Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzerszlerni yapamadm ama vajiyi tanimak adina surekli dokundum aynayla baktm esimn dokunmasna musade ettm kegel egzerszi nefes egzerszyle kendmi rahtlatmaya calistm ask oyunlaryla esimnn bana doknmasna izin vermeye calstm bnlara alsncada burayi kesfettm zaten.ve buradaki arkadaslarlada msjlasncada cesaretndm

Bende hep sizin gibi düsünüyodum sanki bi duvar var orada diyodum hatta diyodum ki girecek yer yok bence diyodum.sonra sadece basini alarak hamile kaldim hamileligim boyunca hic denemedik sonra bu sayfayi buldum buradaki yazilari tek tek okudum aslinda herkesin hikayesi ayni su duvar ve basaranlari gorunce kendime guvenim geldi yapabilirim dedim asla yapmam dedigim egzersizleri yapiyorum suan

Insallaah ben de sizin gibi başarırim. Peki söyle bi durum var bende eşimle sürtünme yoluyla ihtiyacımizi karşılıyoruz ve ben şu an ona çok alıştım bubsekilde bosaliyorun bunun dışına çıkıp alışmam zor olur mu sözde var mıydı böyle bir durum.

Bende evlendigim gece bu sorunla karşılaştım yalniz bu rahatsızlığı bilmiyordum yorgunluktandir dedik.eşimle üzerinde o gece durmadık.sonraki günlerde bir iki üç derken hep başarısız sonuç.bunun üzerine esim internetten araştırdı ve vajinusmus tanısını koydu.Kadın doğum uzmanina gittik muaynede sorun çıkmadı.bizi cinsel terapi uzmanina yönlendirdi 3.4.ci seansta başardık.yani hepsi 2 ay içinde bitti.ve hamile kaldım.bu sıkıntım sadece 2 ay surdu.iyi ki bir terapi almışım.kesinlikle faydası var.

canim iliski olmadigi icin mecbur bizde o sekilde yapiyoduk eminim ki gercek iliski olunca alismak zor olmaz

tebrik ediyorum başarmissin gerçekten. nasıl yendim peki Dr un nasıl yönlendirdi seni egzersiz falan yaptın mi

Canım Bende de var aynı his bende ilk egzersz yaptıgım zman simdide var

Nasıl bir terapi egzersiz yapmadan bende yeni randevu aldım pazartesi gideceğim insallah o mutluluğu bizde yasarız

tebrik ediyorum başarmissin gerçekten. nasıl yendim peki Dr un nasıl yönlendirdi seni egzersiz falan yaptın mi
Önce gerçekten istedim beynimde yapabilirim dedim sonra bir kaç egzersizle ardından da eşle deneme oldu.ve olunca bu kadar zor değilmiş dedim.bu bir erteleme hastalığıdır ne kadar ertelerseniz o kadar imkansız gelir.önce ertelemeyi bırakarak başlayın.

Sadece 1 kere giriş oldu yarısını aldım eşimin zoruyla, acı yok kesinlikle yok. Kan geldi ve bir daha hiç olmadı. Kasıyorum kendimi acımayacağını bildiğim halde ..
2 parmak egzersizini ne zamandır yapıyorsun canım. Acaba az yaptığın için mi? Bi de her Aksam sadece p.. başını denesene fazla ileriye gitme sadece başını al bırak.

Senin
2 parmak egzersizini ne zamandır yapıyorsun canım. Acaba az yaptığın için mi? Bi de her Aksam sadece p.. başını denesene fazla ileriye gitme sadece başını al bırak.
egzersizleri düzenli yapmıyorum ondan olabilir.. P... Başını hangi pozisyonda daha rahat alabilirim. Oturarak cok kasılıyorum burada o şekilde vajiyi yenenler de var yanlış giden bişeyler var

Artık bilinçli olarak acı olmayacağını hepimiz anladık ama bilinçaltı inanmıyor ve kendini korumaya devam ediyor. Bilinçaltını değiştirmek için ise en az 21 gün sabah uyandığınızda ve yatmadan yani bilinç çok canlanmadan bunu yendiğinizi tekrar edin. Ben en çok da bu çalışmalarımın etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü egzersiz çok yapamadım. Siz bir de üstüne bu yirmi bir gün egzersiz de yaparsanız aralıksız bilinçaltının inanmaması için sebep kalmaz. Şunu da bilin ki siz yendiğinizi tekrar ederken bilinçli olarak yenmedipinizi düşünseniz bile endişe etmeyin bilinçaltı inanır

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-30-00-59-14.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2015-12-30-00-58-51.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın arkadaşlarım. Kararlı olmak güzel Bişey mis inanmak beynini inanadirmak iyi bişey. Dünden beri hep olumlu düşünüyorum psikolojim düzeldi diyebilirim. Daha başlangıç yapamadım ama Dr umdan tecrübeli olduğum için egzersizlere yabancı değilim daha önce başarısız olmus olsam da bir kaç egzersiz denemem oldu. Bugün büyük gün akşam eve geçince egzersiz için uygun ortamı sağlayıp başlamayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa lutfen yazabilir mi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah bize şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…