Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy Allah korusun boşanmazsiniz insallah cnm ikinci aya mi giryorsunuz evliliginizde daha cok yeniymiş üstelik esinin cinsel hayat geçmişi de varmis yani zaten yeterince yasamis o durumu simdi biraz seni beklese idare etse ne olur sanki normalde esleri de anlamak lazim diyorum ama senin esine kızdım şimdi bak. Biz ne yapalim 1,5 yil oldu bize de ve benim eşimin hic cinsel deneyimi yok burda diger bircok arkadasin da öyledir eminim heyecanla güzel bir evliligi ve sorunsuz bir cinsel hayati olacagini hayal ederek evleniyo ve sonuc hala o hazzi yasayamadi ne yazik ki ve artik cok asabilesti ben onu bu hale getirdim malesef resmen zulmediyorum adama kendimden nefret ediyorum ya senin esin de madem bilmediği bi durum degil evlenmeden once yeterince yasamis sana karsi biraz daha anlayışlı olmasi gerek diye düşünüyorum Allah yardimciniz olsun

[Bekleyemez 6 yil bekledi ya suan cok kizgnm zaten kendine gelince orasi cok kiymetli benim yara oldu ne kadr canm acidi yinede hakli dedim kan görünce kendimden gectm tamm o ailesini benm icin sildi ama herseyed katlandm 30 yasindaymisim cocuk muymusum ee o zman öbür kizlardan bbiriyle evlenseydi valla konustukca iice gaza geliyrm

Madem bilmediği bi durum degil yaşamasa da olur demiyorum tabi ki yanlis anlasilmasin sonucta bu bir ihtiyac tabi ki isteyecek ama biraz daha anlayisli olmasi gerek anlaminda söyledim sonucta senin de istedigin bi durum degil bu Rabbim hepimizin sıkıntılarını giderip feraha cikarsin inşallah

Yok yok gaza gelme sakin ol öfke zarar getirir herzaman suan da o sinirliyse sen sakinligini korumaya çalış

iyi aksamlar canim bence biraz sakin ol yuva kurmak da yıkmakda kolay degil canim esin in gecmis hayatinda cinsellik yasamis olabilir ama sen kendini o yasadigi kadinlarla ayni kefeye koyamazsin ki esinde koymamis ki seninle evli ben 1.5 yillik evliyim ve hala birlikte olamadim hepimiz sorun yasiyoruz ama esine bunun bi hastalik oldugunu anlatmalisin. ve sende bu hastaligi yenmek icin elinden geleni yapmalisin.

Ailemi arayip onlarin yanina gitmek istyrm suan cok kötym cok hakaretler, küfürler edip duruyrz babam dayanamaz diye korkuyrm tüm apartmanda duyuyor artk cok utanyrm ya

Kapiya aparandakiler geldi ya odada tikildm.kaldm kapiyi kircakti acmyrm diye tüm aptda toplandi haliyele kalbm sksyr resmen napicagmi sasrdm ailemi aradim

Kapiya aparandakiler geldi ya odada tikildm.kaldm kapiyi kircakti acmyrm diye tüm aptda toplandi haliyele kalbm sksyr resmen napicagmi sasrdm ailemi aradim
Neden kapıyı acmani istiyo konusalim mi diyo talebi ne ? Sen neden acmiyorsun belki konusmak istiyo ickili filan mi o yüzden mi korkuyorsun cok zor bir durum yaa Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Evin icindeydik ailem.gelicek ya da ben gidicem bizim saygimiz yok en basta birbirimize suan nefes alamyrm o derece kötym kapkaranlik gözükyr bana suan hayat o kadr olumlu düsüncem derken umutsuzlugn dibine vurdm herkesede rezil oldm bu kacinci oldu belkide ailesi istemedi beddua aldik böyle oldu

Insallah bu zor günleri atlatip cok mutlu olursunuz

ahhhh canım benim çok iyi anlıyorum seni ama bi sakin ol. daha çok yeni evlisin. evlenmeden önce 6 yıl flört etmiş olsan bile o insanla aynı evde yaşamak bambaşka bişey. biz de evliliğimizin ilk yılı çok kavga ederdik bende senin gibi kendimi odalara kapatır sürekli ailemi aramayı aklımdan geçirirdim. ama yapmazdım tabi. hatta evi bile terketmişliğim vardır. gelip minibüsten almıştı beni.ama o bir yıl geçti biz birbirimize alıştık ve şu anda inanırmısın hiç böyle problemlerimiz yok. bak ben 4.5 yıllık evliyim hala bu dertle başa çıkamadım ama o da ben de umutsuz değiliz başaracağımıza inanıyoruz. sadece biraz sabredin herşey düzelecek. boşanmak çözüm değilki inan daha çok üzülürsünüz. birbirinizi alttan alın. çok sinirliyse hiç sesini çıkarma karşı gelme sadece bekle ama nolur kendini yıpratma olurmu inanki çok üzüldüm ama kendimden biliyorumki sabrederseniz geçecek bu günler

Herkese teşekkürler suan sakinim ama bir ara gercekten cıldırıcam sandım herkesin yeni yılı çok mutlu gecer dilerim ki kimse benm gibi böyle olaylar yasamaz umutsuz olmycam olmamalıyım yoksa yasamak için sebebim kalmaz ... İyi yıllar tekrardan

Sanada canımm daha iyi olmana sevindim,herşey düzelir zamanla,iyi geceler

Canımm Allah Yar ve Yardımcın olsun öncelikle belki moral olur üzme kendini lütfen bende 1 senelik evliyim bizdede yok ilişki falan gecicek inan ki gecicek cok üzüldüm kendi yasadıklarım geliyo gözümün önüne okudukca dua et bol bol bizde edicez ve sakin ol eger aileyi ararsan geri dönüsü olmayabilir daha cok yeni degil mi iyi düsünmen lazım yıpratma kendini al karsına güzel güzel konus kıyamam sana üzülme sakın aglamada gecicek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…