Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende deneme yapamadan regl oldum,yatak.ucunu soran arkadaslar icin söylyrm benmde üstte yapamadm yatak ucunda zatim yirtildi yatak ucuna geldim ellerimle vajinami actim ikindm ve esim öyle girebildi gerci sonra deneyemedim ama parmakta vs cok sknti yok ilk yirtilma kadr degil

Şimdi anladım ama bu türlü daha zor. Diğerinde kontrol sizde.

Teşekkür ederim canım , ilerleyen günlerde görcez tabi daha net olarak. Umarım sende başarılı olursun , zor değil emin ol...
Ya deil aslında ben doktora gittim ve orada herşey oldu ama eşimle olmDı oda eşimden gerginlikten kaynaklıydı yoksa P büyüklüğünde hatta daha büyük bir vermek aldın ben ama uyuşturucu spreylerde falan ama aldım sonuçta titredim korktum

Insallah cnm ya bn cok istiyorum
canım bendede polikistik var. hem de öyle az buz değil. ama yinede ümitliyim. çünkü benim ailemde genetik kuzenlerimin hemen hemen hepsinde var ama hepsinin de çocuğu var. sadece tek bişey yaparak hamile kaldılar canım. soğan kürü... şu an ben de yapıyorum soğan kürünü.. hala vajiyi halledemedim ama deniyoruz ve başardıktan sonra bebek için bide bu illet yüzünden beklemek istemiyorum. o yüzden şimdi soğan kürü yapıyorum bitince de incir ve havuç kürü yapacam inşallah. bu şekilde hamile kalan çok. bi araştır ve dene derim.

Cnm bnde bitabe 2mm buyuklugunde var ama.adetim cok.duzenli gunu gunune oluyorum ve ne tuylenme var nede baska bise herseyim normal insaAllah olur

Bence de herşey kafada bitiyor beynimiz bize oyun oynuyor hersey bizim elimizde. Ben de 3,5 yıllık evliyim bu süre zarfında hic birsekilde olmadi, jinekologa gittim alttan ultrasonla bakti ilk kez gitmiştim, dr. Gülerek sen vajinismus degilsin ki işte muayene olabildin dedi. O gün eve gittim kendime guvenim gelmişti içimden hep ohh be hasta degilim bende herkes gibi normal bir bayanım dedim yüzlerce kez ve mutluydum. O günden sonra kendiliğinden oldu..:) keske evliligimin ilk yılında doktora gitseymisim diyorum. Arkadaslar beyninizin size oyun oynamasina izin vermeyin hep olumlu düşünün her zaman.. Hiç zor değil mutlu olmaya zevk almaya bakın..

Arkadaslar ben uzun süredir siteye giremiyordum yeni arkadaşlar katılmış öncelikle herkese şifalar diliyorum. Ben de bu illeti aylarca çektim. Herkes yapar ama ben hiç bir zaman yapamam diyordum. Tedavi de gördüm ama bana asıl bu illeti aştıran burası oldu. Pes etmedim benim biraz daha ileri saha olduğu için daha fazla çaba harcadım. Herkes 10 12 cmlik aparatlarla bu illeti yenerken ben 13 14cm lik aparatı alabiliyordum ama eşli denemede başarısız oluyordum ama dedigim.gibi pes etmedim aylarca uğraştım ve 5 ay önce yendim çok şükür. Şimdi bebek istiyorum ama bu sefer de çikolata kisti çıktı onunla uğraşıyorum inşallah onun da üstesinden gelip bebek sahibi olabiliriz. Sakın umutsuzluğa kapılmayın herkes yapar ben yapamam diye düşünmeyin. Anatomik bi sorun olmadığı sürece insan fizyolojisi herkeste aynı. O yüzden herkes yapıyorsa siz de yapacaksınız. Sadece bireyler farklar olduğundan kimi 1 ayda kimi 6 ayda Yener o kadar. Allaha dua etmeyi unutmayın canlar :)

APARATLA OLURKEN EŞLİ DENEMEDE BAŞARISIZ OLUYORUM BENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…