Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl ama nasıl

Nasıl kurtuldun : (
Doktor desteği aldım fakat Dr gitmeden hergün egzersiz yaparak yenebilirsin canım. . Herşey bilinçaltının bir oyunu sanki ben önce kegel egzersizi yaptım ardından parmak egzersizi ve en sonda p.... ile deneme... Kimi zaman yapamadım ama hiç olumsuz bakmadım çünkü buda etkiliyor hep üstüne gittim
Pazar günü cesaret geldi deneyelim dedim denemeden önce biraz emla krem sürdum eşim otururyordu bende arka ona dönük bir şekilde p.... almaya çalıştım yavaş yavaş parmakmis gibi düşündüm ki bide baktım hepsi girmiş... Hiç kendimi kasmadim ve nasıl oldu anlamadım... Benim uzun bi zamanımı aldı bu illet kim ne derse yaptım bide canım 313 ayetel kursi 313 tane de fatiha okudum...

Emla ise yaradi mi

AnladımKegel nasıl oluyor yani nasıl Yapılıyor

Bu şekilde bu sorunu atlatan çok kişi olduğunu biliyorum. İkinci denemeyi yaptınız mı , sorun artık tamamen geçti değil mi ?

Aynen canım ben en rahat bu pozisyon da yaptım.... kişiye göre değişiyor sanırım kimi arkadaşlar da yatak ucu vs ile yaptılar. Bana da bu en uygunu geldi.. hatta tv nun karşısına geçtim bi yandan da kafam Dağılsin diye tv ye baktım yavaş yavaş oturdum bide baktım girmiş

Yatak ucu nasıl canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…