- 1 Aralık 2015
- 140
- 123
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.241
Evet onu demek istedim zaten . Olması gereken o. Ben denedim oldu gibi
Canim eşli denemede başarısız olman moralini bozmasin. Ben en son aparatı biraz daha kalinlastirdim ve en kalın haliyle deneyeceğim dedim. Böylelikle canımın en fazla ne kadar yanabilecegini kendi kontrolumdeyken görürüm dedim. Çünkü eşli denemede kontrol bizde olsa da yine de kuşku oluyor içimizde. Ama aparatla canım yandıgi anda dururum dedim. 16cm lik aparatı yavaş yavaş almaya çalıştım çok kolay olmadı tabi ki milim milim ittim sert ama yavaş bi şekilde tamamı girdi ve canım aşırı acımadi. O an cesaret geldi yatağa uzandım bacaklarımin altına yastık koydum ve iyice açtım. Bi kaç kez bu aparatla egzersiz yaptım sonra hiç pozisyonumu bozmadan eşime üste gelmesini söyledim. Aparatı çıkarır çıkarmaz p.. si aynı aparat gibi almaya çalıştım ve egzersizden sonra ara vermediğim için daha esnekti. Inan bana aparatla daha zor p.. daha elastik bu yüzden aparat ya da parmak egzersizinde duyduğum acıya da yanma daha az oluyor. Sizlere tavsiyem egzersizden hemen sonra ara vermeden eşli denemeye geçin.APARATLA OLURKEN EŞLİ DENEMEDE BAŞARISIZ OLUYORUM BENDE
Bnmkini ultrasonla bakmisti cnm o zmnlar kizdimArkadaslar bu kist doktor alttan baktığında görülür mu
TAMAM DENEYECEĞİM YAA AFF AFF ALLAH'IM BİTSİN ARTIK ÇOK SAĞOL CANIMCanim eşli denemede başarısız olman moralini bozmasin. Ben en son aparatı biraz daha kalinlastirdim ve en kalın haliyle deneyeceğim dedim. Böylelikle canımın en fazla ne kadar yanabilecegini kendi kontrolumdeyken görürüm dedim. Çünkü eşli denemede kontrol bizde olsa da yine de kuşku oluyor içimizde. Ama aparatla canım yandıgi anda dururum dedim. 16cm lik aparatı yavaş yavaş almaya çalıştım çok kolay olmadı tabi ki milim milim ittim sert ama yavaş bi şekilde tamamı girdi ve canım aşırı acımadi. O an cesaret geldi yatağa uzandım bacaklarımin altına yastık koydum ve iyice açtım. Bi kaç kez bu aparatla egzersiz yaptım sonra hiç pozisyonumu bozmadan eşime üste gelmesini söyledim. Aparatı çıkarır çıkarmaz p.. si aynı aparat gibi almaya çalıştım ve egzersizden sonra ara vermediğim için daha esnekti. Inan bana aparatla daha zor p.. daha elastik bu yüzden aparat ya da parmak egzersizinde duyduğum acıya da yanma daha az oluyor. Sizlere tavsiyem egzersizden hemen sonra ara vermeden eşli denemeye geçin.
Yazicaksin kuzum ya biz senle ayniydik bn yendim kurtuldum suan cok rahat iliskiye giriyom kiz varya vallahi hicbise yok milletin anlattiklari hep yalan ne aci ne agri ne kan yok yaYAAA BENDE ARTIK BİTTİ BU KABUS YAZMAK İSTİYORUM BURAYA
Cnm bnde tamda boyle yaptim sana kesinlikle katiliyorum bi haftada egzersizleri bitirdim adet oldum adetim bitince hemen egzersizle yendim cokda kolay oldu heralde bu sayfada vajiyi bi haftada yenen benimdirCanim eşli denemede başarısız olman moralini bozmasin. Ben en son aparatı biraz daha kalinlastirdim ve en kalın haliyle deneyeceğim dedim. Böylelikle canımın en fazla ne kadar yanabilecegini kendi kontrolumdeyken görürüm dedim. Çünkü eşli denemede kontrol bizde olsa da yine de kuşku oluyor içimizde. Ama aparatla canım yandıgi anda dururum dedim. 16cm lik aparatı yavaş yavaş almaya çalıştım çok kolay olmadı tabi ki milim milim ittim sert ama yavaş bi şekilde tamamı girdi ve canım aşırı acımadi. O an cesaret geldi yatağa uzandım bacaklarımin altına yastık koydum ve iyice açtım. Bi kaç kez bu aparatla egzersiz yaptım sonra hiç pozisyonumu bozmadan eşime üste gelmesini söyledim. Aparatı çıkarır çıkarmaz p.. si aynı aparat gibi almaya çalıştım ve egzersizden sonra ara vermediğim için daha esnekti. Inan bana aparatla daha zor p.. daha elastik bu yüzden aparat ya da parmak egzersizinde duyduğum acıya da yanma daha az oluyor. Sizlere tavsiyem egzersizden hemen sonra ara vermeden eşli denemeye geçin.
Ayy insaAllah kuzum ya bn bi haftada yaptim kurtuldum sira sende ve sende bnu yapican cnm en rahat pozisyon misyoner ust daha zor ama bn ilk ustte aldim sonra altta ya hicbise yok hani basi girince hafif bi aci oluyoya orayi gectinmi tmmdir gerisi gliyo bide penisin popoya egimli durmasi cok onemliEVET CANIMM YA BİZ AYNI GİDİYORDUK SENLE ÇOKK DUA ET BANA OLUR MU TÜM VAJİNİSMUS ARADAŞLAR YENSİN ARTIKHANGİ POZISYONDA RAHAT GİRİYOR CANIM ASLINDA BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ GİRİŞ YA BEN ONU GİRDİRMEYE ÇALIŞIRKEN P.. SÖNÜYOR SONRA O UĞRAŞMA AŞAMASI EŞİMİ DE ETKİLYOR
RABBİM İNŞAALLAH SANA HAYRLISIYLA Bİ BEBİŞ VERSİN CANIMAyy insaAllah kuzum ya bn bi haftada yaptim kurtuldum sira sende ve sende bnu yapican cnm en rahat pozisyon misyoner ust daha zor ama bn ilk ustte aldim sonra altta ya hicbise yok hani basi girince hafif bi aci oluyoya orayi gectinmi tmmdir gerisi gliyo bide penisin popoya egimli durmasi cok onemli
İnşallah yazarsın arkadasım ben ki egzersiz bile yapamadan yendimse herkes yener az biraz cesaret gerisi geliyoYAAA BENDE ARTIK BİTTİ BU KABUS YAZMAK İSTİYORUM BURAYA
Ben de aynı soruyu soruyorum. Biz üstteyken ne yapmamız gerekiyor. Lütfen bilen birisi yazsın. Ya da özelden de yazsanız olur.Biz ustteyken nasil davranmamiz gerekiyor arkadaslar yani ne pozisyonda duracagiz nasil yapacagiz?
Hımm ultrasonla bakmazsa görünmez mi yani kafam karıştı birazcık. Bende hafif tuylenmeler var acaba ondan dolayi miBnmkini ultrasonla bakmisti cnm o zmnlar kizdim
Cnm okadarini bilmiyorum ama bn o zmnlar bekardim kiz oldugum icin ultrasonla bkmisti bni alttanda bakiliyo ama bildigim kdariylaHımm ultrasonla bakmazsa görünmez mi yani kafam karıştı birazcık. Bende hafif tuylenmeler var acaba ondan dolayi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?