- 4 Aralık 2015
- 54
- 52
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #204.361
Merhaba egzersizi eşiniz yapsın büyük çapta rahat oluyor insan. Ve egzersizi yaptıktan sonra vajinanızın gevşediğini hissedeceksiniz. Bende hep öyle oluyor. Hakiki zeytinyağı öneriyorum en azından kayg. Jeller gibi hemen kuruma olmuyor yani hep kaygan kalıyor ve egzersiz kolay oluyor. Bol şanslarGünaydın arkadaşlarım. Kararlı olmak güzel Bişey mis inanmak beynini inanadirmak iyi bişey. Dünden beri hep olumlu düşünüyorum psikolojim düzeldi diyebilirim. Daha başlangıç yapamadım ama Dr umdan tecrübeli olduğum için egzersizlere yabancı değilim daha önce başarısız olmus olsam da bir kaç egzersiz denemem oldu. Bugün büyük gün akşam eve geçince egzersiz için uygun ortamı sağlayıp başlamayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa lutfen yazabilir mi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah bize şifa versin.
Senin
egzersizleri düzenli yapmıyorum ondan olabilir.. P... Başını hangi pozisyonda daha rahat alabilirim. Oturarak cok kasılıyorum burada o şekilde vajiyi yenenler de var yanlış giden bişeyler var
2 parmağa yoğunlaş her fırsatta yap p.. denemesini egzersiz yaptığın pozisyonda dene. Koltuk ya da yatağın ucuna yanaş altına yastık koy. Bu şekilde dene baktın olmuyor üste geç . Ben henüz 2 parmak çalışıyorum doktor eş denemesi yapma dedi. Bana en mantıklı gelen egzersiz yaptığım şekilde eş denemesi yapmak. Allah yardımcımız olsun.Senin
egzersizleri düzenli yapmıyorum ondan olabilir.. P... Başını hangi pozisyonda daha rahat alabilirim. Oturarak cok kasılıyorum burada o şekilde vajiyi yenenler de var yanlış giden bişeyler var
BU POZİSYONU BİRAZ DAHA AÇIKLAYICI YAPABİLİR MİSİN CANIM2 parmağa yoğunlaş her fırsatta yap p.. denemesini egzersiz yaptığın pozisyonda dene. Koltuk ya da yatağın ucuna yanaş altına yastık koy. Bu şekilde dene baktın olmuyor üste geç . Ben henüz 2 parmak çalışıyorum doktor eş denemesi yapma dedi. Bana en mantıklı gelen egzersiz yaptığım şekilde eş denemesi yapmak. Allah yardımcımız olsun.
Koltuğun ya da yatağın ucuna gel popunun altına minder koy. Koltuğun kenarında olacağın için bacakların desteksiz kalmasın ayaklarını sehpa ya da sandalyeye yasla. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum :) sen egzersiz yapiyor musun canım ?BU POZİSYONU BİRAZ DAHA AÇIKLAYICI YAPABİLİR MİSİN CANIM
Tamam canım,bir kac kiside bizdede oluyor dedi icim rahatladi.Canım Bende de var aynı his bende ilk egzersz yaptıgım zman simdide var
Kendini rahat hissediyosan tabiki geçebilirsin. Kendin ne zaman istersen o zaman geç p.. denemesine öyle daha rahat olursun...Kızlar dün gece hani şu adet döneminde ped yerine kullanılan tamponlar var ya işte onun jelatinini çıkarmadan tamamen alabildim. Kayganlaştırıcı kullanarak
Sizce bugün p.. Denemesine geçmelimiyim
Tamponu çok kısa sürede alıyorum uğraşmadan
Teşekkürler canımm deneyeceğim yarın başlıyorum tekrar Allah'ın izniyle. Ben pazartesi ilk defa gideceğim bakalım ne diyecek . Allah yardımcımız olsun insallah . Ah şu kasılmalara Bi çare bulsakkk2 parmağa yoğunlaş her fırsatta yap p.. denemesini egzersiz yaptığın pozisyonda dene. Koltuk ya da yatağın ucuna yanaş altına yastık koy. Bu şekilde dene baktın olmuyor üste geç . Ben henüz 2 parmak çalışıyorum doktor eş denemesi yapma dedi. Bana en mantıklı gelen egzersiz yaptığım şekilde eş denemesi yapmak. Allah yardımcımız olsun.
Nasıl yapıyorsun iki parmagı? Ben yapamadım hiç.Kızla 2 parmak 2 boğum alabiliyorum iyi ilerlemişim değil mi?
valla çok zor cnmçalışıyoruz akşam çoğu yerde olmuyo tedaviler anadolu yakasındayım bide bu devlet hastanesinde gitiiğim doktor iyi bi doktormuş yusuf özay özdemir internette yazısıda var vajinismusla ilgili bilemiyorum ya napıcağımı şaşırdım
Merhaba arkadaşlar. Durmak yok basarıcaz hepimiz yapabilirizz. İlerleme kaydedenler nerelere hadi hepimiz birbirimize destek olalım iyi bi gün olsun bizim için.
İşaret ve orta parmağimı üst üste getiriyorum. Küs şeklinde. O şekilde yapıyorum 2 boğum alabildim. Derin nefes al nefesini verirken parmağını ittir ve parmağını geri çekme sürekli ileri git. Hiç acı yok bazen yanma oluyor o zaman bekle bekleyince geciyor çekme parmağınıNasıl yapıyorsun iki parmagı? Ben yapamadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?