Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba egzersizi eşiniz yapsın büyük çapta rahat oluyor insan. Ve egzersizi yaptıktan sonra vajinanızın gevşediğini hissedeceksiniz. Bende hep öyle oluyor. Hakiki zeytinyağı öneriyorum en azından kayg. Jeller gibi hemen kuruma olmuyor yani hep kaygan kalıyor ve egzersiz kolay oluyor. Bol şanslar

Senin

egzersizleri düzenli yapmıyorum ondan olabilir.. P... Başını hangi pozisyonda daha rahat alabilirim. Oturarak cok kasılıyorum burada o şekilde vajiyi yenenler de var yanlış giden bişeyler var
2 parmağa yoğunlaş her fırsatta yap p.. denemesini egzersiz yaptığın pozisyonda dene. Koltuk ya da yatağın ucuna yanaş altına yastık koy. Bu şekilde dene baktın olmuyor üste geç . Ben henüz 2 parmak çalışıyorum doktor eş denemesi yapma dedi. Bana en mantıklı gelen egzersiz yaptığım şekilde eş denemesi yapmak. Allah yardımcımız olsun.

BU POZİSYONU BİRAZ DAHA AÇIKLAYICI YAPABİLİR MİSİN CANIM

BU POZİSYONU BİRAZ DAHA AÇIKLAYICI YAPABİLİR MİSİN CANIM
Koltuğun ya da yatağın ucuna gel popunun altına minder koy. Koltuğun kenarında olacağın için bacakların desteksiz kalmasın ayaklarını sehpa ya da sandalyeye yasla. Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum :) sen egzersiz yapiyor musun canım ?

EGZERSİZ YAPIYORUM CANIM ÇALIŞIYORUM FIRSAT BULDUKÇA YAPIYORUM. EN SON PENİSE YAKIN MUM DENEDİM KENDİ ÇİFT PARMAĞIMI ALABİLİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM OLDU CANIM :)

Kızlar Merhaba. . Durumlar nasıl. . Kimler ne durumda pek giremiyorum. . Mide bulantilari fln cok oluyor. . Umarım 2016 herkese mutluluk getirir herkes bu sınavı gecer ve huzurlu bir evlilikle yoluna devam eder.. hepinizi seviyorum her zaman aklımda ve dualarımdasınız.. İyi seneler canlar. .

Kızlar dün gece hani şu adet döneminde ped yerine kullanılan tamponlar var ya işte onun jelatinini çıkarmadan tamamen alabildim. Kayganlaştırıcı kullanarak
Sizce bugün p.. Denemesine geçmelimiyim
Tamponu çok kısa sürede alıyorum uğraşmadan

Kendini rahat hissediyosan tabiki geçebilirsin. Kendin ne zaman istersen o zaman geç p.. denemesine öyle daha rahat olursun...

Merhaba kızlar. yoğun bir iş gününün ardından burdayım. Eşimi de evden gönderdim daha rahat hissetmek için. Vajinal tampon uygulaması yapmayı düşünüyorum bugün biraz rahatladikan ve dinlendikten sonra. önerileriniz neler. Nasıl başlamalıyım aranızda ilerleme kaydedenler var dua edin bana.

Teşekkürler canımm deneyeceğim yarın başlıyorum tekrar Allah'ın izniyle. Ben pazartesi ilk defa gideceğim bakalım ne diyecek . Allah yardımcımız olsun insallah . Ah şu kasılmalara Bi çare bulsakkk

Kızlar meraba. Az önce vajinal tamponu strecle sardım hakiki zeytinyağı kullandım kendim vajinama sokmaya çalıştım ama bir iki cm giriyorum gibi oluyo sonra gerisini getiremedim.elimin canı gidiyo aslında kasılma falan çok olmuyo ama ne yapmalıyım yardım edin

Yaa var ya Allah sizden razi olsun kizceler. Ben nasıl büyük bir hata yapıyormuşum onu anladım vajinama tamponu sokmaya çalışırken nefesimi tutuyomusum meğer hiç hareketsiz put gibi yapmaya çalışıyormusum. Nefes alıp verince ve ikindikca gerçekten de yarısı girdi ve hissetmedim. acı da olmadı ama bıraktım sonra bugünlük bu kadar yeter dedim başlangıç için iyi bence. Tamam çok büyük değil tampon ama benim moralim gerçekten düzeldi allah sizden razi olsun ya. Kendime guvenim geldi valla. ☺

Uzun zamandır takip ediyor hatta neredeyse bir çok yazıyı okuyorum..Şu anda 3.terapistimiz olan Özay bey ile ilgili uyarıda bulunmak için gelmiştim ki bunu gördüm..Öncelikle sorunum aslında vajinusmus değil ama 2 yıllık evli olmama rağmen cinsel ilişki sırasında zevk almama ve orgazm bozukluğu yaşıyorum..Ne yazık ki çözemiyoruz ve dibe vurmuş durumdayım..Özay bey ise sağolsun son darbeyi vurdu..Lütfen benim düştüğüm yanılgıya düşmeyin bakın nette bir kaç yere paylaştığım yazıyı aşağıda ekliyorum..Benim yeni bir psikolog ve terapiye gücüm kalmadı burayı okumaya ve yeni bir Şeyler denemeye devam edeceğim..Dilerim ki bir şeyler düzelir..Lütfen sizde Terapist seçerken dikkatli olun 2 Yıldır 3 ayrı terapide 3 ayrı psikolog ile denememize rağmen üçüde hüsran oldu ödediğimiz binlerce lirayı hesaba katmıyorum bile Eşim ve benim internette Yayınladığımız yorumumuz,

Ne yazık ki Özay Özdemir in en iyi hekim olduğu konusunda ne eşim ne ben hem fikir değiliz.Neredeyse 3 aydır kendisine her hafta gidiyoruz ve buradan yazmak istemediğim ücreti kendisine ödüyoruz fakat kendisi daha danışanları ile kaç seans yaptığının dahi farkında değil..Danışanların piskolojisini anlayabildiğini zannetmiyoruz..En acısıda terapiyi bitirme kararı almamızı söylememize rağmen kendisi cevap dahi vermeyip danışan haklarına ne kadar saygılı olduğunu göstermiştir..Yazık ki Türkiye'de bu konu insanların zaman ve parasını almak üzerine kurulmuş..Keşke başta anlattıkları gibi olabilseler ve insanlarla oynamasalar..Yazık gerçekten çok yazık..Bunu yazma sebebimiz başka insanların zor durumda kalmaması adınadır

Son düzenleme:
Nasıl yapıyorsun iki parmagı? Ben yapamadım hiç.
İşaret ve orta parmağimı üst üste getiriyorum. Küs şeklinde. O şekilde yapıyorum 2 boğum alabildim. Derin nefes al nefesini verirken parmağını ittir ve parmağını geri çekme sürekli ileri git. Hiç acı yok bazen yanma oluyor o zaman bekle bekleyince geciyor çekme parmağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…