- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.201
Nasıl kurtuldun : (Merhaba Arkadaşlar
Çok şükür 2.5 sene sonra bende bu illetten kurtuldum.. yendikten sonra bumuymus dedim.. ve boş yere 2.5 yılımi mahvettim..
Hiç acı yok kan yok ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın ve biran evvel bu sıkıntıdan kurtulun... dualrim sizlerle...
Nasıl ama nasılcanim oncelikle sakin ol.umutsuzluk bu hastaligi kotu etkiliyor. kendine guven.hepimiz senin gectigin yollardan gectik..egzersiz yapabilirsen bu hastaligi yenersin çabucak. zaten doktor icine aparat sokmus.vajinanin acildigini gormussun..inan penis aparatlardan cok daha yumusak ve hic canin acimiyor..bence sen yolun yarisini gecmissin.cok az kalmış yenmene..kendini motive et ben bunu yapabilirim de..o aparati yapan penisi kolaylikla yapar canim.
Nasıl ama nasılNasıl kurtuldun : (
Doktor desteği aldım fakat Dr gitmeden hergün egzersiz yaparak yenebilirsin canım. . Herşey bilinçaltının bir oyunu sanki ben önce kegel egzersizi yaptım ardından parmak egzersizi ve en sonda p.... ile deneme... Kimi zaman yapamadım ama hiç olumsuz bakmadım çünkü buda etkiliyor hep üstüne gittimNasıl kurtuldun : (
Emla ise yaradi miDoktor desteği aldım fakat Dr gitmeden hergün egzersiz yaparak yenebilirsin canım. . Herşey bilinçaltının bir oyunu sanki ben önce kegel egzersizi yaptım ardından parmak egzersizi ve en sonda p.... ile deneme... Kimi zaman yapamadım ama hiç olumsuz bakmadım çünkü buda etkiliyor hep üstüne gittim
Pazar günü cesaret geldi deneyelim dedim denemeden önce biraz emla krem sürdum eşim otururyordu bende arka ona dönük bir şekilde p.... almaya çalıştım yavaş yavaş parmakmis gibi düşündüm ki bide baktım hepsi girmiş... Hiç kendimi kasmadim ve nasıl oldu anlamadım... Benim uzun bi zamanımı aldı bu illet kim ne derse yaptım bide canım 313 ayetel kursi 313 tane de fatiha okudum...
Aslında tam uyusturmadi dokundugumda hissediyordum.. bide sürdükten sonra çok yanmam oldu.. bi daha kullanmam herhalde zarar verebilir diye korkuyorum..Emla ise yaradi mi
AnladımKegel nasıl oluyor yani nasıl YapılıyorDoktor desteği aldım fakat Dr gitmeden hergün egzersiz yaparak yenebilirsin canım. . Herşey bilinçaltının bir oyunu sanki ben önce kegel egzersizi yaptım ardından parmak egzersizi ve en sonda p.... ile deneme... Kimi zaman yapamadım ama hiç olumsuz bakmadım çünkü buda etkiliyor hep üstüne gittim
Pazar günü cesaret geldi deneyelim dedim denemeden önce biraz emla krem sürdum eşim otururyordu bende arka ona dönük bir şekilde p.... almaya çalıştım yavaş yavaş parmakmis gibi düşündüm ki bide baktım hepsi girmiş... Hiç kendimi kasmadim ve nasıl oldu anlamadım... Benim uzun bi zamanımı aldı bu illet kim ne derse yaptım bide canım 313 ayetel kursi 313 tane de fatiha okudum...
Rica ederiz cnm sağlık herseydir
Bu şekilde bu sorunu atlatan çok kişi olduğunu biliyorum. İkinci denemeyi yaptınız mı , sorun artık tamamen geçti değil mi ?Doktor desteği aldım fakat Dr gitmeden hergün egzersiz yaparak yenebilirsin canım. . Herşey bilinçaltının bir oyunu sanki ben önce kegel egzersizi yaptım ardından parmak egzersizi ve en sonda p.... ile deneme... Kimi zaman yapamadım ama hiç olumsuz bakmadım çünkü buda etkiliyor hep üstüne gittim
Bu şekilde bu sorunu atlatan çok kişi olduğunu biliyorum. İkinci denemeyi yaptınız mı , sorun artık tamamen geçti değil mi ?
Büyük geçmiş olsun canım darısı benim başıma...Ewet bir kaç kez deneme yaptık çok şükür bi sorun yok..
Amin inşallah yılmadan üstüne git korkulacak hiç bişi yok canımBüyük geçmiş olsun canım darısı benim başıma...
Teşekkür ederim canım , aslında bayağı yol kat ettim , şimdi sıra gerçeğiyle ( p.... ile ) denemeye geldi. Bakalım bugün yarın belli olacak.Amin inşallah yılmadan üstüne git korkulacak hiç bişi yok canım
Emin ol onu da yaparsın canım p... yolunu buluyor derlerdi de inanmazdim kendiliğinden gidiyorTeşekkür ederim canım , aslında bayağı yol kat ettim , şimdi sıra gerçeğiyle ( p.... ile ) denemeye geldi. Bakalım bugün yarın belli olacak.
İnşallah canım. Senin yaptığın pozisyonda deneyeceğim daha rahat ederim eminim ki ...Emin ol onu da yaparsın canım p... yolunu buluyor derlerdi de inanmazdim kendiliğinden gidiyor
Aynen canım ben en rahat bu pozisyon da yaptım.... kişiye göre değişiyor sanırım kimi arkadaşlar da yatak ucu vs ile yaptılar. Bana da bu en uygunu geldi.. hatta tv nun karşısına geçtim bi yandan da kafam Dağılsin diye tv ye baktım yavaş yavaş oturdum bide baktım girmiş
Canı. Hangi pozisyonEmin ol onu da yaparsın canım p... yolunu buluyor derlerdi de inanmazdim kendiliğinden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?