Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

APARATLA OLURKEN EŞLİ DENEMEDE BAŞARISIZ OLUYORUM BENDE
Canim eşli denemede başarısız olman moralini bozmasin. Ben en son aparatı biraz daha kalinlastirdim ve en kalın haliyle deneyeceğim dedim. Böylelikle canımın en fazla ne kadar yanabilecegini kendi kontrolumdeyken görürüm dedim. Çünkü eşli denemede kontrol bizde olsa da yine de kuşku oluyor içimizde. Ama aparatla canım yandıgi anda dururum dedim. 16cm lik aparatı yavaş yavaş almaya çalıştım çok kolay olmadı tabi ki milim milim ittim sert ama yavaş bi şekilde tamamı girdi ve canım aşırı acımadi. O an cesaret geldi yatağa uzandım bacaklarımin altına yastık koydum ve iyice açtım. Bi kaç kez bu aparatla egzersiz yaptım sonra hiç pozisyonumu bozmadan eşime üste gelmesini söyledim. Aparatı çıkarır çıkarmaz p.. si aynı aparat gibi almaya çalıştım ve egzersizden sonra ara vermediğim için daha esnekti. Inan bana aparatla daha zor p.. daha elastik bu yüzden aparat ya da parmak egzersizinde duyduğum acıya da yanma daha az oluyor. Sizlere tavsiyem egzersizden hemen sonra ara vermeden eşli denemeye geçin.

TAMAM DENEYECEĞİM YAA AFF AFF ALLAH'IM BİTSİN ARTIK ÇOK SAĞOL CANIM

EVET CANIMM YA BİZ AYNI GİDİYORDUK SENLE ÇOKK DUA ET BANA OLUR MU TÜM VAJİNİSMUS ARADAŞLAR YENSİN ARTIK HANGİ POZISYONDA RAHAT GİRİYOR CANIM ASLINDA BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ GİRİŞ YA BEN ONU GİRDİRMEYE ÇALIŞIRKEN P.. SÖNÜYOR SONRA O UĞRAŞMA AŞAMASI EŞİMİ DE ETKİLYOR

Cnm bnde tamda boyle yaptim sana kesinlikle katiliyorum bi haftada egzersizleri bitirdim adet oldum adetim bitince hemen egzersizle yendim cokda kolay oldu heralde bu sayfada vajiyi bi haftada yenen benimdir

Ayy insaAllah kuzum ya bn bi haftada yaptim kurtuldum sira sende ve sende bnu yapican cnm en rahat pozisyon misyoner ust daha zor ama bn ilk ustte aldim sonra altta ya hicbise yok hani basi girince hafif bi aci oluyoya orayi gectinmi tmmdir gerisi gliyo bide penisin popoya egimli durmasi cok onemli

Esinizi aparata ya da dilatöre nasil ikna ediyorsunuz zaten panigim adam yok mum.icinde kirilir kalir, yok dilatörler cin malidir kanserojendir vajina hassas öyle seyler sokulmaz denyceksn benle dene deyip aldrmyr valla

RABBİM İNŞAALLAH SANA HAYRLISIYLA Bİ BEBİŞ VERSİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…