- 25 Kasım 2015
- 196
- 128
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.301
Tebrik ederim canım çok iyi söylemişsin sana katılıyorum ne durumda olan insanlar var şükür rabbime yenicez inşallah bu hastalığı allah hepimize yardım edicek inşallahYahu görende ölümcül hastaliga yakalandik sanicak yok ölmek istyrm yok cok kötym ya Allah korusun ne kötü durumlar var hadi bu bizim elimizde ya olmayan birsey olsaydi mesela kanser olsaydik ya da sizofren geri dönüsümü münkün olmayan genetik bir hastaligimiz ya da hic iyilesme sansimiz olmasaydi , biraz abartyrz lütfen , kadina bir vasif yüklenmis sans verilmis Anne olma sansi ama inatla cocuk sahibi olamycam bu hastaligiyenemycem demeye devam edersek oldugumuz yerde tikanir kaliriz ya her doktorada inanip güvenmeyin lütfen beni doktor hemde pskiyatr psikolojim bozuk diye hastaneye yatrmak istedi takinti yüzünden ama aile hekiminin birkac kelimesyle kendime geldim gittiginz doktorda bir insan neticede ve böyle seyleri önemsemyrlar önemseyenlerde para kazanabilmenn drdinde kimseye evliligi biticek diye hayrina yardm ettiklerini görmedm evet oraya bakamyrm bile birsey sokmak ne büyük mucize gibi geliyor ama ögrenicez alisicaz yemek yemek gibi olucak dogal ve rutin olucak bizim.icin ama bu kadr karamsarlikla olmaz
İşte bu dimi yaa.:)Yahu görende ölümcül hastaliga yakalandik sanicak yok ölmek istyrm yok cok kötym ya Allah korusun ne kötü durumlar var hadi bu bizim elimizde ya olmayan birsey olsaydi mesela kanser olsaydik ya da sizofren geri dönüsümü münkün olmayan genetik bir hastaligimiz ya da hic iyilesme sansimiz olmasaydi , biraz abartyrz lütfen , kadina bir vasif yüklenmis sans verilmis Anne olma sansi ama inatla cocuk sahibi olamycam bu hastaligiyenemycem demeye devam edersek oldugumuz yerde tikanir kaliriz ya her doktorada inanip güvenmeyin lütfen beni doktor hemde pskiyatr psikolojim bozuk diye hastaneye yatrmak istedi takinti yüzünden ama aile hekiminin birkac kelimesyle kendime geldim gittiginz doktorda bir insan neticede ve böyle seyleri önemsemyrlar önemseyenlerde para kazanabilmenn drdinde kimseye evliligi biticek diye hayrina yardm ettiklerini görmedm evet oraya bakamyrm bile birsey sokmak ne büyük mucize gibi geliyor ama ögrenicez alisicaz yemek yemek gibi olucak dogal ve rutin olucak bizim.icin ama bu kadr karamsarlikla olmaz
Egzersizlerle tabi ama daha çok ben yeneceğim değil de Yendim diye diye tekrar ettim olduğunu kabul ettimnasil yendiniz
ben 2 parmak la denedim sizlama falan olmadi ama mumlada deneyecegim iki parmak zaten 1 mum kadar galibaArkadaşlar merhaba
Bugün evliliğimin 4. Ayı bitti ve biz hala ilişkiye giremedikeşim 4-12 çalışıyor şuanda bende oturdum kendi kendime egzersiz yaptım aynayı aldım Karşıma zeytinyağ cok ise yarıyor gerçekten.. Önce pastaların üzerine diktiğimiz küçük mumu streç filmle güzelce sardım ilk küçükle basladım ıkınarak ileri doğru ittirince daha kolay giriyor sonra diğer elektrikler kesilince yaktığımız mumu streçledim Oda problemsiz ilerledi.. Daha ilk günüm ve bu şekilde devam edicem bikaç gün.hersey kafamızda bitiyor gercekten Suanda sadece ufak bir sızlama var
