Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenenlerden rica ediyorum, bana pozisyonla ilgili destek olun lütfen eşimin de sabrı kalmadı, moralim çok bozuk. doktor işe yaramadı. parmak ya da aparatsız yenen varsa lütfen bir mesaj atın. şimdiden teşekkür ederim. çok çok üzgünüm

merhaba doktorla neden olmadi? ben doktorla yendim
eger hala korkuyorsan once korkunu yen
hic korkma inan korkulacak bir wey yok bile pozisyonda istersen ust daha kolay bol jel kullan derin derin nefes alaraq otur penisin ustune sakin ol kasma rahatla in wa ALLaH bawarirsin :)

Canim direk kalin aparat zaten girmez ince aparatla baslamalisin once yavas yavas kalinlastir birden mi kalinlasturdin sen?
Canım ben penise yakın almıştım 2 hafta sonra direk kalınlaştırıp almaya çalıştım olmadı aslında yine egzersizi tekrarlamadım tekrarı yapıp kalınlaştırmalıydım belki de

dün akşam deneme yaptık eşim illa dio olmuyor ben girdini hissediyorum ve o Israr la bacaklarını sıkıosun ya diyorum tamam hani birdaha deneyelim ozaman ben serbestim yok o illa olmuyor olmucakta zaten hiçbir zaman dioe ve bu durum beni farklı psikolojilere sokuyor bende dedim artık senle olmuyor ozaman ben kendim nasıl yapıyorum fitilide parmagımıfa herşeyi sokuyorum dioki ellerin le yapabilirsin ama kapıyorsun kendini ya hayır ama giriyor yani

Ne yapmalıyım kızlar (((
Ya aslinda sende bir sknti yok gibi gözükyr canm esin az da girse girmemis sayiyor olabilir benm esim penis ucu girse kendini mutlu hissedyr esine yavas yavas olucagini bunun bile basari oldugunu söyle cünkü gercekten basari biz her daim iliski yasamadik ki iliskiyi basarsak bile alisma s7reci var acaba yine olmaz mi yine yapamam mi gibi sorularla gececek, benim ailemde cinsellik diye bir kavram yoktu annem.hep tiksintiyle bahsedyrdu ama bunun güzel oldugunu söylsyen cok daha fazla insan var bir kere sevismek illaki sonunun gelmesi demek degil.bunu kadin erkek anlamyrz biz erkegin rahatlamasini düsnyrz amam kizmasin sinirlenmesjn diye o da olmaynca iice kiziyor ama kücük oyunlar öpüsmek beraber dusa girmek onu koklamak vs bile sevismek erkeginde bu bilince ulasmasj önemli erotik film bile izleyebilirsnz size yardmi olabilir biz deniyrz en azindan

BU SORUNU YENMEK İSTİYORUM ARTIK YA DÜN GECE Bİ DENEYELİM DEDİM BÖYLE ANİDEN GELİŞEN ŞEKİLDE ÜSTTEYDİM AMA OLMADII UĞRAŞIRKEN EŞİM BOŞALDI SANKİ O AN ORASI AÇILMIYOR KAPALI GİBİ PUFFFFFFF

ÇOOK MOTİVE OLMUŞTUM BEN BAYA YAPARIM DİYORDUM AMA O SON BAŞARISIZ MUM DENEMESİ VE İLİŞKİ OLMAYINCA YİNE SİNİRLER BOZULDU KIZLAR YAAA KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜMM

ÇOOK MOTİVE OLMUŞTUM BEN BAYA YAPARIM DİYORDUM AMA O SON BAŞARISIZ MUM DENEMESİ VE İLİŞKİ OLMAYINCA YİNE SİNİRLER BOZULDU KIZLAR YAAA KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜMM
canim benim hepimizin basarisiz olduğu çok zaman oldu. ben sinirden agliyodum.inan moralim bozuk oldugu zaman egzersizlerim kotu gidiyodu.moralim guzel olunca egzersizleri daha rahat yapiyodum..moralini yuksek tut canim.bende 1 gun yapiyodum bi gun yapamiyodum egzersizleri.beynini rahatlatmaya calis canim

canim esin altta sen ustte ol.oyle daha kolay yaparsın

canim fark etmeden kendini kasiyo olabilirsin. bende kasmadigimi dusunur esimi suclardim ama kasiliyomusum.bunu nasil anladim gerçekten kasilmadigim zaman

ÇOK RAHATTIM BEN HAKLISIN İŞTE DENEMELER KÖTÜ GEÇİNCE PSİKOLOJİ FELAN KALMIYOR CANIM OLACAK YA OLSUN ARTIK DİYE DUA EDİYORUM RAHATLAMANIN Bİ YOLU OLMALI

Kesinlikle.. her zaman aldigim parmagi isteksiz egzersiz yaptigim zaman alamiyodum ben bunu daha once aliyodum simdi niye alamiyorum diyodum kendi kendime.. gercekten isteyerek yapmamiz lazim.. korkulari bi kenara biraktim bu gercekten erteleme hastaligi.. ama adetim bitsin insallah ertelemiycem artik 2.5 ay cektim bu gunleri cekecegime 1 gun ceker kurtulurum yaaa erteledikçe insanin cesareti de gidiyo artik denemek bile istemiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…