Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaşam yanardağ çelik cinsel terapi uzmanı kendisini bulun.kesinlikle işe yarayacak.

evet gerçekten dediginiz gibi oluyor eşimin anlayışı ve sevgisi bu olayı sorun olmaktan çıkardı gerçekten görmezden geldik. Dr bana vajinal tampon ve parmak egzersizi verdi ama yapamıyorum bunu yapmanın başka yolu yok mu psikolojik olarak hiç hazır hissedemiyorum kendimi birazcık bari aşama kaydetsem çok büyük gelişme olacak benim için ama elimden bişey gelmiyor ben de Ağlıyorum sürekli ama fayda etmiyor işte çaresizim. Hele bu aralar çok kötüyüm yemek yiyemiyorum çok huzursuzum , calisamiyorum hiçbişey den zevk almıyorum.

eşim hiç giremedi daha sizin gibi ben de kaçıyorum aslında normalde düşününce çok rahat oluyorum ne var sanki herkes yapıyor benim eksiğim ne ne kadar kötü olabilir ki diyorum kendime çok emin oluyorum ama iş o raddeye gelince dediklerimin hepsi uçup gidiyor.

Canim bende ayni senin gibiydim.19 aylik evliyim esim daha hic giriş yapamadi,başıni bile sokmasina izin vermedim.zaten egzersizi asla yapamam diye öylece bekledim sadece ağlayarak,ama anldimki bu isi sadece egzersizle çözebilirim.yapamayacagim diye agladigim,kulak çöpü bile alamadigim cok zaman oldu.ama bir gece yarisi yatakta yine aglarken birden bir cesraet geldi,herkes yapiyorsa bunu bende yaparim dedim ve once kulak çöpü sonra serce parmagi uaptim.ve inan hic birsey hissetmedim bile.o geceyi asla unutmuycam sevincten uyuyamamistim.sonra zamanla işaret,orta,iki parmak derken epey ilerledim.simdi penise yakin aparata gectim insalalh onuda yaparsam penise geçeceğim.ve yenecegime adim kadar eminim bundan,kararlı olmak lazim sadece.
Ne olur sende bir yerlerden başla inan hepimiz senin gibiydik,asla yapamam diyen insanlar yendi bebis bekliyor.bu güzel varliklardan biz neden mahrum kalalimki...canim ne olur ama ne olur tum yasadigim negatif anilari unut ve en bastan başla,bu güç senin icinde çünkü
Sadece kendine inan yapacagim de ve yap.

Merhaba kızlar. Bende sizi 1 yıldır dışarıdan okuyorum takip ediyorum sevinçlerinizle Mutlu oluyorum üzüntülerinize üzülüyorum.. Evet kilit soru bende aynı konudan muzdaribim ve 15 aydır kendi kendime erteleyerek bu günlere geldim.. Cesaretimi topladım ve bugün üye olmaya karar verdim. Beni de ARanıza alacağınızı birbirimize destek olarak bu hastalığı aşacağımızı umuyorum. Öncelikle haftaya Bakırköy Mazhar Osman'dan randevu aldım sonunda ve gidiyorum. Cinsel işlev bozukluğu polikliniği giden duyan bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ?? Bir yola giriyoruz Allah'ın izniyle insallah bu hastalığı hepimiz yeneriz ..

Hoşgeldin canım. Randevu almakla iyi yapmişsin bende psikoloğa gidiyorum kendini daha iyi hissediyorsun doktora gidince.

Konuşmalarınız b
Yazdıklarınız bana o kadar iyi geldi ki çok teşekkür ederim inşallah başarısınız,amacınıza ulaşmanızı isterim bir an önce.Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin şifa versin. ❤ Ama benim öncelikle düşüncemin degismesi gerekiyor. Eşimi gerçekten çok seviyorum ama cinsellik, yani vajinama bişeyin girme hissi o kadar da çekici zevkli Bişey mis gibi gelmiyor bana anlamsız geliyor. Bu korkum yüzünden olabilir mi belki de bu yüzden kendim için değil de sırf eşim için kurtulmak istiyorum bu şeyden. Ama bu de yeterli gelmiyor işte yeterince azimli ve kararlı olamıyorum. Öncelikle bunu asmam gerekiyor sanırım. Yanlış mı düşünüyorum ama saçma MJ yani düşüncem sizin düşünceleriniz nasıldı hep çok mu kararlı oldunuz mesela. Nerden başlamalıyım bilmiyorum. Siz baya yol katetmissiniz nerdeyse kurtulmak uzeresiniz bundan çok sevindim büyük bişey gerçekten...

Bak canm simdi beni iyi dinle ben burdaki kimseyi korkutmak niyetinde degilim benm zarim kalindi ve kasmam sebebiyle oldukca aci hissettim ve kani görünce kendimden gecmisim yani bayildm bildgn sonra korkuyla doktora gittim o da spekulumu sokunca yime kanadi ve yine bayilmisim sen bendeki korkunun farkinda misin düsün yani ama ne acidan ne kanamadan öldm doktor normal dedi aci hissetmende kanama olmasida simdi yine acycak kanaycak düsüncesyle yaklasamayrm esim parmagini sokuyor ama zar gidince rahatladm ve aci pek hissetmedim, öncelikle rahat ol bu herkesin yapabilcagi birsey ve bir hastalik degil hastalik olsa ilaci olur tedavisi olur doktorlarn uyguladigi yöntemler belli vajinana alismani ve oraya birsey girmesini saglamaya calisyrlar bir nevi senin bilincaltini degistryrlar Ben yillardir obsesyon ve panik bozukluk hastasyim biryerime birsey degse solugu doktorda alir nette tüm hastaliklari arastrrm ama ben dahi bu konuda doktorun birsey yapabilcegine inanmyrm hersey sizde bizim elimzde illaki doktora gittiniz diye yapicaksnz diye birsey yok bunun sabrini en ii ben bilirim kötü düsünceleri kafadan birsey atamamayi ben bilirim o düsünceler hep olucak ama iilerde olucak siz edisonun ampulü kacinci denemede buldugunu saniyorsnz 1,2,3 ,10,50,100,500 ,1000 evet tam 1000 denemeden sonra buldu,denediniz olmadi mi ? İlkinde olmayinca pes mi ettiniz ikinciyi ücünc7yü denemeye cesaretiniz yok, ikinciyi ücüncüyü denediniz yine de olmuyor yapmak istemyrsnz zevk almyrsnz o zman edisonu düsünün, onun yapmasini saglayan tek sey gercekten istemesidydi,sizde gercekten istiyorsaniz olmaz diye bir kavram yoktur ,korku insanin zihnini ve bedenini kilitler ve kontrolü altna alir yapabilceklerinizide yapamaz hale getirir, örnegin sunu yapin