Kizlar parmak egzersizi yapan arkadaslara bir sorum olacak.parmagi vajiye sokarken yumurta gibi bisey geliyor parmagima,onu ikinarak itince giriş yapabiliyorum ancak.o tuhaf sey parmagima üstten okadar baski yapiyorki anlatamam.sizdede böyle bisey varmi yoksa bende olusan bisey falan mi var. Kafama takıldı bunu yasayanlar varmi
Kizlar parmak egzersizi yapan arkadaslara bir sorum olacak.parmagi vajiye sokarken yumurta gibi bisey geliyor parmagima,onu ikinarak itince giriş yapabiliyorum ancak.o tuhaf sey parmagima üstten okadar baski yapiyorki anlatamam.sizdede böyle bisey varmi yoksa bende olusan bisey falan mi var. Kafama takıldı bunu yasayanlar varmi
Yon canim vajinin baya icinde ikinmayla gorunmuyor,parmagimi sokunca ust tarafinda kaliyorIkındıgın zaman disa dogrumu cikiyo
EveT canim ust tarafta bayada sıkıyo parmagimi zaten.ama erkek yumurtaligi gibi falan sanki yuvarlagimsi geldi banaCanım muhtemelen kas o. Zaten kaslarımız kapatıyo o deliği. Biraz baskı yapınca da açılıyo. Ben mesela üst tarafta hissetmiştim aynı şeyi. Yuvarlak bir yapı. Ama zamanla lontrol etmeyi öğrenceksin.
EveT canim ust tarafta bayada sıkıyo parmagimi zaten.ama erkek yumurtaligi gibi falan sanki yuvarlagimsi geldi bana
Çok sagol kuzum ya içimi rahatlattin vallahi.artik havadan nem kapar oldum allahim yardimcimiz olsun hepimizinYuvarlağımsı bir yapı zaten o canım bir sorun yok merak etme. bi de kastığın için sen daha da sertleşiyo. Normalde öyle sert bir doku değil. Hatta çok zevk veren bir bölge. İlişkiye alıştığında orası da o kadar belirgin olmuycak. Sen orayı hiç kafana takma.
amin canım inşallah. umarım yoktur sende. benimde midem bulanıyor ama mecburum bebek istiyorsam yapmak zorundayımSagol cnm ama soğan suyunu icemiyom ben ki midem bulanıyor Tutamıyorum. İnşallah yoktur bende sen ve olan diğer kardeşlerim kurtulur inşallah kistden
Hımm bilemedim ki cnm ya vemcaineyi kullansam tek ise yarar dimi
Esim hiç bi eczanade bulamamış siz internetten mi siparis ettinizVemcaime uyusturuyo zaten. Ben rahatlamak icin almıştım o hapi. Sen kendini rahatlabilirsin elbette. Ama kayganlastirici mutlaka kullan. Bebe yagi vs de olur
VemcaineyiEsim hiç bi eczanade bulamamış siz internetten mi siparis ettiniz
merhaba,canım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....
Ne sıkıntın var peki esin hic girebildi mi ? Bende henüz tam yenemedim ama esin cok cok anlayisli olmasida erteliyor bu olayi esim kizdigi zaman aglayarakta olsa deniyelim diyorum ve ugrasyrz kactikca daha cok sinirleniyor burdaki cogu kisi egzersiz yapiyor doktor ne dedi sana egzersiz yaptn mi hicmerhaba,
kendi kendinize nasıl yendiniz bu hastalığı ben de birbuçuk yıllık evliyim ama ne doktorun ne de kendi kendimin kendime faydası olmadı :/ ben de cok zor durumdayım gerçekten artık evliliğim tehlikede. aslında eşim cok anlayışlı bir insan ama birbucuk yıl haddinden fazla bir süre. lütfen bana yardımcı olun kendi imkanlarımla nasıl yenebilirim. Dr a gitmek istemiyorum zaten gereksiz yere bir sürü masraf yaptık ve hala halledmememiş olmam gerçekten cok büyük bir eksiklik. Lütfen bana yol gösterin durumum cok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?