Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de aynı soruyu soruyorum. Biz üstteyken ne yapmamız gerekiyor. Lütfen bilen birisi yazsın. Ya da özelden de yazsanız olur.
Canım ben usteyken yenebilim
Eşim otururken bende sırtım ona dönük bi şekilde p... başını aldıktan sonra yavaş yavaş oturmaya başladım gereksiz korkum olduğu yerde durdum nefes aldım ve devam ettim bide baktım hepsi içerde
Kimi arkadaşlar farklı pozisyon da yenmis bana da en kolayı bu geldi
İnşallah sizlerde en kısa zamanda kurtulursunuz

KALIN APARAT YAPTIM KENDIME ALAMADIM COK UGRASTIM BASI GIRDI BIRAZ.ALABILSEYDIM EŞLİ DENEYECEKTIM EŞİM UYUDU
Affffff ALLAH'IM KENDİMİ ÇOK YETERSİZ HİSSEDİYORUM EŞİME KARŞI SESSİZ SESSİZ AĞLAMAKLI GECELER BİTSİN ARTIK

Son düzenleme:
canım ne durumdasın? nasıl gidiyo? hangi aşamadasın?
Canim hic sorma ya tam gaza geldim deniycem esli dedim sabah bi uyandim adet olmusum esim disciye gitmisti zaten bi hafta adam dis agrisi cekiyodu denemedik simdi de adetin bitmesini bekliyorum hep bi sorun engel falan cikiyo ben anlamadim bundan bisey:///

Canim direk kalin aparat zaten girmez ince aparatla baslamalisin once yavas yavas kalinlastir birden mi kalinlasturdin sen?

Kizlar buarada kesinlikle korkmayin cunku ilk giris kisminda duvar var zannedebilirsiniz ama oyle degil orayi ikinarak gecin onun devami zaten kocaman bi bosluk

Cnm okadarini bilmiyorum ama bn o zmnlar bekardim kiz oldugum icin ultrasonla bkmisti bni alttanda bakiliyo ama bildigim kdariyla
Önce şu vajinusmusu halledim sonra da çocuk olmaması için bi sorun varmı diye doktora gidip test yaptiracagim. Erken teşhis iyidir teşekkür ederim sizede

canım ben evliyken gittim önce alttan muayene istedi ben ultrason isteyince ultrasonla baktı ve kistleri gördü. ultrasondan da anlaşılıyo yani
Tmm cnm Sağol bitsin artık yenelim de şu hastalığı kuzucuk yoluna bakalım. Zaman sel gibi akıp gidiyor

Cnm üzülme aynısı banada oldu.bu süreyi kendine egzersiz için ekstra vakitmis gibi düşün. Şöyle bi rahatlat kendini eşine hiç bişey söyleme adetin bitene kadar hem pskolojini düzenleyecek bişeyler yap.ne bilim bişeyler oku.hobi işleriyle uğraş mesela ben evde gereksiz şeylerden sus yaparım. Hiç bişey olmadı oturur kendi kendime konuşurum. Bazende namazı kılar rabbimle dertlesirim. Allahım beni beni yaratandan başka kim iyi bilebilir kim merhamet eder kim dinler derdini kim yardım etmek için uğraşır kim beni senin kadar çok sevebilir .hiç kimse .....Sen benim bu derdime care ol beni kimsenin karşısında boynu bükük bırakma ve de tüm bu derdi yaşayan kullarinida diye bi dünya başlarım konuştukça dokulur kelimeler dudaklarından. Ve her çıkan kelimede biraz daha rahatlarim. Bunun bu şekilde gitmeyecegini ve rabbiminde izniyle asacagimi beynime kazirim. En azından böyle yapisim psikolojimede zaman kazandırır. Zaten böyle yapa yapa asilacak yani.asilmayacak çok zor bi durum yokki.ve inan kardeşim insan isterse hele bunu bi kadın isterse yapamayacağı birsey yoktur.kendine özgüven getirecek bişeyler yap yani yaptığında kendini değerli hissettiren aa bende birseyler yapabilecek güç ,kapasite vs hersey varmış dedirtecek bişeyler. Ve adetin esnasında yaptığın egzersizlerle adet bitiminde diğer egzersizleride yap .yapamam deme yaparsın. Sen ki bu zamana kadar neleri asmissindir. Ve esin le denerken bi anda basar bekleme bekledikce cesaretini kaybedersin. Hadi bakalım biz kadınların basaramayacagi bişey varmiymis..:)

Kizlar ben sadece parmakta bulabiliyorum yönü,aparatta kesinlikle bulamiyorum.takilip kaliyor ikiniyorum,aşağı dogruda itiyorum ama olmuyor olmuyor.
Iki parmakta rahat aluyorum ama aparat yapamıyorum o yuzden penislede deneme yapamiyorum hayal kirikligina uğramamak için.ne yapmam lazim ugrasa ugrasa aciktim vajimi aparati sokacam diye

Esinizi aparata ya da dilatöre nasil ikna ediyorsunuz zaten panigim adam yok mum.icinde kirilir kalir, yok dilatörler cin malidir kanserojendir vajina hassas öyle seyler sokulmaz denyceksn benle dene deyip aldrmyr valla
Mum evet tehlikeli olabilir ama ben o çin mali dedigin dilatorlerle yendim cnm..esi ikna etmene gerek yok sen ilk asamada kendin calisiyorsun zaten es denemesi daha sonra oluyor..sen bi arkadasin da yazdigi gibi kendin bi calis sonra aparat gibi p..nisi almaya calis.bnm tedavim bu yonde oldu

Ayna karsisinda dene bakarak

aynen canım. ben soğan kürüne başladım kistlerimi eritsin diye bugün 6. günüm. kistleri olanlara tavsiye ederim çok faydalıymış..
Sagol cnm ama soğan suyunu icemiyom ben ki midem bulanıyor Tutamıyorum. İnşallah yoktur bende sen ve olan diğer kardeşlerim kurtulur inşallah kistden

Arkadaşlar iki yıldır deniyorum ama yenemedim şu illeti. İki yıldır erteleye erteleye bu günlere geldim. Ama artık çok sıkıldık bu durumdan. Lütfen yardımcı olur musunuz? Hangi egzersizleri yaptınız? Ve kendinizi psikolojik olarak nasıl hazırladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…