin. Baska biseyde bulabilirsiniz. Ama bence sakinlestirici kullanilmasi lazim kafa rahat olmali.

Arkadaşlar bende iki kere üst üste h dümene gittim biraz zaman arayla gittim ikincisine etkisi oldumu evet Fazlasıyla oluyor yalan söyleyemem. Ancak kullandığı yöntemden eşinizin Razı olması Lazım benim eşimin psikolojisi cok bozuldu hemde cok istemedi bu şekilde bir tedavi yöntemini . Çünkü doktor yanınız da duruyr . Bir P N S büyüklüğünde bir aparat soktu ve sonra birazdaha kalınını soktu ben istemedim ama sonradan soktum onuda ama eve geldim yine yok bu işler beyinde bitiyor ve kullandığı ilaçlar vajinaya uygun değil bilginize

Parmak egzersizi yaparken ne yalan söyliyim ben 2 parmakta zorlanıyorum cünkü parmak sırf kemik olduğu için sert oluyor ve ister istemez zorlanıyoruz ben sırf zorlandığim için p..nis denemesine geçtim ve çok az başını aldım sonra tüm cesaretim gittii bıraktık geçen gün de deneyemedik ben kafama koydum yapicam diye eşim eve hasta geldi kızlar yaaa dünde ben adet oldum bu ne şanstır neysem inşallah adetim bittikten sonra başarıcam en azından stres sinirde olmaz belki biraz daha rahat olurum o yönden yeni yıla başarmış girmek istedim ama olmadııı perşembe günü deneyecek olan bi arkadas vardi ne yaptı aklım onda kaldi yaa insallah kurtulmussunuzdurr

canim oncelikle sakin ol.umutsuzluk bu hastaligi kotu etkiliyor. kendine guven.hepimiz senin gectigin yollardan gectik..egzersiz yapabilirsen bu hastaligi yenersin çabucak. zaten doktor icine aparat sokmus.vajinanin acildigini gormussun..inan penis aparatlardan cok daha yumusak ve hic canin acimiyor..bence sen yolun yarisini gecmissin.cok az kalmış yenmene..kendini motive et ben bunu yapabilirim de..o aparati yapan penisi kolaylikla yapar canim.

Hımm bilemedim ki cnm ya vemcaineyi kullansam tek ise yarar dimi

CANIM bendim o ama çok rahatsızım hasta oldum rapor aldım yatiyorum evde o yüzden olmadı birsey

Merhaba Arkadaşlar
Çok şükür 2.5 sene sonra bende bu illetten kurtuldum.. yendikten sonra bumuymus dedim.. ve boş yere 2.5 yılımi mahvettim..
Hiç acı yok kan yok ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın ve biran evvel bu sıkıntıdan kurtulun... dualrim sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…