Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb kizlar bende bu sorunu 5 sene yasadim son 1 aydir egzersiz yapiyorum bugun geriledim sanki yapamiyorum bugun deneme yapacaktim sizce yapsammi

Bugün denemelere hazir miyiz bayanlar ben bugün direk penis denemesi yapicam esime söyledim bugün ayrca sevgililik yildönümümüz ayni zamanda yeni yil baslangici herkese saglik mutluluk ve bol sevismeli yil olsun

Bugün denemelere hazir miyiz bayanlar ben bugün direk penis denemesi yapicam esime söyledim bugün ayrca sevgililik yildönümümüz ayni zamanda yeni yil baslangici herkese saglik mutluluk ve bol sevismeli yil olsun
Bende deneme yapmayi planliyorum ama hala cesaretsiz ve korkağım kararlilik kendine güven hic yok bunlar olmayincada zaten zor denemek istiyorum boyle pasif durunca esim daha cok kiziyor ve üzülüyor denesem olmazsa (ki zor görünüyor zaten bu cesaretsizlikle) yine uzulecegiz denesem bi türlü denemesem bi türlü napicami şaşırdım

inanmak başarmanin yarısıdır canım
Merhaba arkadaşlar. Durmak yok basarıcaz hepimiz yapabilirizz. İlerleme kaydedenler nerelere hadi hepimiz birbirimize destek olalım iyi bi gün olsun bizim için.
Allah hepimizin yardımcısı olsun rabiim bize ve bizim gibi bu hastalığı çeken herkese yardım etsin. Arkadaşlar umutsuz olmayalım başarıcamızı beynimizin bi köşesine yerleştirelim ucunda ölüm yok ya inşallah bizimde mutlu günlerimiz olucak ve allaha hep şükür edelim bizden kötü şeyler yaşayan çaresi olmayan ne hastalıklar var şükür ki bizim hastalığımızın çaresi var allah zor durumda olan herkese yardım etsin bir birimize bol bol dua edelim arkadaşlar

Mrb kizlar bende bu sorunu 5 sene yasadim son 1 aydir egzersiz yapiyorum bugun geriledim sanki yapamiyorum bugun deneme yapacaktim sizce yapsammi
Mrb canm gerilemiyorsundur bence sadece kasildigin için öyle düşünüyorsun rahatlamaya kafanı dağıtmaya çalış kafanı tamamen boşalt sonra kendine inan ve tekrar dene

özel mesaj attım sana canım bakarmısın..

Ya dedim aslinda ona yavas yavas deniyelim yirtik ve yara gectikten sonra hic denemistik sadece ucunu bile soksan kardr onunla deneyelim dedim yine olmazsa 15 gün sonra ancak yaparsn dedi ustemyrm dedi cekti gitti israr ettim aci hissettm yine bayilirim kanar sandm dedim istemyrsn ellerin buz gibi heyecanlisin kendini kasiyorsun orasi sanki zar var gibi kapali dedi senle olmycak bu is dedi gitti gectm odaya cektm battaniyeyi üstme aglamyrmda ama cok sinirliym

Bence esinin böyle demesi sana güç vermeli hırs yapmalisın cünkü es ne kadar anlayis gösterirse o kadar uzuyo bence.

Bunca sey yasaycagimi bilsem zaten evlenmezdm ne cocuk meraklisym ne koca calisr parami kazanir ailemle hayatima devamederdm ikiniyrm ikiniyrm deligin acildgni zor göryrm korkakligmla en azndan kendi kendimi cekerdim offf

Bunca sey yasaycagimi bilsem zaten evlenmezdm ne cocuk meraklisym ne koca calisr parami kazanir ailemle hayatima devamederdm ikiniyrm ikiniyrm deligin acildgni zor göryrm korkakligmla en azndan kendi kendimi cekerdim offf
ahh canım ahh.biz vajili bayanlar hep ayni sureclerden geciyoruz.bende esim kizinca hep aglayip bilseydim evlenmezdim diyodum.ama gordumku bu korkulacak bisey degil. hatta guzel bir duygu.insallah en kisa surede ne demek istedigimi anlayacaksınız

allah allah niye öyle oldu acaba.aslında o aci oldugu an penisi biraz oynatip ittirsen giriyo canim.
adam o kadr sabretmedi ki direk bastı gitti yani onu ne ittrmeye ne de biraz daha denemeye çalıstı zaten esimn gecmiş hayatı oldukca kızlarla dolu yasadıklarınıda biliyrm cinsel anlamda bayagı tecrübeli oldugunuda malesef ki zamannda yapmıs yapıcagını simdi ise benim böyle olmamı anlamıyor evlendigne pişman oldugunu bilyrm hee onun için olmasada bahnesi bu olmasada bir avukatla görüstüğünüde bilyrm bosanma konusunda konustugunu yani, 2. ayda bosanarak rekor kırabiliriz

Of ya Allah korusun öyle deme ruhum sıkılıyor birisi bundan bahsettiiinde..

Kızlar yendiğim halde hergün yine burdayım çünkü aklım hep burda bu derdi çeken siZlerde benim hayatımı zehir eden bu hastalık size de zehir etmesin istiyorum ömrümden en güzel yaşlarımda ziyan olmuş koca beş yıl.... Sizler ziyan etmeyin biliyorum anlıyorum ne desem boş çünkü bana anlatılan herşey beynimde ki o korkuyu silmeye yetmedi. Şimdi dönüp baktığımda keşke biraz dikkate alsaydım bu kadar kendimi yıpratmadaydım diyorum benim eşim 4 yıl anlayış gösterdi Zaman verdi bana ama ben o Zaman verdikçe o Zaman'ı değerlendirmeyi bilemedim nasılsa katlanıyor seviyor beni dedim erteledim de erteledim yenmeden önce ki 1 yıl içinde Ada'm artık daha sabredemedi ve sizlerin o anlattığı huzursuzluklar kavgalar başladı aynı şeyleri yaşadım sen yapamazsın biz evlat sahibi olamayacağız ömrümüz boyunca böyle kalacaz diye haklı olarak söylenmeye başladı...şimdi anlıyorum ki hepsini hırs yapıp yenmem için yapmış iyi de yaptı çünkü anlayışlı bir şekilde davranmaya devam etseydi ben gözümü hiç açmayacaktım şimdi sizlerin eşleri de kızıyor falan bunlar hep sizin iyiliğiniz için bırakın sabırları taşsın kızmayın bunu fırsat bilip cesaret ve hırs yapın çok şanslıyız ki bizi böyle kabullenip sahip çıkan eşlerimiz var.. Beni bilen bilir egzersiz yapmadan sadece bi anlık cesaretle yendim. Yani yenmeniz imkansız değil hepiniz yaparsınız sadece kendinize güvenin.. Bi anlık cesaretle üstesinden kolay bi şekilde geleceksiniz doğru yön ve cesaret lazım olan tek şey bu. Ben yatak ucu pozisyonunda yendim yatağın ucuna oturdum kendimi de eşimi de bol bol jel ile ıslattım ayaklarımı eşimin beline dolaşım kontrolü elime alarak yavaş yavaş hiç çıkarmadan ıkınarak tamamını aldım. O kan yırtılma çatlama patlama bu hurafelerin hiç biri olmadı anlamadım bile olduğunu sadece kontrol zaten sizde olduğu için sakin olmanız gerekli bu kadar umarım hepiniz benim gibi anlamadan bu dertten kurtulursunuz yeni yılın ilk günü Mutlu yıllarınızın da ilk günü olsun inşallah.. Hepinize şimdiden iyi yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…