- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.341
Parmak egzerszlerni yapamadm ama vajiyi tanimak adina surekli dokundum aynayla baktm esimn dokunmasna musade ettm kegel egzerszi nefes egzerszyle kendmi rahtlatmaya calistm ask oyunlaryla esimnn bana doknmasna izin vermeye calstm bnlara alsncada burayi kesfettm zaten.ve buradaki arkadaslarlada msjlasncada cesaretndmEgzersiz yapmadan nasıl başardın nasıl yapabildin bunu Dr um bana başka yolu yok egz
Egzersiz yapmadan nasıl Başardın nasıl yaptın bunu bana hep egzersiz olandan olmaz demişti Dr um fakat ben egzersiz de yapamıyorum
Insallaah ben de sizin gibi başarırim. Peki söyle bi durum var bende eşimle sürtünme yoluyla ihtiyacımizi karşılıyoruz ve ben şu an ona çok alıştım bubsekilde bosaliyorun bunun dışına çıkıp alışmam zor olur mu sözde var mıydı böyle bir durum.Bende hep sizin gibi düsünüyodum sanki bi duvar var orada diyodum hatta diyodum ki girecek yer yok bence diyodum.sonra sadece basini alarak hamile kaldim hamileligim boyunca hic denemedik sonra bu sayfayi buldum buradaki yazilari tek tek okudum aslinda herkesin hikayesi ayni su duvar ve basaranlari gorunce kendime guvenim geldi yapabilirim dedim asla yapmam dedigim egzersizleri yapiyorum suan
Insallaah ben de sizin gibi başarırim. Peki söyle bi durum var bende eşimle sürtünme yoluyla ihtiyacımizi karşılıyoruz ve ben şu an ona çok alıştım bubsekilde bosaliyorun bunun dışına çıkıp alışmam zor olur mu sözde var mıydı böyle bir durum.
tebrik ediyorum başarmissin gerçekten. nasıl yendim peki Dr un nasıl yönlendirdi seni egzersiz falan yaptın miBende evlendigim gece bu sorunla karşılaştım yalniz bu rahatsızlığı bilmiyordum yorgunluktandir dedik.eşimle üzerinde o gece durmadık.sonraki günlerde bir iki üç derken hep başarısız sonuç.bunun üzerine esim internetten araştırdı ve vajinusmus tanısını koydu.Kadın doğum uzmanina gittik muaynede sorun çıkmadı.bizi cinsel terapi uzmanina yönlendirdi 3.4.ci seansta başardık.yani hepsi 2 ay içinde bitti.ve hamile kaldım.bu sıkıntım sadece 2 ay surdu.iyi ki bir terapi almışım.kesinlikle faydası var.
Canım Bende de var aynı his bende ilk egzersz yaptıgım zman simdide varKizlar parmak egzersizi yapan arkadaslara bir sorum olacak.parmagi vajiye sokarken yumurta gibi bisey geliyor parmagima,onu ikinarak itince giriş yapabiliyorum ancak.o tuhaf sey parmagima üstten okadar baski yapiyorki anlatamam.sizdede böyle bisey varmi yoksa bende olusan bisey falan mi var. Kafama takıldı bunu yasayanlar varmi
Nasıl bir terapi egzersiz yapmadan bende yeni randevu aldım pazartesi gideceğim insallah o mutluluğu bizde yasarızBende evlendigim gece bu sorunla karşılaştım yalniz bu rahatsızlığı bilmiyordum yorgunluktandir dedik.eşimle üzerinde o gece durmadık.sonraki günlerde bir iki üç derken hep başarısız sonuç.bunun üzerine esim internetten araştırdı ve vajinusmus tanısını koydu.Kadın doğum uzmanina gittik muaynede sorun çıkmadı.bizi cinsel terapi uzmanina yönlendirdi 3.4.ci seansta başardık.yani hepsi 2 ay içinde bitti.ve hamile kaldım.bu sıkıntım sadece 2 ay surdu.iyi ki bir terapi almışım.kesinlikle faydası var.
Hadi yaBende o aşamadayım 2 parmak 2 boğum İlerisi yok gelmiyor Bi de eşli denemeye gelince olmuyor olmuyor
İnşallah.egzersiz yaptım.eşli egzersizde yaptık.hırs yaptım ve başardım.gerçekten isteyince yapıyorsunuz imkansız değil gerçekten istemek önemli.Nasıl bir terapi egzersiz yapmadan bende yeni randevu aldım pazartesi gideceğim insallah o mutluluğu bizde yasarız
Önce gerçekten istedim beynimde yapabilirim dedim sonra bir kaç egzersizle ardından da eşle deneme oldu.ve olunca bu kadar zor değilmiş dedim.bu bir erteleme hastalığıdır ne kadar ertelerseniz o kadar imkansız gelir.önce ertelemeyi bırakarak başlayın.tebrik ediyorum başarmissin gerçekten. nasıl yendim peki Dr un nasıl yönlendirdi seni egzersiz falan yaptın mi
ayyy supersin canim.Maşallah sana..Kızla 2 parmak 2 boğum alabiliyorum iyi ilerlemişim değil mi?
Sadece 1 kere giriş oldu yarısını aldım eşimin zoruyla, acı yok kesinlikle yok. Kan geldi ve bir daha hiç olmadı. Kasıyorum kendimi acımayacağını bildiğim halde ..Hadi yabenim yarın randevu m var bakalım ne odev verecek şu anda eş denemesi yapma dedi. Hiç mi giriş olmuyor peki?
ayyy supersin canim.Maşallah sana..[/QUOTinşallah bitecek bu kabus yakında canım elimden geleni yapıyorum umarım eş denemesinde de bi engel çıkmaz dua et bana.
2 parmak egzersizini ne zamandır yapıyorsun canım. Acaba az yaptığın için mi? Bi de her Aksam sadece p.. başını denesene fazla ileriye gitme sadece başını al bırak.Sadece 1 kere giriş oldu yarısını aldım eşimin zoruyla, acı yok kesinlikle yok. Kan geldi ve bir daha hiç olmadı. Kasıyorum kendimi acımayacağını bildiğim halde ..
egzersizleri düzenli yapmıyorum ondan olabilir.. P... Başını hangi pozisyonda daha rahat alabilirim. Oturarak cok kasılıyorum burada o şekilde vajiyi yenenler de var yanlış giden bişeyler var2 parmak egzersizini ne zamandır yapıyorsun canım. Acaba az yaptığın için mi? Bi de her Aksam sadece p.. başını denesene fazla ileriye gitme sadece başını al bırak.
İnşallah dediginiz gibi olurcanim iliski olmadigi icin mecbur bizde o sekilde yapiyoduk eminim ki gercek iliski olunca alismak zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?