Yere 20 cm genislikte 3 metre uzunlukta kalas koyun bunun üzerinden yürüyün bunu hayalinizde yaomak yeterli olucaktr, yütümek ne kadr kolay degil mi? 20 genislikte rahatlikla yütüyorsunuz simdi lütfen tahtayi iki yüz metre yüksege cikarm ne oldu?? Yürürken korkuyorsunuz,ellerinizi buz gibi ter basti, bacaklariniz titriyor, hatta belki yürümeye baslayamadini bile,iste korkunun neler yapabilceginin en güzel kaniti, Basarisizlik yeniden deneyebilme firsatidir ,unutmayim cözümsüz bir dert birnolay yoktur, her defasinda sizi cözüme götrmek icin yeni yollar deneyin ve vazgecmeyin

Çok mantıklı acıklamışsınız, cok ikna edici inandırıcı gerçekten hersey beyinde bitiyor aslında haklısınız ama işte bizim sorunumuz da bu değil mi korkumuzun bazı şeylerin önüne geçmesi, bizi esir alması. Ama benim biraz cesaret ve daha fazla isteğe ihtiyacım var herseyi normal düşünebiliyorum herseyin farkındayım ama nerden başlayacağım bilemiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var bu yüzden ne yapmalıyım. Nerden başlamalıyım nasıl olmalı.

Canim bende bi bucuk yildir bu proble yasadmm ve dusuncelermm seninkiyle ayni insanlar neden bunu yapma geregi duyuyo benmi anormalim diye hep sorguladm kendmi esimide cok seviyormm ben istemesemde bu benim en sevdigim insanin esimin istegi bununla bi sekilde bas etmeliydim psikologlara gttiimm parmak egzerszi yapmam gerektigini solediler oraya birsey girme dusuncesini kabullenirsen bu durumu asarsn dediler ama ben parmak egzerszlerni hic yapamadimm ama bu siteyi buldum 1 aydr buradaki konusmalri takip ettm zaman zaman cesaretlendm zaman zaman cesaretm kirildii cokk sukur ki basardimm egzersz yapmadan basardmm biraz gelgitlere alisamadmm ama cok yol katteetmm inanki herseyy beyinde bitioo ona bunu yapabilecegini inandrdktan snra yapabiliyosnn insallh herkess bu sikinti asacak dualarmm hepinizle..

Nerden baslycaksn söylym canm düsünceler cok baskin ve ikna edicidir özellikle kötü düsünceler beyni isgal etme konusunda mükemmeldr ve birseyi 21 gün düsünmek kalici olmasini saglamaya takintiyi olustrmayayeter onlari kabul ediceksn yoksa hicbir ilac hicbir güc onlari atmani saglamyr onlar hep olucak bir basarisizlignda tekrar zihnini kemircekler onlara cvp vermycek aglamycak ve o ani unutucaksn o an bitti olmadiysa tamm artik d7snmyceksn esini sevmekten önce onun ihtiyaclarndan önce kendini düsünüp inanicaksn egzersiz yapamyrsan esinin parmagini kullaasina izin ver aglasanda esini itsende vazgecme ama olmuyorsada o an zorlama olumlu düsünce bayagi ise yaryr ve ertelememek denemek bir arkadasim 2 hafta boyunca hergün denediklerini söyledi ve en sonunda 2 hafta sonunda olmus ve tam 1 yilda alisamadim dedi hangimiz hergün deniyoruz aranizda heraksam bunun icin hazirlanyrz olmasada bugünü atlatsak diyrz

Benimde bir buçuk yıl oldu hala Bi gelişme yok insallah o mutluluğu bizde Bir gün yasarız.

Ben kendimi sadece iliski denmesinde degil normal zamanlarda da aşırı kastığımı farkettim cok sıkarmışım kendimi sonra bi fark ediyorum serbest birakiyorum aa diyorum ben ne zamandir boyleyim normalde de kalcalarimi filan sıktıgımı fark ediyorum yani

Egzersiz yapmadan nasıl başardın nasıl yapabildin bunu Dr um bana başka yolu yok egz
Egzersiz yapmadan nasıl Başardın nasıl yaptın bunu bana hep egzersiz olandan olmaz demişti Dr um fakat ben egzersiz de yapamıyorum

Düşünme aşamasında sıkıntı yok aslında normalde düşününce ne var ki diyorum yani olum yok ya ucunda kendimi motive ediyorum ama ilişki esnasında sanki orda duvar varmış gibi hissettiğim için canımın yanmasindan korktuğum için izin vermiyorum başı bile giremedi daha tenezzül etmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…